• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

shahrooz88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.چرا اتفاقا بود.اول شهريور در خدمتيم.آقا اينجا كچل كنيم يا بريم اونجا كچلمون كنن؟يكي از بچه ها كه ميگفت اونجا واسه كچلي كلي بايد تو صف وايستيو تازه دستگاشونم اكثرن خرابه بعدشم بايد بري تو صف حموم:D

من که قصد دارم 31 مرداد به صورت داوطلبی (!) خودم کله ام :hair: را کچل کنم و حالش را ببرم!

اما این احتمال هم هست که اعزامم 2 ماه عقب بیفته و بشم قضیه ی: آش نخورده و کله ی کچل! :eek:hno:

rezaeconomy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
کسی میدونه طول دوره آموزشی یرای لیسانسه ها و بالاتر توی ارتش چقدره؟ آیا با دیپلمه ها فرق میکنه یا نه؟ آیا گواهی های بسیج رو برای کسر آموزش حساب می کنن؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدین

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
باسلام
کسی میدونه طول دوره آموزشی یرای لیسانسه ها و بالاتر توی ارتش چقدره؟ آیا با دیپلمه ها فرق میکنه یا نه؟ آیا گواهی های بسیج رو برای کسر آموزش حساب می کنن؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدین
تا اونجاییکه من اطلاع دارم
همه 60 روزن فقط زیر دیپلم 70 روز
باز تا اونجاییکه اطلاع دارم و دیدم تو آموزشی
از آموزشی کسر نمیکنن چیزی
ینی از روز اول تا روز آخر باید باشی
اگه کسری باشه بعد از آموزشی از خدمت کم میکنن

meka-1360

Registered User
لایک‌ها
1
باسلام

45 روز مدت آموزشیه ... دوره آموزش برای لیسانس و دیپلم فرقی نمی کنه تفاوت پس از طی دوره آموزشیه ... بله حساب می کنند حداکثر سه ما کسر میشه در ارتش تو **** خیلی بیشتر کسر میشه حداکثر 9 ماه

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
هیییییییییی یادش بخیر! :)
ولی باورتون میشه بعد از گذشت 3 - 4 سال هنوزم بعضی وقتا خواب میبینم که سربازم و بایه نگرانی منتظر تموم شدن خدمتم هستم!؟
(نمیدونم چرا همش آخرین روزای خدمتم که اون موقع اساسی حال آدم گرفته میشه رو تو خواب میبینم)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
هیییییییییی یادش بخیر! :)
ولی باورتون میشه بعد از گذشت 3 - 4 سال هنوزم بعضی وقتا خواب میبینم که سربازم و بایه نگرانی منتظر تموم شدن خدمتم هستم!؟
(نمیدونم چرا همش آخرین روزای خدمتم که اون موقع اساسی حال آدم گرفته میشه رو تو خواب میبینم)
منم همینطور
من معاف شدم و فقط آموزشی رفتم
هر چند وقت یه بار خواب میبینم که دوباره رفتم آموزشی و همش میگم منکه قبلا اومدم چرا دوباره باید بیام
آخرین باری که خواب دیدم
یاد دفه های پیش افتادم و رفتم به فرمانده گفتم من قبلا اومدم
هر دفه هم دارم میام
اونم گفت ا؟
باشه برو نمیخواد
Just_Cuz_13.gif

mobinn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقيقا از همون چيزي كه ميترسيدم سرم اومد.كد 38 كه طبق تحقيقات به عمل آمده همون 04 بيرجنده.براي شادي روح تازه در آينده در گذشته صلوات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hepisi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من افتادم نیروی انتظامی اراک(کد 6).کسی از دوستان می دونه اونجا چجوریه؟و لیسانس ها بیشتر کجا تقسیم می شون؟البته من سابقه خدمتی دارم(4ماه)
با تشکر

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
منم همینطور
من معاف شدم و فقط آموزشی رفتم
هر چند وقت یه بار خواب میبینم که دوباره رفتم آموزشی و همش میگم منکه قبلا اومدم چرا دوباره باید بیام
آخرین باری که خواب دیدم
یاد دفه های پیش افتادم و رفتم به فرمانده گفتم من قبلا اومدم
هر دفه هم دارم میام
اونم گفت ا؟
باشه برو نمیخواد
Just_Cuz_13.gif

حالا کاش آدم خاطرات خوبش رو تو خواب ببینه
تو دوران خدمت یه گروهبان لر بلانسبت جمع "ان"داشتیم (یکی دو سالی هم از سرباز وظیفه ها کوچیک تر بود سر این یخورده کلش باد داشت) همیشه فکر و زکرش این بودکه حاله بچه های عقیدتی رو بگیره
منتها بنده چون تو عقیدتی سیاسی پایگاهمون سایت کامپیوتری دستم بود و هرروز باید میرفتم و به پسر 10-12 ساله ای حاج آقامون کامپیوتر یاد میدادم رو این حساب هویجوری نورچشمی گنده های پایگاه شده بودیم! و هر کاری که فکرشو بکنید تو پایگاه میکردیم.:D این بابا هم خبر داشت که چه کارای بنده و رفقا انجام دادیم ولی همیشه وقتی میخاست پته ای ما رو روی آب بریزه ما ماست مالیش میکردیم و تیرش بخطا میرفت یا اینکه اصلا تیرش اثر نداشت، حتی حاج آقا براش خط و نشون کشید که اگه یبار دیگه به پرو پای من بپیچه حتما نامه اش رو بفرسته به تهران! خدایا منو ببخش منو بچه های عقیدتی سیاسی نما! چقدر سر به سر این طفل مظلوم گذاشتیم :lol:

خلاصه این همه رو گفتم که بگم تو خوابایی که میبینم این گروهبانه همیشه برگه زندان دستشه و همیشه دنبال منه، از اون ور هم هیچ خبری از حاج آقا و سرهنگمون نیست! رفقا هم همشون ترخیص شدن و منم رو تختم خوابیدم کنار چند تا سرباز آش تو خوابگاه از طرفی هم منم قرار که دو سه روز دیگه برگه ترخیصی رو بگیرم و با اضطراب به این فکر میکنم که دیگه نخاله بازی درنیارم که یرخی اضاف بخورم که زودتر از اونجا بای بای کنم. هر لحظه هم بچه های آسایشگاه خبر میدن که گروهبان داره با دژبانا میاد دنبالت، بعد چن لحظه صدای کوبیدن در میاد که یهو من از خواب پا میشم! :(

Last edited:

t0rest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من متولد 1370 هستم و پاسپورت هم دارم می خوام برای تحصیل برم خارج ولی ممنوع خروج هستم کسی می تونه بگه باید چیکار کنم تا سربازی رو نرم ؟

hamidbabayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من متولد 1370 هستم و پاسپورت هم دارم می خوام برای تحصیل برم خارج ولی ممنوع خروج هستم کسی می تونه بگه باید چیکار کنم تا سربازی رو نرم ؟

کد176 کجا میشه؟

upload_section

Registered User
لایک‌ها
58
ما هم امروز کدمون اومد
38 ارتش که میگن بیرجند هست
تنها جایی که دوست نداشتم البته بعد از خاش

majid ghadiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0