- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
سنسز برای خطوط شدیدا" مخوفِ آمریکا طراحی شده که دیتا ترنسفراشون شونصد برابر سرعت دانلود ما هست پس از اون صفحه و باتری متعجب نشید
بازم ي ديزاين تخيلي...اگه یه تا امروز حس میکردید گوشیتون شاخه ، دیگه این فکر رو نکنید !
مشخصات یکی از 3 گوشی ِ HTC که قراره 6م ماه می معرفی بشه لیک شده !!!
داداش بزن چنار !
* orientation sensor that automatically changes orientation of operating system once the phone is turned around
* 3.2 megapixel camera with autofocus
* dimensions: 99 x 51 x 10.7 mm (very thin!)
* processor: Qualcomm MSM7201A running at 528 MHz
* cellular connectivity: quad-band GSM, UMTS, HSDPA 7.2 Mbit/s, HSUPA (fast uploads over 1 Mbit/s)
* display: 2.8 inch (big size!) of VGA resolution (640x480 pixels)
* internal memory: 4 GB (TomTom map of whole EU or whole USA takes 900 MB so obviously multi-media users are targeted by this memory)
* 900 mAh battery (very small capacity compared to other phones!)
* microSD card slot
* FM radio
* WiFi and Bluetooth
* stereo headset connector: proprietary combined with miniUSB
* USB connector: industry standard miniUSB
لینک
نمیدونم چرا میگی تخیلی !!! اینو Horace Luke طراحی کرده ... از خفن تریناست !!! واقعا" توش ایراد میبینی ؟ ایول بابا !بازم ي ديزاين تخيلي...
باتريش چرا 900 است؟
نمیدونم چرا میگی تخیلی !!! اینو Horace Luke طراحی کرده ... از خفن تریناست !!! واقعا" توش ایراد میبینی ؟ ایول بابا !
چون که اچ تی سی از یه تکنولوژی فوق العاده جدید داره بهره میبره که تا 6 می سرّی هست
ایراد که نه ولی همچین هم خیلی چیزای جدیدی رو نکرده. یک دوربین 3.2 بدون فلاش! و ابعاد عالی و یک باتری مشکوک. به نظر من وی 900 جالب تره. البته باز هم فکر کنم htc قابل اطمینان تر از ایتن باشه ولی این هم خوبه. حالا که این قدر اصرار می کنی لطفا ببین تجارت الکترونیک نداره؟ فردا پول بریزم به حسابت؟!
دكمه هاش تاچه، نه؟ :blink:نمیدونم چرا میگی تخیلی !!! اینو Horace Luke طراحی کرده ... از خفن تریناست !!! واقعا" توش ایراد میبینی ؟ ایول بابا !
نمیدونم والا ولی هر وقت منیفکچر های دیگه این همه امکانات رو توی قطر 1 سانات و طول 10 ساخت بیاید بگید دیزاین بده ! این جور طرحا غیر از اکستریر دیزاین اینتریر دیزاین هم لازم دارن !دكمه هاش تاچه، نه؟ :blink:
واقعا" این سایز و این استوریج و اورینتیشن و اینا چیزی نیست ؟!
از ظاهرش معلومه كه تاچه...نمیدونم والا ولی هر وقت منیفکچر های دیگه این همه امکانات رو توی قطر 1 سانات و طول 10 ساخت بیاید بگید دیزاین بده ! این جور طرحا غیر از اکستریر دیزاین اینتریر دیزاین هم لازم دارن !
عماد جان، توي پاساژ ايرانيان در ميدون ولي عصر من ديدم. قميتشم حدود 20تومن يود...(اگه يادم باشه!)اینو دیدین؟
این شارژر یکی از کوچکترین و ارزانترین شارژر های موجود برای موبایل و پاکت پی سیه که نوریه (20 پوند!) من هم یکی میخوام
بله من دارم:blush:دیگه شورش رو در آوردند :wacko:
آدم میگه یه پولی بگذارم کنار بزنمو یکی از اینا رو بگیرم .
هنوز جور نشده و تحقیقاتت کامل نشده 10 مدل جدید دیگه میاد بیرون .
اینو ببینید ؟ 299 دلارDataWind PocketSurfer 2
مشخصات 800MHz,1GB,40GB,XP
از دوستان کسی یو ام داره ؟
الماس Htc به سایت رسمیش هم اضافه شد
ویدیو تبلیغاتیش رو هم ببیند از gsmarena
http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond-2368.php
today این گوشی چه قدر نازه
http://www.htc.com/www/product.aspx?id=46278
چه قدر این گوشی س ک س ی هست
تازه مثل آیفون سنسور تغییر وضعیت هم داره
و کلید هاش علاوه بر تاچ بودن
مبشه باهاش با چرخش انگشت مثلا zoom کرد و...
Rechargeable Lithium-ion or Lithium-ion polymer battery
Capacity: 900 mAh
Talk time:
Up to 270 minutes for WCDMA
Up to 330 minutes for GSM
Standby time:
Up to 396 hours for WCDMA
Up to 285 hours for GSM
Video call time: Up to 145 minutes for WCDMA