این پست برای کسایی که میگن ps4 ها عادی سری اولی مشکلی ندارن
اینم نظر یکی از دوستان از خرید ps4 اورجینال سری اولی
اینم لینک نظر پایین
http://forum.bazicenter.com/posts/4168611/
به نظر من یه چیز ps4های معمولی جدید داره شدیدا تو ذوق میزنه و اون هم کیفیت ساخت پلاستیک بیرونی کنسول هست اصلا من نمیدونم چرا اینطوره واقعا از سونی بعید هست که نظارتی نمیکنه و هردمبیل میزنه یه نگاه به رنگ دستگاه های سری جدید بکنید بعضی جاها رنگ دستگاه ایراد داره و پلاستیکش انگار یکدست رنگ نشده انگار از مواد بازیافتی ساخته باشن!!! من اوایل فکر میکردم فقط مال اینطوریه یا دستگاه دست دو بهم انداختن بعد دیدم نه یه سری کلا کم و بیش همینطوری هستن اینجا هم از بچه ها پرسیدم گفتن طرف برچسب بی کیفیت روش انداخته در صورتی که دارم میگم بابا کنسول نو نو بوده !!! و از یکی از معتبرترین افراد هم خریدم البته به نظر قطعات داخلی همچنان کیفیت خوبی دارن حتی و نسبت به سری قبل بهینه تر شده به سختی من صدای فن دستگاه رو میشنوم وقتی بازی از رو هارد اجرا میکنم و بحث من فقط با بخش بیرونی دستگاه هست از جعبه که در اوردم حس یه دستگاه بشدت کهنه رو بهم داد تعدادی عکس هم میزارم که ببینید توی نت هم بزنید ps4. Discoloration blemishes و ps4 matt finish problem براتون میاره. من اگه میدونستم اینطوریه سراغ اسلیم میرفتم
عکس ها نشون میده هم سری جدید هم قدیمی تولید اخیر این مشکل رو دارن و به مرور زمان با گرم شدن کنسول هم بیشتر مشخص میشه
نظر بعدی ایشون
اخر حرفم ویرایش کردم هم جدید هم قدیم که تولید جدیدن دچار این مشکل هستن کافیه تو نت هم سرچ کنید به انگلیسی شما لابد خبر نداشتید چون روبرو نشدید از وقتی سونی فکر ساخت اسلیم رو کرده و پرو.. از کیفیت معمولی داره میزنه مشکل یکی دو نفر هم نیست هیچ عاملی هم اینطوریش نکرده نه برچسب نه مایع که شما میگید و همه از روز اول همینطوری از جعبه بیرون میان و به مرور زمان هم بدتر میشه نمونش هم خودم که دارم میگم کنسول رو نو خریدم از جای بسیار معتبر. مشخصه توی فرایند رنگ کردن کنسول سهل انگاری شده. کنسول فاملیمون هست نگاه میکنه ادم عشق میکنه حس کیفیت به ادم میده ولی مال خودم اینطوری نیست هرچند من دیگه سعی کردم فراموش کنم چون کارایی دستگاه برام مهم هست ولی اخه حفظ کیفیت ساخت هم خوب چیزیه کنسول هم تازه که سرد هست روشن میکنم تا چند دقیقه صدای ترق توروق ازش میاد بخاطر همین پلاستیک بی کیفیتش
این هم عکس کنسول خودم واسه اثبات که کسی نگه فقط قدیمی اینطوره یا صاحبش اینطوریش کرده. سفره ناهار رو ولی باحال گفتید همونطوره دقیقا
))
........................................................
جالبه بدونید ps4 ها سری اولی خودش چند سری داره سری ها لانچی و اوایل مشکل صفحه مرگ ( صفحه آبی ) - مشکل دور فن و ...... داشتن
سری ها بعدترش یکی بهتر شدن - بعد دوباره خراب شدن حتی کیفیت بدنه مثل زباله ها بازیافتیه
من فکر میکنم کسایی که اطلاعات ندارن لطفا بقیه رو راهنمایی نکنن تا خدایی نکرده طرف مقابل دل زده و ناراحت نشن و احساس نکن پولشون به هدر رفته
همین پست بالا همین کسی که ps4 خریده با این شکل اگر فرداش بخواد بره بفروشه میگن کنسول استوک خیلی کارکده اس بز ازش میخرن بخاطر ظاهرش