• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماره پارسي نت رو محبت ميكنيد؟
ضمنا شاتل هم اينترنت ارزون ميده جديدا ولي محدوديت حجمي داره و نصبش هم 25 تومن ميگيرن.

شماره پارسي نت اگه اشتباه نكنم 2208101 هست دفترشون هم ميدان شهدا -روبروي بانك مسكنه
درباره شاتل هم الان تو سايتشون درباره سرويسهاي با محدوديت حجمي درسته نصب اوليه اش رو 25000 نوشته ولي شنيدم كه فعلا همون 15000 رو ميگيرن البته مطمئن نيستم بايد زنگ بزني دفترشون تا مطمئن بشي شماره دفتر شاتل هم 4403223 و دفترشون گوهردشت سر خيابون داريوشه
ما كه هنوز منتظر شاتل هستيم تا ببينيم كي بهمون زنگ ميزنه
راستي اگه اطلاعات خوبي راجع به پارسي نت بدست آوردي خبر بده.

ممنون

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
نماینده های صبا همه سرعت هاشون مثل همه

داش مجید شما که از دنیانت استفاده می کنی ببینم سرعت دانلودت ساعت 3-7 صبح که بدون محدودیت هستش چقدره؟
برای من بدمصب بالای 10 نمیاد.
به ما اولش اینهمه گفتن غصه نخورید اگر ما 2 gig می دیم به جاش 3-7 صبح می تونید دانلود منیجرتون رو تنظیم کنید و حالشو ببیرید . بعدش گفتن که ساعتی 1 دفعه DC داریم پس ما بدبخت ها چون مودم usb هم داریم باید تو این 4 ساعت 4 بار از خواب ناز بلند شیم . بعد ما گفتیم اشکال نداره. حالا هم که می می بینم اصلاً سرعت دانلود تو این تایم گه گاه از dial up هم پایین تره. این شرکت که واقعاً کفره منو در آورده.

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
داش مجید شما که از دنیانت استفاده می کنی ببینم سرعت دانلودت ساعت 3-7 صبح که بدون محدودیت هستش چقدره؟
برای من بدمصب بالای 10 نمیاد.
به ما اولش اینهمه گفتن غصه نخورید اگر ما 2 gig می دیم به جاش 3-7 صبح می تونید دانلود منیجرتون رو تنظیم کنید و حالشو ببیرید . بعدش گفتن که ساعتی 1 دفعه DC داریم پس ما بدبخت ها چون مودم usb هم داریم باید تو این 4 ساعت 4 بار از خواب ناز بلند شیم . بعد ما گفتیم اشکال نداره. حالا هم که می می بینم اصلاً سرعت دانلود تو این تایم گه گاه از dial up هم پایین تره. این شرکت که واقعاً کفره منو در آورده.

من 2 بار بیشتر امتحان نکردم راستش بار اول که از راپید شیر دانلود کردم تا 50 تا دانلود داشت ولی بار دوم به قول شما از 10 بالاتر نمی یومد البته از راپید دانلود می کردم همون طور که می دونی وقتی بدون اکانت از راپید دانلود کنی پهنای باند کمی میده بعد من همون موقع از سایت winamp یه دانلود گذاشتم اومد رو 45 تا خلاصه متوجه شدم که از راپید بوده نه از دنیانت

احتمالا شما هم از راپید شیر بدون اکانت دانلود می کنی که سرعتت بالای 10 نمی یاد

اگر یه مرد پیدا بشه سرویس پارسی نت رو تست کنه و اگر سرعتش مثل دنیانت باشه دیگه خیلی عالی میشه چون سرویس 5 گیگ رو با آبونمان و غیره .. میده 19000 تومان

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
من 2 بار بیشتر امتحان نکردم راستش بار اول که از راپید شیر دانلود کردم تا 50 تا دانلود داشت ولی بار دوم به قول شما از 10 بالاتر نمی یومد البته از راپید دانلود می کردم همون طور که می دونی وقتی بدون اکانت از راپید دانلود کنی پهنای باند کمی میده بعد من همون موقع از سایت winamp یه دانلود گذاشتم اومد رو 45 تا خلاصه متوجه شدم که از راپید بوده نه از دنیانت

احتمالا شما هم از راپید شیر بدون اکانت دانلود می کنی که سرعتت بالای 10 نمی یاد

اگر یه مرد پیدا بشه سرویس پارسی نت رو تست کنه و اگر سرعتش مثل دنیانت باشه دیگه خیلی عالی میشه چون سرویس 5 گیگ رو با آبونمان و غیره .. میده 19000 تومان

من دقیقاً قراردادم با شما تو یک روزه تو دنیانت .اگر ایشالا صبر کنی بعد اتمام قرارداد این ماهم تو دنیانت به احتمال زیاد می رم پارسی نت اونوقت به شما هم می گم سرعتش رو و سایر اطلاعات رو:p

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من امروز زنگ زدم پارسی نت هزینه نصب هم گفت که 12000 تومانه

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاتل که فعلاً با مشکلات فنی عجیبی در سرویس هاش روبرو شده علاوه بر این کنتور ترافیکشم ظاهراً داره ترافیک را تحریف می کنه و زیاد می اندازه پس گزینه فعلی محسوب نمی شه

لطفاً یکی شماره تلفن آریاتک و یا سایتش را قرار بده و اگر آدرس دفتر مرکزی را دارید لطفاً اعلام کنید...

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
لطفا اگه امکان داره شماره و آدرس پارسی نت را اینجا بنویسید.من هرچی تو سایتش گشتم واسه کرج شماره ای ندیدم.:(

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاتل که فعلاً با مشکلات فنی عجیبی در سرویس هاش روبرو شده علاوه بر این کنتور ترافیکشم ظاهراً داره ترافیک را تحریف می کنه و زیاد می اندازه پس گزینه فعلی محسوب نمی شه

لطفاً یکی شماره تلفن آریاتک و یا سایتش را قرار بده و اگر آدرس دفتر مرکزی را دارید لطفاً اعلام کنید...

شماره تلفن آرياتك 12-2543510 هست و دفترشون ميدان(كه ديگه شده پل) آزادگان - ابتداي 45 متري كاج - مجتمع درياي نور - طبقه ششم هست- سايتشون هم ظاهرا فعلا غير فعال هست(www.ariatech.ir)

cordless عزيز شاتل هنوز سرويس من رو وصل نكرده . به نظرت چه كار كنم؟ آشناهايي كه تو مخابرات داشتي چي شد؟ مي توني كاري كني؟ (راستي منظورت از مشكلات فني در سرويسهاي شاتل يعني چي؟ منظورت تو نصب سرويسهاست يا تو ميزان سرعت و...)

ممنون

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماره تلفن آرياتك 12-2543510 هست و دفترشون ميدان(كه ديگه شده پل) آزادگان - ابتداي 45 متري كاج - مجتمع درياي نور - طبقه ششم هست- سايتشون هم ظاهرا فعلا غير فعال هست(www.ariatech.ir)

cordless عزيز شاتل هنوز سرويس من رو وصل نكرده . به نظرت چه كار كنم؟ آشناهايي كه تو مخابرات داشتي چي شد؟ مي توني كاري كني؟ (راستي منظورت از مشكلات فني در سرويسهاي شاتل يعني چي؟ منظورت تو نصب سرويسهاست يا تو ميزان سرعت و...)

ممنون

saba3 من برای شما پیام خصوصی گذاشتم و توضیح دادم ...

در ضمن از اینکه آدرس آریا تک را را دادی ممنونم ...

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
آقا مجید خیلی ممنون که اینقد سریع جواب دادی.:)
بلاخره معلوم نشد که بهترین و منصفترین سرویس دهنده تو کرج کیه؟
من تا همین ماه قبل از شاتل سرویس 128/128 رو میگرفتم با ماهی 10 گیگ محدودیت حجم به قیمت 29400 تا حدودی راضی بودم و سرعت دانلودش بدون دانلود منجر بیشتر اوقات 16.5 بود ولی خواستم این ماه برای امتحانات اینترنت رو disable کنم. رفتم باهاشون صحبت کردم گفتن اگه بخوای disable کنی باید 50% هزینه ی ماهیانه رو بپردازی منم قاتی کردم و قرار داد رو فسخ کردم. آخه این انصافه که از اینترنت استفاده نکنی و پول بهشون بدی؟:blink: حالا موندم بعد از امتحان ها از کجا سرویس بگیرم.دوستام بهم دنیا نت رو پیشنهاد کردن اما با این اوصافی که تو این فروم ازشون خوندم و خیلیم مفید بود واقعا نمی ارزه.من تو سایت پارسی نت رفتم و قیمتا رو دیدم , نوشته بود 128/128 با ماهی 10 گیگ حجم 29500 :eek:.این که همون قیمت شاتل هست تازه 100 تومنم بیشتر.خواهشان یکی یه سرویس خوب که امتحان کرده پیشنهاد کنه , من بدون اینترنت نمیتونم زندگی کنم.:D:wacko:

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من تا همین ماه قبل از شاتل سرویس 128/128 رو میگرفتم با ماهی 10 گیگ محدودیت حجم به قیمت 29400 تا حدودی راضی بودم و سرعت دانلودش بدون دانلود منجر بیشتر اوقات 16.5 بود ولی خواستم این ماه برای امتحانات اینترنت رو disable کنم. رفتم باهاشون صحبت کردم گفتن اگه بخوای disable کنی باید 50% هزینه ی ماهیانه رو بپردازی منم قاتی کردم و قرار داد رو فسخ کردم. آخه این انصافه که از اینترنت استفاده نکنی و پول بهشون بدی؟:blink: حالا موندم بعد از امتحان ها از کجا سرویس بگیرم.دوستام بهم دنیا نت رو پیشنهاد کردن اما با این اوصافی که تو این فروم ازشون خوندم و خیلیم مفید بود واقعا نمی ارزه.من تو سایت پارسی نت رفتم و قیمتا رو دیدم , نوشته بود 128/128 با ماهی 10 گیگ حجم 29500 :eek:.این که همون قیمت شاتل هست تازه 100 تومنم بیشتر.خواهشان یکی یه سرویس خوب که امتحان کرده پیشنهاد کنه , من بدون اینترنت نمیتونم زندگی کنم.:D:wacko:

خواهش می کنم

در مورد بهترین ISP من می تونم یه مقداری با توجه به تجربیاتم راهنماییت کنم

در مورد شاتل و شبدیز و پارس آنلاین چیزی نمی گم چون فکر کنم که خودت در جریان باشی

اما در مورد دنیا نت و پارسی نت و هزینه و محدودیت ها و سرعت هاشون

اولا پارسی نت و دنیانت هر دو نماینده صبا نت در کرج هستن و نماینده صبانت بودن یعنی سرعت بالا اینجوری بگم که سرویس های این دو شرکت فقط اسمشون 128 هست ولی در واقع سرعت و پهنای باندی که بهت می دن تا 512 می رسه من الآن خودم مشترک دنیا نت هستم و راحت تا 50 کیلو دانلود دارم

ولی نکته ای که هست اینه که دنیانت اومده برای کرج از تعرفه شهرستان ها استفاده می کنه که خوب به صرفه نیست برای ما ولی پارسی نت بین مشترکین تهران و کرج فرق نمی ذاره و از یک تعرفه استفاده می کنه که خیلی ارزون تر از دنیا نت در میاد

برای مثال پارسی نت سرویس 10 گیگ با آبونمان و تمام هزینه ها میده 29500 تومان در صورتی که دنیا نت سرویس 4 گیگ رو میده 24000 تومان

در مورد سرعت و مصرف شبانه رایگان کاملا شرایطشون یکیه نه این 2 شرکت بلکه تمام نماینده های صبانت همینطور هستن

یه نکته دیگه هم هست اینه که دنیانت 20000 تومان هزینه نصب می گیره ولی پارسی نت 12000 تومان

حالا در مورد اشتراک 128/128 سرعت و 10 گیگ پارسی نت که گفته بودی هزینش با شاتل یکیه باید بگم در ظاهر یکیه ولی در واقع پارسی نت داره سرویس 512 سرعت با 10 گیگ حجم ارائه میده نه 128/128 در ضمن از ساعت 3 تا 7 صبح هم می تونی رایگان با پهنای باند 512 که معمولا 50 کیلو سرعت داره دانلود کنی و رو حجمت حساب نمیشه

من پیشنهادم پارسی نت هست ولی انتخاب با خودته

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3

در تکمیل فرمایشات مجید جان باید بگم که اگر به سرعت دانلود بالا احتیاج داری همون طور که مجید هم گفت فقط پارسی نت . اگر با دانلود منیجرهای قوی هم از سرویس 128 این شرکت استفاده کنی بعضاً سرعت بالای 70 هم بت می ده .
اما اگر قیمت و حجم برات مهمه و سرعت برات مهم نیست فقط و فقط آریاتک. حجم نامحدود بت می دن خطت رو هم 3 4 روزه رانژه می کنن سرعت دانلود 128 هم حول و هوش 13 هست. اما قیمت نصب و راه اندازی 10 تومن و هزینه شارژ هم 10 تومن. حالا خود دانی شرایط پارسی نت رو هم که آقا مجید بت گفت.

NeWeB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كي از آريا تك استفاده كرده ؟؟

راضي هستش يا نه ؟

از نظر پينگ و قطعي چه وضعيتي داره ؟

من 128/128 گرفتم . ماهي 14 تومن.

ولي فعلاً بعده گذشت 15 روز هنوز وصل نكردن.

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
خیلی ممنون از راهنمایی های کاملتون( Majid_sp2007وhsmid123 ).
فقط یه سوال دیگه, کسی می دونه این دوتایی(پارسی نت و آریاتک) که معرفی کردین باید ازشون دوباره مودم بخرم یا با همین مودمی که دارم میتونم سرویس ازشون بگیرم؟ منظورم اینه که مثل بعضی از این شرکتا هستن که به زور به آدم مودم میفروشن یا نه؟

NeWeB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پارسي نت زوري بهت مودم ميده.

من اول از اونجا خواستم بگيرم ولي گفتن ما نمي تونيم بدونه مودم سرويس بديم بهتون بايد از ما بخرين. :blink:

ولي آرياتك گفت ميخواين از ما بخرين يا نه ؟ منم ديدم فهميده هستن از خودشون خريدم:دي

ولي روسمو كشيدن واسه وصل كردن. هنوز بعده 16 روز هنوز هيچ خبري نيست. :wacko:

كي آريا تك استفاده كرده بگه خوبه يا نه ؟؟؟؟؟؟؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من شبدیز رو میخوام پس بدم.

چی پیشنهاد میدید ؟

پست های این تاپیک خیلی شده ... باید یه جمع بندی بکنیم ، تو پست اول ادیت بشه ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
طبق گفته دوستان :

دانلود با سرعت بالا : پارسی نت

قیمت و حجم دانلود : آریاتک

و همچنین پارسی نت و دنیانت هم یکی هستند ظاهرا و نماینده صبانت ... درسته ؟

------------------------

تعدادش خیلیه !‌ :D اینطوری نمیشه !

لطفا در مورد هر ISP یه توضیح مختصر بدید ... از مجموع گفته ها ، یه جمع بندی برای هر ISP میکنیم و ( اونهایی که خودشون استفاده کردند ) بعد همه رو من تو یه پست ، میذارم پست اول .

اینطوری :

شبدیز نت »

سرعت دانلود : 60% مقداری خریداری شده. یعنی برای ۲۵۶ شما ۱۷ KB میانگین دانلود دارید.
قیمت : تقریبا مناسب ( قیمت بقیه رو نمیدونم )
پشتیبانی : بدون استفاده . عملا مشکلی از شما حل نمیشود و فقط با یه شخصی چند دقیقه‌ای تلفنی صحبت میکنید.
محدودیت حجمی : در کل ندارید. ولی در BW ـه لحظه ای ، در بخش سرعت دانلود گفته شد که به نوعی محدودیت دارید !
زمان پینگ : درصد پاکت لوز ، حدود ۱۰٪ ولی اون تعدادی که پینگ میشه خوب هست. البته اگر سرویس مشکل نداشته باشه و اصلا پینگی وجود داشته باشه !
راحتی در حساب و کتاب ماهانه : سخت !!! پیک درب منزل نمیاد ! مگر درخواست کنید که اون هم معمولا قبول نمیکنن. فاکتور براتون نمیاد ! نه ایمیل ، نه در خونه . پرداخت اینترنتی موجوده. ولی اتوماتیک نیست و حساب شما شارژ نمیشه ! باید صبر کنید تا روز بعد که بخش حسابداری بیاد ! ( پشتیبانی کاری از دستش برنماید ) و عملا سریعترین راه اینه که خودتون برید دفتر شبدیز.

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
منم در مورد شاتل بگم
سرعت اتصال سرویس 128 حدود 168 کیلو بیت هستش
سرعت دانلود 17
قیمت نسبت به سایر isp ها واقعا بالا!
پشتیبانی صفر! یعنی ده تا قسمت دارند از این قسمت به اون قسمت هی پاسکاریتون میکنن!
پینگ نسبتا خوبه
قطعی زیاد نداره
سیستم پرداختش درهم برهمه! یک روز پیک میفرستن یک روز میگن خودتون بریزین بانک فرداش دوباره فیش میفرستن خلاصه از لحاظ بی نظمی تکن!
محدودیت حجمی هم دارن ولی زیاد به چشم نمیاد! یعنی اگر دانلودر حرفه ای نباشین براتون کافیه

بالا