محدود کردن کاربران به دسترسی به یکسری سایت های خاص

شروع موضوع توسط Mahiar0 ‏3 اکتبر 2012 در انجمن شبکه

  1. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    9,340
    تشکر شده:
    946
    محل سکونت:
    رشت
    چطوری میشه کاربران سیستم ها را محدود کرد که فقط به یکسری سایت های خاص فقط وارد شوند وبرای ورود به سایت های دیگر رمز وارد کنند و وارد شوند
    راهنمایی کنید
    یک چند تا برنامه پیدا کردم ولی میترسم برم رو سیستم نصب کنم
    راستی روی هر سیستم تک تک باید نصب کرد یا نه جور دیگر میشود؟
    مودم ADSL به سویئچ وصل است و بقیه سیستم ها هم به سویچ وصل وشبکه و اینترنت وصل است
  2. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    9,340
    تشکر شده:
    946
    محل سکونت:
    رشت
  3. Sam_K

    Sam_K Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    1,548
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    Shiraz
    سلام دوست عزیز.
    از طریق مودم میتونید این کار رو انجام بدید.
    میتونید IP رو بدید که فلان IP نتونه اصلا به محدوده یک IP دیگه وارد بشه. یا اینکه اسم سایت مشخصی رو بدید و دیگه هیچ کدوم از سیستم ها نتونن به اون سایت وارد بشن.
  4. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    9,340
    تشکر شده:
    946
    محل سکونت:
    رشت
    خوب توضیح میدهید؟
  5. Sam_K

    Sam_K Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    1,548
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    Shiraz
    حتما.
    شما با وارد کردن IP : 192.168.1.1 وارد تنظیمات مودمتون بشید.
    ازتون کلمه و رمز عبور میخواد. اگه تغییر نداده باشین هر دو تاش به صورت پیشفرض admin هست.
    با توجه به مارک مودمتون بقیه عملیات متغیر هست .
    باید وارد بخش Filtering بشید و از اونجا یک برنامه - IP و یا پورت رو بلاک کنید.
  6. 3dwin

    3dwin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2012
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    418
    محل سکونت:
    اونور خاک
    همه ی مودم ها که این قابلیت ُ ندارن که
  7. Sam_K

    Sam_K Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    1,548
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    Shiraz
    چرا دوست عزیز.
    90% از مودم ها این قابلیت رو دارن.
  8. 3dwin

    3dwin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2012
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    418
    محل سکونت:
    اونور خاک
    میشه 3 تا مارک از اون 90 درصد مودم رو نام ببرید ؟

    @ استارتر : مارک مودمتون رو بگید تا راحت تر بشه راهنمایی کرد . بعد من واستون چند روز پیش یه سری توضیحات پ.خ کردم(آره با همون یوزر :دی) قرار شد برنامه نصب کنید . چی شد ؟
  9. Another Day

    Another Day Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2012
    نوشته ها:
    2,165
    تشکر شده:
    1,206
    محل سکونت:
    Waste Land
    دو تا مدل TP-Link دارم که هر دوتاش داره.

    TP-LINK ADSL2+ Modem Router.png
  10. 3dwin

    3dwin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2012
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    418
    محل سکونت:
    اونور خاک
    این که مودم روتره . روترها اکثرا نه، همه شون آی پی فیلترینگ دارن .
    Another Day از این نوشته تشکر کرده است.
  11. Profession@l

    Profession@l همکار بازارچه همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    2,763
    تشکر شده:
    280
    محل سکونت:
    Sky
    اگر یک سرور دارید اینترنت رو وصل کنید به سرور و اینترنت رو بفرستید روی اون یکی کارت شبکه و بدید توی سوییچ بعد یک firewall نرم افزاری مثل kerio نصب کنید روی سرور همه چیز رو می تونید کنترل کنید.
  12. Sam_K

    Sam_K Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    1,548
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    Shiraz
    Aztech - TP Link - D-Link - Porsche - Micronet - Cisco
    باز هم نام ببرم؟
  13. 3dwin

    3dwin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2012
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    418
    محل سکونت:
    اونور خاک
    نه کافیه . حالا چند تا هم فقط مودم نام ببرید که این قابلیت رو داشته باشن
  14. c3000

    c3000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 جولای 2012
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    سرورتون چیه؟
  15. infernalarrow

    infernalarrow کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    من پیشنهاد می کنم اگر فقط چند تا کاربر داری (به اندازه انگشتان یک دست) از روش همین دوستمون که Filtering کنی روی مودم روترت استفاده کن، اما اگر بیشتر داری از kerio استفاده کن، اگر هم بشتر تر داری دیگه باید بری سراغ TMG
  16. wikionline

    wikionline فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    335
    تشکر شده:
    18
    ایران خودش به اندازه فیلتر میکنه ولی در کل یه سری برنامه هست که با اونا هم میشه هم مدریت کرد هم فیلتر
    barangostar از این نوشته تشکر کرده است.

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

backlink