جدا که حرف نداشت.
hastina Registered User تاریخ عضویت 14 فوریه 2014 نوشتهها 675 لایکها 230 17 اکتبر 2015 #21 جدا که حرف نداشت.
kingPresident Registered User تاریخ عضویت 8 فوریه 2014 نوشتهها 1,098 لایکها 1,324 سن 34 محل سکونت تهران 17 اکتبر 2015 #22 عاقا یه سوال سیبزمینی رو با پوست نیم پز میکنید یا بدونه پوست و خورد شده؟
shahruzkia کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 19 آگوست 2012 نوشتهها 1,151 لایکها 27 محل سکونت کرج 17 اکتبر 2015 #23 به نقل از fzahrab : ترد نمیشه مثل بیرونی ها نمیشه کلیک کنید تا بازشود... دلیلش اینه که ظرفی که برای سرخ کردن در نظر گرفتین کوچیکه و نمیذاره آب سیب زمینی خارج بشه
به نقل از fzahrab : ترد نمیشه مثل بیرونی ها نمیشه کلیک کنید تا بازشود... دلیلش اینه که ظرفی که برای سرخ کردن در نظر گرفتین کوچیکه و نمیذاره آب سیب زمینی خارج بشه
shahruzkia کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 19 آگوست 2012 نوشتهها 1,151 لایکها 27 محل سکونت کرج 17 اکتبر 2015 #24 به نقل از kingPresident : عاقا یه سوال سیبزمینی رو با پوست نیم پز میکنید یا بدونه پوست و خورد شده؟ کلیک کنید تا بازشود... عاقا = آقا بدونه پوست برادر
به نقل از kingPresident : عاقا یه سوال سیبزمینی رو با پوست نیم پز میکنید یا بدونه پوست و خورد شده؟ کلیک کنید تا بازشود... عاقا = آقا بدونه پوست برادر