ویرایش قالب پرشین بلاگ

شروع موضوع توسط farhad12 ‏17 نوامبر 2004 در انجمن بلاگر (Blogger)

  1. farhad12

    farhad12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,014
    تشکر شده:
    0
    سلام به همگي
    اساتيد چطور ميشه اين قالب پرشن باگ رو با فرانت پيج ايكسپي كاملا تغيررات داد طوري كه بهم نريزه من هر بار اونو تغير ميدم )در فرانت پيج 2003 بعد شكل و شمايلش خراب ميشه
  2. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    873
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست
    با فرانت پيج تغيير نده!
    بدم كدوم قالب؟
    با سورس برنامه ها كار كني حالش بيشتره
    فونتش بهم مي ريزه يا اندازه اش يا..؟
  3. farhad12

    farhad12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,014
    تشکر شده:
    0
    نه مثلا سايت زدن پست .. خراب ميشه بايد با فرانت پيج كار كنم چون اصلا اچ تي ام ال نمي دونم
  4. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    873
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست
    نمي خواي بدوني؟
    حتما يكم اچ تي ام ال ياد بيگر تنبلي نكن
    اين سايت خاطرات كه اگر اشتبها نكنن يه زماني احسانم عضوش بود پر از مطالب مفيده
    اطلاعات اوليه رو كه بايد داشته باشي
    www.khaterat.com
    يه سري بزن
  5. farhad12

    farhad12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,014
    تشکر شده:
    0
    بابا كسي نميخواد بگه اين قالبهاي پرشن يا بلاگ اسپات را با فرانت پيج چطور بايد ادييت كرد كه بهم نريزه؟
  6. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    873
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست
  7. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    UAE
    سلام
    شما براي ويرايش قالب ميتونيد از فرانت پيچ، دريم ويور، نت پد و ... استفاده كنيد.
    براي ويرايش قالب اگر كمي هم اچ تي ام ال بدونيد خيلي بهتر ميشه.

    نكته آخر هم سعي كنيد عنوان تاپيك رو مناسب انتخاب كنيد.
  8. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    873
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست
  9. farhad12

    farhad12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,014
    تشکر شده:
    0
    عزيز من اينها رو كه خودم ميدونستم ميشه با اينا اديت كرد ميگم چطوري با فرانت پيج ايكس پي اديت كنم كه بهم نريزه و درست كار كته؟
  10. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    873
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست
    هي مي گي بهم نريزه
    چيش بهم نريزه
    فونتش عكسش نمي دونم فلانش
    وقتي دكترم ميري مي گي ببخشيد من اونجام درد مي كنه؟!
  11. farhad12

    farhad12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,014
    تشکر شده:
    0
    بابا اصلا ديگه نوشتها رو نمياره يسري كد چرت و پرت رو نشون ميده مثلا بجاي جمله نوشته شده در ساعت فلان كد مياره همين
  12. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    873
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست
    به اون كدهاي چرتو پرت مي گن اسكي!
    تو كافي از منوي وي يو اين كودينگ سپس يو تي اف 8 را انتخاب كني
    اگر نشد همون چرتو پرتا رو اينجا كپي كن(عكس بگير )
  13. farhad12

    farhad12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,014
    تشکر شده:
    0
    نميشه حتي قالبو بدون اينكه دست بزنم در نوت پد با پسوند اچ تي ام ال ذخيره ميكنم و بعد با اكسپلورر وا ميكنم
    مثلا بجاي blog title يا author اين كدها رو نشون ميده <#blogtitle#>
    <#date#> <#author#> مي خواي كل قالبو بفرستم ببين و امتحان كن
    اينم از كد:
    کد:
    <html>
    <head>
    <META content="text/html; charset=utf-8" http-equiv=Content-Type>
    <!-- (شرح كوتاهی در مورد سايت خود بنويسيد(مربوط به موتورهای جستجو content درقسمت -->
    <META content="درآمد از اينترنت با ايميل خواندن و پول درآوردن با ايگولد خود" name=description>
    <!-- (كلمات كليدی سايت خود را بنويسيد(مربوط به موتورهای جستجو content درقسمت -->
    <META content="ايگولد-پول اينترنت-درامد از شبكه-كسب -كار اينترنتي-ايميل خواني و پول" name=keywords>
    
    <title><#blogtitle#></title>
    <style>
    
    BODY {
    	BACKGROUND: #FFFFFF; COLOR: black; FONT-FAMILY: tahoma, times new roman, sans-serif; MARGIN: 10px; FONT-SIZE: 8pt;LINE-HEIGHT: 130% ;
    }
    .blogtitle {
    	COLOR: #FF9900 ; TEXT-ALIGN: center;FONT-WEIGHT: bold; FONT-FAMILY: Tahoma, Times New Roman, sans-serif; FONT-SIZE: 17 px;LINE-HEIGHT: 105% ;
    }
    A.links {
    	COLOR: #8C0F0F ;FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 8pt; TEXT-DECORATION: none; FONT-FAMILY: tahoma, times new roman, sans-serif; MARGIN: 0px;  LINE-HEIGHT: 150%;
    }
    A.links:hover {
    	COLOR: #cccccc;
    }
    .date {
    	COLOR: #FF9900; FONT-SIZE: 7pt;
    }
    .posts {
    	FONT-SIZE: 9pt; LINE-HEIGHT: 150%;
    }
    
    A.postFooter {
    	TEXT-DECORATION: none; FONT-SIZE: 7pt; COLOR: #FF9900; FONT-FAMILY: tahoma, times new roman, sans-serif; LINE-HEIGHT: 100% ; padding-top:5 ;
    }
    
    hr {
           color:#E9E9E9 ; height: 1 ;
    }
    
    
    
    </style>
    
    <style>
    BODY {   
          scrollbar-3d-light-color:#ff9900;
          scrollbar-arrow-color:#FFFFFF;
          scrollbar-base-color:#8C0F0F;
          scrollbar-dark-shadow-color:#ffffff;
          scrollbar-face-color:#ff9900;
          scrollbar-highlight-color:#FFFFFF;
          scrollbar-shadow-color:#FFFFFF ;
    }
    </style>
    
    
    
    
    <script type="text/javascript" src="http://commenting.persianblog.com/cc.asp?username=<#user#>"></script>
    
    <script>
    
    function get_cc(postid) {
    
    for(i=0;i<PB_PIPP;i++)
    
       if (PB_CCA[i*2]==postid)
    
          if (PB_CCA[i*2+1]!=0)
    
             return "( "+PB_CCA[i*2+1]+"   سخن )";
    
          else
    
             return "( ابراز نظر )";
    
             return "(  حرفهاي ماندگار )";
    
    }
    
    </script>
    
    </head>
    <BODY onload="window.name='<#user#>.persianblog'">
    
    <center>
      <table width="700" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse" height="100%">
        <tr>
          <td width="5" height="15" bgcolor="#FF9900">&nbsp;</td>
          <td height="15"  width="495" bgcolor="#FF9900" align="left" valign="middle" style="padding-left:15"><font size="1"> <#hits#> </font> </td>
          <td width="50" height="15" bgcolor="#FF9900">&nbsp;</td>
          <td width="150" height="15" bgcolor="#FF9900" align="center" valign="middle"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td width="5" height="100" bgcolor="#FF9900">&nbsp;</td>
          <td height="100" width="495" align="center" valign="middle"><div class="blogtitle"> 
            <p dir="rtl"><#blogtitle#> </div></td>
          <td width="50" height="100">
          <img src="http://www.persianblog.com/templates/public/narenji/images/01.jpg" width="50" height="100"></td>
          <td width="150" height="100" bgcolor="#FF9900" align="center" valign="middle">
    <A class="links" href="http://<#user#>.persianblog.com"><font size="1" color="#FFB648"> .: </font>  هوم <font size="1" color="#FFB648"> :. </font></A>   
    <br>   
    <A class="links" href="<#ArchiveIndex#>" ><font size="1" color="#FFB648"> .: </font>  آرشيو <font size="1" color="#FFB648"> :. </font></A><br>   
    <A class="links" href="mailto:<#email#>"><font size="1" color="#FFB648"> .: </font>  ايميل <font size="1" color="#FFB648"> :. </font></A>   
    </td>   
        </tr>   
        <tr>   
          <td width="5" height="100%" bgcolor="#FF9900">&nbsp;</td>   
          <td height="100%" width="495" align="center" valign="top">   
       
    <persianblog>   
       
    <A id="<#postid#>"></a>   
       
        
    <table width="480" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center" valign="top">   
      <tr>    
                <td width="20" height="20" bgcolor="#E9E9E9">&nbsp;</td>   
                <td height="20" width="440" bgcolor="#E9E9E9" align="center" valign="middle" style="padding-top:2; padding-bottom:2">   
                  <DIV class="posts" style="FONT-WEIGHT: bold">
                    <p dir="rtl"><#title#></DIV>   
    </td>   
                <td width="20" height="20" bgcolor="#E9E9E9">&nbsp;</td>   
      </tr>   
      <tr>    
                <td width="20" bgcolor="#E9E9E9" align="center" valign="top" style="padding-top:20; padding-bottom:20">   
                  <DIV class="date" style="writing-mode :tb-rl"><#date#></DIV>   
                </td>   
        <td width="440" align="right" valign="top" style="padding-left:5; padding-right:5; padding-top:3; padding-bottom:3">   
      <DIV class="posts">
        <p dir="rtl"><#body#></DIV>   
        </td>   
                <td width="20" bgcolor="#E9E9E9" align="center" valign="top" style="padding-top:20; padding-bottom:20">   
    <A style="writing-mode :tb-rl" class="postFooter" href="<#PostArchiveFile#>#<#postid#>">    
                   <#author#></A></td>   
      </tr>   
      <tr>    
                <td width="20" height="20" bgcolor="#E9E9E9">&nbsp;</td>   
        <td height="20" width="440" align="left" style="padding-left:5; padding-right:5; padding-top:3; padding-bottom:3" dir="rtl"><DIV style="TEXT-ALIGN: left">
          <p dir="rtl"><A href="JavaScript:void(0)" class="links" onclick="window.open   
    ('ucomments.asp?id=<#postid#>',null,'width=600, height=500, scrollbars=yes, resizable=yes');">   
     نظر شما <script>document.write(get_cc(<#postid#>))</script></A></DIV>   
    </td>   
                <td width="20" height="20" bgcolor="#E9E9E9" align="center" valign="middle"></td>   
      </tr>   
    </table>   
       
    <br>   
    </persianblog>   
       
       
       
          <td width="50" height="100%">&nbsp;</td>   
          <td width="150" height="100%" bgcolor="#FF9900" align="center" valign="top">    
            <table width="80" height="30" border="1" style="border-collapse: collapse" padding="15">   
    <tr>   
    <td align="center" valign="middle">   
    <font size="1" COLOR="#e9e9e9"> L O G O </font>    
    </td>   
    </tr>   
    </table>   
       
            <input type="text" dir="ltr" style="BORDER-RIGHT: 1px solid #999999; BORDER-TOP: 1px  solid  #ffffff; FONT-SIZE: 8pt; BORDER-LEFT: 1px solid  #ffffff; COLOR: #000000; BORDER-BOTTOM: 1px solid #999999 ; FONT-FAMILY: Tahoma; BACKGROUND-COLOR: #FFB648 " size="16" name="T1" value="<a target="_blank" href="LINK WEB"><img src="http://LINK PIC" width="80" height="30" alt="LOGO" border="0"></a>">   
       
    من يه عكس گرفتم چطوري اينجا آپلود كنم؟
  14. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    11
    عزیز جان رو پست ریپلای که کلیک می کنی اون پایین نوشته -منیج منت اتچ منت- روش کلیک می کنی و در صفحه باز شده ادرس عکسو می دی و و...
    منتها تو این قسمت فروم نمی تونی اپلود کنی و باید بری تو یه قسمت دیگه این کارو بکنی و اونوقت بعد اپلود روش کلیک راست کنی .و پراپرتیزشو بگیری و کپی کنی و بعد اون ادرسو تو صفحه ای که با کلیک رویه این ایکون تو ادیتور باز میشه پیست کنی!![​IMG]
  15. farhad12

    farhad12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,014
    تشکر شده:
    0
    اينو كه پدر بزگ نيوتون هم ميدونست من فضا براي آپلود ندارم فعلا
  16. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    11
    تو خود فروم تا سقف 100 کیلو بایت می تونی اپلود کنی
    http://bravenet.com

    هم هست
  17. farhad12

    farhad12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,014
    تشکر شده:
    0
    از موضوع سوال من بكلي دور شديم :(
  18. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    873
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست
    آقا من بايد كمي ساختار پرشين بلاگ رو (شايد شما بلد باشي) توضيح بدم
    1- اين كدهاي به ظاهر مسخره بسيار اهميت دارد هرگونه تغيير در آنها موجب خرابي قالب مي شمود
    توضيح بيشتر:مثلا اين <area href="http://<#user#>.persianblog.com" shape="rect" coords="19, 111, 65, 148" alt="خانه">
    #User# درواقع نوعي متغيير از است كه مقدار يوز شما مثلا فرض كنيد Nima كه همان شناسه كاربري ر پرشين تولز است را از سرور دريافت كرده و در كد اچ تي ام ال قرار مي دهد اگر روي يك وبلاگ كليك راست كرده و سورس آن را ويو كنيد:به جاي ://<#user# مثلا Nima را خواهيد ديد
    به هر صورت اين كدها به هيچ وجه دست نزنيد:
    2- سوال ؟ چرا اين كد ها را وقتي را فرونت پيج تست مي كنم #User# مي بينم؟
    جواب: چون شما بايد اين كدها را حتما داخل خود پرشين بلاگ تست كنيد خيلتان را راحت كنيد اينها كدهاي اچ تي ام ال معمولي نيستند و تنها شبيه آنها هستند
    (اگر توضيحات پرشين بلاگ كه در محل ويرايش قالب نوشته را بخوانيد مي بينيد نوشته نسبت به بزرگي و كوچكي حروف حساسند در حالي كه در اچ تي ام ال وقعي اين طور نسيت)

    3- سوال:قالب مخوص مثلا از قالب هاي پرشين تمپلت دارم مي خواهم عكس هاي آن را عوض كنم چگونه اين كار ممكن است؟
    اين ار سوال ساده تر است شما بايد براي ان كار براي عكس فضا بگيريد يك فضاي خوب را مهرداد معرفي كرد اما توصيه من هميشه اينست كه يك وبلاگ خوب عكس دار را ببينيد
    و سپس روي عكس كليك راست كرده و از پروپرتيس آن ببيند اين وبلاگ نويس معروف از كجا فضا گرفته شما هم ار آنجا فضا بگيريد!

    پس از گرفتن فضا و آپلود عكس ها كافي است آدرس عكس مورد نظر اصلاح شده را به جاي قبلي قرار دهيد و در اون لاين تست كنيد

    4- من كه اين همه پست كردم اين پست ها كجا مي رود اين قالب كه خاليه و تغيير نكرده:
    هر پستي كه شما بكنيد جاي در سرور ذخيره مي شود كه در مورد جزييات ان از يك وبلاگ نوييس كمك بگيريد اما چيزي كه مسلم است ربطي به قالب وبلاگ شما ندارد!

    5- چه طور براي وبلاگم آهنگ بزارم:
    جواب سوال فقط براي پرشين بلاگ:
    <embed src="http://www.naghmeh.com/Naghmehcard/MIDI/ELAHENNAZ_BANAN.mid" width="120" height="26" type="audio/x-pn-realaudio-plugin" LOOP="true" style="background-color: #1070A0"></span></tr>
    كافي است كه http://www.naghmeh.com/Naghmehcard/MIDI/ELAHENNAZ_BANAN.mid
    را عوض كنيد

    6- چگونه وضعيت خود در ياهو را نشان دهيم(اون لاين افلاين)
    <a href="http://edit.yahoo.com/config/send_webmesg?.target=NimaJan&.src=pg" target="_blank"><br><img border=0 src="http://opi.yahoo.com/online?u=NimaJan&m=g&t=0"></a>

    چنين كدي در قالب شما هم احتمالا وجود دارد تنها نكته اين است كه بايد به جاي NimaJan در اين جا (به كد بالا دقت كنيد) آي دي خود در ياهو را قرار دهيد
    وسلامو عليك و رحمت الله
  19. farhad12

    farhad12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,014
    تشکر شده:
    0
    ممنون از جوابت ولي شما مثلا ميبي تو اي وبلاگهاي فارسي كسب در آمد طرف راه به راه فايلهاي فلش تبليغاتي سايتهاي ديگه رو ميزاره كه اگه هر با بخواد بره از طريق قالب اين كارو بكنه خيلي طول ميكشه و يا اينكه هي بايد در سمت چپ و راست صفحه لينك بزاره و معلومه كه اينكارو لا فرانت پيج انجام ميده ولي من قالبو با فرانت پيج ويرايش كردم مثلا چنتا لينك گذاشتم و تو پرشن آپلود كردم ولي نتايج همون ظااهر شدن بعضي كدها روي صفحه بود
  20. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    873
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید