نپرسیدم اما فکر نمیکنم از 50 هزار تومان بیشتر باشد.
من منظورم این بود که مانند سایر بانکها و موسسات کارت شتابی مستقیما به همین حساب وصل باشد و سود هم به همین حساب واریز شود، وصل شدن به شتاب بصورت غیر مستقیم با یک حساب شتابی 10 درصدی منظورم نبود.
دوستان من عسکریه رو تحقیق کردم
روزشمارش بدون کف 20درصده متصل به کارته (مجوزه داره و عضو شتابه) یعنی مستقیم میشه باش کارت کشید و...
فعلا این شرایط خوبی داره طبق تحقیقات بنده ولی اینکه حالا ورشکست بشه نشه و... رو نمیدونم با اینکه مجوز داره بازم....
البته کلا از کوثر بهتره اون 19.5 میده تازه به کارتم وصل نیس هر کاری بخواید بکنین هی باید انتقال بدید!!!!
البته دوستان توجه داشته باشن سرمایشونو به خاطر یکی دو درصد یه جا نذارن همیشه اینو در نظر داشته باشین
حتی اگه کلا 10 م میخواین سپرده بذارین در 10 تا بانک و موسسه برید بهتره تا همشو یه جا بذارید
فوقش یه 5تومن حداکثر افتتاح حسابه !!!
جریان چیه که گفتن بانک مرکزی بیشتر از 100میلیون برای هر سپرده گذار در صورت ایجاد مشکل تضمین نمیکنه ؟!
یعنی پول ما بر فرض که توی بانک یا موسسه مجاز باشه و اونجا ورشکست بشه یا فرار کنه یا ... بانک مرکزی حداکثر تا 100میلیون تومن به سپرده گذار میده !؟
100ملیووووون؟؟؟؟؟
شما بگو 100 هزار تومن!!!!!
کجا؟؟؟ کی؟؟؟ پول شما رو برگردونن؟؟؟
خیلی عجیبه!!
حداقل یه 20سالی باید بدویی!! مجاز و غیر مجازم فک نکنم زیاد فرق کنه اون فقط جو روانیه یه کم!!
برا همین میگم هر چی دارین یه جا نذارین
البته از حق نگذریم کاری به این حق خوری ها و... که تو بانکای بزرگ میشه ندارم ولی واقعا بعضی موسسات وضعشون خرابه تو پول خوردن مردم نمیدونم چطور میان اعتماد میکنن یعنی اگه فردا من یه مغازه اجاره کنم دم در بنویسم 21درصد به خاطر یه درصد ببینین چقد پول میاد صرف یه ماه میبینی چند ملیارد!!!!!!!!
واقعا نمیدونم چطور اعتماد میکنن بعضیا !!!
===چندین روش تو این مملکته برا سود بردن و کار کردن حالا الان همه چسبیدن به این حسابای بانکی و.. خیلیام از فرصت استفاده میکنن با 1 درصد بیشتر چقد پول میگیرن
این سود بالاگرفتن اگه خیلی خوب باشه زمانیکه پولتون به باد بره دردش هزاران برابره!!!!!!
سپرده تو بانک دولتی + خصوصی +موسسه و نمیدونم طلا دلار و...
نکته::دلارو میتونین تو حساب ارزی یکساله بذارین حدود 6درصده فک کنم به نسبت تورم شاید خوب باشه چون الان اگه تورم اصلی 18 -19 باشه یعنی ما تا 20 درصد 1 درصد سود کردیم بقیش همن پول ماه قبله اما برا دلار و یورو نه!!!
البته دوستانی که اطلاع دارن میتونن بهتر توضیح بدن من زیاد تو این کارا نیستم!!!