دوست من؛من تو بخش گفتگوی آزاد گفتم که تو این یکی دوهفته نمی تونم جواب دوستان رو بدم؛حداقل به صورت مفصل،من بهتون کارهام رو می گم و در پایان هم حرفی رو خواهم گفت که می دونم ناراحت هم می شید؛اما من خواهم گفت؛سلام
چی شد اق مجتبی؟
شما خیلی مشتاق و با توپ پر جلو میومدی...ییهو چی شد که ما رو حیرون و ویلون و بیجواب گذاشتی...همچین از مدل گوشیم و ورژنش پرسیدی که من گفتم کارم صد در صد حله....ولی کو؟....ما کماکان منتظریم و شما جیم فنگ!!!اونم از King-Dani که همچین مارو پیچوند و خودشو زد به کوچه علی چپ که نگو...
بهرحال من کماکان منتظر جواب و راه حلی هستم![]()
من هفته پیش سمینار بانکداری اسلامی به نمایندگی از اداره و بانک باید شرکت می کردم که این همایش دو روزه بود؛ضمن اینکه باید گزارش خودم رو که گزارش مفصلی است و تا این لحظه نزدیک 50 درصد پیشرفت داشته رو آماده کنم و تحویل رییس بدم؛ضمن اینکه اوائل این هفته هم تا خود امروز درگیر کارهای ثبت نام کارشناسی ارشد بودم،حالا یه نکته رو می خوام بپرسم؛شما فکر می کنی با این لحنتون کاراتون پیش می ره؟من به شما نصیحت می کنم که این لحن رو در جاهای دیگه اصلا" به کار نبرید که اطرافیانتون رو از خودتون دور می کنید؛
ضمنا" بنده هم چیزی در مورد پاکت پی سی نمی دونم؛امیدوارم دیگران کمک کنن و اینطوری دیگه به خاطر من بی خواب نمی شید؛
موفق باشید.