دوستان یک سوال، الان هر برگ اوراق وام مسکن، ۱۳۹ هزار هست، اگر مثلا ما بخواهیم 1 میلیارد وام بگیریم میدونید چطور حساب میشه؟
مگه سقف نداره؟ فکر نمیکنم اونقد بدن
دوستان یک سوال، الان هر برگ اوراق وام مسکن، ۱۳۹ هزار هست، اگر مثلا ما بخواهیم 1 میلیارد وام بگیریم میدونید چطور حساب میشه؟
مگه سقف نداره؟ فکر نمیکنم اونقد بدن
با هر برگش شما میتونی 500 هزار تومن وام جعاله بگیری. برای 1 میلیارد اگر امکانپذیر باشه، باید 2000 برگ بخرید
نه فکر کنم عوض شد 1 2 ماه پیش. قیمتش 2 برابر شد و تعداد مورد نیاز نصفبا هر برگش شما میتونی 500 هزار تومن وام جعاله بگیری. برای 1 میلیارد اگر امکانپذیر باشه، باید 2000 برگ بخرید
ظاهرا نه متاسفانه. پارسال دی ماه این قانون رو گذاشتن که تعداد نصف شد. بلافاصله هم قیمت اوراق دو برابر شد. تا اسفند پارسال هم تمدید شد، اما بعدش دیگه تمدید نشد. قیمت اوراق هم همون موندنه فکر کنم عوض شد 1 2 ماه پیش. قیمتش 2 برابر شد و تعداد مورد نیاز نصف
پس من جستم :دیظاهرا نه متاسفانه. پارسال دی ماه این قانون رو گذاشتن که تعداد نصف شد. بلافاصله هم قیمت اوراق دو برابر شد. تا اسفند پارسال هم تمدید شد، اما بعدش دیگه تمدید نشد. قیمت اوراق هم همون موند
https://www.khabaronline.ir/news/1659719/کاهش-مجدد-هزینه-وام-مسکن-متاهل-ها-برای-دریافت-وام-چقدر-باید
این خبر بر اساس آخرین قانونه
امیدجان
فداامیدجان
واقعیتش زیاد حال جواب دادن توی این فروم رو دیگه ندارم
رفتارهای زننده چندتا کاربر که متاسفانه تمومی هم نداره
ترجیح میدم بیشتر نظاره گر باشم
اونوقت زلزله و سیل( که کاملا محتمله)، عدم امکان جابهجایی و آشوب و جنگ( کمتر محتمل)البته خوبه آدم حواسش باشه ولي نه اينكه ديگه بفروشه بزاره بانك!
هيچي مثل ملك تو اين مملكت سرمايه نيست.
خطري كه پول نقد اعم از ريال و ارزهاي رايج و طلا داره ملك نداره، حتي اگر ماليات سنگين هم ببندن و .... بازم من ميگم ملك و زمين.
اونوقت زلزله و سیل( که کاملا محتمله)، عدم امکان جابهجایی و آشوب و جنگ( کمتر محتمل)
و خرابی خونه با این مصالح گرون
عدم فروش در صورت مشکل به وجود اومدن برای آدم
و عدم نقد شدنش برای سرمایه گذاری در جای دیگه
این بساز بندازیا و ساختمونای متروپولی و دوزاری که ملت توش سرمایه گذاری کردن.
این عیبای خونه رو شما ندیدید ؟
ساختمان قیمت متری ش توی سقف هست. هر داغی یه روز سرد و رکود دار عمیق میشه.
عزیز دلکلا هر کسی توی هر بازاری بهترین سود رو کرده توی سه سال اخیر همونو به بقیه پیشنهاد میده .
تقصیر خودمونم نیست تجربه خیلی آدم رو مطمئن میکنه از خودش.
کافیه تهران یه زلزله ۵.۵ ۶ بیاد خدایی نکرده میبینی کل استوریا همه چس ناله میشه و ملکم رفت و فلانی از دنیا رفت و دولت حمایت نکرد ، چقد بده رییس جمهورا و مسئولا، بیمه پشتیبانی نکرد و...
یکی از بهترینایی داوود...انشالا مث قبل تحلیلا و کمکاتو ببینم کیف کنمامیدجان
واقعیتش زیاد حال جواب دادن توی این فروم رو دیگه ندارم
رفتارهای زننده چندتا کاربر که متاسفانه تمومی هم نداره
ترجیح میدم بیشتر نظاره گر باشم
سلام
برای گرفتن وام مسکن نیاز به ضامن دولتی هست؟ یا اینکه مثلا میشه از بازنشسته یا کارمند بخش خصوصی استفاده کرد؟
سلام
برای گرفتن وام مسکن نیاز به ضامن دولتی هست؟ یا اینکه مثلا میشه از بازنشسته یا کارمند بخش خصوصی استفاده کرد؟
موارد زیاده.مهمترین و جدیدترینش چند مورد میگم