سلام
فكر نميكردم با اونهمه توضيح بازم موضوعي باقي مونده باشه
حالا هي من بگم تيم با ريشه و اصالت نداريم و شما بگيد داريم!:lol:
اگه منظورتون تاج و پرسپوليسه كه دوست عزيز وقتي انقلاب هويت **** رو تغيير مي ده, بنابراين هويت تيمها هم از بين ميرند و ديگه استمرار هويتي وجود نداره كه استمرار ريشه وجود داشته باشه و مثلا" ديگه شاهي نيست كه براي خودش تيم داشته باشه و مجله جنوبي نيست كه براي مقابله با شاه تيم داشته باشه!! ولي قبلا"هم اشاره كرده ام اگه توانايي مالي آنچناني داشته باشي كه يك تيم را براي هميشه براي خودت حفظ كني و در مسابقات ليگ برتر مستقلا" براي خودت هدايتش كني اين مي شه يك تيم كاملا" خصوصي!, كه كسي هم جلوي كسي رو نگرفته كه چنين تيمي نداشته باشه!!فقط توانايي مالي ميلياردي مي خواد و هر كي مي تونه داشته باشه بسم الله!...
بقيه تيمها هم كه مثلا" يا مال فولاده و يا مثلا" گاوداري پگاه!! حالا من نمي دونم چه تيم ارزشي و با اصالت باقي مونده كه شما مي گوييد ارزشي و با اصالت!
بحث ما بحث خصوصي سازي و نحوه اون بود نه شيوه بازي تيمهاي جهان
دوست خوبم اصلا صحبتهاي من درباره نحوه بازي تيمها نيست . نميدانم كدام كلمه در جملات قبلي باعث شد ذهن شما به بازي خلاقانه و هنرمندانه برود.
خوب من با توجه به همين واقعيتهاي فوتبال ايران كه در اينجا هم دوباره گفتم و مثال همان كامپيوتري كه گفتم اشاره كردم كه واقعيت فوتبال فعلا" حتي در جهان هم همينه و نه ارزشي و اصالتي, كه شما مي گوييد و نه ارزشي هنري كه بيشتر مد نظر من است! در ايران فوتبال ماشيني دولتي است و در اروپا ماشيني پولسازي و براي همين اشاره كردم كه حتي مالكان اروپايي هم با فوتبال مثل كامپيوتر برخورد مي كنند ولي به اميد روزي كه فوتبال با يك نگاه درست از اين هر دو روش غلط خلاصي پيدا كنه و علاوه بر برخورداري از ساختار كاملا" خصوصي , از بعد ارزشي و هنري هم برخوردار باشه!
بنابراين اين بود كه ذهن من متوجه فوتبال خلاقانه و هنرمندانه آزاد هم شد و بدنبال راه حل هم شد تا اينكه فقط بدنبال اظهار نارضايتي از وضعيت موجود و يا خصوصي سازي باشد كه همه هم مي بينند و شايد بقول شما درست پستها رو نمي خونم و اصلا" چه ربطي بما دارد كه فوتبال چه شود و فقط كافي است كه خصوصي سازي شود تا يك عده فكر كنند كه كار ديگر درست شد!!:lol:

يك مشكل ديگرم هم اينست كه چرا بايد تنها راه حل ،فروش تيمها به هر كسي يا هر سازماني باشه
.
خوب پس به كي فروخته بشن ؟ ببينيد زياد به اين تيمها هويت ندهيد كه چرا به هركي فروخته مي شن؟ اين تيمها هويت ندارن كه! مگر شما با تيمهاي ارزشي طرف هستين؟!!تيمهايي كه مال كارخانه ها باشن مگر اصلا" داراي هويت ارزشي هستند كه براي شما اينقدر حساسيت ايجاد كرده؟!! اين تيمها بعد از فروخته شدن و شخصي شدن داراي هويت خواهند شد! مسئله از اينجا ناشي مي شه كه عرض كرده ام, **** اقتصادي ما بعد از انقلاب تقريبا" دولتي بود و بنابراين هر تيم بزرگي تقريبا" وابسته به يك بخش اقتصادي و يا كارخانه اي از دولت بود و حالا كه خصوصي سازي شروع شده اين تيمها به هركسي كه خواسته باشن فروخته مي شن! و اگه كسي هم بقول شما بخواد تيم ارزشي داشته باشه بايد خودش بخره و يا خودش ايجاد كنه و ديگه هم نفروشه تا براش براي هميشه بمونه و تاريخي و ارزشي بشه.
من درباره خصوصي سازي اعتقاد به اين مساله دارم كه باشگاهها بايد تبديل به بنگاه اقتصادي بشوند (راسا نه با آويزان شدن به سرمايه كارخانجات يا دولت) .
خوب بينيد باشگاهها اول بايد به بخش خصوصي فروخته بشن و اونوقت بخش خصوصي خودش تصميم مي گيره كه تيم چيكار بايد بكنه! مثل بنگاه فرهنگي ورزشي باقي بمونه و يا با يك كارخونه فعاليت بكنه! اين ديگه به خريدارش مربوطه و نه به دولت! فعلا" چيزي كه هست اينه كه اين انتقال بايد صورت بگيره از دست دولت به بخش خصوصي! با فروش! و بعدش ديگه عرض كردم چگونگي اداره اون تيم با خريدار و يا خريداران اون تيمه!
اينگونه كه با برنامه هاي كلان و با وامهاي بانكهاي دولتي يا خصوصي با بهره پايين شروع به تبديل شدن به باشگاه با چارت عملياتي - اجرايي ، آموزشي و فني حرفه اي شوند ، ضمن اينكه تيمها بايد امكانات لازمه يك باشگاه را براي خود فراهم كنند. ورود و خروج نقدينگي بايد مشخص باشد . اسپانسرها بايد معلوم شوند . امتياز حق پخش تلويزيوني بايد تعيين شود . بازيكنان و مربيان حرفه اي به تدريج به فوتبال تزريق شوند و از همه مهمتر مديراني كه با علم سرمايه گذاري و درآمد زايي در گرايش ورزش آشنا باشند در ابتدا حتي از كشورهاي ديگر وارد شوند و سپس براي كشور تربيت شوند.(تا بحال كه خود در ايران چنين مديري را زيارت نكرده ام) البته اين قضيه زمان گير است و براي همين در دو پست قبلتر اشاره اي به يكي دو دهه كار داشتم .
نهايتا دوست خوبم فكر مي كنم تفكرات من و شما در زمينه خصوصي سازي و حرفه اي شدن در فوتبال تفاوتهاي عمده دارد كه شايد طبيعي هم باشد . خوشحال شدم از هم صحبتي با شما . شاد و پيروز باشي.
بهرحال منهم خوشحال شدم و در نهايت اگر چه راههاي خصوصي سازي فرق كنه ولي بالاخره اين خصوصي سازي بايد انجام بگيره و بعد از اون سياست و ارزش هر تيم مربوط به سياست و اهداف صاحبان اون تيم مي شه و هم از نظر فكري و هم از نظر اقتصادي يك رقابت سالمتر و جذابتري از اين مي تونه صورت بگيره ..
بهرحال از نظر من به پايان آمد اين دفتر
و نباشد از سپاهان در ايران تيمي بهتر
شاد باشي