این مادر بورد پیشنهادی شما منو کشته!!!!

حالا شما بگید ازراک عالی هست! بی نظیر هست! ....
عجب طراحی خوشگلی!
نمی تونم تصور کنم که کامپیوتری که با این مادر بورد مونتاژ بشه توی کیسش چه شیر تو شیری میشه!!!:blink:
احتمالا فکر میکنید زده به سرم!

ولی نه، کاملا سالم هستم و دلیل این نظر رو میگم!
شما یه نگاه به طراحی و معماری این مادربورد بکنید!.... نگاه کردید!؟ چی می بینید؟!
چند مورد رو اشاره میکنم که باید توجه کنید:
1:سوکت پاور مادربورد و سی پی یو!
2:درگاه PCIe 16x!
3:رابط eSATA!
4:درگاه PCI مابین PCIe 16x و سوکت پاور!
5:محل CPU!
هنوز ربط اینها رو نفهمیدین؟
خوب شاید کمی توضیح بدم متوجه بشید! پس با دقت چیزهایی که میگم رو تصور کنید:
1:سوکت پاور مادربورد و سی پی یو رو نصب کنید!
2:یک گرافیک بزارید روی سیستم!
3:رابط eSATA رو هم وصل کنید!
4: یک کارت PCI هم مابین گرافیک و پاور مادربورد هم نصب کنید!
5: CPU هم نصب کنید، این CPU فن هم داره دیگه، پس فن هم نصب کنید!
حالا به تصویری که درست شد نگاه کنید! متوجه شدید!؟ نه؟ پس من میگم!
بنظر شما کمی شلوغ نیست داخل کیس!
کابل پاور وسط مادربورد هست چون ازراک نتونسته در طراحی بورد سوکت پاور رو به کنار بورد بکشه و در وسط قرار داده!
باز به دلیل ضعیف بودن طراحی نتوانسته eSATA رو با چیپ ICH ارتباط بده و شما مجبورید خودتون کابل کشی کنید!
و باز به دلیل ضعف در طراحی مکان سوکت پاور CPU هم زیادی از کناره بورد فاصله داره و در پشت فن سی پی یو قرار میگیره و احتمال برخورد اون با فن رو بشدت زیاد میکنه!
وقتی فن سی پی یو نصب بشه متوجه میشید که بیش از اندازه به سوکت پاور مادربورد نزدیک هست!
و به دلیل جای قرار گرفتن سوکتهای پاور مادربورد و CPU احتمال برخورد کابل ها با فن خیلی زیاد هست!
علاوه بر اون بدلیل عبور کابل های زیادی که از روی فن سی پی سو عبور میکنند قدرت خنک کننده گی فن سی پی یو فوقولاده کاهش پیدا میکنه!
و اینکه چطور قراره از اون PCI که زیر سوکت پاور هست استفاده بشه ، برای من یک سوال هست! چرا که سوکت پاور،PCI و PCIe 16x خیلی نردیک هم هستند!
درضمن بهتره به خازن های رو مادربورد نگاه کنید و تفاوت اون با مدلی که من گفتم رو برسی کنید! یکی از دلایل اختلاف قیمت هم همینه! یعنی استفاده از خازن های رده پایین!(البته در این یک مورد زیاد اطلاعات ندارم)
درکل بنظر من این مادربورد تاییدی بر بی تجربه بودن و ضعف در طراحی کمپانی ازراک هست!
ورود یک نسل تکنولوژی جدید به بازار به معنی پایان عمر نسل قبلی نیست! شما که نمیخواهید ادعا کنید پردازنده هایی مثل Q9650 یا QX9770 ضعیف هستند!؟ همین Q9650 تا چند سال آینده هم به عنوان یه پردازنده رده بالا و قدرتمند محصوب خواهد شد!
تا حالا 17 تا مادر بورد ایسوس در 6 مدل مختلف استفاده کردم!و تا حالا هیچ مورد خرابی نداشتم!
1 مدل گیگا استفاده کردم!
2 مدل ازراک استفاده کردم(البته از اونایی که ایسوس براش ساخته بود)
1 مدل هم الیت گروپ استفاده کردم!
4 تا MSI از یک مدل مشابه!
و تا زمانی که کسایی هستند که هیچ چیز بلد نیستند، و فقط بلد هستند از روی نوشته های روی جعبه مادربورد اونها رو مقایسه کنند، این حرفها خریدار داره! !!!!!!!!!!!!!!!
شما فکر می کنید کمپانی ازراک و شرکت واردکننده این برند موسسه خیریه هستند که با سود کم این محصولات رو برای شما تامین میکنند؟
این تیکه رو خوب اومدی!
حالا جددی گفتی، یا شوخی بود!؟
اگه اعصاب شما با شنیدن واقعیت ها و به این زودی خورد میشه، صمیمانه توصیه میکنم یه مشاوره بگیرید!
در مورد Award ها هم باید بدونی که 99% اینا جنبه تبلیغاتی دارند! مثلا همین گرین خودمون از نصف موسسه ها Award گرفته!:blink:
درضمن قبول میکنم که باید تحقیق کنم و بی اساس حرف نزنم! به همین دلیل ارسال یه پست گاها بیشتر از 1 ساعت طول طول میکشه و در این یک ساعت سعی میکنم بهترین اطلاعات رو بدست بیارم تا در پست قرار بدم!
ولی بهتره خودتون هم به این مورد توجه کنید و کور کورانه از یک برند طرفداری نکنید، فقط به این دلیل که خودتون از اون برند استفاده میکنید! باید قبول کنید که ازراک تازه کار هست! ممکنه بین محصولاتش موارد خوبی هم باشه ولی در کل و به صورت میانگین چندان با کیفیت نیستند!