نحوه گرفتن پاسپورت و ویزا برای کسی که سربازی نرفته

شروع موضوع توسط nsh ‏31 آگوست 2007 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    679
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    من میخوام برم دوبی تا چند تا امتحان کامپیوتر بدم و ویزا نیاز دارم کسی میدونه چه جوری باید بگیرم؟
    میگن باید مقداری وصیقه بزاری چقدره؟ نقد یا سند؟
     
  2. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    North Pole
    مثل اینکه میتونی یه پولی بذاری بری و بیای برای درس خوندن که میدونم میشه !
    یه زنگ بببزن وزارت علوم بپرس !
     
  3. vbigdeli

    vbigdeli کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,903
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    *.*.*
    اگر درس می خونی الان و معافی موقت داری،مثل اینکه 15 میلیون پول نقد یا چک یا سند خونه یا .. باید گرو بذاری،در ضمن شهرستانی ها فک کنم باید بیان تهران برای امور دفتریش!

    الان شاید 25 میلیون شده باشه.

    اگر سرباز غایب هستی،باید پرونده را بفرستی و بعد از اینکه دفترچت رسید،میتونی به طور موقت خارج بشی.
     
  4. Muhammadinfo

    Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,870
    تشکر شده:
    15
    سلام.
    25 میلیون چیه.
    آقا باید به اندازه 15 میلیون وثیقه یا 5 میلیون پول نقد بزاری.
    (البته برای ویزای تحصیلی)
     
  5. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    679
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    نه من ویزای تحصیلی نمیخوام چون میخوام یک روز برم دوبی و امتحان بدم و برگردم
     
  6. Majid_sp2007

    Majid_sp2007 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 فوریه 2007
    نوشته ها:
    197
    تشکر شده:
    1
    آقا من یه سوال حیاتی دارم


    من می خوام برم خارج درس بخونم ولی متاسفانه مشکل سربازی دارم

    از نظر پذیرش دانشگاه مشکلی ندارم و هر وقت بخوام کسی هست که برام می گیره فقط سوال من اینه که من می تونم با اون پذیرش و ویزای تحصیلی یه وثیقه 15 میلیونی بذارم و برم درسمو بخونم ؟؟؟؟؟؟؟
     
  7. kima

    kima Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    355
    تشکر شده:
    78
    خیر نمیتونید
    این وصیغه برای مدت فقط 15 روز هست
    اگر شد 16 روز شما فراری محسوب میشید و پولتون هم توسط دولت جلب میشه
     
  8. Majid_sp2007

    Majid_sp2007 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 فوریه 2007
    نوشته ها:
    197
    تشکر شده:
    1
    پس اینهمه آدم چجوری می رن خارج درس می خونن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    باید یه راهی باشه ؟؟؟؟

    جدیدا این قانون رو برداشتن ؟؟

    چون قبلنا با سند گذاشتن می تونستی بری درستو بخونی بعد برگردی بری وضعیت خدمتتو معلوم کنی
     
  9. pooyanmahdavi

    pooyanmahdavi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2007
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    چنین چیزی مستند نیست.
     
  10. alibati

    alibati همکار کار و تجارت و سرمایه همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    5,485
    تشکر شده:
    1,220
    محل سکونت:
    کنار باغ دلتنگی
    وقتی دانشجوش فقط میتونه به کشورهای زیارتی اونم با وثیقه سفر کنه
    دیگه بقیه که هیچ...
     
  11. Muhammadinfo

    Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,870
    تشکر شده:
    15
    اگر غيبت نخورده باشي.
    يه ويزاي تحصيلي 30 روزه ميگيري.در اين مدت 30 روز شما بايد در دانشگاهي كه هماهنگي شده ثبت نام كني.بعد ويزاي 30 روزه را با ويزاي 1 ساله عوض ميكنند.هر سال بعد از ثبت نام ترم اينده دوباره ويزات تمديد ميشه
     
  12. Bhrzk

    Bhrzk مدیر کل مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,549
    تشکر شده:
    2,980
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    چرا هر کسی نظرش 10 15 روز با نفر قبلی اختلاف داره ؟ :D
     
  13. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,717
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    تعداد روزها همین طوری داره میره بالا .... فکر کنم آخرش Citizen ship هم بدن دوستان اینجا !!!

    بابا یک نفر خبره بیاد درست توضیح بده .

    قدر مسلم :

    مبلق که همون 15 ملیون تومنه .

    اگه ظرف مدت هم برنگردی فراری حساب میشی . اینم مسلمه

    اما این مدت زمان موندگاری و سایر چیزها هنوز در حاله ای از ابهامه !!!!
     
  14. Majid_sp2007

    Majid_sp2007 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 فوریه 2007
    نوشته ها:
    197
    تشکر شده:
    1
    محمد جان من ویزا رو نگفتم

    من اجازه خروج از کشور رو می گم اگه بتونیم خارج بشیم ویزا رو میشه اونور یه کاریش کرد
     
  15. shahroodnet

    shahroodnet فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,767
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Under Water...
    یکی زحمت بکشه زنگ بزنه وزارت علوم:D
     
  16. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    تا جایی که من میدونم از خیر اون 15 میلیون میگذرن!! و دیگه هم بر نمیگردن.
     
  17. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,717
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    اونایی که من میشناسم همه از قید 15 ملیون گزشتن ...

    اما خوب از قید خیلی چیزای دیگه نمیشه گزشت .

    در مورد زنگ زدن به وزارت !!!! کاش به همین سادگی بود !

    وقتی حرفای وزیر با معاونش با اون یکی با هم 180 % فرق داره ، شما انتظار داری با یک تلفن دقیقا از اوضاع

    مطلع شی ؟
     
  18. Majid_sp2007

    Majid_sp2007 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 فوریه 2007
    نوشته ها:
    197
    تشکر شده:
    1
    یکی به من بگه از کجا میشه پرسید من زنگ می زنم ته و توشو در میارم


    درسته مملکت شیر تو شیره ولی دیگه اینقدر مسخره نیست که نشه یه قانون ساده رو پرسید



    در ضمن فکر نمی کنم این قضیه به وزارت علوم ربط داشته باشه ما تو خروج از کشور مشکل داریم پس هر چی باشه زیر نظر نظام وظیفه ست

    یکی یه شماره تلفن یا آدرسی چیزی به من بده تا دقیقا بپرسم
     
  19. khabgard

    khabgard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    401
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    الان کلان اجازه خروج از کشور برای مقاصد غیر تحصیلی (مسافرت ،دیدار اقوام و ...) نمیدن
    این قانون از بهمن پارسال اجرایی شده:f34r:

    تازه این برای دانشجو ها بود :wacko:

    ولی اگر دانشجو نیستی تنها راهش داشتن پذیرش غیر مشروط از دانشگاه های خارج از کشوره(برای پذیرش غیر مشروط هم باید مدرک زبان مثلTofel IELTS و... داشته باشی.)
     
  20. shahroodnet

    shahroodnet فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,767
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Under Water...
    اینجا رو ببین