• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم با نظر دوستان موافقم. به نظر من فان خال یه ایرادی که داره اینه که از بازیکنا بازی ای میخواد که در تخصصشون نیست. این هم برمیگرده به اینکه بازیکن چند پسته دوست داره.
این مساله باعث میشه که بازیکنا نتونن اون بازی واقعی که در تخصصشون هست رو ارائه بدن. نمونه واضحش دی ماریا
دی ماریا عالی بود در رئال. الان در پی اس جی هم خوب بازی میکنه. در تیم ملی هم مهره موثری بود. چرا این وسط باید در منچستر موفق نباشه
یا همین مثالی که افیشن عزیز زد. ممفیس دیپای.

هنر مربی گری این هست که از داشته هات بهترین استفاده رو ببری و به نظر من اینکه بازیکنها رو بخواید در قالبی بگنجونی که توانش رو ندارن یا در تخصصشون نیست اشتباهه.
یه نمونه دیگه اش بلیند یا مارکوس روخو که بخاطر بازی کردنشون در خط دفاع ما ضربه کم نخوردیم.

همه ما اینجا هوادار منچستر هستیم و مطمئنا همه ما پیروزی و اقتدار تیم رو میخوایم. حالا هر کدوممون هم ایده و عقیده ای داریم. اما من شخصا فکر نمیکنم ما با فان خال بتونیم قهرمانی ای کسب بکنیم (تو هیچ جامی)

اما در مورد مویس. در اینکه فان خال بهتر از مویس هست شکی نیست. اما اینو هم در نظر بگیرید که اگه مویس سرمربی تیم بود 500 میلیون هم خرج میشد به نظر من ستاره ای به تیم نمیومد.
مویس سرمربی ای نبود که بتونه تو یه تیم بزرگ مثل یونایتد دووم بیاره. اقتدار نداشت. مویس کار با ستاره ها و رام کردنشون رو بلد نبود. چیزی که دقیقا در تخصص سر الکس فرگوسن بود.

مویس مثل یک معلم خوب بود که به درد دبیرستان میخورد. اما استاد دانشگاه نبود. منچستر یه چیزی مثل دانشگاه بود که یه استاد بزرگ (و البته نه سرتق) میخواست. مویس برای منچستر خیلی کوچیک بود و الان هم هست.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
رابین یه مربی خوب میخواست تا برش گردونه به فرم خوبش نه یکی که مثل اشغال از تیم پرتش کنه بیرون . مطمئنا اگر می موند تاثیر مثبتش خیلی بیشتر از نموندش میبود
من یکی از جذب فالکائو به وجد نیومدم البته اره یه خوشحالی معمولی داشتم ولی همون اولش گفتم چرا این طرف بجای اینکه یه مدافع بخره برداشت یه مهاجم دیگه اورد با وجود اون همه مهاجم
ممفیس امارش تو پی اس وی عالی بود. دی ماریا که کلا شناخته شدس پس نتیجه میگیریم عملکرد افتضاحشون تقصیر خودشون نیست. دیگه وقتی مربی شعور فوتبالیش اونقدر بالاس ( ! )که با وجود اون همه مهاجم دی ماریا رو میذاره نوک باید چی گفت؟
به زمان دادن ربطی نداره. بازیکن وقتی وظیفش براش تعریف نشده یا حداقل با چیزی که هست خیلی فاصله داره دیگه کاری نمیتونه بکنه. من اصلا از دیپای دفاع نمیکنم چون از حرکاتش خوشم نمیاد ولی اونو مقصر نمیدونم. رئیس یه زمانی بازیکنا واسه کریسمس خونه هم میرفتن یه مقدار مشروب میخوردن تا دو سه هفته محرومشون می کرد.
بلیند بدبخت هم اولش خوب بود برادر بگرد دلیل افتشو پیدا کن
افشین جان، پارسال بود فکر میکنم که دوستان یه سری عکس گذاشته بودن از پارتی بازیکنهای تیم(نمیدونم برنامه چی بود؟؟)، همینطور 2 فصل پیش بود که یه سری عکس از کلورلی و ولبک بود که بعداز پارتی، خیلی وضعیت فلاکت باری داشتن کنار خیابون، چیزی نشنیدم از تنبیه...
قضیه مشروب خوردن بازیکنهارو ول کن، آقا تو همین مصاحبه قبلیش به خبرنگار گفت بعداز بردن اورتون Vine زده!!!!!:general208::general208::general208:
منم با نظر دوستان موافقم. به نظر من فان خال یه ایرادی که داره اینه که از بازیکنا بازی ای میخواد که در تخصصشون نیست. این هم برمیگرده به اینکه بازیکن چند پسته دوست داره.
این مساله باعث میشه که بازیکنا نتونن اون بازی واقعی که در تخصصشون هست رو ارائه بدن. نمونه واضحش دی ماریا
دی ماریا عالی بود در رئال. الان در پی اس جی هم خوب بازی میکنه. در تیم ملی هم مهره موثری بود. چرا این وسط باید در منچستر موفق نباشه
یا همین مثالی که افیشن عزیز زد. ممفیس دیپای.

هنر مربی گری این هست که از داشته هات بهترین استفاده رو ببری و به نظر من اینکه بازیکنها رو بخواید در قالبی بگنجونی که توانش رو ندارن یا در تخصصشون نیست اشتباهه.
یه نمونه دیگه اش بلیند یا مارکوس روخو که بخاطر بازی کردنشون در خط دفاع ما ضربه کم نخوردیم.

همه ما اینجا هوادار منچستر هستیم و مطمئنا همه ما پیروزی و اقتدار تیم رو میخوایم. حالا هر کدوممون هم ایده و عقیده ای داریم. اما من شخصا فکر نمیکنم ما با فان خال بتونیم قهرمانی ای کسب بکنیم (تو هیچ جامی)

اما در مورد مویس. در اینکه فان خال بهتر از مویس هست شکی نیست. اما اینو هم در نظر بگیرید که اگه مویس سرمربی تیم بود 500 میلیون هم خرج میشد به نظر من ستاره ای به تیم نمیومد.
مویس سرمربی ای نبود که بتونه تو یه تیم بزرگ مثل یونایتد دووم بیاره. اقتدار نداشت. مویس کار با ستاره ها و رام کردنشون رو بلد نبود. چیزی که دقیقا در تخصص سر الکس فرگوسن بود.

مویس مثل یک معلم خوب بود که به درد دبیرستان میخورد. اما استاد دانشگاه نبود. منچستر یه چیزی مثل دانشگاه بود که یه استاد بزرگ (و البته نه سرتق) میخواست. مویس برای منچستر خیلی کوچیک بود و الان هم هست.
البته مهرداد خان بنده منظورم این نبود که مویس مربی خوبی هستش، میگم که فرقی نداشت و در همین حد رده های 4-3 میبودیم و فرقش فقط بازی تماشاگر پسندتر میتونست باشه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من زمان مویس هم بازی تماشاگر پسندی نداشتیم.
همش سانتر
یادتونه یه بازی فکر میکنم 51 سانتر الکی داشتیم و رکورد شکستیم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
به نظر من زمان مویس هم بازی تماشاگر پسندی نداشتیم.
همش سانتر
یادتونه یه بازی فکر میکنم 51 سانتر الکی داشتیم و رکورد شکستیم.
راستش از زمان مویس فقط بازی با لورکوزن و بازی با بایرن بهمراه بازی یانوزای تو ذهنم هستش!!!!!!!:D:D:D
بقیش Shift+Delete شده!!!:p:D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مهدی جان این واسه فصل قبل هستش.
با جدا شدن رابین، فالکائو و دی ماریا و حتی نانی میزان حقوق پرداختی به بازیکنها کمتر و متعادلتر شده امسال.الان فقط رونی داره زیاد میگیره.

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
در شبی که ارسنال داره مصدوم میده فقط چه بلایی سرش اومده و از شفیلدونزدی ۳-۰ عقب افتاده و در آستانه حذف هست چلسی هم ۱-۰ عقب افتاده بازی رو دقیقه 53 بازی ها

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی آرسنال و شفیلد رو ندیدم، ولی انگار شفیلد هم از بایرن قویتر شده!!!!:D:general304::general304:
ظاهرا به سانچز و اوزیل و کازورولا بازی نداده بودن و با چندتا جوون بازی کرده ونگر، که ضربش رو هم خورده، البته من فکر میکنم که ونگر امسال وضعیتش رو خوب دیده تو PL، بیخیال League Cup شده...

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
و
بازی آرسنال و شفیلد رو ندیدم، ولی انگار شفیلد هم از بایرن قویتر شده!!!!:D:general304::general304:
ظاهرا به سانچز و اوزیل و کازورولا بازی نداده بودن و با چندتا جوون بازی کرده ونگر، که ضربش رو هم خورده، البته من فکر میکنم که ونگر امسال وضعیتش رو خوب دیده تو PL، بیخیال League Cup شده...
و البته 2 تا مصدوم هم دادن که ممکنه سرنوشت همون لیگشون رو هم دچار تغییر کنه!

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
رئیس اعلام کرده به رونی اسمالینگ و مارتیال امشب استراحت میده.امشب تیممون با میدلزبورو ساعت ۱۱:۳۰ دقیقه در الترافورد بازی میکنه

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
آرسنال و چلسی در ظاهر باختن ولی در عمل بردن
دیگه وقتی جامهایی مثل لیگ قهرمانان و لیگ برتر و حذفی که 3 گانه محسوب میشن اتحادیه چه مسابقات مزخرفیه واسه دادن تلفات و خستگی و هدر دادن انرژی
فرستادن تیم آکادمی و باخت و حذف با نتیجه ی آبرومندانه در گام نخست بهترین گزینه ست

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
CAC2DF164D2A4CDDBA61F6EA59B22CD3.jpg

VAN GAAL REVEALS TEAM NEWS FOR MIDDLESBROUGH CUP CLASH
Manchester United manager Louis van Gaal has ruled Antonio Valencia out of Wednesday's Capital One Cup tie against Middlesbrough.

The Ecuador international sustained a foot injury during the 0-0 draw with Manchester City at the weekend and will not be available for Wednesday's fourth-round encounter.

In an exclusive interview with MUTV, the boss admits he has several players in the "red zone" in terms of their fitness, suggesting it may be better to offer the individuals a rest, but he has yet to finalise his team.

"Of course, Valencia is injured - that we could all see," said van Gaal.

"But I have a lot of players in the 'red zone' because we have had a lot of matches and we have a lot of matches to play. I have to see if I can use them or not. I have to decide tomorrow [Wednesday]. We need all the days to recover at this moment, so it is difficult to say."

James Wilson and Andreas Pereira, a scorer in the last round against Ipswich Town, are both in the manager's thoughts as he ponders shuffling his pack as another promotion-chasing side from the Championship visits Old Trafford.

"Yes, of course they are in the selection [the squad]," he confirmed. "But I have to select the line-up and that I don’t know. I have to do that on Wednesday."

The only way to watch United v Middlesbrough in full is on MUTV, at midnight after Wednesday's game. The Reds' official television channel will also have live audio commentary from 20:00 GMT.

MUTV will show van Gaal's interview in The Paddy Crerand Show from 18:30 GMT on Tuesday.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
آرسنال و چلسی در ظاهر باختن ولی در عمل بردن
دیگه وقتی جامهایی مثل لیگ قهرمانان و لیگ برتر و حذفی که 3 گانه محسوب میشن اتحادیه چه مسابقات مزخرفیه واسه دادن تلفات و خستگی و هدر دادن انرژی
فرستادن تیم آکادمی و باخت و حذف با نتیجه ی آبرومندانه در گام نخست بهترین گزینه ست
درسته اما من یکی حال کردم:دی پارسالو یادت میاد ما رو مسخره می کردن؟

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
رمرو تو دروازه وایمیسته
روخو-اسمالینگ-دارمیان-بلیند در خط دفاع می ایستند
کرک - فیلینی-لینگارد-دیپای در خط هافبک خواهند بود
ویلسون و پرییرا مهاجمان ما خواهند بود بازی از لحظاتی دیگر اغاز خواهد شد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
باز سر بازی ما شد یه مشت شر و ور بجا بازی پخش کردن. حالا اگه بازی بارسا بود از دو ساعت قبل برنامه کارشناسی میذاشتن که مثلا مسی و نیمار کی قبل بازی میرن دستشویی تا ***

:general710:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
باید آفتابه گرفت سر تا پای این سیمای ملی رو حاضره هر چرت و پرتی رو پخش کنه اما بازی تیمای انگلیسی رو پخش نکنه

دیدگاه بدبینانه میگه که به اومدن این یارو استراو به ایران ربط داره،کاری نمی تونن بکنن عقده هاشون رو اینطوری خالی میکنن

سرعت نت هم که داغونه حداقل از تو نت ببینیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینا مردم رو مسخره کردن ؟ اینهم زیرنویس کرده !! تو سایت ورزش 3 هم زده بازی منچستر پخش میشه. بعد الان داره چی نشون میده ؟ برنامه چکاوک !!
خب نمیخواید نشون بدید نشون ندید چرا به شعور مردم توهین میکنید ؟
در اولین فرصت میرم سراغ همون قاشق چنگال. خدایا ما رو از شر هر چی مردم آزار هست نجات بده

بالا