به نقل از tintin :
ا
بر اساس خوندن پستهای قبلی من قطعا فهمیدین بنده ی حقیر سونی اریکسون رو بر نوکیا ترجیح می دم و حتی روی
سونی اریکسون تعصب دارم و از نوکیا متنفرم ! اما همیشه سعی کردم اساتیدی رو که ذکر کردم مرجع تقلید قرار داده و
اخلاق ورزشکاری رو حفظ کنم .
جناب تن تن
در کل میتونم به موارد زیر اشاره کنم
برنامه هاییی مثل Xilisoft Video Converter را برای گوشیهای سیمبیان هم میشود بکار برد اما به علت اختلاف فاحش کیفیت هیچکس اینکار را نمیکند و اگر به همین سادگی بود اصلا برنامه ای به اسم اسمارت مووی ساخته نمیشد . این مورد کاملا قابل تجربه است
مشکل آنتدهی حتی در آمریکا هم وجود دارد یکی از دوستان من که مدتی آنجا بود به خاطر آنتن دهی خوب موتورولا در آمریکا طرفدار این گوشی بود و در ایران هم استفاده میکرد. فرقی نمیکنه ایران و آمریکا درسته ایران ضعیفتره ولی مشکل آنتن دهخی در زیر زمین پاساژها و ساختمانهای بزرگ همچنان وجود دارد
بله همکار کناری من از توی دفتر راحت نمیتونه با گوشی کا 700 صحبت کنه و میره دم پنجره حرف میزنه برمیگرده ولی همیشه هم میگه که آنت گوشیم خیلی خوبه . در حالیکه من تا بحال به خاطر موبایلم نرفتم پای پنجره . به هر حال من تجربه ام رو برای کسی که میخواهد گوشی بخره میگم اینکه باور کنه یا نکنه مهم نیست و مشکل خودشه به من چیزی نمیرسه
سخت کردن کار بخاطر تعصب به یک مارک و تنفر!!!؟ از مارک دیگر را برای دیگران پیشنهاد ندهید . این سیستم پولی مخابرات که استفاده از اون هم آسون نیست رو با برنامه اسمارت موی نمیشه مقایسه کرد. من و حتی دوستام به این برنامه عادت کردیم خیلی وقتها سر کار امکان صحبت نیست و بعد از چند تا زنگ گوشی میره روی پیامگیر اونهایی هم که زنگ میزنند به راحتی پیغام میگذارند و در اولین فرصت چک میشه کاری که با سیستم صندوق پستی مخابرات قابل مقایسه نیست
در مورد سیمبین بارها گفتم مشکل برنامه هایی نیست که کاربرد عمومی داره و روی همه موبایلها هست بجز یکی دو استثنا مثل منشی تلفنی که معلومم نیست این برنمامه عمومی رو چرا سونی اریکسون نداره! ولی قدرت سیمبین در کاربردهای شخصیه نیازی که بنده دارم و شما نداری! و این با برنامه های اختصاصی حل میشه نه برنامه های عمومی که روی گوشی های عادی هست باید هم باشه وگرنه اصلا فروش نمیره. بله شما ممکنه ماشین حساب مهندسی تبدیل واحدهای مهندسی نمودار کشی بکار نیاد و فقط ام پی تری گوش ندادن زندگیتو مختل کنه ولی برای همه اینطور نیست. یا یکی مثل یکی از دوستای من با این کال چیتر چه کارایی که نمیکنه خونه دوست دخترشه به باباش زنگ میزنه با صدای پشت زمینه اره برقی میگه من توی تعمیرگاهم ماشین خراب شده . یا من دیگه با یک برنامه که سر ساعت خاصی زنگ موبایل رو عوض میکنه بدون اینکه هر دفعه پروفایل عوض کنم برای خونه سر کار یا کلاس زبان اتوماتیک زنگ موبایلمو عوض میکنم و جلو رییسم زنگ موبایلم ضایع نبید جیگر . این که میخوایید نشون بدید سیمبین چیز خاصی نیست برای اینه که زندگی روزمره شما نیاز خاصی رو براتون پیش نمیاره ولی این در مورد همه انسانهای روی زمین صدق نمیکنه برای همین است که گوشیه های سیمبینی همچنان پرطرفدار و پرفروشند و برعکس اونچیزی که شما القا میکنید از تمام پاکت پیسی ها ارزومنترند و پول اضافی هم بحساب نمیان
من هیچوقت نمیگم که نوکیا بهتر از سیمبین است ولی این شماهایید که یک گوشی کا 750 سونی اریکسون رو علم کردید و هر جا بحث گوشیه اینو پینهاد میدید بدون اینکه نیاز طرف مقابل رو بدونید . هر جا صحبت موبایله میگید کا 750 بهترین گوشی بدون اینکه نقاط ضعفش رو بگید و هر وقت حرفی از نوکیا و حتی سامسونگ و الجیه بد گویی کنید. انتظار هم نداشته باشید تو هر تاپیکی صحبت میکنم به گوشی و انتخاب من گیر بدید و جوابی به شما ندم مخصوصا وقتی میتونم جوابی بدم که از پسش برنیاید 6681 بهترین انتخاب من توی گوشی بود و امروز که کلی گذشته هم از این انتخاب راضی هستم و با توجه به اینکه کارکردن با سیمبین برام سخت نیست هر انتخاب دیگری در این محدوده قیمت انتخابی اشتباه میبود
شاید بعضیها این بحثها رو دوست نداشته باشند و شاید چند وقت دیگه موبایلها اینقدر شبیه بشن که این بحثها دیگه پیش نیاد ولی فعلا و حداقل تا دو سال دیگه این بحثها هست و به کسانیکه قصد خرید گوشی دارند هم کمک خواهد کرد به شرطی که تنفر و تعصب کمتر توی بحثها باشه