beginnersراگا

محدود کردن کاربران به دسترسی به یکسری سایت های خاص

شروع موضوع توسط Mahiar0 ‏3 اکتبر 2012 در انجمن شبکه

  1. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    9,723
    تشکر شده:
    1,064
    محل سکونت:
    رشت
    چطوری میشه کاربران سیستم ها را محدود کرد که فقط به یکسری سایت های خاص فقط وارد شوند وبرای ورود به سایت های دیگر رمز وارد کنند و وارد شوند
    راهنمایی کنید
    یک چند تا برنامه پیدا کردم ولی میترسم برم رو سیستم نصب کنم
    راستی روی هر سیستم تک تک باید نصب کرد یا نه جور دیگر میشود؟
    مودم ADSL به سویئچ وصل است و بقیه سیستم ها هم به سویچ وصل وشبکه و اینترنت وصل است
     
  2. پاپ اپ
  3. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    9,723
    تشکر شده:
    1,064
    محل سکونت:
    رشت
  4. Sam_K

    Sam_K Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    1,596
    تشکر شده:
    78
    محل سکونت:
    Shiraz
    سلام دوست عزیز.
    از طریق مودم میتونید این کار رو انجام بدید.
    میتونید IP رو بدید که فلان IP نتونه اصلا به محدوده یک IP دیگه وارد بشه. یا اینکه اسم سایت مشخصی رو بدید و دیگه هیچ کدوم از سیستم ها نتونن به اون سایت وارد بشن.
     
  5. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    9,723
    تشکر شده:
    1,064
    محل سکونت:
    رشت
    خوب توضیح میدهید؟
     
  6. Sam_K

    Sam_K Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    1,596
    تشکر شده:
    78
    محل سکونت:
    Shiraz
    حتما.
    شما با وارد کردن IP : 192.168.1.1 وارد تنظیمات مودمتون بشید.
    ازتون کلمه و رمز عبور میخواد. اگه تغییر نداده باشین هر دو تاش به صورت پیشفرض admin هست.
    با توجه به مارک مودمتون بقیه عملیات متغیر هست .
    باید وارد بخش Filtering بشید و از اونجا یک برنامه - IP و یا پورت رو بلاک کنید.
     
  7. 3dwin

    3dwin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2012
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    426
    محل سکونت:
    اونور خاک
    همه ی مودم ها که این قابلیت ُ ندارن که
     
  8. بازیابی اطلاعات هارد
  9. Sam_K

    Sam_K Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    1,596
    تشکر شده:
    78
    محل سکونت:
    Shiraz
    چرا دوست عزیز.
    90% از مودم ها این قابلیت رو دارن.
     
  10. 3dwin

    3dwin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2012
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    426
    محل سکونت:
    اونور خاک
    میشه 3 تا مارک از اون 90 درصد مودم رو نام ببرید ؟

    @ استارتر : مارک مودمتون رو بگید تا راحت تر بشه راهنمایی کرد . بعد من واستون چند روز پیش یه سری توضیحات پ.خ کردم(آره با همون یوزر :دی) قرار شد برنامه نصب کنید . چی شد ؟
     
  11. Another Day

    Another Day Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2012
    نوشته ها:
    2,183
    تشکر شده:
    1,235
    محل سکونت:
    Waste Land
    دو تا مدل TP-Link دارم که هر دوتاش داره.

    TP-LINK ADSL2+ Modem Router.png
     
  12. 3dwin

    3dwin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2012
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    426
    محل سکونت:
    اونور خاک
    این که مودم روتره . روترها اکثرا نه، همه شون آی پی فیلترینگ دارن .
     
    Another Day از این نوشته تشکر کرده است.
  13. Sam_K

    Sam_K Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    1,596
    تشکر شده:
    78
    محل سکونت:
    Shiraz
    Aztech - TP Link - D-Link - Porsche - Micronet - Cisco
    باز هم نام ببرم؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com right
  15. 3dwin

    3dwin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2012
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    426
    محل سکونت:
    اونور خاک
    نه کافیه . حالا چند تا هم فقط مودم نام ببرید که این قابلیت رو داشته باشن
     
  16. c3000

    c3000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 جولای 2012
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    سرورتون چیه؟
     
  17. infernalarrow

    infernalarrow کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    من پیشنهاد می کنم اگر فقط چند تا کاربر داری (به اندازه انگشتان یک دست) از روش همین دوستمون که Filtering کنی روی مودم روترت استفاده کن، اما اگر بیشتر داری از kerio استفاده کن، اگر هم بشتر تر داری دیگه باید بری سراغ TMG
     
  18. wikionline

    wikionline فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    25
    محل سکونت:
    کرج گلشهر بلوار حدادی
    ایران خودش به اندازه فیلتر میکنه ولی در کل یه سری برنامه هست که با اونا هم میشه هم مدریت کرد هم فیلتر
     
    barangostar از این نوشته تشکر کرده است.
  19. javadcenter

    javadcenter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2013
    نوشته ها:
    677
    تشکر شده:
    17
    سلام.
    من میخوام اینترنت رو تو مسجد محله ببرم ولی بتونم تنظیماتی روی مودم ADSL انجام بدم که بچه ها نتونن با موبایلشون وارد سایت ها بشن.و همچنین بتونم تلگرام و لاین رو فیلتر کنم براشون و فقط چند تا سایت مذهبی رو باز بذارم براشون.

    کسی اطلاعاتی داره ؟
     
  20. senator020

    senator020 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2013
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تبریز
    با استفاده از میکروتیک این عمل به راحتی انجام میشه !
    روی مودم هم فک کنم گزینه فیلتر داره که یا آدرس میدی یا آی پی که اونا رو باز کنه

    بررسی کنید .
     
  21. درگاه پرداخت اینترنتی

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

عسل طبیعی و گرده گل ایرانی