منم همین مشکلو دارم .
یاد گیری این زبان یکی از برنامه هامه از طرفی خیلی هم کمبود وقت دارم.وهیچ آموزشگاهی (عمومی نه خصوصی) سراغ ندارم چیکار کنم؟ من رو اینجا حساب میکنم یه موقع نذارین برین
آموزشگاه دانشگاه علمی کاربردی «مجمع» کلاسهای تخصصی زبان ژاپنی داره و سابقه زیادی هم داره.
برای ترم پایه اساتیدش دوتا خانوم ژاپنی هستن که تازه ایران اومدن ولی فارسی بلدن و خیلی باحالن! فضای کلاسا کاملن ژاپنی میشه!!

خوبی این کلاس ها اینه که فشرده هستن و هفته ای دو روز, روزی 4 ساعت کلاس هستش به مدت دو ماه, هفتاد ساعت (هر ترم). و از اونجایی که زبان ژاپتی زبان فرراریه, این کلاس ها به بهترین نحو باعث میشن یاد بگیرین!

کلاسا ترمی هفتاد ساعته هشتاد هزار تومان (تقریبا ساعتی هزار). یعنی در مقایسه با ساعتش واقعا می ارزه. من خودمم سه ترمم رو اینجا رفتم و تضمین می کنم.

آدرس: خیابان شریعتی سی متر پایین تر از پل صدر , دانشگاه علمی-کاربردی مجمع
تلفن مسئول برگزاری کلاس ها آقای رضا منفرد(که خودشون استاد زبان ژاپنی هستن و 7 سال ژاپن این رشته رو خوندن): 22589150
یه جای دیگه هم هست که دانشگاه تهران کلاساشو برگزار می کنه. اونجا اساتیدش ایرانی هستن و کلاساش هفته ای یک روز , یک ساعت و نیم هستش. و هر ترم سه ماه در 11 جلسه هستش. (جلسه ای 1ساعت و نیم, سه هزار تومان که میشه کلا سی و سه هزار تومان)
از من میشنوید این کلاسها علاوه بر کیفیت پایین, ساعت خیلی بدی دارن و اصلا نمیصرفه که هفته ای نزدیک دو ساعت کلاس داشته باشید اونم برای زبان ژاپنی.:f34r: اینو میگم چون هم کلاسا رو (1 ترم) رفتم هم الان تقریبا در حدی بلدم که میدونم نباید ژاپنی رو به این صورت خوند وگرنه اصلا چیزی یاد نمیگیری, چه برسه به اینکه با اساتید خیلی بد و کیفیت پایین کلاسا باشه. :f34r: (فقط یکی از اساتیدش هست که خیلی خوبه و اونم خانم قره خانیه)
این بود تبلیغات ما! :lol: