• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

narcis_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه ماه قبل یه Jamin گرفتیم. جاتون خالی امروز رفت زیر پایه صندلی و صفحه اش داغون شد. به نظر شما امیدی هست؟!:f34r:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
یه ماه قبل یه Jamin گرفتیم. جاتون خالی امروز رفت زیر پایه صندلی و صفحه اش داغون شد. به نظر شما امیدی هست؟!:f34r:

مبارک :blush: میشه تعویض کرد اگر به بردش آسیب نرسیده باشه:blush:

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه سوا

چرا من یو اس بی رو به گوشیم که جمین هست نصب میکنم شارژ نمیکن هبیشتر وقتا ؟!

ممکنه 2 0بار وصل کنم و در بیارم تا 1 بار شانسی شارژ کن هباطری رو !

البت هبگم یو اس بی رو که نصب میکنم اتصال برقرار میشه اما شارژ نمیکنه !

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام
آقا یه نوار مشکی پلاستیکی توی محل اتصال کیبل به بورد هست ! همون شکسته. من نمیدونم در واقع اون ماله کیبله یا ماله بورد !
ولی به هر حال من جایی رو نمیشناسم که بدونم میتونه تعمیرش کنه ! اگر میشناسی ممنون میشم خبرم کنی

مرسی
نیما

زنگ بزنيد 09121751258 - 02166712832 آقاي سرابيان خيلي خوشگل همه چيز رو واستون توضيح ميده وو اينكه سريع تعمير ميكنه . خيلي هم خوش بر خورده.

بگيد از PT مزاحمشون ميشيد ... يه كم واسش جا بي افته

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
زنگ بزنيد 09121751258 - 02166712832 آقاي سرابيان خيلي خوشگل همه چيز رو واستون توضيح ميده وو اينكه سريع تعمير ميكنه . خيلي هم خوش بر خورده.

ببخشید منظور از PT همون persiantools خودمونه؟؟؟

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه سوا

چرا من یو اس بی رو به گوشیم که جمین هست نصب میکنم شارژ نمیکن هبیشتر وقتا ؟!

ممکنه 2 0بار وصل کنم و در بیارم تا 1 بار شانسی شارژ کن هباطری رو !

البت هبگم یو اس بی رو که نصب میکنم اتصال برقرار میشه اما شارژ نمیکنه !

:questionm :questionm :questionm

narcis_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

واقعاً ممنون...

dirty harry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من دنبال يه برنامه ميگردم که از طريق اون بشه برنامه تلويزيون رو انلاين از طريق اينترنت رو پاکت پی سی ديد ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام من دنبال يه برنامه ميگردم که از طريق اون بشه برنامه تلويزيون رو انلاين از طريق اينترنت رو پاکت پی سی ديد ممنون

چند تا مسله :blush:

شما ایران هستید؟؟؟؟ که میخواین برناهه ها رو از روی اینترنت ببینید:rolleyes:

وبعدش هم اینکه وسیله ای هست که اینکار رو کنه عزیز:)

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
کسی قیمت USB CABLE یا CARDEL برای DELL AXIM X50 رو می خوام هر کی داره بگه !

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جواب مارو یکی بده

ثواب داره ها ها ها ...

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
آقايون من گوشيم رو بردم گارانتي. خيلي شيك گفت دو روز ديگه تماس بگير و بعد هم گفت درست شده. حتي سراغ كارت گارانتي رو هم ازم نگرفت. حالا ديگه پشيمون نيستم چرا كيوتك بدون گارانتي رو نگرفتم.
اما هنوز سوالم پابرجاست. اگه cab فايلهاي پوشه ويندوز رو خراب يا پاك كنم ممكنه با هارد ريست ديگه ويندوز نصب نشه؟
راستي من الآن وقتي كه گوشيم رو هارد ريست ميكنم دو تا برنامه بيشتر از قبل همراه ويندوز روي گوشي نصب ميشه. يعني گارانتي رام گوشي رو عوض كرده؟

dirty harry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند تا مسله :blush:

شما ایران هستید؟؟؟؟ که میخواین برناهه ها رو از روی اینترنت ببینید:rolleyes:

وبعدش هم اینکه وسیله ای هست که اینکار رو کنه عزیز:)

نه عزيز برادر تو ايران صدا هم زوری ميرسه چه برسه به تصوير من آلمان هستم اينجا سرعت اينترنت بالاست همچين برنامه ای اينجا خيلی بدرد ميخوره مثلاً وقتی تو قطار هستی ميتونی باهاش تی وی ببينی اينجا شرکتی که من باهاش قرارداد دارم خودش چنتا کانال ارايه ميکنه که بيشتر اخباره ... ضمناً خيلی ممنون از پاسخ سريع شما

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
واقعاً ممنون...

خواهش ميكنم
294.gif

من گوشي pda2k رو دادم ايشون اينا رو درست و اضافه كردن و ...
توچ اسكرين + تعمير فيشهاي ال سيدي با اٍسٍمديفولدر
297.gif
+ تعمير جاي باطري بكاپ + يك كيف چرمي + يك باطري 1800 ميلي آمپر اضافه(اما فكر كنم 1490 باشه كه داده بهم )
301.gif
دست دو+ كليدهاي روي گوشي دست دو

همش شد 115000 تومان
300.gif

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
کسی قیمت USB CABLE یا CARDEL برای DELL AXIM X50 رو می خوام هر کی داره بگه !

اگه خيلي واجب هست شنبه private message واسه من بزن كه يادم بياد و بپرسم و جوابت رو بدم:rolleyes:

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
آره خوب معلومه مهمه اگه مهم نبود اگه پست نمی زدم !

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مارک مموری کارت Transcend 1GB که البته فکر میکنم این یک ایراد نرم افزاری هست . و به مارک مموری مربوط نمیشه . ( البته نظر شخصی من اینه :eek: )

سلام
بچه ها نمیدونم که کس دیگه ای هست که این مشکل رو داشته باشه یا نه. چون این پست مال خیلی وقته پیش و من الان خوندمش :cool:
به هر حال من تجربه خودم رو میگم. البته فکر کنم یه بار قبلا گفتم و حتی لینک برنامه رو هم باید گذاشته باشم توی ترد نرم افزار.
من یه بار این اتفاق برام افتاد و اطلاعات هم خیلی برام مهم بود. بر حسب اتفاق هم مموریم مارکش King بود ! نمیدونم ربطی داره یا نه ولی اکثر کسایی که این مشکل رو دارن مموریشون King ه!
به هر حال من با 2 3 تا برنامه ریکاوری امتحان کردمو جواب نگرفتم. بالاخره یه برتامه پیدا کردم به اسم Pen Drive Data Recovery الان یادم نمیاد از کجا گیرش آوردم ولی میتونین پیداش کنین !
با اون همه چی حل شد ! همه قابلهام با اسم درست و حتی سر جای خودشون برگشتن!
عالی بود و مشک حل شد !
اگر باز کسی تمایل داشت میتونم برنامه رو براش Upload کنم. البته اگر پیداش کنم :happy:

مرسی
نیما

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
شما ميتونيد از برنامه Sling Player استفاده كنيد. امكانات زيادي هم داره. فكر كنم تو همين سايت برنامش بهمراه كرك باشه.
اين توضيحاتشه:
SlingPlayer MobileTM for Pocket PC (version 1.1), the software application that puts your
TV on your Pocket PC PDA or phone. SlingPlayer Mobile extends Slingbox functionality to Pocket
PCs powered by the Windows Mobile operating system. This now gives you the most powerful
option available in mobile television, combining your unique personal home TV experience with your
Pocket PC. As long as you have your Pocket PC and an Internet connection, you don’t have to miss
another big game or your favorite TV show.
A truly mobile experience. SlingPlayer Mobile supports any type of Internet connection on your Pocket
PC — 3G cellular services (EVDO, UMTS), Wi-Fi, or USB-/Bluetooth-based connection. What’s
more, there are no monthly fees or recurring charges for using SlingPlayer Mobile.​

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
شما ميتونيد از برنامه Sling Player استفاده كنيد. امكانات زيادي هم داره. فكر كنم تو همين سايت برنامش بهمراه كرك باشه.
اين توضيحاتشه:
SlingPlayer MobileTM for Pocket PC (version 1.1), the software application that puts your
TV on your Pocket PC PDA or phone. SlingPlayer Mobile extends Slingbox functionality to Pocket
PCs powered by the Windows Mobile operating system. This now gives you the most powerful
option available in mobile television, combining your unique personal home TV experience with your
Pocket PC. As long as you have your Pocket PC and an Internet connection, you don’t have to miss
another big game or your favorite TV show.
A truly mobile experience. SlingPlayer Mobile supports any type of Internet connection on your Pocket
PC — 3G cellular services (EVDO, UMTS), Wi-Fi, or USB-/Bluetooth-based connection. What’s
more, there are no monthly fees or recurring charges for using SlingPlayer Mobile.​

اسلینگ فکر نمی کنم قابل کرک کردن باشه
تا اونجا که یادمه ، اسلینگ به دلیل اینکه مرتب باید به سرورش وصل بشه ، احتیاج داره که شما یک اکانت ازشون داشته باشی
ولی منم همین رو پیشنهاد میکنم ، به شرط اینکه شما data plan نامحدود داشته باشی رو دستگاهت
موفق باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا