توی زر ورق عالی میشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ما توی سربازی یک ماهی قزل الا بهمون میدادن که انگشت هاتم میخوردی . ماهی قزل الا رو وسطش رو سوخاری میزدن و درسته مینداختن توی پاتیل روغن طوری میشد که تیغهاشم سرخ میشد و خوشمزه ترینش هم اون یتغها بود .
صد بار به مامانم گفتم که اینطوری درست کن ولی گوش نمیده
ما توی سربازی یک ماهی قزل الا بهمون میدادن که انگشت هاتم میخوردی . ماهی قزل الا رو وسطش رو سوخاری میزدن و درسته مینداختن توی پاتیل روغن طوری میشد که تیغهاشم سرخ میشد و خوشمزه ترینش هم اون یتغها بود .
صد بار به مامانم گفتم که اینطوری درست کن ولی گوش نمیده
سرباز هتل استقلال بودی؟!ما توی سربازی یک ماهی قزل الا بهمون میدادن که انگشت هاتم میخوردی . ماهی قزل الا رو وسطش رو سوخاری میزدن و درسته مینداختن توی پاتیل روغن طوری میشد که تیغهاشم سرخ میشد و خوشمزه ترینش هم اون یتغها بود .
صد بار به مامانم گفتم که اینطوری درست کن ولی گوش نمیده
امسال 13 بدر رفتیم 10 کیلو قزل آلا سایز متوسط گرفتیم از خود استخر و آوردیم پاک کردیم و قزل آلاها خوابونده شد در پیاز و زعفران و مقدار کمی هم آبلیموی تازه،روز بعدش یه آتیش درست درمون تهیه کردیم و گذاشتیم که زغال بشه،بعد ماهی ها رو که تعدادش تقریبا 22 تا می شد رو فویل پیچ کردیم و وسط آتیش رو کنار زدیم و ماهی هارو چیدیم توش و روشون زغال ریختیم،حدودا 1 ساعت و ربع بین زغال ها موند و بعدش که درشون آوردیم با صحنه عجیبی روبرو شدیم،ماهی ها قشنگ سوخاری شده بودن و روغنشون هم تو خود فویل باقی مونده بود،در مورد طعمش اینطوری بگم که تا حالا ماهی به این خوشمزگی تو عمرم نخورده بودم!!!!واقعا خوش طعم و بسیار خوش عطر شده بود،ارزش داره که یه بار امتحانش کنید
تقریبا 14 15 ساعت،از شب قبل 13 بدرچند ساعت گذاشتید تو پیاز و زعفران و آبلیموی تازه؟
امسال 13 بدر رفتیم 10 کیلو قزل آلا سایز متوسط گرفتیم از خود استخر و آوردیم پاک کردیم و قزل آلاها خوابونده شد در پیاز و زعفران و مقدار کمی هم آبلیموی تازه،روز بعدش یه آتیش درست درمون تهیه کردیم و گذاشتیم که زغال بشه،بعد ماهی ها رو که تعدادش تقریبا 22 تا می شد رو فویل پیچ کردیم و وسط آتیش رو کنار زدیم و ماهی هارو چیدیم توش و روشون زغال ریختیم،حدودا 1 ساعت و ربع بین زغال ها موند و بعدش که درشون آوردیم با صحنه عجیبی روبرو شدیم،ماهی ها قشنگ سوخاری شده بودن و روغنشون هم تو خود فویل باقی مونده بود،در مورد طعمش اینطوری بگم که تا حالا ماهی به این خوشمزگی تو عمرم نخورده بودم!!!!واقعا خوش طعم و بسیار خوش عطر شده بود،ارزش داره که یه بار امتحانش کنید
از بین اینا کدوم خوبه ؟ماهی سفید می خورم همیشه عالیه ولی اون 3تا نه!ماهی سفید + کولی (سیا کولی یا کاس کولی) + قزل + سالمون = سرخ بشه تو روغن در حد بیسکویت
شیر، فیل ماهی، اوزون برون، هامور، سوف = کباب روی زغال
کولی (شامل سیاه کولی + کاس کولی) یه ماهی کوچکه تقریبا حدود یک وجب هست. کلسترول این ماهی بالاست ولی به نظر خیلی از افراد این ماهی یکی از خوشمزه ترین ماهی هاست. یه زمانی تا 6-7 سال پیش قیمت نازلی داشت در حد 4-5 هزار تومن برای هر کیلو. روش طبع به این صورت هست که اول باید پوست ماهی رو کز بدین. یا روی یک حلب بزارید و بزارید روی آتش یا زیر آتش روشن کنید. کز که خورد بد پوستش رو بکنید. بعد درسته توی روغن سرخ کنید. البته در سالهای اخیر این ماهی وحشتناک گرون شده و الان کیلویی 65-70 قیمت داره و بخاطر ارزش کم غذایی که داره من کمتر میگیرم. از طرفی اگه قزل کوچیک و ریز بگیرید و پوستش رو بکنید (اگه میخوان روش کندن پوستش رو بگم) و توی روغن خوب سرخ کنید، از نظر طعم و مزه شبیه کولی میشه. آخرین بار پارسال 2 کیلو گرفتم. عکس های زیر مربوط به همون پارساله که می بینید چطور درستش کردم:از بین اینا کدوم خوبه ؟ماهی سفید می خورم همیشه عالیه ولی اون 3تا نه!
اها از اینا هم بعضی وقتا میگریم ولی من زیاد حال نمی کنم !شکم سیر نمی کنهکولی (شامل سیاه کولی + کاس کولی) یه ماهی کوچکه تقریبا حدود یک وجب هست. کلسترول این ماهی بالاست ولی به نظر خیلی از افراد این ماهی یکی از خوشمزه ترین ماهی هاست. یه زمانی تا 6-7 سال پیش قیمت نازلی داشت در حد 4-5 هزار تومن برای هر کیلو. روش طبع به این صورت هست که اول باید پوست ماهی رو کز بدین. یا روی یک حلب بزارید و بزارید روی آتش یا زیر آتش روشن کنید. کز که خورد بد پوستش رو بکنید. بعد درسته توی روغن سرخ کنید. البته در سالهای اخیر این ماهی وحشتناک گرون شده و الان کیلویی 65-70 قیمت داره و بخاطر ارزش کم غذایی که داره من کمتر میگیرم. از طرفی اگه قزل کوچیک و ریز بگیرید و پوستش رو بکنید (اگه میخوان روش کندن پوستش رو بگم) و توی روغن خوب سرخ کنید، از نظر طعم و مزه شبیه کولی میشه. آخرین بار پارسال 2 کیلو گرفتم. عکس های زیر مربوط به همون پارساله که می بینید چطور درستش کردم:
مشاهده پیوست 572069
مشاهده پیوست 572068
مشاهده پیوست 572070
حتما آبلیمو میزنی ، برای سرخ کردن اصلا نباید آبلیمو بزنی.ااقا ما هر وقت خواستیم ماهی درست کنیم تو مایتابه وا رفته له شده :general210: به نظرتون چیکار کنم؟
طرز پوست کندنشو بگید.از طرفی اگه قزل کوچیک و ریز بگیرید و پوستش رو بکنید (اگه میخوان روش کندن پوستش رو بگم) و توی روغن خوب سرخ کنید، از نظر طعم و مزه شبیه کولی میشه.
مشاهده پیوست 572070