برگزیده های پرشین تولز

شیرینی های مخصوص عید نوروز

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
شیرینی نخودچی
مواد لازم برای ۴ نفر:

• آرد نخود چی خیلی نرم ۵۰۰ گرم
• پودر شکر ۲۵۰ گرم
• روغن ۳۰۰ گرم

روش تهیه :
خاکه قند و روغن را مخلوط می کنیم و میزنیم تا مایه کاملا نرم و لطیف شود.
آرد را در مایه میریزیم و خوب مالش می دهیم تا خمیر نرم شود و چسبندگی پیدا کند بطوریکه اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود.
بهتر است خمیر را در یک کیسه نایلون چند ساعت بگذاریم بماند و در صورت امکان اگر خمیر یکی دو روز بماند شیرینی بهتر و راحتتر تهیه می شود.
خمیر را روی میز بقطر یک سانتی متر باز می کنیم و با قالبهای کوچک مخصوص نان نخود چی قالب می زنیم و نانهای قالب زده را در سینی می چینیم و در فر با حرارت ۳۰۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت می پزیم نانها باید کمی طلایی شوند ولی رنگ آنها نباید زیادی برگردد ممکن است گلوله های کوچکی باندازه یک فندق از خمیر را در دست گرد کنیم و با دندانه ریز شانه روی آنرا تزیین کنیم و نصف خلال پسته وسط آن فرو نماییم.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
شیرینی گردوئی
مواد لازم برای ۴ نفر:

• زرده تخم مرغ ۲ عدد
• وانیل ۱ قاشق مربا خودی
• شکر ۲ قاشق سوپخوری
• مغز گردوی خرد شده ۳۰۰ گرم


روش تهیه :

داخل سینی فر را یک ورق کاغذ نازک میاندازیم
زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و آنرا می زنیم بقدری که کاملا سفت و سفید شود
سپس گردوی خرد شده را داخل زرده تخم مرغ میریزیم و بهم می زنیم بعد از مایه با قاشق کوچک گلوله های کوچکی با اشکال دلخواه و بفاصله داخل سینی می چینیم و می گذاریم روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۰۰ درجه ۲۰ دقیقه بماند نانها را از کاغذ جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
شيريني دو رنگ
مواد لازم :

آرد 4 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
پودر قند 1 پیمانه
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
روغن 1 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق چایخوری


طرز تهيه :
روغن ، پودر قند و وانیل را خوب با همزن برقی بزنید تا لطیف شود .
آرد و نمک را الک کرده اضافه نمائید ، خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود ، به طوری که وقتی یک گلوله کوچک در دست درست می نمائید ، متلاشی نشود .
بعد نصف خمیر را با پودر کاکائو مخلوط نموده تا قهوه ای رنگ شود ، سپس روی آن را پوشانده و چند ساعت بگذارید بماند .
شیرینی خشک دو رنگ را به اشکال مختلف می توانید تهیه کنید .

برای خمیر مارپیچی مقداری از خمیر وانیلی را برداشته و روی کاغذ روغنی به ابعاد 10 در 10باز نموده و خمیر شکلاتی را نیز به همین ابعاد باز نموده و روی خمیر وانیلی قرار دهید و با کمک کاغذ روغنی که زیر خمیر وانیلی قرار داده اید ، خمیر را رول کنید و به مدت 15 دقیقه درون یخچال قرار دهید .
پس از اینکه خمیر را از یخچال در آوردید ، یا چاقو به ضخامت نیم سانت برش دهید و با فاصله در سینی بچینید .

طریقه دیگر این خمیر بدین ترتیب است که خمیر شکلاتی را به شکل مستطیل به ضخامت یک سانتی متر باز نموده خمیر وانیلی را به قطر 3 سانت لوله نموده روی سطح خمیر شکلاتی را اندکی با قلموی خیس مرطوب نموده خمیر وانیلی را روی آن قرار داده سپس خمیر را لوله نموده و روی خمیر را پوشانده به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار داده سپس آنرا بیرون آورده و به صورت باریکه های نیم سانتی برش داده و در سینی فر قرار دهید .
البته با توجه به تصاویر می توانید جای خمیر وانیلی را با خمیر شکلاتی عوض نمائید .
فر را یک ربع قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده تا گرم شود سپس سینی شیرینی را در طبقه وسط فر قرار داده به مدت 15 الی 20 دقیقه بماند تا بپزد .
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
شیرینی گردویی

مواد لازم :
تخم مرغ 2 عدد
گردو اسیاب شده 350 گرم
پودر شکر 1 لیوان


طرز تهیه :
فر رو با 180 درجه گرم میکنیم .
تخم مرغ ها رو خوب هم میزینم تا کف کنند بعد گردو و شکر رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم .
مایه اماده شده رو تو ظرف دربسته ای میریزیم و به مدت 30 تا 45 دقیقه میزاریم توی یخچال تا استراحت کنه .
از موادمون به اندازه یه گردو برمیداریم و گرد میکنیم و تو سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی با کمی فاصله از هم کنار هم میچینیم .
روی هر کدوم از شیرینی ها نصف گردو میزاریم . و به مدت 15 تا 20 دقیقه توی فر میپزیم .
دقت کنین که رنگشون زیاد تیره نشه .
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
شیرینی کشمشی
مواد لازم :

آرد 300 گرم
پودر شکر 350 گرم
روغن جامد200 گرم
روغن مایع2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
کشمش ریز پلویی 100 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهيه :
روغن جامد و پودر شکررا با میکثر می زنیم تا کاملا سفید شود تخم مرغها را دانه به دانه اضافه می کنیم با هر بار اضافه کردن یک تخم مرغ مجددا با میکثر مخلوط می کنیم
سپس روغن مایع را اضافه می کنیم و بعد کشمش و وانیل . و در آخر هم آرد را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر کش پیدا کند.
دیس را چرب کرده و خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و با فاصله رو دیس می ریزم .
درجه فر 190 درجه سانتیگراد مدت پخت 15 دقیقه

* اگر از فرهای خانگی استفاده می کنید مدت پخت کم یا زیاد می شود بنابراین مراقب شیرینی داخل فر باشید .
باید درجه فر به دمای 190 برسد و سپس شیرینی را داخل فر بگذارید.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
مرنگ پسته ای
از نه چینم دوتا سفیده اضافه اومده بود باهاش مرنگ درست کردم
خیلی راحته
با چای میچسبه

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 2 عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر دانه ریز 80 گرم
خلال پسته 50 گرم


طرز تهیه:

کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازین
فر رئ با دمای 150 درجه سانتی گراد بذارین گرم بشه
سفیده ها رو اینقدر بزنین که کاملا سفت و سفید بشه
بعد وانیل و شکر رو حین هم زدن قاشق قاشق اضافه کنین تا کاملا به خورد سفیذه ها بره و یه کم کش بیاد
آخر هم خلال بادوم رو اضافه کنین
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
قطاب
مواد لازم برای خمیر قطاب:


روغن جامد یک فنجان

ماست یک فنجان سر خالی

شیر دو قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر به اندازه ی سر قاشق چایخوری (خیلی کم)

آرد به میزان لازم

پودرقند یا شکر به میزان لازم

روغن مایع یک لیوان جهت سرخ کردن قطابها

مواد لازم برای وسط قطاب:

به اندازه ی 200 گرم مغز پسته و شکر آسیاب شده یا مغز گردو و شکر آسیاب شده یا پودرنارگیل و پودرشکر که بسته به سلیقه ی خود یکی از این مواد را انتخاب کرده و با مقداری هل و وانیل و برای راحتی کار با یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک مخلوط نموده ، برای وسط قطابها از این مواد استفاده نمایید.

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی روغن ، ماست ودو قاشق شیر را با هم خوب بزنید . آرد وبیکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید تا خمیر لطیف ونرمی به دست آید وکنار بگذارید.

برای پیچیدن قطابها هم میتوانید خمیر را با وردنه بر روی سطح صافی پهن کرده و با ته یک لیوان یا فنجان خمیرهای دایره ای شکل هم اندازه ای را از این خمیر پهن شده جدا کنید .سپس در وسط هر دایره مقداری از مواد وسط قطاب را با قاشق مربا خوری ریخته ودو طرف آن را ببندید که در صورتی که بتوانید آنها را بپیچید بسیار زیباتر و بهتر است و در غیر این صورت همینطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن دیده نشود و بیرون نریزد و یا اطراف دایره را بالا آورده ویک جا جمع کنید تا شبیه باقلوا ترکی شود.اگر کار با وردنه برایتان سخت است می توانید خمیرها را به شکل گلوله های هم اندازه درآورده و کف دست پهن کنید ومواد را وسط آنها ریخته و بپیچید و پس از آماده شدن، همه ی آنها را در ظرفی گود که کاملا درروغن فرو روند سرخ کنید و بعد از بیرون کشیدن آنها از داخل روغن درون صافی قرار داده تا روغن اضافی آنها کشیده شود وسپس درون پودر قند یا شکر بغلطانید .
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
شیرینی پَر
مواد لازم

آرد سفید : 1 کیلو

روغن جامد قنادی : 550 گرم

پودر قند: 350 گرم

تخم مرغ :4 عدد زرده و 1 عدد سفیده

هل یا رنده پوست پرتقال (برای 1 کیلو ارد 4 عدد پرتقال )

گلاب : 1 استکان

مارمالاد, زعفران , بادام , ترافل و . . . برای تزئین

طرز تهیه :

ابتدا روغن را کمی نرم کرده و به همرا پودر قند مخلوط میکنیم -ابتدا با قاشق سپس با همزن - وقتی خ کاملاً سفید و پوک شد پودر هل را اضافه کرده و خوب هم میزنیم , تخم مرغ هارا اضافه کرده وهم میزنیم .حالا دیگه نیازی به همزن نداریم .آرد رو الک کرده و کم کم اضافه میکنیم و با دست ورز میدیهیم تا شکل خمیر شود.در آخر گلاب رو اضافه میکنیم .

میگذاریم کمی استراحت کنه خمیر .در یخچال به مدت 5 یا 6 ساعت .میتونید همونجا هم که خمیر آماده شد قالب بزنید ولی استراحت کنه بهتره .
برای پهن کردنه خمیر بهتر زیر کار آرد بریزید کمی و روش پلاستیک پهن کنید بعد با وردنه پهن کنید:
برای مدلهای جفتی قطر 2 میلیمتر و مدلهای دیگه 3 میلیمتر
به دلخواه قالب میزنید یا تزئینش میکنید .
برای مدل مارمالادی یا ژل مغری قسمت رویی شیرینی باید سوراخ داشته باشد و قسمت زیری ساده باشد. این مدل سوراخ دار رو تو سینی جدا میذارید چون زمانه پختش کمتره .
زمان حدود 15 تا 20 دقیقه در دمای 160 درجه سانتی گراد
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
نان برنجی
مواد لازم برای ۴ نفر:

• آرد برنج ۵۰۰ گرم
• پودر شکر ۲۰۰ گرم
• روغن ۲۵۰ گرم
• گلاب ۱٫۲ پیمانه
• تخم مرغ کوچک ۲ عدد

روش تهیه :

شکر و روغن و زرده های تخم مرغ را با هم خوب مخلوط می کنیم تا زمانیکه یکدست شوند. سفیده های آنرا جدا در ظرفی می زنیم تا سفت شوند.
سپس گلاب و آرد و سفیده های زده شده را هم به مایه اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم. این مایه را در ظرفی پلاستیکی می ریزیم و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
سپس خمیر را در یک ظرف مسطح نچسب به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم و با چاقوی شیرینی پزی آنرا به تکه های کوچک می بریم و می گذاریم در فر با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت برای ۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. رنگ آن نباید زیاد تغییر کند.
 
بالا