• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
چی شد اق مجتبی؟
شما خیلی مشتاق و با توپ پر جلو میومدی...ییهو چی شد که ما رو حیرون و ویلون و بیجواب گذاشتی...همچین از مدل گوشیم و ورژنش پرسیدی که من گفتم کارم صد در صد حله....ولی کو؟....ما کماکان منتظریم و شما جیم فنگ!!!اونم از King-Dani که همچین مارو پیچوند و خودشو زد به کوچه علی چپ که نگو...
بهرحال من کماکان منتظر جواب و راه حلی هستم:p
دوست من؛من تو بخش گفتگوی آزاد گفتم که تو این یکی دوهفته نمی تونم جواب دوستان رو بدم؛حداقل به صورت مفصل،من بهتون کارهام رو می گم و در پایان هم حرفی رو خواهم گفت که می دونم ناراحت هم می شید؛اما من خواهم گفت؛
من هفته پیش سمینار بانکداری اسلامی به نمایندگی از اداره و بانک باید شرکت می کردم که این همایش دو روزه بود؛ضمن اینکه باید گزارش خودم رو که گزارش مفصلی است و تا این لحظه نزدیک 50 درصد پیشرفت داشته رو آماده کنم و تحویل رییس بدم؛ضمن اینکه اوائل این هفته هم تا خود امروز درگیر کارهای ثبت نام کارشناسی ارشد بودم،حالا یه نکته رو می خوام بپرسم؛شما فکر می کنی با این لحنتون کاراتون پیش می ره؟من به شما نصیحت می کنم که این لحن رو در جاهای دیگه اصلا" به کار نبرید که اطرافیانتون رو از خودتون دور می کنید؛
ضمنا" بنده هم چیزی در مورد پاکت پی سی نمی دونم؛امیدوارم دیگران کمک کنن و اینطوری دیگه به خاطر من بی خواب نمی شید؛
موفق باشید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
یعنی مشکل من راه حل نداره !!:(

دوست عزیز لطفا مقرارت رو بخونید:hmm:

مشگل شما با آپگرید رام درست میشه:blush:

برید دنبال رام فرانسوی برا گوشیتون(البته اگر باشه)

GAME_PPC

Registered User
لایک‌ها
1
با عرض سلام و خسته نباشید
من یه برنامه توپ می خوام که بتونم از طریق بلوتوث برنامه هایی مثل winamp و mediaplayer و ... را کنترل کنم.
اگه برنامه vga باشه خیلی خوب میشه چون گوشیم qtek 9000 .

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من؛من تو بخش گفتگوی آزاد گفتم که تو این یکی دوهفته نمی تونم جواب دوستان رو بدم؛حداقل به صورت مفصل،من بهتون کارهام رو می گم و در پایان هم حرفی رو خواهم گفت که می دونم ناراحت هم می شید؛اما من خواهم گفت؛
من هفته پیش سمینار بانکداری اسلامی به نمایندگی از اداره و بانک باید شرکت می کردم که این همایش دو روزه بود؛ضمن اینکه باید گزارش خودم رو که گزارش مفصلی است و تا این لحظه نزدیک 50 درصد پیشرفت داشته رو آماده کنم و تحویل رییس بدم؛ضمن اینکه اوائل این هفته هم تا خود امروز درگیر کارهای ثبت نام کارشناسی ارشد بودم،حالا یه نکته رو می خوام بپرسم؛شما فکر می کنی با این لحنتون کاراتون پیش می ره؟من به شما نصیحت می کنم که این لحن رو در جاهای دیگه اصلا" به کار نبرید که اطرافیانتون رو از خودتون دور می کنید؛
ضمنا" بنده هم چیزی در مورد پاکت پی سی نمی دونم؛امیدوارم دیگران کمک کنن و اینطوری دیگه به خاطر من بی خواب نمی شید؛
موفق باشید.

مجتبی خان
اولا من مطلب شمارو تو گفتگوی ازاد نخونده بودم و از گرفتاریتون اطلاعی نداشتم...حالا که واقف شدم براتون موفقیت ارزو میکنم وامیدوارم که سریع اونارو پشت سر بذارین و بیایین کارهای ناشیهای مثل منو راه بندازین:rolleyes:
دوما در مورد لحنم باید عرض کنم گاهی مجبور میشم از نکته ضعف ایرانیها که همون رگ غیرتشونه سو استفاده کنم و یکم و اونم هرازگاهی...وقتی واقعا مجبور میشم...این رگ غیرت بعضیهارو یکم قلقلک بدم بلکه یه فرجی حاصل بشه...مثلا اگه به پست قبلی تر من تو همین ترد نگاه کنید میبینید که همینجور بیجواب مونده...ولی به محض اینکه یه چند خط گلایه میکنم فوری سر و کله مدیر و رییس انجمن و مدیر عامل و کلی ادم دیگه پیداشون میشه.پس عنایت میفرمایید که من مجبورم برای رفع مشکلم هراز چند گاهی این رویه رو در پیش بگیرم.
امیدوارم توضیحاتم قانع کننده باشد(جهت اشنایی بالحن این حقیر میتوانید این لینک را نیز مشاهده بفرمایید
http://forum.persiantools.com/private.php?do=showpm&pmid=470206)
بهر حال از شما ممنونم و ممنونتر خواهم شد اگر عصبانیت را کنار گذاشته و مرا مستفید فرمایید (لحنو برو!!)

moalla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یک برنامه برای دوربین میخوام. گوشیم کاجم است و برنامه coolcamera به اون نمیخوره

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام ، از دوستان کسی در باره کار با برنامه morph gear میتونه منو راهنمایی کنه ؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
با عرض سلام و خسته نباشید
من یه برنامه توپ می خوام که بتونم از طریق بلوتوث برنامه هایی مثل winamp و mediaplayer و ... را کنترل کنم.
اگه برنامه vga باشه خیلی خوب میشه چون گوشیم qtek 9000 .

دو تا برنامه هست که مخصوص همین کارن
اسم یکیش که اصلا یادم نمیاد
اسم دومی هم PuppetMaster هستش تو فرم سرچ کنی پیدا میشه
این برنامه کلی تر و قدرت مانور بهتری داره

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ببخشید من برنامه 15.2 uptodate را نصب کردم ولی وقتی برنامه را اجرا میکنم میگه "storage card with uptodate data not found" که درست نیست من این برنامه روی ipaq h3970 with wm2003 نصب کردم و دیتا هم توی SD تو فلدر my documents هست
ببخشید یه دونه liencefix هم توش هست که رو pc اجرا میشه راجب اون هم اگه میشه توضیح بدید:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام ببخشید من برنامه 15.2 uptodate را نصب کردم ولی وقتی برنامه را اجرا میکنم میگه "storage card with uptodate data not found" که درست نیست من این برنامه روی ipaq h3970 with wm2003 نصب کردم و دیتا هم توی SD تو فلدر my documents هست
ببخشید یه دونه liencefix هم توش هست که رو pc اجرا میشه راجب اون هم اگه میشه توضیح بدید:D

خوب این برنامه آپ تو دیت رو با تغییری که در اینستالرش دادن ، همه رو بیچاره کردن ، من حدس می زدم که به سرعت مشکل رو برطرف کنن. علی رغم اینکه مدتی ست دانلودش کردم ولی فرصت نکردم تست بکنم.
شما سعی کنید مجدد نصب کنید

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز توی تنظیمات مسیج جایی هست که میتونی اون تیک رو واسه همیشه داشته باشی که واسه هر اس ام اس مجبور نباشی اونو فعال کنی . گوشی من کی جمه اما فکر می کنم شما هم بتونی این تنظیمات رو انجام بدی . پیداش کردم بهت میگم که دقیقا باید از کجا این کارو انجام بدی .

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
خوب این برنامه آپ تو دیت رو با تغییری که در اینستالرش دادن ، همه رو بیچاره کردن ، من حدس می زدم که به سرعت مشکل رو برطرف کنن. علی رغم اینکه مدتی ست دانلودش کردم ولی فرصت نکردم تست بکنم.
شما سعی کنید مجدد نصب کنید
من اینو حتی روی h6315 هم تست کردم هم روی SD هم روی main memory نصب کردم تو رجیستری هم نگاه کردم نوشته "storage card\" این ورژن قبلیش همه لینکاش خراب بود نمیشه

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام عزيزم

با برنامه MemMaid امتحان كردي ؟

اين MemMaid رو نصب كن و ببين اسم برنامه اي كه ميخواي پاك كني داخلش هست يا نه اگه بود كه هيچي

از صحنه روزگار بندازش بيرون اگر هم نبود اون برنامه رو دوباره نصب كن و با MemMaid حذفش كن

ايشالا كه مشكلت بر طرف ميشه

مهرداد جان این برنامه رو نصب کردم اما کجاش برنامه های اینستال شده رو نشون میده؟
مین که جایی پیدا نکردم

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
برنامه ای هست که بشه باهاش فایلهای Help ویندوز PC رو توی PPC باز کرد ؟ منظورم فایل های با پسوند CHM هست !!!
اگه لینک دانلود دارید لطف کنید بزارید که خیلی لازم دارم !!!
ممنون

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
برنامه ای هست که بشه باهاش فایلهای Help ویندوز PC رو توی PPC باز کرد ؟ منظورم فایل های با پسوند CHM هست !!!
ممنون

بله برنامه هایی هست.من خودم با دوتاش کار کردم.یکیش تجاری بود و دیگری به صورت کد باز.
که هردوش در فروم نرمافزار معرفی شده.لینک های زیر شما رو به اون پست ها هدایت می کنه:

لینک اول
لینک دوم

امیدوارم کارتون راه بیفته

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
چطوری میتونم روی اسمارت فون فارسی ببینم و بنویسم و تو صفحات فارسی اینترنت براوز کنم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ممنون

MicoOlap CHM book reader
فکر کنم لینک شو گذاشته بودم قبلا

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بله برنامه هایی هست.من خودم با دوتاش کار کردم.یکیش تجاری بود و دیگری به صورت کد باز.
که هردوش در فروم نرمافزار معرفی شده.لینک های زیر شما رو به اون پست ها هدایت می کنه:

لینک اول
لینک دوم

امیدوارم کارتون راه بیفته

دلا خانم
کاربر فعالی تون مبارک باشه

امیدوارم که شما رو بیشتر تو فروم زیارت کنیم. داشتن تنوع در کاربران یک فروم ، به تقویت فروم کمک می کنه
موفق باشی

miladesh0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من نمي تونم با اينترنت اكسپلور گوشيم يك email حتي بزنم لطفا راهنمائي كنيد:blink:

بالا