ميشه راجع به روش نصبش یه توضیح بدید !
خوب دوستان ما هم یه سوال مبتدیانه بکونیم
این spb mobile shell ver 2 ورژن جدید که من تازه ریختم میخوام اسکین هایی که وجود داره رو روش اجرا کنم ولی نمیدونم کجاش باید تنظیم کرد ? هرچی گشتم پیدا نکردم که کجاش هست و کجا باید این اسکین هارو نصب کنم
منظورم هم این اسکین ها می باشد
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1772589&postcount=8205
------------
فکر کنم این سوال محمد هم بود اگر دوستان پاسخ دهند ممنون میشویم :blush:
کسی سریال برای SPB Backup 2نداره؟
آقا این کدش فقط موقع نصب کار میکنه وقتی در PDA نصب میشود فقط 5 دفعه میشود اجراش کرد
دکتر جان اینو دانلود کن نسخه کاملش هست همراه با سریال
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1774907&postcount=8208
من یه سئوال مبتندیانه ناشیانه باعث خجالت و آبروریزی بپرسم توی تاپیکی که هیچ ربطی به مسائل و مشکلات و سئوالات PPC نداره؟
دیدم تاپیک مربوط به سئوالات رو قفل کردین من هم سرچ کردم کلی مطلب اومد اما جواب من توش نبود.
اونم اینکه الان کلی ایمیل از توی outlook روی PC با Sync اومده توی Outlook روی PPC. (یعنی اینکه خودم بهش گفتم همشو بیار این جا)
حالا ظرفیت حافظه اصلی PPC ام پر شده الانه که منفجر شه.
دوستان راهنماییم می کنین چطوری بهش بفهمونم هر چی که مربوطه به Outlook هست و Inbox و Sent و .... بیاره توی Memory Card ذخیره کنه؟
توی تنظیماتش باور کنید چیزی نیست.
میدونم حتما کسی با این مشکل مواجه شده و مطرح کرده و پاسخ گرفته اما به خدا پیدا نمی کنم.
اگه این تاپیک هست لطفا لینکشو بدین یا پاسخشو بدین یا این پستمو به تاپیک مربوط به سئوالات منتقل کنید.
چطوری به PPC بفهمونم هر چی که مربوطه به Outlook هست و Inbox و Sent و .... بیاره توی Memory Card ذخیره کنه؟
سلام به همه !
بعد از غیبت چند مدته به خاطر کنکور ، با 1 عالمه سوال برگشتم !
اولیش از tyten ll داران محترم !
آیا این گوشی فایل .DAT را اجرا میکنه !؟
آخه 1 یارویی داشت بعد dat باز میکرد ! :blink:
اگر نمیکنه پس اون با چی باز میکرد !؟
از بس رفتم تو کف اینکه dat باز میکنه ، یادم رفت نگاه کنم ببینم Windows Media هست برنامش یا چیزه دیگه ای !
ممنونم اگر کمک کنید !
فکر کنم فایل دت رو ویندوز مدیا پلیر باز نکنه ها
اما با کورپلیر همه چیز رو می تونید استریم کنید
دوستان من برای unluckکردن diviceنیاز به برنامه ELF Update SPL (USPL) v1 دارم که سایت x-da developer اجازه دانلود انرا به من نمیده کسی میتونه به من بگه اونو از کجا گیر بیارم در ضمن گوشی من یه touch معمولی(p3450 elf 64 ram 128 rom) اگه بخواهم رام رو اپدیت کنم برای بهترین رام موجود پیشنهادتون چیه
دوستان من یک سوال داشتم و اون هم اینکه وقتی فایل هایsave نشدهء مربوط به javaرو run میکنم این برنامه به طور خود بخود اونها رو روی storge memory divice ریخته وsaveمیکنه و این باعث میشه فضای زیادی از ramاشغال بشه ایا راهی هست که بتونم مسیر save فایلهای java یاسایر فایلها رو عوض کرده به storage card منتقل کنم تا ram زیاد در گیر نشه راستی گوشی من یه touch معمولیه
یه سوال:
ویندوز موبایل حتما برنامه ای براش هست که بشه فولدرا رو هایدن کرد .اگه هست معرفی کنین لطفا.
winموبایل من 6 واسم برنامه هم Esmer tec jbed