باز نشدن سایت گوگل !

شروع موضوع توسط mohammad200 ‏13 آگوست 2011 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. mohammad200

    mohammad200 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    927
    تشکر شده:
    40
    سلام
    چند وقتی هست سایت گوگل واسه من باز نمیشه
    روی صفحه هم هیچ پیغامی نمیاد !
    کسی این مشکلو داره ؟
    یادم رفت بگم با چیز پی ان راحت باز میشه !
     
    Last edited: ‏13 آگوست 2011
  2. رسول.م

    رسول.م Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2011
    نوشته ها:
    1,698
    تشکر شده:
    231
    محل سکونت:
    mazandaran/sari-malaysia
    داداش واس من یاهو باز نمیشه
    مرورگر دیگه رو استفاده کن نتیجه رو بگو
    من یاهو رو تو موزیلا باز می کنم میشه ولی آی ای نه
     
  3. hossputer7

    hossputer7 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 مارس 2008
    نوشته ها:
    139
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اهواز - طرفای 4 شیر ...
    من نمیدونم از چه اینترنتی استفاده میکنید

    اما من که اهواز بودم و با پارس آنلاین که بودم در هفته 4 باری گوگل میپرید ! نمیدونم چرا این کارو میکنن!

    یا هو گوگل میپرید که میرفتم سراغه وی چی ان که اونم معمولا وصل نمیشد چون کلی از پرتا از کار میافتادن.

    ولی بقیقه سایتا باز میشدن و یعنی باسه من مشکل از ای اس پی بود

    روزه اولی هم که قطع شد کلی خوشال شدم که اولی نفر بودم که فهمیدم توی ایران گوگل پریده داشتم توی بوق میکردم که گوگل دان شده گوگل دان شده که دیدم خودم دان شدم :blink:
     
  4. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    9,393
    تشکر شده:
    958
    محل سکونت:
    رشت
  5. mehrdad201

    mehrdad201 همکار انجمن فوتبال همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    13,207
    تشکر شده:
    12,257
    محل سکونت:
    ایران
    مشکل بخاطر دی ان اس های ایران هست که یه بلایی سرش اوردن که اینطوری شده

    ما هم 1 ماه پیش این مشکلات رو داشتیم اما حل شده فعلا

    دی ان اس کارت شبکتون رو تنظیم کنید مثلا روی اپن دی ان اس یا گوگل دی ان اس ببینید مشکل حل میشه!!
     
  6. Hamed_Au

    Hamed_Au کاربر فعال آپلود سنتر

    تاریخ عضویت:
    ‏15 جولای 2009
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    Heaven
    چطوری اونوقت؟
     
  7. omiga

    omiga Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    52
    محل سکونت:
    طهران
    به سختی!:D
    هست توی تنظیمات PPPoE هست!
     
  8. Mehdi14

    Mehdi14 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2010
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    739
    محل سکونت:
    گم شدم !
    دوستان قبلا در این مورد بحث شده , مربوط به اینترنت کل کشوره ! دوره ای بین همه ی سرویس دهنده ها این اتفاق داره میفته !! کاریشم نمیشه کرد ...
     
  9. mehrdad201

    mehrdad201 همکار انجمن فوتبال همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    13,207
    تشکر شده:
    12,257
    محل سکونت:
    ایران
    چطوری نداره

    روی کارت شبکه کلیک راست کن
    پراپرتیز بگیر

    بعد روی ای پی ورژن 4 ، دی ان اس سرور رو عوض کن

    سرچ کنی پیدا میکنی
     
  10. aabaan

    aabaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2009
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    میشه برای افرادی که سر در نمیارند بیشتر توضیح بدید؟!
     
  11. hojatshabani

    hojatshabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2008
    نوشته ها:
    1,042
    تشکر شده:
    136
    محل سکونت:
    پس پوشت
    اره

    فکر میکردم واسه من فقط اینطوریه

    باز میشه اما به قول دوستان

    به سختی !

    مثلا 10 بار باید بزنم تا مثلا یه بار بگیره و بخواد باز بشه

    صفحه اول که اومد دوباره باید چند دقیقه بمونم تا جواب سرچ رو بیاره


    امان از بی وی پی انی !
     
  12. face

    face Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2011
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    2
    بحث ضد شيلتر داغه
    نيازمند چيز حجمي همچنان هستيم
    فقط حجمي
    ماهيانه رو از يكي از بچه هاي اينجا گرفتم