خب همونارو میگفتم دیگه ، اون ایکس دی ای وان و ایکس دی ای 2 ماله اچ تی سی بوده دیگه ...نچ ولی نزدیک شدی.
واسه دستگاههای او2 هستش که هنوز هم کد نیم ایکس دی ای داره!! اما گذشته ها گذشته و الان ایکس دی ای بیشتر تو کار اچ تی سیه!
چرا هنوز یه ریویو از این مدل بیرون نیمده ؟
همش عکس.....................!
بنظرتون با این باطری ضعیف مشکلی نداره؟ اخه 900 تا !
دوستانی که از نداشتن ِ مموری سلات در دایاموند شکوه میکردند ؛ ام اس موبایل دلایلی مبنی بر مفید بودن این قضیه گذاشته که براتون کپی پیست میکنم :
اینم لینک خودش
آی900نه قربان در رقابت با وی جی ای واید نیست. مثل اینکه قراره کلا این رزولوشن های واید محبوب تر بشه . البته بنده هم کاملا موافقم. چون واید شدنش خیلی کمک به دیدن فیلم خوندن ایبوک و باریک تر و دراز تر شدن دستگاه میکنه.
اول ال جی شروع کرد . حالا فیلیپس و البته آی 900 سامسونگ سلطان این دستگاهها که صفحه کیو وی جی ای واید. پی ایکس ای 310 624 مگاهرتزی . دوربین 5 مگاپیکسل اتوفوکوس با فلاش زنون !!!(البته خیلی ها پیش بینی 8 رو تا آخر امسال کردن اما این 5 شاااااخه!!) جی پی اس رم 128 رام 16 گیگ و مموری اضافه . طراحی باریک و فلزی آینه ای و صفحه های کاملا صاف (مثل تاچ بلکم صاف تر!!)
3.5 اینچ دیسپلی !! خلاصه اگر به دنبال شاخ میگردین این سامسونگ که نقدا یه کیلر تو این رده محسوب میشه!! یه نفر لطف کنه معرفی کنه بنده فعلا وقتش رو ندارم (حداقل عکس هاش رو بزاره چون من همه چیش رو گفتم!)
حتی اگه Double کیو وی جی ای هم بود حاضر نیستم بهس فک کنم ! این همه تکنولوژی روی اسکرین ِ پی دی ای 2 کی ِ محصول ِ 2003 ؟ وایدیش بخوره توی سرش
دایاموند 192 مگ هست ، فک کنم همونیم که میگی 192 نوشته بود ...والا این طور که من خوندم دایموند هم با 256 مگ رم می یاد . فکر کنم در مینی ریویو نوشته بود که اصولا این تاچ فلو سه بعدی ، اقلکا 2-30 مگ از مموری رم دستگاه رو اشغال می کنه ، برای همین ، اچ تی سی ، وارد 256 مگ شده.
مگه اون مینی ریویو رو کسی نخونده؟
دایاموند 192 مگ هست ، فک کنم همونیم که میگی 192 نوشته بود ...