• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درباره این بخش: پیشنهاد ،انتقاد ،کاربرهای فعال و...( پست اول: قوانین)

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
بهرحال شرمنده اگه درست متوجه نشدم ...
cat33.gif

مهم نیست...پست خصوصی واسه همین مواقع هست دیگه:)
cat33.gif

راستی یه جریان خیلی مهم رو هم یادت رفته مگه نه؟:)

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
یادم نمیاد چیزی ... یادآوری کن ...

نههههههههههههههههه:(ای خدا که چقدر من بدبختم....چقدر من سرخوشم:(:(:(:(:D:D:D
واقعا میگی اینو؟:(
اوک عیبی نداره...سر فرصت یاد آوریت میکنم:(

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام..میگم من چند تا کتاب قصه دارم تا اونجایی که میدونم توی هیچ سایت ایرانی نمیشه پیداشون کرد .. و خوب پولی هم هستن:)
زیادن هستن کتاب ها..همشون کتاب داستان هستن:)

میخواستم بدونم اگه بدردتون میخوره بذارم...چون اگه کسی نخواد من هم نشینم با این دایل آپ آپلودشون کنم:)

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام خدمت دوستای گلم.
ببخشید که نیستم.سرم یکمی شلوغه و مشکل اینترنت هم دارم.یک هفته اینترنتم قطع بود.از طرفی اینجا قیمت اینترنت فوق العاده گرون شده {کارت اینترنت ساعی 300 تومن} ما فقیر فقرا با دیال اپ حال می کنیم دیگه.و کیفیت هم به شدت افت کرده.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام خدمت دوستای گلم.
ببخشید که نیستم.سرم یکمی شلوغه و مشکل اینترنت هم دارم.یک هفته اینترنتم قطع بود.از طرفی اینجا قیمت اینترنت فوق العاده گرون شده {کارت اینترنت ساعی 300 تومن} ما فقیر فقرا با دیال اپ حال می کنیم دیگه.و کیفیت هم به شدت افت کرده.

اصلا ناراحت نباش دوست عزیز...واقعا جات خالیه...و به کمت نیاز:)
ولی هر وقتی که برات مقدرو بود بیا....:)
موفق باشی...:)

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
من خدمت دوست عزیزمون mndst خیر مقدم میگم..گرچه دیره...

خواستم که ایشون خودشون رو معرفی کنن برای دوستان...

و جسارتا یه مزلبی رو عرض کنم که اگر کسی سوالی رو مطرح میکنه...(بازی ترجمه) حداکثر و حداقل دو روز رو برای جواب دادن دوستان و مهلت بذاره...این مطالب قبلا اجرا میشد که مجددا من حقیر از همگی باز هم میخوام که اجرا کنن:)

شرمنده اگه فضولی کردم:)

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
تبریک میگم.
کاربر فعال شدی لرد جان:)

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
تبریک میگم.
کاربر فعال شدی لرد جان:)

ممنون...قربون معرفتت:)

نوشته ای از English Lord
سلام..میگم من چند تا کتاب قصه دارم تا اونجایی که میدونم توی هیچ سایت ایرانی نمیشه پیداشون کرد .. و خوب پولی هم هستن
زیادن هستن کتاب ها..همشون کتاب داستان هستن

میخواستم بدونم اگه بدردتون میخوره بذارم...چون اگه کسی نخواد من هم نشینم با این دایل آپ آپلودشون کنم
میگ اگه کسی ناراحت نمیشه یه نظری همدر این باره بده...من اگه پرسیدم واسه این بود که کار بیهوده نکنم...چون توی کتاب ها که کسی مشتاق نبود..گفتم شاید اینم بیخودی باشه..لطفا نظر بدین:)

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلاممممم
خوبید همه ؟:happy:
بعد ده روز برگشتم شاید هم بیشتر.رفته بودیم مسابقات ...:happy:

بینم اینجا چه خبره؟ به مبارکه لرد خان تبریک
4lqqtqv.gif

فعلا

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلاممممم
خوبید همه ؟:happy:
بعد ده روز برگشتم شاید هم بیشتر.رفته بودیم مسابقات ...:happy:

بینم اینجا چه خبره؟ به مبارکه لرد خان تبریک
4lqqtqv.gif

فعلا

به به سلام..هپی عزیز....چه عجب از این طرف ها...؟:)
میگم مسابقات چی بودی؟:Dورزشی یادرسی؟:D:happy:
خیلی ممنون از لطفت ولی اون گل ات پژمرده هست:lol:(شوخی) نه جداخیلی ممنون....قربون معرففتتون دوستان:)

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
من خدمت دوست عزیزمون mndst خیر مقدم میگم..گرچه دیره...

خواستم که ایشون خودشون رو معرفی کنن برای دوستان...

و جسارتا یه مزلبی رو عرض کنم که اگر کسی سوالی رو مطرح میکنه...(بازی ترجمه) حداکثر و حداقل دو روز رو برای جواب دادن دوستان و مهلت بذاره...این مطالب قبلا اجرا میشد که مجددا من حقیر از همگی باز هم میخوام که اجرا کنن:)

شرمنده اگه فضولی کردم:)

خیلی ممنون

من دانشجو ام، رشتم زبان نیست ولی خوب زبانمم ای بدک نیست. یه مدت تدریس می‌کردم...:f34r:

اسمم هم همین mndst ولی با حذف vowel هاش. بگم مزش میره:p

منم فعال شدنتون رو تبریک می‌گم.

بازم ممنونم که توجه کردین...:blush:

در مورد تاپیک so you think you'r good... هم همونجا توضیح دادم.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
خیلی ممنون
من دانشجو ام، رشتم زبان نیست ولی خوب زبانمم ای بدک نیست. یه مدت تدریس می‌کردم...:f34r:

اسمم هم همین mndst ولی با حذف vowel هاش. بگم مزش میره:p
منم فعال شدنتون رو تبریک می‌گم.
بازم ممنونم که توجه کردین...:blush:
در مورد تاپیک so you think you'r good... هم همونجا توضیح دادم.

سلام.....
میگم که اصلا ما نخواستیم اسم شما رو بدونیم...بدبختیمون کم بود حالا باید بشینم فکر کنم که از رمز درش بیارم...:(اصلا از این به بعد صدات میکنم: Ms or mr cipher:D خوبه؟:D:p:lol:
به هر حال با مزه اش موافقم که میگی..ولی من که کوفتم شد...:(بذار یه کم فکر کنم ببینم چی میشهولی بجایی نمیرسم چون حوصله ام نمیاد:(

بابت کاربری هم ممنون...قربونت....:)
من هم از توجه ای که به صحبت های من کردین بسیار سپاسگذارم:)دوست خوب...:)

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
خب اون پستی که در تاپیک بازی ترجمه دادم مربوط به این پست میشه:)

ببینید دوستان...در این مورد میخوام خیلی رک حرف بزنم....

من الان مدت زیادی هست که میخوام یه Glossary درست کنم....البته برای دیکشنری بابیلون(گرچه کم ازش استفاده میکنم و بیشتر دور کتاب ها میچرخم)....گویا الان هم ورژن 7 این برنامه اومده...من میخوام وقتی که یه ایندکسی از تاپیک اصطلاحات تهیه کردیم...اونها رو با مثال هاشون و توضیحاتشون در برنامه Babylon Builder قرار بدیم و اسمش هم با نظر دوستان هر چی که توافق شد...مثلا: Persiantools Idioms & Expressions

(صادقانه بگم) میدونم حالا بعضی ها یا مسخره میکنن و یا میگن شما اول برادریت رو ثابت کن که اون تاپیک رو ایندکس میکنی...و تازه شما بعضی قول هات رو انجام ندادی...

خب در جواب میتونم بگم بعلت کمبود وقت...الان چندین کار رو گرفتم اونم بخاطر علاقه و کمک به دیگران..یکیشون هم زیرنویس سریال بازگشت عقاب های مبارز هست ....تازه پی ام هایی که به من میدن برای کمک به اونها به کنار...

در کل وقتتون رو نمیگیرم...قبلا گفتم و حالا هم میگم...قصد من رشد فروم زبان و شناختن اینجا و پی تی به دیگران هست...برام فرقی نمیکنه از چه راهی وارد بشم..سعی میکنم راه خوبی رو انتخاب کنم...شاید ایده هام سخت یا مسخره باشه ...اما شدنی هست....شاید بگین یه گلوسری اصطلاحات هست اما تفاسیرشون رو من تا بحال ندیدم.....(حتی با مثال و به عنوان منبع فارسی)

خب من برم که زیادی یه وقت کسی رو ناراحت نکنم....اما بنظرم کی از جاهاییکه میشه هدف کاربران رو فهمید همینه که برای تفریح میان یا مسائل دیگه..:)

در مورد کتاب داستان ها هم کسی نظری نداد..خب اصلا به د**:(من اون کتاب ها رو میزارم...چندتاشون رو الان میگم شاید خوشتون اومد که بعدا سر فرصت میذارمشون در پی تی:)

Two boys and a fortune
Heidi
The Secret Garden
Anne of Green Gables
Emma McChesney
A Little Princess
girl of the limberlost
The Railway Children
20000 Leagues Under the Sea
Anne of Avonlea
Fanny Herself
Hans Brinker or The Silver Skates.
Story-of-My-Life
The Voyages of Doctor Dolittle
The Light Princess
The Swiss Family Robinson
Little Lord Fauntleroy
At the Foot of the Rainbow
Dady Long Legs

من صبرم زیاده..امیدوارم جواب بدین:)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من که چند بار گفتم دوست جان ، شما فرض رو بر این بذار که " وقتی کسی جواب نمیده به این معنا نیست که قصد توهین داره یا محل نمیذاره ..... صرفا به این معنیه که علاقه مند نیست یا جوابش منفیه " ... توی فوروم برخلاف دنیای واقعی ، " سکوت علامت جواب منفی است " ...

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
من که چند بار گفتم دوست جان ، شما فرض رو بر این بذار که " وقتی کسی جواب نمیده به این معنا نیست که قصد توهین داره یا محل نمیذاره ..... صرفا به این معنیه که علاقه مند نیست یا جوابش منفیه " ... توی فوروم برخلاف دنیای واقعی ، " سکوت علامت جواب منفی است " ...

آره اینو میدونم...ولی همین چیزا هست که دل آدم رو میسوزونه...:(
به هر حال ما نیت مون خیر بود...خدا رو شکر همه میدونن...:)
من هم در قبال این حرفم سکوت میکنم...و نقل قولی از امضای یکی از کاربران:

خسته از کار برای هیچ کس....

یه نکته کوچیک میگم و دیگه پرونده این موارد رو میبندم...مهم نیست کسی قبول کنه..همین که همه بدون قصد آدم چی بوده خودش باعث میشه آدم روسفید باشه و دلش نسوزه که کاری میتونست بکنه اما دریغ کرد..(منتها ایده های من گروهی هست نه فردی)

سیمور جان بابت نکاتی که به من گوشزد کردی بسیار متشکرم...درس های خوبی گرفتم...:)انشائالله تکرار نمیشه...:)

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام....:)

خواستم درخواست بدم که تاپیک:

Linguistic زبان شناسی....انگلیسی-آلمانی-فرانسوی-ایتالیایی- فلاندرز-ژاپنی-چینی و غیره

بسته(قفل) شود.....اما بدلیل مطالب خوبی که داره پاک نشه....:)

دلیل:

در فروم انجمن ادبیات تاپیکی با نام ریشه ی واژگان فارسی و لاتین هست که خب دو به هم شبیه اند و فعالیت دوستان بیشتر در اونجاست...:)

من هم تصمیم گرفتم که خودم رو خسته نکنم و کار تکراری و بیهوده نکنم که وقتم گرفته بشه و شخصا تمایلی به ادامه کار تاپیک ندارم:)....تقاضا دارم که تاپیک قفل شود:)

تشکر.....)

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
درباره معنای کلمه repulse به این شکل (پیچ و دو راهی و ایست بازرسی) منبع بدید ... ممنونم ...
در ضمن اینکه شما می خواین عادت زشتتون رو تا کی ادامه بدید خدا می دونه ... فکر می کنید اینطور منت گذاشتن و تحقیر کردن باعث افزایش دوستاتون میشه ؟.. یا مثلا احترامتون رو بالا می بره ؟...
thumbsdown.gif

یادآوری : شما هنوز جواب اون سوال قدیمی افسر (پلیس) رو نداید ... و ضمنا واسه اون سوال cage هم منبعی ذکر نکردید (گفتید توی مکبث بوده ظاهرا که با توجه به اینکه نسخه مکبث رو راحت میشه توی اینترنت گیر آورد و سرچش کرد من چیزی پیدا نکردم ) ... ممنون میشم اگه توضیح بدید ... فکر کنم چهارمین یا پنجمین دفعه اس که از شما این درخواست رو می کنم ...

والا این پست شما بحث با اون دوتای دیگه خیلی فرق داره...:)
ببینید..من اگه لازمه الان میگم که من اینجا توقع ندارم کسی من رو دوست خودش بدونه...نمیدونم کجای مطلبم زشت بوده که باعث شده اینطوری برخورد کنید:eek:و در مورد احترام هم تا الان کسی بی احترامی نکرده که توقع احترامی یا چیزی بیشتر از این احترام کنونی داشته باشم و مشکلی هم با هیچ کسی ندارم...
و اما در مورد منت گذاشتن که باید عرض کنم که باز هم نمیدونم چی گفتم که بنظر منت گذاشتن بیاد:eek:من هرچی میخونم چیزی رو متوجه نمیشم:eek:

بذارید یه مطلبی رو بگم....یکی از کاربران تاپیک حرف قشنگی زد که گفت من هر کسی رو هر جوری که هست میپذیرم و باهاش کنار میام....نباید از افراد توقع داشت که اون طوری که میخوایم رفتار کنن مگر جایی که نظم و قانونی باشه...:)
بله بسیاری اوقات شده که من حرف های نادرستی زدم البته نه از روی منظور...چرا که اون چیزی رو که اول توی ذهنم میومد رو برداشت میکردم..با اینکه کار نادرستی هست...:(
من همینجا هم میگم که من هرگز قصد توهین ...تمسخر...و منت گذاشتن سر هیچ احدی رو ندارم و بسیاری اوقات هم دیدین که در انتهای پست هان عذرخواهی کردم بخاطر مطالبی که شاید به نظر همه نادرست بوده و من فکر میکردم نبوده(که خوب اشتباه از من و استنباط من بوده...)
شرمنده ام که اینقدر توضیح و تفسیر میکنم چون عادتم همیشه اینطوری بوده که همه چیز و مسائل رو باز کنم و بلد نیستم که خلاصه وار بگم:(:(:(
صادقانه حرفی رو بزنم..دوست ندارم که بخشی مثل زبان توش مشکلی پیش بیاد و مثل کاروان سرا هر کسی بیاد یه چیزی بگه و بره...:)
برای همه کاربران احترام زیادی قائل هستم..نمونش رو میشه از هپی پرسید که من چطور با ایشون برخورد کردم...
دوست ندارم کدورتی از کسی به دل بمونه چون مطمئنم همه دوستان مهربونن و دل پاکی دارن...
در مورد شوخی با کاربران بگم که همه هم با من شوخی کنن..والا اگه من منظور بدی داشته باشم:)
همین الان هم میگ اگه من حرف بدی زدم کسی جدی نگیره..والا دلمون پاکه(چقدر پاچه خواری کنم دیگه ساب رفتیم:lol::lol::lol:چی بگم که بخندید؟)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
1. برادر من ، انتظار و وظیفه با هم فرق دارن ... ما از شما انتظاری نداریم (= هرکاری رو هرجایی که می خوای ، هر طوری که می خوای انجام بده یا نده
romansmile.gif
) ، اما در سطح بالاتر شما یه سری وظیفه داری که باید بهشون عمل کنی ... دیگه نمی تونی بگی " نه دیگه ... قربونتنون برم ، من از شما انتظاری ندارم ، شما هم بذارید من هر کار درست یا غلطی که می خوام بکنم "
no.gif
...

در نتیجه :
مودب بودن - منت نگذاشتن - استفاده نکردن از جملاتی مثل " این سوال که خیلی ساده اس ، واقعا چرا شما نمی تونید جواب بدید ؟ ... شما که کلی ادعاتون می شد ؟ ... " وظیفه شماست ... توهین نکردن به کاربرای دیگه وظیفه شماست ... ذکر منبع وظیفه شماست ... و در صورت عدم انجام وظیفه باید منتظر تبعاتش باشید که همیشه با معنای اخطار از طرف مدیریت نیست ، به معنی از دست دادن دوستان ، اعتبار و موقعیتتون در فورومه

2. معذرت خواهی های آخر پست شما هم که دیگه شده ضرب المثل !!
2023.gif
... هرچی دلت می خوای میگی ، آخرش هم میگی " آقا شرمنده ، من منظوری بدی نداشتم ، اینایی که گفتم همه اش نخودچی کیشمیش بود !! "
cat33.gif
... در واقع اون معذرت خواهی به هیچ دردی نمی خوره ، چون نه همراه با بهبوده و نه همراه با اصلاح ...
179.gif

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
1. برادر من ، انتظار و وظیفه با هم فرق دارن ... ما از شما انتظاری نداریم (= هرکاری رو هرجایی که می خوای ، هر طوری که می خوای انجام بده یا نده
romansmile.gif
) ، اما در سطح بالاتر شما یه سری وظیفه داری که باید بهشون عمل کنی ... دیگه نمی تونی بگی " نه دیگه ... قربونتنون برم ، من از شما انتظاری ندارم ، شما هم بذارید من هر کار درست یا غلطی که می خوام بکنم "
no.gif
...

در نتیجه :
مودب بودن - منت نگذاشتن - استفاده نکردن از جملاتی مثل " این سوال که خیلی ساده اس ، واقعا چرا شما نمی تونید جواب بدید ؟ ... شما که کلی ادعاتون می شد ؟ ... " وظیفه شماست ... توهین نکردن به کاربرای دیگه وظیفه شماست ... ذکر منبع وظیفه شماست ... و در صورت عدم انجام وظیفه باید منتظر تبعاتش باشید که همیشه با معنای اخطار از طرف مدیریت نیست ، به معنی از دست دادن دوستان ، اعتبار و موقعیتتون در فورومه

2. معذرت خواهی های آخر پست شما هم که دیگه شده ضرب المثل !!
2023.gif
... هرچی دلت می خوای میگی ، آخرش هم میگی " آقا شرمنده ، من منظوری بدی نداشتم ، اینایی که گفتم همه اش نخودچی کیشمیش بود !! "
cat33.gif
... در واقع اون معذرت خواهی به هیچ دردی نمی خوره ، چون نه همراه با بهبوده و نه همراه با اصلاح ...
179.gif

اوکی:)سعی میکنیم:)

بالا