کلا ریسک قولنامه ای زیاده
|همانطور که خودتان اشاره کردید حتما در بین شان کار کنید حتی با داشتن سرمایه ی کافی در ابتدا دفتر تاسیس نکنید.در جاهای مختلف کار کنید.حتی اگر شده حقوقی هم دریافت نکنید (استفاده از تجربه افراد قدیمی در کار را دریافت میکنید این مورد قابل براورد نیست.پس در ادامه میبینید شما حتی با دریافت نکردن درامد سرمایه بزرگی از انها دریافت کردید)و در ضمن نگیددر اینده میخوام همکارتان بشم.این طرز فکر من هست در هرکاری باید ریزه کاریه ها که خیلی مهمند را فهمید تا به شکست منجر نشودسلام حالتون خوبه نمیدونم اینجا باید بپرسم یا تاپیک جدا باید بزنم
من حقیقتا قصد دارم وارد بازار املاک بشم یعنی بنگاه بزنم و خرید و فروش کنم ملک رو یا اجاره بدم اما نمیدونم حقیقتش از کجا باید شروع کنم مشکلی از بابت آموزش ندارم چون بنگاه دار زیاد سراغ دارم میتونم برم پیششون ولی نمیخوام بفهمن که منم میخوام وارد این بازار بشم
ممنون میشم بگید مراحل گرفتن مجوزش چطوریه و از کجا باید شروع کنم و چطور میتونم توی این بازار موفق باشم
ممنون از توضیحاتکلا ریسک قولنامه ای زیاده
اما برای اینکه بعدا بتونید یقه بگیرید و دستتون کمی به جایی بند باشه، بهتره در دفتر املاک با کد رهگیری انجام بدید
جای پارکینگ، طبقه، واحد و ... به طور قطعی مشخص کنید
اگر شخصی سازه، از سند مادر یک دانگ (یا به میزان خریدتون) به نام خودتون کنید
بدهی های شهرداری، عوارض، سابقه سازنده و ... رو حتما بررسی کنید که بعدا از شما نخوان بگیرن
پایان کار و روند اخذش رو حتما بررسی کنید
لینک منبع خبر؟سال آینده افزایش قیمت بنزین قطعیه... اونطوری که روزنامه دولت نوشته بود قراره حداقل لیتری 8 تومن بشه... تجربه نشون داده وقتی قیمت بنزین گرون می شه قیمت همه چیز چند برابر می شه مخصوصا ملک
با تجربه گرون کردن بنزین در سال 98 و اعتراضات اون موقع و اتفاقات اخیری که بابت موضوع مهسا امینی افتاد حکومت ریسک گرون کردن بنزین رو نمی کنهسال آینده افزایش قیمت بنزین قطعیه... اونطوری که روزنامه دولت نوشته بود قراره حداقل لیتری 8 تومن بشه... تجربه نشون داده وقتی قیمت بنزین گرون می شه قیمت همه چیز چند برابر می شه مخصوصا ملک
سلاماگر سوال خاصی مدنظر بود هم بپرسید تاجایی بدانم پاسخ میدم
دوست عزیز با چنین حرکتی (که امیدوارم زودتر اتفاق بیفته، هرچند همه میگن این ریسک رو نمیکنه ولی یادشون رفته یه مشت بی خرد جاهل اونجا نشستن و هیچی ازشون بعید نیست) دیگه کار تمومه...سال آینده افزایش قیمت بنزین قطعیه... اونطوری که روزنامه دولت نوشته بود قراره حداقل لیتری 8 تومن بشه... تجربه نشون داده وقتی قیمت بنزین گرون می شه قیمت همه چیز چند برابر می شه مخصوصا ملک
کسی جواب این سوال رو میدونه؟سلام
این زمینهای شهرک گلبهار تبلیغ میشه واقعیت داره یا کلاهبرداری هستش؟
کسی جواب این سوال رو میدونه؟
کل کامنتها رو خوندم یکی میگه واقعی هست یکی میگه کلاهبرداریه در صورتی که همه زمینها سند تک برگ دارنعلت ارزانی زمینهای گلبهار مشهد - مشاوره و پرسش و پاسخ
مشاوره و پرسش و پاسخ علت ارزانی زمینهای گلبهار مشهد در ۲نبشwww.2nabsh.com
سری که درد نمیکنه رو دستمال نبندینکل کامنتها رو خوندم یکی میگه واقعی هست یکی میگه کلاهبرداریه در صورتی که همه زمینها سند تک برگ دارن
فکر کنم اینا که تبلیغشون میشه و. ارزون هست خارج از محدوده شهر هست
و یه چیز جالب زمینها 250 متر نیستن بلکه 250 سهم هستن یعنی ممکنه بعدا با کسر متراژ راه ها و خیابانها و کوچه کلا 10 متر زمین گیر خریدار بیاد
منطقی بودسری که درد نمیکنه رو دستمال نبندین
مقدار پولی که میخواید اینجا زمین بگیرید، معادلش رو جای دیگه که مطمئن هست بخرید
اخه معادلش جایی دیگه انقدر زمین نمیدن شاید همین ارزون بودنش خیلیا رو به طمع کشوندهسری که درد نمیکنه رو دستمال نبندین
مقدار پولی که میخواید اینجا زمین بگیرید، معادلش رو جای دیگه که مطمئن هست بخرید
دقیقا مساله همینجاست باید به این پیشنهاد وسوسه اور شک کرد و تحقیق بیشتراخه معادلش جایی دیگه انقدر زمین نمیدن شاید همین ارزون بودنش خیلیا رو به طمع کشونده
همینکه بعد از ۱۵-۱۶ سال وضعیتش اینه، یعنی معلوم نیست کی به نتیجه برسهاین زمین های گلبهار رو من یادمه از سال 85-86 توی روزنامه تبلیغ میکردن اگه کلاهبرداری بود لابد تا الان گندش در امده بود