یه ماه قبل یه Jamin گرفتیم. جاتون خالی امروز رفت زیر پایه صندلی و صفحه اش داغون شد. به نظر شما امیدی هست؟!:f34r:
سلام
آقا یه نوار مشکی پلاستیکی توی محل اتصال کیبل به بورد هست ! همون شکسته. من نمیدونم در واقع اون ماله کیبله یا ماله بورد !
ولی به هر حال من جایی رو نمیشناسم که بدونم میتونه تعمیرش کنه ! اگر میشناسی ممنون میشم خبرم کنی
مرسی
نیما
یه ماه قبل یه Jamin گرفتیم. جاتون خالی امروز رفت زیر پایه صندلی و صفحه اش داغون شد. به نظر شما امیدی هست؟!:f34r:
زنگ بزنيد 09121751258 - 02166712832 آقاي سرابيان خيلي خوشگل همه چيز رو واستون توضيح ميده وو اينكه سريع تعمير ميكنه . خيلي هم خوش بر خورده.
بگيد از PT مزاحمشون ميشيد ... يه كم واسش جا بي افته
ببخشید منظور از PT همون persiantools خودمونه؟؟؟
آقا یه سوا
چرا من یو اس بی رو به گوشیم که جمین هست نصب میکنم شارژ نمیکن هبیشتر وقتا ؟!
ممکنه 2 0بار وصل کنم و در بیارم تا 1 بار شانسی شارژ کن هباطری رو !
البت هبگم یو اس بی رو که نصب میکنم اتصال برقرار میشه اما شارژ نمیکنه !
زنگ بزنيد 09121751258 - 02166712832 آقاي سرابيان خيلي خوشگل همه چيز رو واستون توضيح ميده وو اينكه سريع تعمير ميكنه . خيلي هم خوش بر خورده.
بگيد از PT مزاحمشون ميشيد ... يه كم واسش جا بي افته
سلام من دنبال يه برنامه ميگردم که از طريق اون بشه برنامه تلويزيون رو انلاين از طريق اينترنت رو پاکت پی سی ديد ممنون
چند تا مسله :blush:
شما ایران هستید؟؟؟؟ که میخواین برناهه ها رو از روی اینترنت ببینید![]()
وبعدش هم اینکه وسیله ای هست که اینکار رو کنه عزیز![]()
واقعاً ممنون...
کسی قیمت USB CABLE یا CARDEL برای DELL AXIM X50 رو می خوام هر کی داره بگه !
مارک مموری کارت Transcend 1GB که البته فکر میکنم این یک ایراد نرم افزاری هست . و به مارک مموری مربوط نمیشه . ( البته نظر شخصی من اینه)
شما ميتونيد از برنامه Sling Player استفاده كنيد. امكانات زيادي هم داره. فكر كنم تو همين سايت برنامش بهمراه كرك باشه.سلام من دنبال يه برنامه ميگردم که از طريق اون بشه برنامه تلويزيون رو انلاين از طريق اينترنت رو پاکت پی سی ديد ممنون
شما ميتونيد از برنامه Sling Player استفاده كنيد. امكانات زيادي هم داره. فكر كنم تو همين سايت برنامش بهمراه كرك باشه.
اين توضيحاتشه:
SlingPlayer MobileTM for Pocket PC (version 1.1), the software application that puts your
TV on your Pocket PC PDA or phone. SlingPlayer Mobile extends Slingbox functionality to Pocket
PCs powered by the Windows Mobile operating system. This now gives you the most powerful
option available in mobile television, combining your unique personal home TV experience with your
Pocket PC. As long as you have your Pocket PC and an Internet connection, you don’t have to miss
another big game or your favorite TV show.
A truly mobile experience. SlingPlayer Mobile supports any type of Internet connection on your Pocket
PC — 3G cellular services (EVDO, UMTS), Wi-Fi, or USB-/Bluetooth-based connection. What’s
more, there are no monthly fees or recurring charges for using SlingPlayer Mobile.