error 721 - میتونی کمکم کنی؟

شروع موضوع توسط Paniaco ‏6 مارس 2010 در انجمن شبکه

  1. Paniaco

    Paniaco Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2009
    نوشته ها:
    552
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    ESFAHAN
    سلام

    اساتید دستم به دامتون :wacko: من هر چی وی-پی-ان میزنم error 721 میگیرم!

    اینترنتم وایمکس ایرانسل هست، توی اون تاپیک از بچه های وایمکسی پرسیدم مشکلی نداشتن با وی-پی-ان وصل شدن، فقط ظاهرا من نمی تونم وصل بشم!

    با لپ تاپ هم تست کردم نشده !
    خوده وی-پی-ان هایی هم که تست کردم به چند نفردیگه هم دادم تونستن وصل بشن.

    فکر نمی کنم مشکل با کانکت شدن باشه ( منظور بسته بودن پورت و غیره مثل error 800 ... ) چون سریع کانکت میشه و verifying the user name and password میاد اما بعد error 721 میده :

    error 721 : The remote computer did not respond

    یکی از دوستان میگفت مشکل از pc و ویندوز و شبکه بین مودم و pc خودت هست، خیلی دستکاری کردم این موضوع هم نشد، لطفا هر چی میدونین بگین من تست کنم! این موضوع برام حیاتیه و برای کارم هست! مرسی!:wacko:

    همه فایروال هم خاموشه!
     
  2. ghanari_ghermez

    ghanari_ghermez کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    752
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    اين مشكل ممكنه از ISP باشه يا از وايرلس ايرانسل ، به هر حال با L2TP وصل شويد نبايد مشكل داشته باشه
     
  3. Paniaco

    Paniaco Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2009
    نوشته ها:
    552
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    ESFAHAN
    L2TP اصلا تا میزنیم error 789 میده متاسفانه.

    آخه بچه های دیگه که ایرانسل دارن مشکلی ندارن :(
     
  4. ghanari_ghermez

    ghanari_ghermez کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    752
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    789 هم ميشه حل كرد ولي بايد از جايي كه سرويس گرفتي بگي تا حل كنه
    اگه خواستي سرويس خودم ميدم تست كن اگي اوكي بود .......
     
  5. Paniaco

    Paniaco Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2009
    نوشته ها:
    552
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    ESFAHAN
    منظورت چیز پی ان ؟

    ممنون میشم پخ کنی...
     
  6. ghanari_ghermez

    ghanari_ghermez کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    752
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    مگه شما منظورتون چيز پي ان نبود؟
    پخ كردم
     
  7. Paniaco

    Paniaco Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2009
    نوشته ها:
    552
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    ESFAHAN
    آقا دمت گرم، با L2TP شما مشکل حل شد :)
     
  8. ghanari_ghermez

    ghanari_ghermez کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    752
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    خواهش :)
     
  9. arashtabloo

    arashtabloo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2008
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0

    آقا به من هم کمک کنید گیر افتادم من قبلا این مشکل رو نداشتم 1 هفته وصل نشدم دوباره که خواستم وصل بشم 721 نذاشت که نذاشت l2tp هم همین Error 789 رو میده
    چه خاکی به سرم یریزم؟
    کـــــــــــــــــــــــــــمک:wacko:
     
  10. rasol296

    rasol296 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    سلام
    تورو خدا به منم کمک کنید منم از هرجا وی پی ان میگیرم به ایرانسل ارور 721 میده . اگه مشکل با کانکشنتون حل میشه لطفا برا منم بزارید
     
  11. AniuS

    AniuS Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2011
    نوشته ها:
    1,205
    تشکر شده:
    599
    محل سکونت:
    TehraN
    فایر والتو غیر فعال کن ببین مشکلت حل میشه
     
  12. hadi.EST

    hadi.EST محروم از فعالیت تجاری

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2010
    نوشته ها:
    384
    تشکر شده:
    25
    یک قسمتی هست در تنظیمات امنیتی کانکشن وی -پی- ان که میگه Connect even no encryption possible که باید انتخابش کنی. احتمالا" مشکلت حل بشه. موفق باشی :)
     
  13. tmb62tmb

    tmb62tmb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran-tehran
    سلام. من تمام مطالب بچه ها رو راجع به error 789 خوندم.چون خودمم همین مشکل رو دارم.اما هر کاری کردم نشد که بشه.با وایمکس ایرانسل وصل میشم.فایروال و انتی ویروسم هم غیر فعاله.تنظیمات امنیتی *** رو هم برای l2tpانجام دادم. دیگه نمیدونم چه کنم. با خودشون تماس گرفتم گفتن اگه وصل نشد بیا پولتو بگیر!با یه کامپیوتر دیگه از یه جای دیگه وصل شدن.به دادم برسین......:(:wacko:
     
  14. M@rteza

    M@rteza Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    1,464
    تشکر شده:
    480
    محل سکونت:
    تهران
    سلام بیا یاهو مشکلت رو حلل کنم

    yahoo:aqua141
     
  15. tmb62tmb

    tmb62tmb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran-tehran
    سلام. مسنجرمم فعال نمیشه! id م رو نمیخونه
     
  16. tmb62tmb

    tmb62tmb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran-tehran
    کمکم کن کمکم کن نذار اینجا تک و تنها بدون *** بمیرم .......!!!:rolleyes:
     
  17. tmb62tmb

    tmb62tmb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran-tehran
    خواهشا یکی جواب بده.راه ارتباطی من فعلا همینه
     
  18. tmb62tmb

    tmb62tmb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran-tehran
    نمی دونم من خیلی واسه جواب گرفتن عجله دارم یا شما خیلی دیر جواب میدین؟؟؟؟؟!!!!!!:wacko:
     
  19. tmb62tmb

    tmb62tmb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran-tehran
    سلام .من خطای 809 دارم.یعنی چی؟چه فایروالم onباشه چه off همین خطا واسه پورت l2tp میاد
     
  20. m_shukufi

    m_shukufi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2013
    نوشته ها:
    157
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    منم همین مشکلو دارم
    ککککککککمممممممککککککککک
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید