• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زبان ژاپنی

nesarian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت شما دوستان عزيز
با تشكر فراوان از خانوم yen yen و ديگر دوستان كه تا به اينجا همراهي كردن
ممنون ميشم تمامي تمريناتي كه در اين چند جلسه قرار دادين و كلماتي كه ژاپني آنها رو نوشتيد رو بصورت عكس در بياوريد تا همه بتون استفاده كنن
با تشكر

mohana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بانوی بزرگوار
من این نرم افزار را گرفتم , نصب هم کردم اما بیشتر مثل یک اکسپلورر می ماند تا نرم افزار ؟! نکنه من اشتباهی دانلود کردم برنامه ای که دانلود کردم اینه : ( NJStar Asian Explorer ) , لطفا راهنمایی کنید .
با سپاس از شما

پ . ن :
من در کنترل پنل در regional and language زبان های اسیای شرقی را چک مارک کردم بعد کیبور مخصوص آنها راهم در لیست کیبورد ها و زبان هایم هم ADD کردم اما هنوز نمی تونم یک کلمه هم ژاپنی بنویسم :wacko:

منم همین مشکلو دارم .
یاد گیری این زبان یکی از برنامه هامه از طرفی خیلی هم کمبود وقت دارم.وهیچ آموزشگاهی (عمومی نه خصوصی) سراغ ندارم چیکار کنم؟ من رو اینجا حساب میکنم یه موقع نذارین برین:p

car20

Registered User
لایک‌ها
2
درود بر شما
من فکر می کنم بانو ین ین یکمی سرشان شلوغه , در ضمن ما جز ایشون و برادر کاکاشی که البته خیلی وقته کم پیدان ( یک آقا یا خانمی هم چند وقت پیش اومد و یک نقطه نظراتی دادن و رفتند دیگر پیداشون نشد . ) در هر صورت شما زیاد نگران نباش بانو ین ین و برادر کاکاشی ما رو تنها نمی گذارند , ولی خوب بهترین کار برای ما اینه که فعلا که خیلی عقبیم خودمون رو به کلاس برسونیم . پس این توقف زیاد هم بدک نبوده ( دست کم ما خودمونو می رسونیم ) بدرود

آرون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم همین مشکلو دارم .
یاد گیری این زبان یکی از برنامه هامه از طرفی خیلی هم کمبود وقت دارم.وهیچ آموزشگاهی (عمومی نه خصوصی) سراغ ندارم چیکار کنم؟ من رو اینجا حساب میکنم یه موقع نذارین برین:p

آموزشگاه دانشگاه علمی کاربردی «مجمع» کلاسهای تخصصی زبان ژاپنی داره و سابقه زیادی هم داره.
برای ترم پایه اساتیدش دوتا خانوم ژاپنی هستن که تازه ایران اومدن ولی فارسی بلدن و خیلی باحالن! فضای کلاسا کاملن ژاپنی میشه!!:p
خوبی این کلاس ها اینه که فشرده هستن و هفته ای دو روز, روزی 4 ساعت کلاس هستش به مدت دو ماه, هفتاد ساعت (هر ترم). و از اونجایی که زبان ژاپتی زبان فرراریه, این کلاس ها به بهترین نحو باعث میشن یاد بگیرین!:)
کلاسا ترمی هفتاد ساعته هشتاد هزار تومان (تقریبا ساعتی هزار). یعنی در مقایسه با ساعتش واقعا می ارزه. من خودمم سه ترمم رو اینجا رفتم و تضمین می کنم.:p
آدرس: خیابان شریعتی سی متر پایین تر از پل صدر , دانشگاه علمی-کاربردی مجمع
تلفن مسئول برگزاری کلاس ها آقای رضا منفرد(که خودشون استاد زبان ژاپنی هستن و 7 سال ژاپن این رشته رو خوندن): 22589150

یه جای دیگه هم هست که دانشگاه تهران کلاساشو برگزار می کنه. اونجا اساتیدش ایرانی هستن و کلاساش هفته ای یک روز , یک ساعت و نیم هستش. و هر ترم سه ماه در 11 جلسه هستش. (جلسه ای 1ساعت و نیم, سه هزار تومان که میشه کلا سی و سه هزار تومان)
از من میشنوید این کلاسها علاوه بر کیفیت پایین, ساعت خیلی بدی دارن و اصلا نمیصرفه که هفته ای نزدیک دو ساعت کلاس داشته باشید اونم برای زبان ژاپنی.:f34r: اینو میگم چون هم کلاسا رو (1 ترم) رفتم هم الان تقریبا در حدی بلدم که میدونم نباید ژاپنی رو به این صورت خوند وگرنه اصلا چیزی یاد نمیگیری, چه برسه به اینکه با اساتید خیلی بد و کیفیت پایین کلاسا باشه. :f34r: (فقط یکی از اساتیدش هست که خیلی خوبه و اونم خانم قره خانیه)

این بود تبلیغات ما! :lol:

آرون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب ارون

چه اتفاق خوبی که شما اینجا را دیدید
cheerleader3.gif

از مطالبی که نوشتید ممنونم نکات خیلی جالبی را گفتید ^_^
همین طور ممنون بابت راهنمایی برای خطوط کانجی (بهتره تا مثل بقیه دوستان نرفتید تا می توانم از تجربیاتتان استفاده کنم
rollingf.gif
biggrin2.gif
)

اگر مشکلی پیش نیاد این هفته هیراگانا را تمام می کنم تا گرامر بیشتر از این عقب نیفته ^_^

جناب ارون به نظرتان می توانید اینجا هم سری بزنید
blush.gif

اوه من اینجا رو ندیده بودم! آخه اینقد خسته شدیم که سایت انیمه مانگا نیست یه چند ماهیه داریم سایت میسازیم واسش! :f34r: الانم داشت راه میفتاد! ولی خب چه بهتر هرچی سایت زیادتر باشه:happy: باید سر بزنم عجیبه ندیده بودم! :blush: مرسی! :blush:

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
بانو ین ین یه سوال دارم شما با یاهم هم کار میکنی؟
یه سوال دارم از شما اینکه شما الان چند ساله که دارین اینزبون رو یاد میگیرین و دنبال میکنید
در ابتدا چه منبعی داشتین و تا به حال چیا؟
فقط میتونم بگم که کارتون حرف نداره و حیف شما .....آدم غبطه میخوره....من همیشه ئوست داشتم زبان چینی رو یاد بگیرم و همیشه هم دنبالش هستم و زبان ژاپنی رودوستداریم البته از وقتی فیلم آخرین سامورایی رو دیدم و سریال سالهای دور از خانه(اوشین)
ولی هرگز فرصت اینکه دنبال این دو زبون برمرو ندارم
میخوام بدونم شما جزوه ای دارین؟کتابی دارین؟اگه دارین لطف کنید برای من یه کپی بگیرین هزینه پست و کپی و در کل هر هزینه ای رو بگین تقبل میکنم چون شدیدا علاقه دارم و زیاد هم فرصت نمیکنمبیام توی اینترنت

دوستان دیگری هم هستن که در زبان های دیگه خوب هستن که دیگه الان دیگه نمیان مثل زبان کره ای که آقای تیان بودن که اصلا نیستن حتما شما میشناسیدشون:)

واقعا حیف این همه اطلاعات و پشتکار شما:(
اگه از یاهم استفاده میکنید من تقاضا دارم که منو اد کنید چون راحت تر از پی تی میشه ارتباط برقرار کرد:)
من از اول آذر دیگه تا یه مدتی بیکار میشم میخوام از اون موقع شروع کنم....:)

منتظر جوابتون هستم:)
پی ام بدین:)

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام به همگی !!!! :happy:

آقا ما هم اومدیم بازی ! :p

من هم عاشق ژاپنی هستم و چندتا کلمه بلدم ! :cool:

راستش تقریبا تمام مطالب رو خوندم ولی بهتر بود که اول کا بیشتر آشنایی میدادید !

مثلا میگفتید که n قدر کانچی رایم و اینطوری ستند و ....

خلاصه همینطوری یکدفعه اومدید شروع به آموزش کردید !

اگه ممکنه حالا یه مقدمه ای چیزی بگید که بفهمیم اصلا این زیان چطوریه ؟!

در کل کمی شفاف سازی لازمه ! :blush:

از همه اساتید عزیز بسیار منونم !!! :rolleyes:

اگه ممکنه چند تا کتاب که بشه دانلودشون کرد هم معرفی کنید !

درضمن بنظر من زبانی زیباتر از زبان ژاپنی وجود نداره (از نظر گفتار) و اسن دلیل اینه که عاشق این زبان هستم

و دوست دارم کامل یاد بگیرم ولی بصورت تفریحی و نم نم ... :blush:

با تشکر !

سایونارا :D

car20

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از bahareh_taktaz;1503938[SIZE="7" :
:blush:salam mishe esme reza ro baram benevisi mersi kh[/SIZE]
قدیم ها در این آدرس اسمت رو وارد می کردی و اون به ژاپنی می نوشتش , اما الان از کار افتاده , به سایتشون برو شاید یک چیزی دستگیرت شد .:)

سلام به همگی !!!! :happy:...
اگه ممکنه چند تا کتاب که بشه دانلودشون کرد هم معرفی کنید !
سایونارا :D
راستش EnglishLord جان یکی دو تا لینک ای بوک معرفی کرده بودند اما لینک ها خراب بودند , من که گشتم چیزی پیدا نکردم . راستی از کلمه ی سایونارایی که در پایان جملاتتون نوشتید , یک فکری به ذهنم رسید و اون اینکه بیاییم در همین تاپیک سعی کنیم جملات خیلی ابتدایی امان را به ژاپنی بگیم ( حالا ژاپنی ننوشتی مشکلی نیست , ژینپیلیش (اصطلاح من درآوردی به معنی : زاپنی را فارسی بنویسیم :D) یا ژینگیلیش ( اصطلاح من در آوردی به معنی : ژاپنی را انگلیسی بنویسیم که می تونی بنویسی ) ,
راستی از بانو ین ین و برادر کاکاشی خبری نیست , کمی نگرانم:(
فعلا سایونارا

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام من یک مدت نبودم تازه اودم:D

بازم سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:D:f34r:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
قدیم ها در این آدرس اسمت رو وارد می کردی و اون به ژاپنی می نوشتش , اما الان از کار افتاده , به سایتشون برو شاید یک چیزی دستگیرت شد .:)

راستش EnglishLord جان یکی دو تا لینک ای بوک معرفی کرده بودند اما لینک ها خراب بودند , من که گشتم چیزی پیدا نکردم . راستی از کلمه ی سایونارایی که در پایان جملاتتون نوشتید , یک فکری به ذهنم رسید و اون اینکه بیاییم در همین تاپیک سعی کنیم جملات خیلی ابتدایی امان را به ژاپنی بگیم ( حالا ژاپنی ننوشتی مشکلی نیست , ژینپیلیش (اصطلاح من درآوردی به معنی : زاپنی را فارسی بنویسیم :D) یا ژینگیلیش ( اصطلاح من در آوردی به معنی : ژاپنی را انگلیسی بنویسیم که می تونی بنویسی ) ,
راستی از بانو ین ین و برادر کاکاشی خبری نیست , کمی نگرانم:(
فعلا سایونارا

کننی چیوا !! (konnichiwa) سلام ! :p

فکر خیلی خوبیه اگه معادل اینگلیسیش هم بنویسیم !

بعد از مدتی کلی کلمه یاد میگیریم ! :happy:

سلام من یک مدت نبودم تازه اودم:D

بازم سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:D:f34r:

کننی چیوا !! :lol:

یوکو ایراسشایی ماشیتا ! (yoku irasshaimashita) (خیلی خوش اومدی !) :p

nesarian

Registered User
لایک‌ها
0
با تشكر فراوان از خانوم yen yen و ديگر دوستان كه تا به اينجا همراهي كردن
ممنون ميشم تمامي تمريناتي كه در اين چند جلسه قرار دادين و كلماتي كه ژاپني آنها رو نوشتيد رو بصورت عكس در بياوريد تا همه بتون استفاده كنن
با تشكر

24 روز از اين موضوع گذشته و كسي جواب نداده
ممنون ميشم پاسخ بدين
تشكر ويژه از خانوم Yen Yen

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
24 روز از اين موضوع گذشته و كسي جواب نداده
ممنون ميشم پاسخ بدين
تشكر ويژه از خانوم Yen Yen

سلام جناب nesarian

با عرض معذرت، اگر لطف کنید و تا امشب هم صبر کنید جواب تمام پست های عقب افتاده را می نویسم
ولی به طور مختصر باید بگم که این کار عکس دار کردن ساده به نظر می رسه ولی واقعا امکانش نیست به دلایل بسیار زیادی مثلا دیر لود شدن صفحه و سنگین شدن صفحه پیدا نشدن عکسها مناسب و یک دست برای هر موضوع ...

لطفا تا امشب صبر کنید تا اگر صحبتی بود در این مورد انجام بدیم
با تشکر

nesarian

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي ممنون از اينكه پاسخ دادين
اگر شما تصاوير رو zip كنيد و آپلود كنيد راحتر هست
با تشكر فراوان

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
جناب nesarian (یک لحظه از روی اواتار فکر کردم جناب خواشان هستید....)

سعی ام را می کنم تا این کار را انجام بدم ولی ممکنه خیلی طول بکشه ( دوست ندارم کار از سر باز کنی انجام بدم اگر از نتیجه اش راضی نباشم ممکنه ادامه اش ندم) می بینید که برای همین چند تا پست کوتاه هم الان سه یا 4 هفته است که زمان کافی نداشتم

از پیشنهادتان ممنونم

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
بانوی بزرگوار
من این نرم افزار را گرفتم , نصب هم کردم اما بیشتر مثل یک اکسپلورر می ماند تا نرم افزار ؟! نکنه من اشتباهی دانلود کردم برنامه ای که دانلود کردم اینه : ( NJStar Asian Explorer ) , لطفا راهنمایی کنید .
با سپاس از شما

پ . ن :
من در کنترل پنل در regional and language زبان های اسیای شرقی را چک مارک کردم بعد کیبور مخصوص آنها راهم در لیست کیبورد ها و زبان هایم هم ADD کردم اما هنوز نمی تونم یک کلمه هم ژاپنی بنویسم :wacko:

جناب car20

اول از همه ازتان عذر می خوام که اینقدر دیر....

اشتباه از من بوده این برنامه اصلی می توانید دانلودش کنید (البته اگر بعد از سه هفته هنوز نگرفته باشید
forgiveme.gif
)

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
منم همین مشکلو دارم .

سلام دوست عزیز

به نظرم دیگه برای موسسه مشکلی نداشته باشید جناب ارون محبت کردند و توضیحات کاملی دادند ولی اگر احیانا سوالی بود که به نظرتان می توانستم جواب بدم لطفا پی ام بزنید

راستی برای شما و سایر دوستان عزیز خبر خوبی دارم اگر علاقه مند هستید که دیکشنری زبان ژاپنی (به صورت کتاب نه نرم افزار) داشته باشید ( البته فکر نمی کنم تا مدتها استفاده ای داشته باشه) اخیرا تهران میدان انقلاب بازارچه کتاب انتشارات بانکده این دیکشنری را وارد کرده ( چاپ ایران نیست) دیکشنری دو زبانه انگلیسی به ژاپنی . ژاپنی به انگلیسی ( نگران نباشید به خط روماجی نوشته بعد از ان به کانجی) هر چند تقریبا مطمئنم الان دیگه تمام شده (همان روزهای اول در واقع) ولی حتما باز هم برای فروش وارد می کنند اگر علاقه مند باشید می توانید این دیکشنری را تهیه کنید این هم خود سایت زبانکده شماره تلفن 6402367-021

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
اوه من اینجا رو ندیده بودم! آخه اینقد خسته شدیم که سایت انیمه مانگا نیست یه چند ماهیه داریم سایت میسازیم واسش! :f34r: الانم داشت راه میفتاد! ولی خب چه بهتر هرچی سایت زیادتر باشه:happy: باید سر بزنم عجیبه ندیده بودم! :blush: مرسی! :blush:

سلام جناب آرون

اولا خیلی ممنون از راهنمایی هاتون برای کلاس ها ^_^
امیدوارم از انجمن هم خوشتان امده باشه اگر انجا سایتتان را معرفی کنید (یا حتی در قسمت انیمیشن همین جا حتما خیلی علاقه مند پیدا می کنه)

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
بالاخره جلسه ی 16

تشدید

اولین باری که این عکس را دیدید چه چیزهایی توجهتان را جلب کرد؟
lookheref.gif

pic.php

احتمالا اول از همه توجهتان به خود نوشته ی " a " معطوف شده بود بعد هم احتمالا به همان ریتم نوشته شدن و ترتیب نوشتن ( الان دیگه حتما می دانید که ان ترتیت حروف ها چه قدر اهمیت داشتند
newsman.gif
) ولی غیر از ان نکته ی دیگه به نظرتان رسید؟ احتمالا بله! اینکه مربعی که حرف روی ان نوشته می شد به 4 مربع کوچک تر تقسیم شده من که اولین بار اصلا متوجه این نکته نشده بودم :blush:

راز چهار مربع کوچک
magic.gif

مربع بزرگ برای نشانه گذاری و متناسب نوشتن حروف یعنی اینکه شما باید عادت کنید که هر حرف را با اندازه های متناسب در یک مربع جا بدید اگر هم که بتوانید دقیقا با تناسب همان خطوط مشخص شده بنویسید باید بهتان تبریک بگیم احتمالا امید آینده خطاطی ژاپن هستید!
acigar.gif

و حالا مربع های کوچک برای ( در واقع مربع کوچک پایین سمت چپ ) برای نوشتن حروفی که اگر انجا نوشته بشن نوع خواند کلمه را تغییر می دن و یا باعث تشدید دار شدن حرف بعدی می شن ( رسیدیم به اصل ماجرا) مثلا در حالت تشدید:

اگر حرف را در مربع کوچک پایین سمت چپ بنویسید حرف بعد از ان با تشدید خوانده خواهد شد. ( دقت! تشدید در اینجا به معنای با شدت خواندن حرف نیست بلکه واقعا باید حرف را باید دو بار تکرار کنید )

مثال:

( دقت کنید که هر جایی つ نوشته شده بود با حالت خاص تشدید اشتباه نکنید)

らっかさん مشدد らつかん بدون تشدید
せっけん مشدد んせつけん بدون تشدید
がっき مشدد がつき بدون تشدید
けっこん مشدد けつこん بدون تشدید

* معانی به ترتیب چتر نجات صابون وسیله موسیقی ازدواج

اگر زمانی شک داشتید که اینجا خواسته tsu کوچک بنویسه دانستن این نکته هم کمک می کنه که فقط حروف زیر هستن که می توانن با تشدید خوانده بشن

っか_ kka っき_ kki っく_ kku っけ_ kke っこ _ kko
っさ_ ssa っし_ sshi っす_ ssu っせ_ sse っそ _ sso
った_ tta っち_ tchi っつ_ ttsu って_ tte っと _ tto
っぱ_ ppa っぴ_ ppi っぷ_ ppu っぺ_ ppe っぽ_ ppo

لطفا به نحوه خواندن رنگی ها دقت کنید اینها همان گروه استثنائات هستن موقع مشدد خوانده شدن هم کمی متفاوت هستند.

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
تمرین خواندن و نوشتن:
جلسه16​

a.این قسمت را در خود درس برای مثالها خواندیم

b.از هر کدام این کلمات عینا حداقل سه بار بنویسید:

سرمشق!

طبقه اول い っか い
نویسندهさ っか