• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
ميشه راجع به روش نصبش یه توضیح بدید !

خوب دوستان ما هم یه سوال مبتدیانه بکونیم :D

این spb mobile shell ver 2 ورژن جدید که من تازه ریختم میخوام اسکین هایی که وجود داره رو روش اجرا کنم ولی نمیدونم کجاش باید تنظیم کرد ? هرچی گشتم پیدا نکردم که کجاش هست و کجا باید این اسکین هارو نصب کنم

منظورم هم این اسکین ها می باشد

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1772589&postcount=8205
------------
فکر کنم این سوال محمد هم بود اگر دوستان پاسخ دهند ممنون میشویم :blush:

محمد جان فهمیدم
شما همون جایی که spb shell رو نصب کردی برو و تمام این فایل هایی که برای تم هست رو درون root اصلی برنامه کپی کن بعد یه سافت ریست بده که تغییر اعمال بشه

البته با کپی کردن فایل ها اون قالب اصلی خودش پاک میشه که توصیه میکنم که قبلش از محتویات برنامه قبل از ریختن تن جدید یه کپی به جایه دیگه بره خودت نگه داری
همین !

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
من یه سئوال مبتندیانه ناشیانه باعث خجالت و آبروریزی بپرسم توی تاپیکی که هیچ ربطی به مسائل و مشکلات و سئوالات PPC نداره؟

دیدم تاپیک مربوط به سئوالات رو قفل کردین من هم سرچ کردم کلی مطلب اومد اما جواب من توش نبود.
اونم اینکه الان کلی ایمیل از توی outlook روی PC با Sync اومده توی Outlook روی PPC. (یعنی اینکه خودم بهش گفتم همشو بیار این جا)
حالا ظرفیت حافظه اصلی PPC ام پر شده الانه که منفجر شه.
دوستان راهنماییم می کنین چطوری بهش بفهمونم هر چی که مربوطه به Outlook هست و Inbox و Sent و .... بیاره توی Memory Card ذخیره کنه؟

توی تنظیماتش باور کنید چیزی نیست.

میدونم حتما کسی با این مشکل مواجه شده و مطرح کرده و پاسخ گرفته اما به خدا پیدا نمی کنم.
اگه این تاپیک هست لطفا لینکشو بدین یا پاسخشو بدین یا این پستمو به تاپیک مربوط به سئوالات منتقل کنید.

چطوری به PPC بفهمونم هر چی که مربوطه به Outlook هست و Inbox و Sent و .... بیاره توی Memory Card ذخیره کنه؟

در قسمت رجیستری, باید یک string به نام PropertyPath در قسمت HKEY_CURRENT_USER\ Software\ Microsoft\ MAPI ایجاد کنی که در اون ادرسی که روی storage card میخوای ای میلهات ذخیره بشه رو باید بدی.
مثل این:
rh8r5s.png

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به همه !
بعد از غیبت چند مدته به خاطر کنکور ، با 1 عالمه سوال برگشتم !
اولیش از tyten ll داران محترم !
آیا این گوشی فایل .DAT را اجرا میکنه !؟
آخه 1 یارویی داشت بعد dat باز میکرد ! :blink:
اگر نمیکنه پس اون با چی باز میکرد !؟
از بس رفتم تو کف اینکه dat باز میکنه ، یادم رفت نگاه کنم ببینم Windows Media هست برنامش یا چیزه دیگه ای !
ممنونم اگر کمک کنید !

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به همه !
بعد از غیبت چند مدته به خاطر کنکور ، با 1 عالمه سوال برگشتم !
اولیش از tyten ll داران محترم !
آیا این گوشی فایل .DAT را اجرا میکنه !؟
آخه 1 یارویی داشت بعد dat باز میکرد ! :blink:
اگر نمیکنه پس اون با چی باز میکرد !؟
از بس رفتم تو کف اینکه dat باز میکنه ، یادم رفت نگاه کنم ببینم Windows Media هست برنامش یا چیزه دیگه ای !
ممنونم اگر کمک کنید !

فکر کنم فایل دت رو ویندوز مدیا پلیر باز نکنه ها
اما با کورپلیر همه چیز رو می تونید استریم کنید

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
فکر کنم فایل دت رو ویندوز مدیا پلیر باز نکنه ها
اما با کورپلیر همه چیز رو می تونید استریم کنید

سلام ممنون آقا دانیال

دوستان کسی لینکی از آخرین ورژن این برنامه ( core player) به همراه کرک داره به من بده !؟
در ضمن 1 برنامه ای هست که میشه باهاش فیلم DVD روی ppc دیدا، قبلنا همینجا دیده بودمش !
اما هر چی گشتم لینکش را پیدا نکردم !

Last edited:

masa13

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان من برای unluckکردن diviceنیاز به برنامه ELF Update SPL (USPL) v1 دارم که سایت x-da developer اجازه دانلود انرا به من نمیده کسی میتونه به من بگه اونو از کجا گیر بیارم در ضمن گوشی من یه touch معمولی(p3450 elf 64 ram 128 rom) اگه بخواهم رام رو اپدیت کنم برای بهترین رام موجود پیشنهادتون چیه

Last edited:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دوستان من برای unluckکردن diviceنیاز به برنامه ELF Update SPL (USPL) v1 دارم که سایت x-da developer اجازه دانلود انرا به من نمیده کسی میتونه به من بگه اونو از کجا گیر بیارم در ضمن گوشی من یه touch معمولی(p3450 elf 64 ram 128 rom) اگه بخواهم رام رو اپدیت کنم برای بهترین رام موجود پیشنهادتون چیه

باید عضو بشی تا بتونی فایل های Attach شده رو دانلود کنی

اگه منظورت اینه؟
ELF Update SPL (USPL) v1 - CID Unlock & flash
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=320155

بیا برات یه جای دیگه آپلود کردم

ELF_USPL-v1.zip
http://www.4shared.com/file/53818963/fcf7d80d/ELF_USPL-v1.html?dirPwdVerified=c879850b
enable-rapi.zip
http://www.4shared.com/file/53818962/8bf0e89b/enable-rapi.html?dirPwdVerified=c879850b

Last edited:

masa13

Registered User
لایک‌ها
4
اقا یه دنیا ممنون:blush: راستی نظرت در مورد رامها رو هم نگفتی در ضمن من تو اون سایت عضوم اما نمی دونم چرا تو بعضی صفحات اجازه دانلود attach رو نمیده تو بعضی صفحات میده

masa13

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان من یک سوال داشتم و اون هم اینکه وقتی فایل هایsave نشدهء مربوط به javaرو run میکنم این برنامه به طور خود بخود اونها رو روی storge memory divice ریخته وsaveمیکنه و این باعث میشه فضای زیادی از ramاشغال بشه ایا راهی هست که بتونم مسیر save فایلهای java یاسایر فایلها رو عوض کرده به storage card منتقل کنم تا ram زیاد در گیر نشه راستی گوشی من یه touch معمولیه

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان من یک سوال داشتم و اون هم اینکه وقتی فایل هایsave نشدهء مربوط به javaرو run میکنم این برنامه به طور خود بخود اونها رو روی storge memory divice ریخته وsaveمیکنه و این باعث میشه فضای زیادی از ramاشغال بشه ایا راهی هست که بتونم مسیر save فایلهای java یاسایر فایلها رو عوض کرده به storage card منتقل کنم تا ram زیاد در گیر نشه راستی گوشی من یه touch معمولیه

دوست عزیز شما از win mobile چند استفاده میکنید ! ؟
اسم برنامه جاوای شما چی هست ! ؟

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
سلام
من کرپلیر روی دیاموند نصب کردم.ورودیاش عالین اما فقط صدا هست و تصویر سیاهه.مشکل چیه ؟ میشه از vga نبودن برنامه باشه.
ممنون

.

masa13

Registered User
لایک‌ها
4
winموبایل من 6 واسم برنامه هم Esmer tec jbed

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
یه سوال:
ویندوز موبایل حتما برنامه ای براش هست که بشه فولدرا رو هایدن کرد .اگه هست معرفی کنین لطفا.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
یه سوال:
ویندوز موبایل حتما برنامه ای براش هست که بشه فولدرا رو هایدن کرد .اگه هست معرفی کنین لطفا.

سلام
آره هست !
resco explorer اسم برنامه هست که توی بخش نرم افزارها پیدا میکنید !

بعد از نصب روی فولدری که tap کنید و نگه دارید 1 گزینه به نام propertise اضافه میشه که مثل pc میتونید از اون قسمت فایل را hidden کنید !

Last edited:
بالا