• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود زيرنويس فارسي جواهري در قصر در پست اول

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
من كه چيزي نخواستم. من اين زيرنويسها را فقط بخاطر علاقه درست كردم و براي من مشكلي نيست اگه از كس ديگه اي را بذاريد. تازه من كليم حال ميكنم:happy::happy::happy::happy:

ممنون از لطفتون سید میثم عزیز....:happy:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه:D
این تهران چقده گرمه:(
lee_young عزیز میبینم که کارها همه افتاده گردنت
==============================
دوستان عزیز
لطفا قبل از هر اقدامی هماهنگی کنید
آه.هری هم هستش.
چشمش نزنیم انگاری داره تمام میشه

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه:D
این تهران چقده گرمه:(
lee_young عزیز میبینم که کارها همه افتاده گردنت
دوستان عزیز
لطفا قبل از هر اقدامی هماهنگی کنید
آه.هری هم هستش.
چشمش نزنیم انگاری داره تمام میشه

به هر حال باید تمومش کنیم دیگه....:happy:
منتظر الکس هستم تا بقیه زیرنویس هارو به دستم برسونه....:happy:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان من یه مشکل دارم . حدود 6 قسمت آخر سریال ، زیرنویس فارسیش به این صورته : طططظظظظظ ططظ طظط ( مثل موقعی که encoding رو تغییر میدیم ) ولی بقیه قسمتها زیرنویسشون درسته . فونت زیرنویس رو هم عوض کردم و یکی از فونتهای فارسی رو انتخاب کردم ولی درست نشد . زیرنویسهای جدید رو هم دانلود کردم ولی باز هم همونجوری هست .
اگه ممکنه یه راهنمایی بفرمایید .
ممنون .

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من یه مشکل دارم . حدود 6 قسمت آخر سریال ، زیرنویس فارسیش به این صورته : طططظظظظظ ططظ طظط ( مثل موقعی که encoding رو تغییر میدیم ) ولی بقیه قسمتها زیرنویسشون درسته . فونت زیرنویس رو هم عوض کردم و یکی از فونتهای فارسی رو انتخاب کردم ولی درست نشد . زیرنویسهای جدید رو هم دانلود کردم ولی باز هم همونجوری هست .
اگه ممکنه یه راهنمایی بفرمایید .
ممنون .

شما وقتی اینو تو نت پد باز می کنید هم همین مشکلو دارین یا فقط در هنگام لود فیلم مشکل هست؟

SayyedMeysam

Registered User
لایک‌ها
3
بالاخره بعد از كلي خون دل خوردن و در آوردن باباي چشمم تونستم 54 قسمتا بصورت كلي بازنگري كنم :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: ولي نميتونم قسم بخورم كه هيچ مشكلي نداره لطفا هر كه دانلود كرد و مشكلي ديد به من بگه تا درستش كنم. من سعي كردم كه غلط املايي و از اينجور چيزا نراشته باشه پس ورژنشو 3 ميذارم.

فایل های ضمیمه

• ZirNevis v3.1.rar
    713.3 KB · نمایش ها: 116

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
بالاخره بعد از كلي خون دل خوردن و در آوردن باباي چشمم تونستم 54 قسمتا بصورت كلي بازنگري كنم :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: ولي نميتونم قسم بخورم كه هيچ مشكلي نداره لطفا هر كه دانلود كرد و مشكلي ديد به من بگه تا درستش كنم. من سعي كردم كه غلط املايي و از اينجور چيزا نراشته باشه پس ورژنشو 3 ميذارم.

فقط می تونم بگم ممنون...
طبق حرفی که قبلاً با هم زدیم حتماً در جریان هستید که امکان قرار دادن در پست اول نیست....
تشکر....:happy:

دوست عزیز... من اولین باریه که اینو می شنوم راستش...:happy: من باید از دوستان دیگه بپرسم.....
شما از KMPlayer استفاده می کنید دیگه؟

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

car20

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
خیلی خیلی خوشحالم که سریال جواهری در قصر باعث شد تا به خاطر دیدنش به این فروم راه پیدا کرده و با دوستان خوبی چون مدیر محترم فروم ( بهروز عزیز ) , استاد رکس , استاد لینهو , استاد ققنوس , استاد همینه , آریانا و Daneel Olivaw و live for what? و خیلی خیلی از دوستان دیگر که مجال نام بردن از ایشان نیست آشنا بشم .
راستش اول باید از دوستان خوبم که در این فروم اینگونه بدونه در نظر گرفتن سو د و منفعت زحمت می کشند صمیمانه تشکر کنم , دست مریزاد و ای والله .
من سریال جواهری در قصر را از دوست عزیز لینهو دریافت کرده و از این اون بسیار لذت بردم , جا داره از تهیه کنندگان زیر نویس هم تشکر کنم , فکر می کنم جناب rax از شروع کنندگان آن بودند واقعا از ایشان و دیگر دوستان ممنونم .
لیست سیاه تالار رو هم دیدم و بسیار متاسف شدم که هستند دوستانی که از هر وضعیتی در جهت پیشبرد اهداف مادی خود سو استفاده می کنند و برای سر کیسه کردن هموطنان خود از هر نوع اقدامی کوتاهی نمی کنند , از بابت داشتن چنین هم وطنانی واقعا متاسفم .
تاپیک نحوه فعالیت دوستان رو هم دیدم اما دقیقع متوجه نشدم که برای کمک به دوستان در راه به اشتراک گذاری دقیقا چه مقدار باید معلومات داشته باشیم , مثلا من خودم خیلی دوست دارم در زمینه ترجمه زیر نویس و تهیه آن به دوستان کمک کنم اما راستش اصلا نمی دونم چطور باید اینکارو کرد , البته خودم یکی از زیر نویس ها رو باز کردم و فهمیدم چطور کار صورت می گیره ولی متوجه نشدم اون دوتا عددی که در انتهای هر خط هست برای چیه مثلا این دو تا عدد 625 و 862 رو نمی دونم چیه ؟ )

00:01:10,862 --> 00:01:12,625
یا مثلا اگر بخواهم در دانلود کمک کنم آیا لینک داملودش رو دوستان در اختیارم می گذارن یا خودم باید در اینترنت دنبال لینکش بگردم , یا دیگه اینکه با این سرعت اینترنت معمولی دانلود می کنید یا راه دیگری وجود داره که من از اون بی اطلاعم , راستی امیدوارم دوستان منو ببخشند که سوالات مختلفی رو اینجا مطرح کردم .
در هر حال ممنون از اینکه این تاپیک رو خوندید با تشکر دوستدار یکایک همه ی شما عزیزان , car20
دوستان اگرم ممکنه لینک برنامه هایی که برای درست کردن زیر نویس لازمه اینجا بگذارند , خیلی ممونم

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
چرا امکانش نیست؟

پست های #1778 و #1780

سلام
خیلی خیلی خوشحالم که سریال جواهری در قصر باعث شد تا به خاطر دیدنش به این فروم راه پیدا کرده و با دوستان خوبی چون مدیر محترم فروم ( بهروز عزیز ) , استاد رکس , استاد لینهو , استاد ققنوس , استاد همینه , آریانا و Daneel Olivaw و live for what? و خیلی خیلی از دوستان دیگر که مجال نام بردن از ایشان نیست آشنا بشم .
راستش اول باید از دوستان خوبم که در این فروم اینگونه بدونه در نظر گرفتن سو د و منفعت زحمت می کشند صمیمانه تشکر کنم , دست مریزاد و ای والله .
من سریال جواهری در قصر را از دوست عزیز لینهو دریافت کرده و از این اون بسیار لذت بردم , جا داره از تهیه کنندگان زیر نویس هم تشکر کنم , فکر می کنم جناب rax از شروع کنندگان آن بودند واقعا از ایشان و دیگر دوستان ممنونم .
لیست سیاه تالار رو هم دیدم و بسیار متاسف شدم که هستند دوستانی که از هر وضعیتی در جهت پیشبرد اهداف مادی خود سو استفاده می کنند و برای سر کیسه کردن هموطنان خود از هر نوع اقدامی کوتاهی نمی کنند , از بابت داشتن چنین هم وطنانی واقعا متاسفم .
تاپیک نحوه فعالیت دوستان رو هم دیدم اما دقیقع متوجه نشدم که برای کمک به دوستان در راه به اشتراک گذاری دقیقا چه مقدار باید معلومات داشته باشیم , مثلا من خودم خیلی دوست دارم در زمینه ترجمه زیر نویس و تهیه آن به دوستان کمک کنم اما راستش اصلا نمی دونم چطور باید اینکارو کرد , البته خودم یکی از زیر نویس ها رو باز کردم و فهمیدم چطور کار صورت می گیره ولی متوجه نشدم اون دوتا عددی که در انتهای هر خط هست برای چیه مثلا این دو تا عدد 625 و 862 رو نمی دونم چیه ؟ )

00:01:10,862 --> 00:01:12,625
یا مثلا اگر بخواهم در دانلود کمک کنم آیا لینک داملودش رو دوستان در اختیارم می گذارن یا خودم باید در اینترنت دنبال لینکش بگردم , یا دیگه اینکه با این سرعت اینترنت معمولی دانلود می کنید یا راه دیگری وجود داره که من از اون بی اطلاعم , راستی امیدوارم دوستان منو ببخشند که سوالات مختلفی رو اینجا مطرح کردم .
در هر حال ممنون از اینکه این تاپیک رو خوندید با تشکر دوستدار یکایک همه ی شما عزیزان , car20
دوستان اگرم ممکنه لینک برنامه هایی که برای درست کردن زیر نویس لازمه اینجا بگذارند , خیلی ممونم

خواهش می کنم دوست عزیز....
خوشحالم شمارو اینجا می بینم...
و ورودتون رو تبریک میگم....:happy:
اون عدد ها اونطور که من اطلاع دارم، میلی ثانیه هست....:happy:
من نفهمیدم که منظور شما از دانلود چی هست؟ شما می خواین چیرو دانلود کنید؟
راستش کار ترجمه هم دیگه داره تموم میشه و زیاد کاری براش نمونده....:happy:
ممنون از لطفتون....

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

zeus_titan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خسته نباشید
thankyou.gif

دوستان الان می خواستم از پست اول ترجمه ها رو دانلود کنم اما صحفه ی زیر باز می شد اگه می شه یه رسیدگی کنید ببنید مشکل از کجاست.
http://m1.freeshare.us/view/?158fs77811.jpg
ممنون
72.gif
72.gif

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
خسته نباشید
thankyou.gif

دوستان الان می خواستم از پست اول ترجمه ها رو دانلود کنم اما صحفه ی زیر باز می شد اگه می شه یه رسیدگی کنید ببنید مشکل از کجاست.
http://m1.freeshare.us/view/?158fs77811.jpg
ممنون
72.gif
72.gif

آخ آخ... راست میگی...
هری دریاب... به دادمون برس....
اینا چرا اینطوری شد؟
تونستی سریع رسیدگی کن.....
نشد بگو من همشو یه جا دیگه آپ کنم....

راستی zeus_titan_86 خیلی وقته نمی بینمتون....
افتخار بدید به ما هم سر بزنید....
خوشحال میشیم.....:happy:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
1-22 رو که جایگزین نکردی:f34r: لینک جدیدی که دادی رو آپلود کردم تو مسنجر بهت گفتم که خودت جایگزینش کن
برید اینجا هر کدوم رو که میخوایید بگیرید فقط لی جان 1-22 رو جتما جایگزین کن

zeus_titan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
راستی zeus_titan_86 خیلی وقته نمی بینمتون....
افتخار بدید به ما هم سر بزنید....
خوشحال میشیم
لی عزیز من که همیشه بهتون زحمت می دم.:blush:لوکیشنمو ببینید همه جا و هیچ جا;):blush:

دست هردوتون درد نکنه!ممنون
72.gif

مشکل برطرف شد.
72.gif

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
1-22 رو که جایگزین نکردی:f34r: لینک جدیدی که دادی رو آپلود کردم تو مسنجر بهت گفتم که خودت جایگزینش کن
برید اینجا هر کدوم رو که میخوایید بگیرید فقط لی جان 1-22 رو جتما جایگزین کن

:blush:... گذاشتمشون......:happy:

لی عزیز من که همیشه بهتون زحمت می دم.:blush:لوکیشنمو ببینید همه جا و هیچ جا;):blush:

دست هردوتون درد نکنه!ممنون
72.gif

مشکل برطرف شد.
72.gif

شما لطف دارین.... زحمت نیست... وظیفه بید....;)

pax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

:blush:... گذاشتمشون......:happy:

شما لطف دارین.... زحمت نیست... وظیفه بید....;)

به به .. پیس این مجتبی خان را اینجا میشه پیدا کرد :D .. چه طوری با مرام ...؟

دوستان ..... یه نرم افزاری میخوام که ساب ها را با خود فیلم یکی کنه و بتونه که فرمت فایلهایی که روی دی وی دی بودند را به DAT تبدیل کنه .... " هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم "

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709

دوستان ..... یه نرم افزاری میخوام که ساب ها را با خود فیلم یکی کنه و بتونه که فرمت فایلهایی که روی دی وی دی بودند را به DAT تبدیل کنه .... " هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم "

من یه نرم افزار میشناسم فقط برای قرار دادن زیرنویس روی فیلم ولی تبدیلش به فرمت دیگه رو انجام نمیده
نرم افزارmkvtoolnix-unicode-2[1].0.2-1-setup.exe با حجم 3.15mb
اگه خواستی لینک دانلودش رو بزارم یا دوستان اگه ممکنه این کار رو بکنند. راستی دوستان کدوم زیرنویس بهتره اونی که SayyedMeysam گذاشت یا اونی که لی و هری گذاشتن؟؟ کدوم کامل تره؟؟

alex10_m10

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
20

سلام
كاملترين برنامه تبديل فايلهاي ويدئويي (3GP,mp4,avi,real,...) - يكيش هم همين فايل MKV
McFunSoft Video Solution 17.19MB
لينك كمكي (اين راحت تر و سريعتره)

اگر هم فقط ميخواي همين يك نوع فايلو برات تبديل كنه (كه حجمشم كمتر از McFun)
برنامه زياده ولي خيلي بدرد بخور نيست يا نميشه ازشون كامل استفاده كرد (چون ناشناخته هستند كاملش كم گير مياد)
حالا اگر حجم اين برات زياده يا مشكل ديگه اي داري بگو يك برنامه كم حجم بذارم
فعلا خدانگهدار

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا