vocian
Registered User
- نوشتهها
- 1,002
- لایکها
- 4
از مقامات بالا حکم شده که اینجا من یه چیز رو متذکر بشم به دوستان:blush:
قابل ذکر است که دیار کفار شما اگر صورت خرید یا بقولی فاکتور رو داشته باشید به قول عزیز بزرگوار از شرت تا لپ تاپ رو میتونید در عرض یه ماه تعویض و یا تبدیل کنید:blush: و یا میتونید پولتون رو نقد دریافت کنید
باز بگید این دیار کفار بد(با خودم هستم)
ای بابا . اونا مسلمون نیستن این چیزا رو نمیدونن اگه میدونستن که از این سرویس های مزخرف و بی حیایی نمیگذاشتن. (چقدر ایرانیا اونجا از این سرویسها سوء استفاده کرده اند خدا میدونه!!)
عماد جان ،
چون شما بنده رو خطاب قرار دادید ، بنده وظیفه می دانم به عنوان مدیر ، متذکر شوم که از دید من ، هیچ انحرافی از بحث صورت نگرفته ، اتفاقا ً این بحث هر از گاهی در می گیره و چون ترد مجزا نداره ، خود من هم دقیقا ً نمی دانم جایش کجاست. به هر حال ، فکر نمی کنم هر فرد دیگری هم مایل به نظر دادن باشه ، مشکلی باشه و نیاز به پاک کردن چیزی باشه.
بعد هم به عنوان یک کاربر پی پی سی در ایران ، باید بگویم که ، گارانتی در ایران ،توهین به شعور مشتری ست ، شما یا چیزی که می خرید در همان دقیقه اول هم مشکل دارد ، که در این صورت ، کاملا وابسته به میزان وجدان فروشنده هست که مرجوع کند یا نه. یا شما مشکلی برای دستگاه ایجاد می کنید ، که در این صورت ، می بایست هزینه ش را به تمامه پرداخت کنید ، پس در هر دو صورت ، گارانتی مصرفی ندارد.
در مسئله قیمت نهایی ، هفتاد در صد موارد پی پی سی ها ، قیمتی برابر یا گرانتر از مثلا دوبی دارند ،در حالیکه ، معمولا در کالای الکترونیکی ، یک سوم قیمت نهایی ، معمولا برای گارانتی دریافت شده ، این را هم مصرف کننده می داند و سعی می کند که پولش را زنده کند و هم تولید کننده توافق کرده است.بنابراین ، شما باید توجه کنید که معمولا این دستگاه ها به شما گران فروخته می شوند
در مورد مرجوع کردن در بلاد کفر هم ، حسین کاملا راست می گه ، حتی در مورد خطاب ش به خودش هم راست می گه:lol:
یک خاطره خیلی بامزه دارم از این مسئله ، که اگر آف تاپیک نبود می نوشتم
شاد باشید و لطفا ً در صورت صلاحدید به بحث ادامه دهید
قربان بنده از شما درخواست کردم چون هم مدیر هستید هم این تاپیک برای شماست و البته شما حق دارید انتخاب کنید که چه چیزی داخلش باشه.
در مورد قیمت ای کاش قیمتشان برابر با دوبی بود که دلمون خوش باشه بگیم ما هم گارانتی جهانی داریم قیمتمون هم برابره خراب شد دوبی میبریم!! اما وقتی 30 - 100% گرانتر از دوبی به پاچه ما می رن دیگه جای بحثی نیست! تازه حالا با رقابت بین 2-3 مغازه قیمت ها متعادل تر شده.
بحثی هم به نظرم باقی نمونده . سیاوش جان نظر خودش رو راجع به گارانتی در ایران نوشت و من نظرم رو راجع به گارانتی در دنیا.
دوستان 6م ماه می ، 3 دستگاه وی جی ای از HTC معرفی میشه :
HTC Diamond = HTC Touch Diamond (love it!)
HTC Raphael = HTC Touch Pro
HTC Titanium = HTC Touch Dual Pro
که به نظر باید خوب بیان
اینم مشخصاتشون :
- Windows Mobile 6.1 Professional
- Qualcomm MSM 7201A @ 528MHz
- 256MB ROM / 128MB RAM
- 7.2MB HSDPA / HSUPA (rev A EVDO for Sprint versions)
- 2.8" VGA screen
- WiFi
- Bluetooth 2.0 with EDR
- eGPS
- 3.1MP Camera with flash
- Forward facing camera
- 4GB internal flash storage (Diamond only) - Samsung MoviNAND
- TV out (Raphael only)
- Orientation sensor (a-la-iPhone)
- FM Radio
- microSD expansion
- 900mAh battery (!!!)
- Diamond: 51x99x10.7mm
- Raphael: 51x99x17mm
900 میلی آمپر؟!! یه جور شوخیه ان شاء ا...؟ نمیدونم چرا یاد مرحوم باند افتادم
اما مثل اینکه دستگاههای وی جی ای دارن جور و پلاس کیو وی جی ای ها رو جمع میکنند. هر وقت جاشون رو به واید ها دادند من رو هم خبر کنید:happy: