آقا مجید خیلی ممنون که اینقد سریع جواب دادی.

بلاخره معلوم نشد که بهترین و منصفترین سرویس دهنده تو کرج کیه؟
من تا همین ماه قبل از شاتل سرویس 128/128 رو میگرفتم با ماهی 10 گیگ محدودیت حجم به قیمت 29400 تا حدودی راضی بودم و سرعت دانلودش بدون دانلود منجر بیشتر اوقات 16.5 بود ولی خواستم این ماه برای امتحانات اینترنت رو disable کنم. رفتم باهاشون صحبت کردم گفتن اگه بخوای disable کنی باید 50% هزینه ی ماهیانه رو بپردازی منم قاتی کردم و قرار داد رو فسخ کردم. آخه این انصافه که از اینترنت استفاده نکنی و پول بهشون بدی؟:blink: حالا موندم بعد از امتحان ها از کجا سرویس بگیرم.دوستام بهم دنیا نت رو پیشنهاد کردن اما با این اوصافی که تو این فروم ازشون خوندم و خیلیم مفید بود واقعا نمی ارزه.من تو سایت پارسی نت رفتم و قیمتا رو دیدم , نوشته بود 128/128 با ماهی 10 گیگ حجم 29500

.این که همون قیمت شاتل هست تازه 100 تومنم بیشتر.خواهشان یکی یه سرویس خوب که امتحان کرده پیشنهاد کنه , من بدون اینترنت نمیتونم زندگی کنم.

:wacko:
خواهش می کنم
در مورد بهترین ISP من می تونم یه مقداری با توجه به تجربیاتم راهنماییت کنم
در مورد شاتل و شبدیز و پارس آنلاین چیزی نمی گم چون فکر کنم که خودت در جریان باشی
اما در مورد دنیا نت و پارسی نت و هزینه و محدودیت ها و سرعت هاشون
اولا پارسی نت و دنیانت هر دو نماینده صبا نت در کرج هستن و نماینده صبانت بودن یعنی سرعت بالا اینجوری بگم که سرویس های این دو شرکت فقط اسمشون 128 هست ولی در واقع سرعت و پهنای باندی که بهت می دن تا 512 می رسه من الآن خودم مشترک دنیا نت هستم و راحت تا 50 کیلو دانلود دارم
ولی نکته ای که هست اینه که دنیانت اومده برای کرج از تعرفه شهرستان ها استفاده می کنه که خوب به صرفه نیست برای ما ولی پارسی نت بین مشترکین تهران و کرج فرق نمی ذاره و از یک تعرفه استفاده می کنه که خیلی ارزون تر از دنیا نت در میاد
برای مثال پارسی نت سرویس 10 گیگ با آبونمان و تمام هزینه ها میده 29500 تومان در صورتی که دنیا نت سرویس 4 گیگ رو میده 24000 تومان
در مورد سرعت و مصرف شبانه رایگان کاملا شرایطشون یکیه نه این 2 شرکت بلکه تمام نماینده های صبانت همینطور هستن
یه نکته دیگه هم هست اینه که دنیانت 20000 تومان هزینه نصب می گیره ولی پارسی نت 12000 تومان
حالا در مورد اشتراک 128/128 سرعت و 10 گیگ پارسی نت که گفته بودی هزینش با شاتل یکیه باید بگم در ظاهر یکیه ولی در واقع پارسی نت داره سرویس 512 سرعت با 10 گیگ حجم ارائه میده نه 128/128 در ضمن از ساعت 3 تا 7 صبح هم می تونی رایگان با پهنای باند 512 که معمولا 50 کیلو سرعت داره دانلود کنی و رو حجمت حساب نمیشه
من پیشنهادم پارسی نت هست ولی انتخاب با خودته