DVB-TV سوال در مورد گیرنده ی تلویزیون دیجیتال

شروع موضوع توسط H-C ‏17 می 2010 در انجمن سخت افزار

  1. H-C

    H-C مدیر بازنشسته مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2008
    نوشته ها:
    4,618
    تشکر شده:
    402
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام علیکم !

    من یه دستگاه گیرنده ی تلویزیون دیجیتال DVB-TV خریدم. برنامش رو هم نصب کردم، نحوه تنظیمش برای گرفتن تصاویر و ست کردن فرکانسها و اینا رو بلد نیستم !

    این رو اگر یک راهنمایی بفرمایید ممنون میشم !

    یه همچین چیزی هم هست دیگه :

    [​IMG]
  2. mehrad5

    mehrad5 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Here
    خودش اسکن میکنه تنظیم نمیخواد البته به مارکشم شاید بستگی داشته باشه.
    مارکهای متفرقه خیلی زیاد شدن.
  3. j_2006_n

    j_2006_n کاربر فعال فوتبال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    4,458
    تشکر شده:
    4,076
    محل سکونت:
    Iran
    حسام جان برای کامپیوتره؟ یعنی با این دیگه کارت تی وی نمی خواد بگیریم؟
    چند گرفتی؟
  4. AMD.POWER

    AMD.POWER کاربر فعال سخت افزار و ادبیات

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2009
    نوشته ها:
    10,978
    تشکر شده:
    14,798
    محل سکونت:
    طهران
    كاش kworld 424u ميگرفتيد
    [​IMG]

    TV Tuner Kworld USB2.0 Hybrid w/FM A/D DVB-424U
    Ден.3.200,00

    * Supports free-to-air digital TV, analog TV and FM radio
    * Watch and record high definition digital TV and enjoy the convenience provided by the IR remote control
    * Additional S-Video/AV input
    * Supports video recording in MPEG 1/2/4 and H.264 formats that are iPod/PSP compatible (for analog input)
    * Supports worldwide analog audio/video decoder
    * Supports SAP, Stereo, and Mono
    * Pause, rewind or fast forward your favorite TV shows with the Time-shifting function
    * Scheduled-recording for TV programs that you never want to miss

    Interface
    * USB2.0 interface

    Audio/Video Input
    * S-Video Input - 4-Pin Mini Din
    * Video Input - RCA Jack
    * Audio Input - RCA Jack L/R

    FM Radio Input
    * FM Input - PAL
    * Frequency - 87.50 – 108.00 MHz

    Analog TV System
    * Frequency
    ** 55.25 – 855.25 MHz for NTSC
    ** 48.25 – 863.25 MHz for PAL
    * Video - NTSC M/J, PAL BG/DK/I, PAL M/N, SECAM BG/DK, SECAM L/L
    * Audio - Stereo, SAP(BTSC, EIAJ, NICAM) ,Mono ,FM

    Digital TV System
    * Frequency - 51 – 858 MHz tuning range
    * Transmission Mode - 2K FFT or 8K FFT COFDM demodulator (Fully DVB-T compliant : ETS 300-744)
    * Code Rate - 1/2, 2/3, 3/4, 5/6 and 7/8
    * Guard Interval - 1/4, 1/8, 1/16, 1/32
    * Constellation - QPSK, 16QAM, 64QAM
    * Bandwidth - 6, 7 or 8 MHz

    Dimension - 102mm ? 30mm ? 16mm
  5. mhdotcom

    mhdotcom کاربر فعال موسیقی

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    265
    تشکر شده:
    4
    ببین اون چیزی که عکسشو گذاشتی تی وی کارته اگه منظورت dvb باشه یه همچین چیزیه:

    [​IMG]

    نرم افزارای خودشو نصب کن بعد برنامه progdvb با کرک رو از سایتای ایرانی دانلود و نصب کن خیلی بهتر از اون چیزیه که تو cd هستش. برو تو تب channel list و گزینه channel search و مثلا" هاتبرد رو انتخاب کن و بزن اسکن....میتونی کانالای مورد علاقتو کپی کنی و تو یه new folder بریزی.
    من یه ساله با ورژن 5.13.04 کار میکنم با جدیدتراش حال نکردم.

    [​IMG]
  6. H-C

    H-C مدیر بازنشسته مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2008
    نوشته ها:
    4,618
    تشکر شده:
    402
    محل سکونت:
    Tehran
    بله !

    20 تومن گرفتم. نه دیگه ظاهرا چیز دیگه ای نمیخواد !

    سلام !

    نه این ربطی نداره ها ! این برای ماهواره هست ! من همین TV های وطنی رو میخوام بگیرم !
  7. mehrad5

    mehrad5 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Here
    تو برنامش چیزی نداره؟ یه عکس میذاشتی بهتر بود.
    برنامه های جانبی هم هستند. Cyberlink یکی داشت شاید باهاش کار کنه.
  8. rasoooli

    rasoooli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,216
    تشکر شده:
    70
    محل سکونت:
    تهران
    توي CD درايورش حتما يك نرم افزار هم هست .
    اسم نرم افزارش رو بگو تا تنظيماتش رو بهت بگم.

    من از چند تا از نرم افزاراش استفاده كردم .
  9. AMD.POWER

    AMD.POWER کاربر فعال سخت افزار و ادبیات

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2009
    نوشته ها:
    10,978
    تشکر شده:
    14,798
    محل سکونت:
    طهران
  10. mehrad5

    mehrad5 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Here
  11. arashmidos

    arashmidos Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    292
    تشکر شده:
    43
    سلام به همه دوستان
    من چند روز پيش usb-dvb مارك xviision رو خريدم با گارانتي يك ساله ماديران
    هيچ مشكلي ندارم
    البته با آتنت كوچيكه خودش كه استفاده ميكنم: بايد دم پنجره باشم ولي با آنتن iهوايي عاليههههههه

    اين هم لينكشه..: (آخري رو خريدم)
    http://www.maadiran.com/Persian/Products/DTVC/DTVCList.asp
  12. arashmidos

    arashmidos Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    292
    تشکر شده:
    43
    kworld تو سو مشكل داره. من كه فقط xvision رو توصيه ميكنم. از همه بهتره
    قيمتشم خوبه
    28 تومنه
  13. namayeh

    namayeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    این مادیران یه مشکل کوچولو داره : بعد از 30 الی 40 دقیقه تصویر پرش میوفته توش و فریز میشه و کلی داع میکنه.

    من GLOBAL خریدم. خیلی عالیه. قیمتش بالاتر از مادیرانه ولی کیفیتش و نرم افزارش حرف نداره.

    http://adak.namayeh.net

    یه مدل تقویت کننده ی آنتن هم داره که ظاهرا بد نیست.

    تو لاوان هم می فروشه.
  14. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,828
    تشکر شده:
    630
    محل سکونت:
    Tehran
    :D:D چرا بی خودی عیب میزارید رو دستگاه...

    من از همین مادیران ها رو 2-3 هفته هست خریدم....تو مغازه 2-3 ساعت پشت سر هم شده روشن بود نه نویز داشته نه پرش داشته نه کلی داغ کرده....

    شما از اسم یوزر که با اسم سایت فروشنده یکی هست مشخصه که کی هستید و هدفتون از این تبلیغ منفی چی هست.

    ولی تمام دوستان توجه کنید...

    همین گیرنده مادیران رو بخرید. 29000 تومن...با یکسال گارانتی خودشون که معتبر هم هست. هیچ مشکلی هم نداره. من خودم استفاده میکنم و عالی هست.
  15. namayeh

    namayeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز;)

    اگه یه نگاه به پروفایل من بندازی متوجه می شی که من از سال 2002 تو اینجا عضو هستم. حالا اینکه اسم من با اسم سایت یکی شده تقصیر من نیست:( . شما یه بار این اسم و سرچ کن تو گوگل ببین چی پیدا می کنی.

    ضمنا من تجربه خودمو عرض کردم. شما هم همینطور. کسی رو که مجبور نکردیم بیاد از این بخره یا از اون.
    هر کس خودش بررسی می کنه و تشخیص می ده.

    به هر حال از نظر من یه جنس تایوانی با گارانتی یه شرکت معتبر از یه جنسی که معلوم نیست کجا تولید میشه ولی یه شرکت بزرگ کارانتیش میکنه بهتره.

    حالا شما خود دانی!
  16. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,828
    تشکر شده:
    630
    محل سکونت:
    Tehran
    معلومه که خود دانم! و رفتم یه مادیران خریدم و به همه هم توصیه میکنم همین مادیران بخرن....چون گارانتی درست و حسابی داره و جنسش هم مشخصه که عالیه.....
  17. PofakNamaki

    PofakNamaki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    187
    تشکر شده:
    38
    من هم xvision دارم خيلي عاليه
    ولي لپ تاپم رو ببرم ته خونه نميگيره. نزديك بخ پنجره باشه عاليه
    اگر به آنتن هوايي هم وصلش كنم هر جا باشم عاليه
  18. PofakNamaki

    PofakNamaki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    187
    تشکر شده:
    38

    1- اصلا اون usb كار خاصي نميكنه كه بخواد داغ كنه
    2- ماديران هم تقويت آنتن داره. پس حتما تهيه نكرديش كه اينو نميدوني
    3- تحقيقات بازاريابي نشون داده كه اين روش تبليغات تاثير منفي بر كاربران داره دوست عزيز
    Last edited: ‏25 جولای 2010
  19. cyber boy

    cyber boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,373
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    US
    منم امروز یه xvision 121 خریدم ... 74 تومن ... با آنتن مرکزی کیفیتش عالیه.
  20. GFX

    GFX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2008
    نوشته ها:
    3,455
    تشکر شده:
    193
    محل سکونت:
    P.T
    من هم 1-2 سال پیش که هنوز وارد نکرده بودن و 60-70 بود مدل usb برای لپتاپش رو یکی برام آورد و نرم افزارش هم Blaze بود که مشکلش این بود که آنتن که خوب نبود جاش زود هنگ میکرد و سر همین موضوع سوخت البته من اشتباه کردم و از usb hub استفاده نکردم شما هم بهتره اگر خواستید بگیرید گارانتی دارش رو بگیرید...
    حالا هم از این مدل که برای تلویزیون هست گرفتم فقط میخواستم بدونم اگر از هر دو خروجیش استفاده کنیم مشکلی پیش میآد؟

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید