بهرحال شرمنده اگه درست متوجه نشدم ...![]()
مهم نیست...پست خصوصی واسه همین مواقع هست دیگه

راستی یه جریان خیلی مهم رو هم یادت رفته مگه نه؟
بهرحال شرمنده اگه درست متوجه نشدم ...![]()
یادم نمیاد چیزی ... یادآوری کن ...راستی یه جریان خیلی مهم رو هم یادت رفته مگه نه؟![]()
یادم نمیاد چیزی ... یادآوری کن ...
سلام خدمت دوستای گلم.
ببخشید که نیستم.سرم یکمی شلوغه و مشکل اینترنت هم دارم.یک هفته اینترنتم قطع بود.از طرفی اینجا قیمت اینترنت فوق العاده گرون شده {کارت اینترنت ساعی 300 تومن} ما فقیر فقرا با دیال اپ حال می کنیم دیگه.و کیفیت هم به شدت افت کرده.
تبریک میگم.
کاربر فعال شدی لرد جان![]()
نوشته ای از English Lord
سلام..میگم من چند تا کتاب قصه دارم تا اونجایی که میدونم توی هیچ سایت ایرانی نمیشه پیداشون کرد .. و خوب پولی هم هستن
زیادن هستن کتاب ها..همشون کتاب داستان هستن
میخواستم بدونم اگه بدردتون میخوره بذارم...چون اگه کسی نخواد من هم نشینم با این دایل آپ آپلودشون کنم
خوبید همه ؟:happy:
بعد ده روز برگشتم شاید هم بیشتر.رفته بودیم مسابقات ...:happy:
بینم اینجا چه خبره؟ به مبارکه لرد خان تبریک![]()
فعلا
من خدمت دوست عزیزمون mndst خیر مقدم میگم..گرچه دیره...
خواستم که ایشون خودشون رو معرفی کنن برای دوستان...
و جسارتا یه مزلبی رو عرض کنم که اگر کسی سوالی رو مطرح میکنه...(بازی ترجمه) حداکثر و حداقل دو روز رو برای جواب دادن دوستان و مهلت بذاره...این مطالب قبلا اجرا میشد که مجددا من حقیر از همگی باز هم میخوام که اجرا کنن
شرمنده اگه فضولی کردم![]()
خیلی ممنون
من دانشجو ام، رشتم زبان نیست ولی خوب زبانمم ای بدک نیست. یه مدت تدریس میکردم...:f34r:
اسمم هم همین mndst ولی با حذف vowel هاش. بگم مزش میره
منم فعال شدنتون رو تبریک میگم.
بازم ممنونم که توجه کردین...:blush:
در مورد تاپیک so you think you'r good... هم همونجا توضیح دادم.
من که چند بار گفتم دوست جان ، شما فرض رو بر این بذار که " وقتی کسی جواب نمیده به این معنا نیست که قصد توهین داره یا محل نمیذاره ..... صرفا به این معنیه که علاقه مند نیست یا جوابش منفیه " ... توی فوروم برخلاف دنیای واقعی ، " سکوت علامت جواب منفی است " ...
خسته از کار برای هیچ کس....
درباره معنای کلمه repulse به این شکل (پیچ و دو راهی و ایست بازرسی) منبع بدید ... ممنونم ...
در ضمن اینکه شما می خواین عادت زشتتون رو تا کی ادامه بدید خدا می دونه ... فکر می کنید اینطور منت گذاشتن و تحقیر کردن باعث افزایش دوستاتون میشه ؟.. یا مثلا احترامتون رو بالا می بره ؟...![]()
یادآوری : شما هنوز جواب اون سوال قدیمی افسر (پلیس) رو نداید ... و ضمنا واسه اون سوال cage هم منبعی ذکر نکردید (گفتید توی مکبث بوده ظاهرا که با توجه به اینکه نسخه مکبث رو راحت میشه توی اینترنت گیر آورد و سرچش کرد من چیزی پیدا نکردم ) ... ممنون میشم اگه توضیح بدید ... فکر کنم چهارمین یا پنجمین دفعه اس که از شما این درخواست رو می کنم ...
1. برادر من ، انتظار و وظیفه با هم فرق دارن ... ما از شما انتظاری نداریم (= هرکاری رو هرجایی که می خوای ، هر طوری که می خوای انجام بده یا نده) ، اما در سطح بالاتر شما یه سری وظیفه داری که باید بهشون عمل کنی ... دیگه نمی تونی بگی " نه دیگه ... قربونتنون برم ، من از شما انتظاری ندارم ، شما هم بذارید من هر کار درست یا غلطی که می خوام بکنم "
...![]()
در نتیجه :
مودب بودن - منت نگذاشتن - استفاده نکردن از جملاتی مثل " این سوال که خیلی ساده اس ، واقعا چرا شما نمی تونید جواب بدید ؟ ... شما که کلی ادعاتون می شد ؟ ... " وظیفه شماست ... توهین نکردن به کاربرای دیگه وظیفه شماست ... ذکر منبع وظیفه شماست ... و در صورت عدم انجام وظیفه باید منتظر تبعاتش باشید که همیشه با معنای اخطار از طرف مدیریت نیست ، به معنی از دست دادن دوستان ، اعتبار و موقعیتتون در فورومه
2. معذرت خواهی های آخر پست شما هم که دیگه شده ضرب المثل !!... هرچی دلت می خوای میگی ، آخرش هم میگی " آقا شرمنده ، من منظوری بدی نداشتم ، اینایی که گفتم همه اش نخودچی کیشمیش بود !! "
... در واقع اون معذرت خواهی به هیچ دردی نمی خوره ، چون نه همراه با بهبوده و نه همراه با اصلاح ...![]()
![]()