• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از سایت معتبر btc-e از طریق خرید و فروش بیت کوین

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
قبل از هر چیز , من نمیخوام این بحثی که با شما پیدا کردم رو ادامه بدم و اگر میدونستم که با اون حرفم که برگشتم گفتم یک بار دیگه از اول ابتدایی بخون اینقدر ناراحت میشی که 2 تا پست براش ریپلای بدی , طبیعتا میگفتم از اول راهنمایی شروع به خوندن کن که هضمش برات راحت تر باشه , این از این ! دوم اینکه شما اومدی یه تکنیکال انداختی تو حرفهات داستان به هر طرفی که میره از این جمله استفاده میکنی حالا بماند که تمام اطلاعاتی که از این ماجرا داری رو از کوین ایران گرفتی ولی در کل , وقتی کسی وارد این مارکت میشه بعد از مدتی شم و خم ماجرا میاد دستش , دیگه اون بچه ی 15 سالشم دو هفته تو تریدر ها باشه حداقل از ولوم ها میتونه تشخیص بده داستان به کجا میره حالا ما نمیخوایم داستان رو باز تر کنیم ..
من اهل اینکه با کسی دهن به دهن بشم نیستم و زمانی اینکار رو انجام میدم که فرد مقابل از قصد بخواد به اینجانب فشار بیاره , شما یک پست زدی من بی منظور اومدم گفتم ( حالا این نظر شخصی منه ) میتونی بری بالا یه 10 . 12 بار مرور کنی این حرفم رو , بعد پایینش میای ریپلای میزنی که چه ربطی به حرفم داره ! خب این شعور شما رو میرسونه , از اون طرف میای میگی ببین گل پسر حرفت رو میزنی انگار چاله میدونی 4 شنبه بازاری چیزیه , و زیر همین پستت اون دوستمون رو ریپلای میدی میگی واقعا ادبیات بعضیا آدمو دلسرد میکنه , این چه ادبیاتیه این آقا داره و فلان ! حالا کاری نداریم ..
این هم کل حرف های شما که برگرفته از کوین ایران هست , تکنیکال و حرفه ای جلو رفتن و غیره https://coiniran.com/راه-های-درآمد-و-افزایش-بیت-کوین/
چند روز پیش با یکی از دوستان به اسم پویا بحث کردیم , آخرش بنده کوتاه اومدم و ایشون هم به حدی بود شخصیتش که ریپلای هایی که میده رو روش فکر کنه و همه چیز هم تموم شد و بنده هم برای ایشون احترام قائلم , اما شما یک نگاهی به ریپلای هات بنداز , متوجه میشی ادبیات کی ضعیف هست . خوبه حالا ما گفتیم جسارت نباشه یک بار دیگه از اول ابتدایی بخون , اگر اینو نمیگفتیم که معلوم نبود تو پست چی بخواید بگید .. که البته باز هم در اون صورت جواب داشتیم ..
باشد که رستگار شوید ..

Last edited:

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان سایتی میشناسید که maker fee نداشته باشه (0%) و با ایران هم مشکلی نداشته باشه؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سالهاس توی پی تی هستم و از این نمونه آدمها قبل از این هم دیدم
ادامه بحث باعث میشه تاپیک از موضوعش منحرف بشه
پاسخ دادن به شما وقت اعصاب و حوصله میخواد که بنده هیچکدومش رو به اندازه ای که بخوام صرف شما بکنم ندارم
فقط یه نکته رو میگم برای دوستانی که در تاپیک مبحث رو دنبال میکنن
چیزی که ایشون گفتن در واقع همون صحبت من بود (خرید در پایین+صبر+قروش دربالا) این معنیش میشه ترید بر اساس تکنیکال
در واقع عرض بنده و فرمایش ایشون هر دو در یک راستا است ولی نمیدونم دلیل جبهه گیری ایشون مقابل عرایض بنده چیه
یه لینک دادن از فلان سایت خب بدیهی بود نه فقط اون سایت بلکه هر سایت مرتبط دیگه ای هم برید همین رو نوشته چون اصولش همینه و منم حرفم خارج از عرف و اصول نبوده مسلما هر سایتی هم برید همینارو نوشته
ضمنا من اطلاعاتی که آوردم و صحبتهایی که مطرح میکنم علاوه بر مطالعه سایتها و کتابها و ..... (که میتونم منابعم رو در اختیار علاقمندان هم بذارم و بهشون معرفی کنم) حاصل چندین سال تحصیل و تدریس و ترید در بازار فارکس و بورس هستش بهرحال هرکسی در زمینه کاری خودش به اندازه کافی اطلاعات داره
کلام کوتاه کنم
من هم اگر میدونستم شما از "گل پسر" ناراحت میشید حتما بجاش میگفتم شازده که کمتر اذیت بشید
اگر علاقه به ادامه بحث داشتید پ خ بدید سر فرصت پاسخ میدم
اجازه بدید تاپیک از مسیرش خارج نشه
ممنون

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
بسیار جالبه شما سیصد خط مینویسی آخرش میای میگی اجازه بدید تاپیک از مسیرش خارج نشه , والا ما باید از شما اجازه بگیریم من نمیدونم شما از کجا دلت از من پر هست که به این شکل داری بروز میدی ! برای سالها فعالیتتون در پی تی بنده نظری ندارم فقط باید بگم یوزر اصلی من در این سایت _EHSAN_ بود که سال 2007 ساخته بودمش و متاسفانه ایمیل زیرش رو یادم رفته و نمیتونم ریست پسورد بدم , ( اگر چک کنید همین یوزر در فروم پی سی ورلد هم با همون تاریخ وجود داره ) بنابراین اگر منظور شما از سالها فعالیت و دیدن اشخاصی مثل من هست که چه جور آدم هایی هستیم , مطمئن باشید بنده خیلی قبل تر از شما با دسته آدم های امثال شما برخورد و آشنایی دارم !
بنده اصلا اشتیاقی به ادامه دادن بحث با شما رو ندارم چون شما هر پستی که میذاری حرف هات با پست های قبل تر همخونی نداره , بدین جهت که اگه دقت کرده باشید چند پست بالاتر که اینجانب برگشتم گفتم ( خرید پایین + صیر + فروش بالا ) شما در جواب گفتی این چه ربطی به پست من داره و پایین ترش اون دوستمون رو تگ کردی که این موضوع رو هر بچه ای میدونه .. و جالب تر اینکه حالا برگشتید میگید این همون ترید بر اساس تکنیکال هست .. قصد بی احترامی ندارم اما اینطور که پیداست شما از خودت 3 هیچ عقبی برادر .. بالا یه چیزی میگی , پایین ترش به این نتیجه میرسی که این همونه .. حالا بماند ..
اگر خواننده ای در این تاپیک بوده باشه و چند پست آخر بین من و شما رو خونده باشه حتما متوجه این موضوع میشه که کی این بحث رو شروع کرد ! من فقط یه ریپلای زدم و نظر شخصیم رو گفتم حالا نمیدونم شما چرا از کاه کوه ساختی .. در کل به شما بابت این بردباری پر تلاش شادباش عرض میکنم !
فروم جاییه که هر کسی نظر شخصیه خودش رو بیان کنه و اگه بخواد با نظر هر کسی یه بحثی مثل این پیش بیاد , اینجانب رسما موزیلا فایرفاکس رو از سیستمم آنیستال میکنم و میرم پی کارم , حالا من نمیدونم شما با تمام بی اعصابی و کم حوصلگی و با ارزش بودن وقتت , چه اعصابی داری که همچین حرکتی میزنی ! جالب بود ..
حرف آخر ,
من هم اگر میدونستم شما از "گل پسر" ناراحت میشید حتما بجاش میگفتم شازده که کمتر اذیت بشید
پسته ی بی مغز گر لب وا کند رسوا شود , بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود ...
اگر علاقه به ادامه بحث داشتید پ خ بدید سر فرصت پاسخ میدم
جواب بنده در پست بالاتر از شما : ( قبل از هر چیز , من نمیخوام این بحثی که با شما پیدا کردم رو ادامه بدم ) , و الا هم وقتشو دارم و هم حوصلشو , منتها شما بر خلاف بعضی از حرف هایی که میزنید , اینطور که پیداست از سن بسیار پایینی برخوردار هستید ..
اجازه بدید تاپیک از مسیرش خارج نشه
ما بالاتر از شما درخواست اجازه کردیم اما نمیدونم چرا با این پست شما رسما درخواستمون رد شد ..
و در آخر ,
حمد و سوره پیشنهاد میشود ..

Last edited:

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
هشدار

در حال حاضر یه Soft Fork در حال اجراست برای همین باید اگر بیت‌کوین دریافت میکنین منتظر تعداد بیشتری confirmation باشید تا مطمئن باشین double spend نمیشه. اینو میگم که خدای نکرده کسی سرش کلاه نره.
البته اکثر دوستان اینجا توی اکسچنشون بیت‌کوین رو دریافت میکنن که دیگه خیالی نیست. مثل قبل منتظر بشن با اکسچنج قبول بکنه (که ممکنه طول بیشتری بکشه. بعضیها هم کلاً والت رو بستن!!) جای نگرانی نیست.

منظور از تعداد بیشتر confirmaion: (منظور از حالت عادی هر موقع دیگست. و در حال حاضر یعنی تا وقتی این Soft Fork ادامه داره... شاید حدود 1 ماه نهایت و حداقل 2 هفته)
در حال عادی بسته به نوع والت باید تعداد خاصی confirmation منتظر بمونین تا تراکنش (به قول معروف) کامل بشه!
والت‌های کامل یا همون Full Node مثل Core، یا شبیهش بین 1 تا 3 در حالت عادی (1 کافیه ار 99٪ موارد) و بین 5 تا 15 در حال حاضر
والت‌های light یا همون SPV مثل ELectrum یا Multibit به علت اینکه Full verification انجام نمیدن بین 3 تا 6 (3 در 99٪‌موارد کافیه) و در حال حاضر 30

اگر مبلغ بسیار بالایی دریافت میکنین (مثلاً 50 بیت‌کوین) در حال عادی 6 و در حال حاضر 30 کانفیرم باید منتظر بمونین.
اگر طرف مقابل رو میشناسین که هیچ مشکلی نیست. حتی 0 هم قابل قبول میتونه باشه.

اطلاعات بیشتر:
https://bitcoin.org/en/alert/2017-07-12-potential-split
https://bitcoin.org/en/you-need-to-know#instant

اگر سوالی داشتین میتونین از من همینجا بپرسین. یا پ خ کنین (ترجیحا همینجا چون شاید سوال دیگران هم باشه)
منم سعی میکنم در چند روز آینده اینجا سربزنم اگه سوالی بود جواب بدم. ::)

8030

Registered User
لایک‌ها
465
اره bittrex هم انتقال بیت کوین رو بسته.
جالبه قیمت بیت کوین هم داره میره بالا .

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
اره bittrex هم انتقال بیت کوین رو بسته.
جالبه قیمت بیت کوین هم داره میره بالا .
قیمت بیت‌کوین رفت بالا برای اینکه BIP91 با version bit 4 ساپورت شد توسط ~97% ماینرها
الانم قدم بعدی یعنی BIP141 با version bit 1 که همون پروپوزال اوریجینال SegWit بود داره توسط تقریبا 98٪ ماینرها ساپورت میشه. وقتی این 583 بلاک دیگه پیدا بشه (تقریبا 4 روز) SegWit توسط BIP141 وارد مرحله Lock In میشه. یعنی از اون به بعد هرکس بلاک دیگه‌ای ماین کنه reject میشه و تمام اون چیزایی که بالا گفتم اتفاق میافته.

قیمت هم ایشالا به سمت ماه حرکت میکنه :)
#tothemoon

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
قیمت بیت‌کوین رفت بالا برای اینکه BIP91 با version bit 4 ساپورت شد توسط ~97% ماینرها
الانم قدم بعدی یعنی BIP141 با version bit 1 که همون پروپوزال اوریجینال SegWit بود داره توسط تقریبا 98٪ ماینرها ساپورت میشه. وقتی این 583 بلاک دیگه پیدا بشه (تقریبا 4 روز) SegWit توسط BIP141 وارد مرحله Lock In میشه. یعنی از اون به بعد هرکس بلاک دیگه‌ای ماین کنه reject میشه و تمام اون چیزایی که بالا گفتم اتفاق میافته.

#tothemoon

به نظرتون قیمت تا چه حدی بالا میره ؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
به نظرتون قیمت تا چه حدی بالا میره ؟
به خیلی چیزها بستگی داره.
در حال حاضر با فعال شدنSegWit به احتمال خیلی زیاد یه افزایش بزرگ میبینیم. که شاید تا بالای 3000 هم بره. همیشه هم وقتی این سدهای رند رو به راحتی میشکونه تا 10-20٪ بالاتر هم میره.
ولی از طرف دیگه یه دعوای دیگه به اسم BCC در راهه که با اینکه خیلی ساپورتر نداره ولی ممکنه اوضاع مارکت رو به هم بزنه. اگه این Bitmain لعنتی خیلی آزار نده مارو تا آخر امسال بین 3500 تا 4000 بعید نیست.

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
btc-e برای بقیه بالا میاد یا فقط برای من ارور سرور کانفیگ میره ؟

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
عجب ادمینای احمقی داره ! تو این هیری بیری که تو 1 ثانیه قیمت ماوارایی بالا پایین میشه هنوز سایتشون بالا نیومده ! من که فکر کنم بدبخت شدم رفت امروز 65 میل بیت روی 2650 دلار خرید زدم گفتم چند روز دیگه میره بالاتر , از شانس ما بالا نرفت هیچ اومده رو 2450 دلار , اینا هم سایتو بالا نمیارن حداقل بیشتر از این ضرر ندیم ..

8030

Registered User
لایک‌ها
465
عجب ادمینای احمقی داره ! تو این هیری بیری که تو 1 ثانیه قیمت ماوارایی بالا پایین میشه هنوز سایتشون بالا نیومده ! من که فکر کنم بدبخت شدم رفت امروز 65 میل بیت روی 2650 دلار خرید زدم گفتم چند روز دیگه میره بالاتر , از شانس ما بالا نرفت هیچ اومده رو 2450 دلار , اینا هم سایتو بالا نمیارن حداقل بیشتر از این ضرر ندیم ..
تو این وضعیت بیت کوین گرون خریدی.احتمال قیمت از این هم بکشه پایینتر هم هست .
صبر کن قیمتها بکشه بالا بعد بفروش که ضرر نکنی.
خودمم اتر کلاسیک دیروز 16 خریدم الان 14.5 هست ولی اگه قیمت بیاد زیر 13 تا بازم بیشتر میخرم!!
بازار کریپتو همینه .سعی کن فریبت نده .همیشه مخالف جهت شنا کن.

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
تقصیر این چینیایی .......... است. دارن با اون bitcoin cash اشون اذیت میکنن همه رو. به هیچ کجا هم نمیرسه‌ها. 1 آگوست همه دامپ مکننش تا بیان BTC بیشتر بخرن ولی اینا باز پافشاری میکنن. همشم polotical شده دیگه...
دعوا سر قدرته!
خوشبختانه همونطور که گفتم به خاطر 100٪ بودن SegWit احتمال پایین رفتن ناجور کمتره ولی این مارکت و اونایی که توشن عاشق این‌جور خبران. BCC هیچی نیست ولی هی الکی گندش میکنن که قیمت بیافته بتونن short کنن در حال پایین رفتن و بعدش تو کف بخرن دوباره بره بالا! این یعنی کلی سود الکی...
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2045804.msg20388001#new

اوضاع ALTها هم 2 روزه خرابه :)
فقط لایت کوین دارم جمع میکنم من تا ببینیم Charlie Lee چی برامون داره تو 1 آگوست!

hemn1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام
بنظر منم لايت اينده روشني داره،من هر چي داشتم اينارو خريدم
LTC
ETH
STRAT
CVC
بنظر شما اشتباه كردم كه بيت ندارم؟
الان كه قيمت رو به پايين هست وقت مناسبي نيست براي خريد ؟

hemn1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
منم اوايل اين اشتباه رو ميكردم كه قيمت يه كم ميومد پايين ميفروختم.
شما كه تو اين كار سرمايه ميذاري بايد كاري با اون نداشتي باشي تا يكسال،مبلغي هم بذار كه اگر از دست رفت رو زندگيت تاثيري نداره،صبر داشته باش با اين بالا و پايين ها زود دل رو نزن به دريا

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
رفتیم کامنتای تویترشون رو بخونیم حس و حال ما بهتر شه , بدتر شد .. همه حرف از هک شدن و اسکم شدن میزنن , در هر صورت امیدوارم این قضایا صحت نداشته باشه و سریعتر بیاد بالا ..

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731

#tothemoon
چند درصد این بیت کوینها توسط ماینرها درست میشه.
سایتها باید ماینرها رو ساپورت کنن تا بیت کوین بدست بیاد. حالا اگه اکثر ماینرها ساپورت نشن قیمت بیت کوین میره بالا درسته؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
چند درصد این بیت کوینها توسط ماینرها درست میشه.
سایتها باید ماینرها رو ساپورت کنن تا بیت کوین بدست بیاد. حالا اگه اکثر ماینرها ساپورت نشن قیمت بیت کوین میره بالا درسته؟
سوال رو درست متوجه نمیشم. کدوم بیت‌کوینها؟ تمام کوین‌هایی که امروز وجود دارد (~16,470,000) توسط ماینرها درست شدن!
ماینر نیازی به ساپورت نداره! ماینر کسیه که رفته سرمایه‌گذاری کرده و داره برق+قدرت محاسباتی رو تبدیل به پول میکنه و سود کلانی میبره.

بالا