• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
جریان چیه که گفتن بانک مرکزی بیشتر از 100میلیون برای هر سپرده گذار در صورت ایجاد مشکل تضمین نمیکنه ؟!
یعنی پول ما بر فرض که توی بانک یا موسسه مجاز باشه و اونجا ورشکست بشه یا فرار کنه یا ... بانک مرکزی حداکثر تا 100میلیون تومن به سپرده گذار میده !؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
مهر اقتصاد بانک هست ولی کوثر موسسه است.با اینترنت بانک هر بانکی میشه با پایا یا ساتنا تا 150 میلییون را بدون هیچ مشکلی و بدون تایید شعبه به یک بانک دیگری انتقال داد ولی موسسات اینجوری نیستن.
مهر اقتصاد بانک بدون مجوز(در شرف دریافت) هست که نه به شتاب وصله نه پایا و ساتنا داره!!!ولی کوثر هم به شتاب وصله هم پایا و ساتنا داره ولی اینترنت بانکش هم مثل بانکهای مجاز نیست!!!اینترنت بانک مهر هم فقط بین حسابهای مهر قابلیت واریز دارد و نکته+ قابلیت واریز از طریق کارت شتابی هست دقیقا مثل ثامن
برای انتقال وجه در مهر اقتصاد پروسه کار دقیقا مثل موسسات آرمان و ثامن و..هست

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
کفه حساب چقدر باید باشه؟

نپرسیدم اما فکر نمیکنم از 50 هزار تومان بیشتر باشد.

من منظورم این بود که مانند سایر بانکها و موسسات کارت شتابی مستقیما به همین حساب وصل باشد و سود هم به همین حساب واریز شود، وصل شدن به شتاب بصورت غیر مستقیم با یک حساب شتابی 10 درصدی منظورم نبود.

دوستان من عسکریه رو تحقیق کردم
روزشمارش بدون کف 20درصده متصل به کارته (مجوزه داره و عضو شتابه) یعنی مستقیم میشه باش کارت کشید و...
فعلا این شرایط خوبی داره طبق تحقیقات بنده ولی اینکه حالا ورشکست بشه نشه و... رو نمیدونم با اینکه مجوز داره بازم....
البته کلا از کوثر بهتره اون 19.5 میده تازه به کارتم وصل نیس هر کاری بخواید بکنین هی باید انتقال بدید!!!!

البته دوستان توجه داشته باشن سرمایشونو به خاطر یکی دو درصد یه جا نذارن همیشه اینو در نظر داشته باشین
حتی اگه کلا 10 م میخواین سپرده بذارین در 10 تا بانک و موسسه برید بهتره تا همشو یه جا بذارید
فوقش یه 5تومن حداکثر افتتاح حسابه !!!

جریان چیه که گفتن بانک مرکزی بیشتر از 100میلیون برای هر سپرده گذار در صورت ایجاد مشکل تضمین نمیکنه ؟!
یعنی پول ما بر فرض که توی بانک یا موسسه مجاز باشه و اونجا ورشکست بشه یا فرار کنه یا ... بانک مرکزی حداکثر تا 100میلیون تومن به سپرده گذار میده !؟

100ملیووووون؟؟؟؟؟
شما بگو 100 هزار تومن!!!!!
کجا؟؟؟ کی؟؟؟ پول شما رو برگردونن؟؟؟
خیلی عجیبه!!
حداقل یه 20سالی باید بدویی!! مجاز و غیر مجازم فک نکنم زیاد فرق کنه اون فقط جو روانیه یه کم!!

برا همین میگم هر چی دارین یه جا نذارین

البته از حق نگذریم کاری به این حق خوری ها و... که تو بانکای بزرگ میشه ندارم ولی واقعا بعضی موسسات وضعشون خرابه تو پول خوردن مردم نمیدونم چطور میان اعتماد میکنن یعنی اگه فردا من یه مغازه اجاره کنم دم در بنویسم 21درصد به خاطر یه درصد ببینین چقد پول میاد صرف یه ماه میبینی چند ملیارد!!!!!!!!
واقعا نمیدونم چطور اعتماد میکنن بعضیا !!!

===چندین روش تو این مملکته برا سود بردن و کار کردن حالا الان همه چسبیدن به این حسابای بانکی و.. خیلیام از فرصت استفاده میکنن با 1 درصد بیشتر چقد پول میگیرن
این سود بالاگرفتن اگه خیلی خوب باشه زمانیکه پولتون به باد بره دردش هزاران برابره!!!!!!
سپرده تو بانک دولتی + خصوصی +موسسه و نمیدونم طلا دلار و...
نکته::دلارو میتونین تو حساب ارزی یکساله بذارین حدود 6درصده فک کنم به نسبت تورم شاید خوب باشه چون الان اگه تورم اصلی 18 -19 باشه یعنی ما تا 20 درصد 1 درصد سود کردیم بقیش همن پول ماه قبله اما برا دلار و یورو نه!!!
البته دوستانی که اطلاع دارن میتونن بهتر توضیح بدن من زیاد تو این کارا نیستم!!!

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
د
نکته::دلارو میتونین تو حساب ارزی یکساله بذارین حدود 6درصده فک کنم به نسبت تورم شاید خوب باشه چون الان اگه تورم اصلی 18 -19 باشه یعنی ما تا 20 درصد 1 درصد سود کردیم بقیش همن پول ماه قبله اما برا دلار و یورو نه!!!

حساب ارزی که آخر دردسره هم شدیدا ورود و خروجش کنترل میشه هم بدرد انتقال وجه خارجی نمیخوره هم موقع نوسانات ارزی بیشترین برداشت و سواستفاده از این حساب هاست از همه مهم تر برای گرفتن اصل یا سود حساب ارزی باید به صلوات محتاج شد حتی بانک های قوی مثه پاسارگاد و سامان ممکنه بگن الان چون بانک مرکزی ارز کم میده نمیتونیم همه پولتون رو بدیم یا نصفه شو ریال میدیم یه مدت هم که مد شده بود معادل ارز مورد نیاز را با نرخ مرجع به ریال تبدیل میکردن و میدادن یعنی آخر ضرر!

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
حساب ارزی که آخر دردسره هم شدیدا ورود و خروجش کنترل میشه هم بدرد انتقال وجه خارجی نمیخوره هم موقع نوسانات ارزی بیشترین برداشت و سواستفاده از این حساب هاست از همه مهم تر برای گرفتن اصل یا سود حساب ارزی باید به صلوات محتاج شد حتی بانک های قوی مثه پاسارگاد و سامان ممکنه بگن الان چون بانک مرکزی ارز کم میده نمیتونیم همه پولتون رو بدیم یا نصفه شو ریال میدیم یه مدت هم که مد شده بود معادل ارز مورد نیاز را با نرخ مرجع به ریال تبدیل میکردن و میدادن یعنی آخر ضرر!
بالاترین نرخ سود حساب های ارزی مربوط به درهم امارات بانک ملت است که یکساله ۸٪ میده
نسبت درهم/دلار هم ۳۰ساله تغییر نکرده

reza128

Registered User
لایک‌ها
99

واقعا؟؟؟
اصلا در این مورد اطلاعی نداشتم!! من کلا تاحالا حساب ارزی نداشتم !!!
ولی قبلا میگفتن این مشکل که بانک زده زیرش به جا اسکناس دلار و یورو میاد ریال میده رو شنیده بودم
بعد بعدا شنیدم گفتن که اگه اسکناس ببرید موظفن اسکناس بدن!!!
ولی با توجه به سابق این بانکا اونم احتمالش کمه!! یهو میزنن زیرش!!! کیه که جواب بده؟؟

منظورتون از سو استفاده چیه؟؟؟
اینکه از حساب بدون اجازه برداشت میکنن؟؟؟ یا؟؟؟

این که ورود و خروجش کنترل میشه یعنی چی؟؟؟؟؟ یعنی بانک نمیگیره؟؟؟ چون میرن از صرافی میگیرن میبرن بانک دیگه!! بعضیام از خارج ایران میارن میبرن !!!

بالاترین نرخ سود حساب های ارزی مربوط به درهم امارات بانک ملت است که یکساله ۸٪ میده
نسبت درهم/دلار هم ۳۰ساله تغییر نکرده

آره این واقعا عالیه!!
ولی اگه اون مشکل تبدیل به ریالشون حل بشه!!! چون هر چقدم باشه یهو بزنن زیرش تمومه هر چی محاسبه و برنامه داشه باشی تمومه !!!!

دوستان کسی آشنا داشته برا این حسابای ارزی؟؟؟؟
اسکناس تحویل میدن؟؟؟ کدوم بانکا؟؟؟
کسی سابقه داره؟؟؟؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
واقعا؟؟؟
اصلا در این مورد اطلاعی نداشتم!! من کلا تاحالا حساب ارزی نداشتم !!!
ولی قبلا میگفتن این مشکل که بانک زده زیرش به جا اسکناس دلار و یورو میاد ریال میده رو شنیده بودم
بعد بعدا شنیدم گفتن که اگه اسکناس ببرید موظفن اسکناس بدن!!!
ولی با توجه به سابق این بانکا اونم احتمالش کمه!! یهو میزنن زیرش!!! کیه که جواب بده؟؟

منظورتون از سو استفاده چیه؟؟؟
اینکه از حساب بدون اجازه برداشت میکنن؟؟؟ یا؟؟؟

این که ورود و خروجش کنترل میشه یعنی چی؟؟؟؟؟ یعنی بانک نمیگیره؟؟؟ چون میرن از صرافی میگیرن میبرن بانک دیگه!! بعضیام از خارج ایران میارن میبرن !!!

آره این واقعا عالیه!!
ولی اگه اون مشکل تبدیل به ریالشون حل بشه!!! چون هر چقدم باشه یهو بزنن زیرش تمومه هر چی محاسبه و برنامه داشه باشی تمومه !!!!

دوستان کسی آشنا داشته برا این حسابای ارزی؟؟؟؟
اسکناس تحویل میدن؟؟؟ کدوم بانکا؟؟؟
کسی سابقه داره؟؟؟؟
موقع گرفتن پول تا اونجایی که یادمه روزی ۲-۳ هزار دلار یا معادلش به ارزهای دیگه میدن
خواستی باز کنی به یکی از شعب ارزی بانک ملت مراجعه کن
خودم چند ماه پیش که درهم ۸۸۰ بود مقداری خریدم و ۱ساله باز کردم با نرخ ۸٪
خود مسول شعبه ارزی میگفت ما حتی موقع بحران ارزی سال ۹۰-۹۱ پول مشتری هامون رو به صورت ارزی ولی خورد خورد برگردوندیم
الانم با توجه به اینکه تحریم های بانکی از زمستون برداشته میشن احتمال اینکه مشکل پیش بیاد و بازی دربیارن بسیار کمه
از تک تک اسکناس هایی که بهشون میدی کپی میگیرن و از دستگاه مخصوص رد میکنن که مطمئن شن تقلبی نیست
من ۱۰۰۰ درهمی طرح جدید گرفته بودم و هی میزد تقلبی است ولی آخر با امضا گرفتن از خودم قبول کرد

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
موقع گرفتن پول تا اونجایی که یادمه روزی ۲-۳ هزار دلار یا معادلش به ارزهای دیگه میدن
خواستی باز کنی به یکی از شعب ارزی بانک ملت مراجعه کن
خودم چند ماه پیش که درهم ۸۸۰ بود مقداری خریدم و ۱ساله باز کردم با نرخ ۸٪
خود مسول شعبه ارزی میگفت ما حتی موقع بحران ارزی سال ۹۰-۹۱ پول مشتری هامون رو به صورت ارزی ولی خورد خورد برگردوندیم
الانم با توجه به اینکه تحریم های بانکی از زمستون برداشته میشن احتمال اینکه مشکل پیش بیاد و بازی دربیارن بسیار کمه
از تک تک اسکناس هایی که بهشون میدی کپی میگیرن و از دستگاه مخصوص رد میکنن که مطمئن شن تقلبی نیست
من ۱۰۰۰ درهمی طرح جدید گرفته بودم و هی میزد تقلبی است ولی آخر با امضا گرفتن از خودم قبول کرد

خیلی ممنون از کمکتون
حتما بررسی میکنم
فقط اینکه حودشون نمیتونن ریال بگیرن تبدیل کنن؟؟؟
یعنی ریال بگیرن به نرخ رسمی یا آزاد تبدیل کنن؟؟؟
چون این حسابو اینجوری باز کنم چند وقت دیگه تک نرخی هم که بشه دیگه ضرری نباشه!!!!
اگه نرخ آزاد باز کنن بهتره دیگه پول اضافه به صرافی ندم (اینجا صرافیا انگار یکم گرونتر میدن نسبت به صرافیا تهران )!!!!

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
مهر اقتصاد بانک بدون مجوز(در شرف دریافت) هست که نه به شتاب وصله نه پایا و ساتنا داره!!!ولی کوثر هم به شتاب وصله هم پایا و ساتنا داره ولی اینترنت بانکش هم مثل بانکهای مجاز نیست!!!اینترنت بانک مهر هم فقط بین حسابهای مهر قابلیت واریز دارد و نکته+ قابلیت واریز از طریق کارت شتابی هست دقیقا مثل ثامن
برای انتقال وجه در مهر اقتصاد پروسه کار دقیقا مثل موسسات آرمان و ثامن و..هست
بله.حق باشماست.مهر اقتصاد مجوز نداره و تا زمانی که مجوز دار نشه پایا و ساتنا نخواهد داشت.

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
دوستان بانک گردشگری قابل اعتماده؟
صندوق سپزدش 24درصد سود میده

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
خیلی ممنون از کمکتون
حتما بررسی میکنم
فقط اینکه حودشون نمیتونن ریال بگیرن تبدیل کنن؟؟؟
یعنی ریال بگیرن به نرخ رسمی یا آزاد تبدیل کنن؟؟؟
چون این حسابو اینجوری باز کنم چند وقت دیگه تک نرخی هم که بشه دیگه ضرری نباشه!!!!
اگه نرخ آزاد باز کنن بهتره دیگه پول اضافه به صرافی ندم (اینجا صرافیا انگار یکم گرونتر میدن نسبت به صرافیا تهران )!!!!
برای حساب ارزی حتما باید ارز خارجی رو از بازار آزاد تهیه کنید

• Like
Reactions: pzs

mohsen418

Registered User
لایک‌ها
94
دوستان اگر كسي در تهران ترجيحا جنوب شهر ساكن هست و ترجيحا دانشجو هست و علاقه به بورس و اوراق بهادار داره و هچنين احساس ميكنه استعدادي ميتونه در خريد فروش سهام داشته باشه به بنده پيغام خصوصي بده.

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
دوستان من عسکریه رو تحقیق کردم
روزشمارش بدون کف 20درصده متصل به کارته (مجوزه داره و عضو شتابه) یعنی مستقیم میشه باش کارت کشید و...
فعلا این شرایط خوبی داره طبق تحقیقات بنده ولی اینکه حالا ورشکست بشه نشه و... رو نمیدونم با اینکه مجوز داره بازم....
البته کلا از کوثر بهتره اون 19.5 میده تازه به کارتم وصل نیس هر کاری بخواید بکنین هی باید انتقال بدید!!!!

البته دوستان توجه داشته باشن سرمایشونو به خاطر یکی دو درصد یه جا نذارن همیشه اینو در نظر داشته باشین
حتی اگه کلا 10 م میخواین سپرده بذارین در 10 تا بانک و موسسه برید بهتره تا همشو یه جا بذارید
فوقش یه 5تومن حداکثر افتتاح حسابه !!!

100ملیووووون؟؟؟؟؟
شما بگو 100 هزار تومن!!!!!
کجا؟؟؟ کی؟؟؟ پول شما رو برگردونن؟؟؟
خیلی عجیبه!!
حداقل یه 20سالی باید بدویی!! مجاز و غیر مجازم فک نکنم زیاد فرق کنه اون فقط جو روانیه یه کم!!

برا همین میگم هر چی دارین یه جا نذارین

البته از حق نگذریم کاری به این حق خوری ها و... که تو بانکای بزرگ میشه ندارم ولی واقعا بعضی موسسات وضعشون خرابه تو پول خوردن مردم نمیدونم چطور میان اعتماد میکنن یعنی اگه فردا من یه مغازه اجاره کنم دم در بنویسم 21درصد به خاطر یه درصد ببینین چقد پول میاد صرف یه ماه میبینی چند ملیارد!!!!!!!!
واقعا نمیدونم چطور اعتماد میکنن بعضیا !!!

===چندین روش تو این مملکته برا سود بردن و کار کردن حالا الان همه چسبیدن به این حسابای بانکی و.. خیلیام از فرصت استفاده میکنن با 1 درصد بیشتر چقد پول میگیرن
این سود بالاگرفتن اگه خیلی خوب باشه زمانیکه پولتون به باد بره دردش هزاران برابره!!!!!!
سپرده تو بانک دولتی + خصوصی +موسسه و نمیدونم طلا دلار و...
البته دوستانی که اطلاع دارن میتونن بهتر توضیح بدن من زیاد تو این کارا نیستم!!!
مثل اینکه یادتون رفته بعد از گران شدن ارز حسابای ارزی رو ریالی پرداخت کردن.در مورد مابقی صحبتاتون باید بگم کلا موسسه رو باید دورش خط کشید.فقط بانک

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
دوستان اگر كسي در تهران ترجيحا جنوب شهر ساكن هست و ترجيحا دانشجو هست و علاقه به بورس و اوراق بهادار داره و هچنين احساس ميكنه استعدادي ميتونه در خريد فروش سهام داشته باشه به بنده پيغام خصوصي بده.
دوست عزیز اینجا تاپیک سود بانکی هست نه بورس

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
جریان کارت شهروندی رایگان بانک شهر چیه؟ کسی گرفته؟به حساب کوتاه مدت وصل میشه؟کارمز افتتاح حساب و موبایل و.. چیزی داره؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
دوستان این درسته که بانک گردشگری سود 24 درصد میده ؟
شرایط این حساب چطور هست ؟ امکان برداشت داره ؟ 3 ماهه هست ؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستانی که دنبال بالاترین سود هستند:
http://www.ifb.ir/ytm.aspx
این سایت فرابورس است و میتونید اوراق مختلف رو توش مشاهده کنید
الان بالاترین سودش مربوط به اوراق مشهد 96121 است
شما اوراق رو میخرید 93000 تومن
خود سرمایه پذیر تضمین کرده 2/5 سال دیگه ازتون 100 تومن بخره
و به ازای هر واحد هر 3ماه یکبار 5000 تومن به حسابتون واریز میکنه
هر موقع هم پولتون رو احتیاج داشتید میتونید از طریق بورس به نرخ روز بفروشید و تا همون روز سود روز شمار براتون محاسبه میشه
اوراق مربوط به شهرداری مشهد است و ریسکی نداره
سودش هم حدود 26% است

بالا