• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

mmasoudd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
یه سئوالی ذهن من رو مشغول کرده که شاید سئوال خیلی از دوستان دیگه هم باشه!

نظرتون راجع به مین بوردهای ازراک چیه؟؟؟

مین بوردهای ازراک با توجه به مشخصات خوبی که دارن قیمت خیلی مناسبی دارند و این آدم رو وسوسه می کنه که بره سمت استفاده از این مادربوردها!!!

اما اختلاف نظر در مورد این مین ها خیلی زیاده و واقعاً ادم سردرگم می شه!

اگر امکان داره دوستان نظرات و دلایلشون رو در این مورد بفرمایند (خواهشاً صادقانه و بدون جانب داری) تا هم من و هم سایر دوستانی که قصد خرید داریم بهتر بتونیم تصمیم بگیریم.
ضمناً در مورد مادربوردهای جایگزین با قیمت مناسب هم پیشنهاد بدین.

با تشکر

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام به همه دوستان
یه سئوالی ذهن من رو مشغول کرده که شاید سئوال خیلی از دوستان دیگه هم باشه!

نظرتون راجع به مین بوردهای ازراک چیه؟؟؟

مین بوردهای ازراک با توجه به مشخصات خوبی که دارن قیمت خیلی مناسبی دارند و این آدم رو وسوسه می کنه که بره سمت استفاده از این مادربوردها!!!

اما اختلاف نظر در مورد این مین ها خیلی زیاده و واقعاً ادم سردرگم می شه!

اگر امکان داره دوستان نظرات و دلایلشون رو در این مورد بفرمایند (خواهشاً صادقانه و بدون جانب داری) تا هم من و هم سایر دوستانی که قصد خرید داریم بهتر بتونیم تصمیم بگیریم.
ضمناً در مورد مادربوردهای جایگزین با قیمت مناسب هم پیشنهاد بدین.

با تشکر

عزیز من 100% مخالف استفاده از این بزند هستم! دلیل خودم رو هم حداقل 10 بار تا حالا بیان کردم!
شما یا هر کس دیگهای که ادعای مناسب بودن این برند رو دارید، لطفا دلیل های خودتون رو بیان کنید!

البته فکر کنم تنها دلیل قیمت کم هست و اطلاعات ناکافی کاربران!

mmasoudd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شما یا هر کس دیگهای که ادعای مناسب بودن این برند رو دارید، لطفا دلیل های خودتون رو بیان کنید!

بنده به شخصه اطلاعات کافی در این مورد ندارم و هیچ موقع هم ادعایی نداشتم.
دلیل مطرح کردن مجدد این موضوع هم اینه که با یک بحث منطقی کاربران این فروم اطلاعات کافی در این مورد کسب کنند و انتخاب بهتر و آگاهانه تری داشته باشند. (که البته دلیل اصلی تشکیل چنین فروم هایی هم یقیناً همین موضوع هست!)

حالا هم از سایر دوستان خواهش می کنم که مشاهدات و تجربیات خودشون رو با سایرین به اشتراک بگذارند.
مرسی

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
دوستان، من قصد خرید مین برد asrock 1600 twin و سی پی یو cpu 6550 intel core2due رو به صورت کارکرده از یکی از دوستانم دارم.

با قیمت مجموع 150 تومن. یک سال هم کارکرده. چه توصیه ای دارید؟ به نظرتون این دو قطعه و قیمتشون مناسب هستن یا نه؟

ممنون

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
خوب تقریبا همه قطعات قابل استفاده هستند ولی پیشنهاد میکنم پاور رو هم در بار اول عوض کنی ، چون پاور کارکرده ریسک داره!

در چه حدود قیمتی می خوای بخری!؟
برای چه کاری و چی برات بیشتر مهم هست؟

عزیز من چون شما ازراک خریدی با سی پی یو AMD دلیل نمیشه بگی جنس خوبی هست! حالا AMD قابل بحث هست ولی ازراک حرفی برای گفتن نداره! هر چیزی که ارزون باشه در 90% موارد یک دلیلی داره! البته حالا متوجه نمیشید 1 سال بعد که به مشکل برخوردید متوجه میشید!
ازراک کلا یه کمپانی کم تجربه هست! 2 3 سال بیشتر نیست مادر بورد میسازه! قبلش سفارش میداد کمپانی های دیگه براش بسازن مثل ایسوس ولی حالا خودش میسازه و به نظر من اصلا قابل اعتماد نیست!

این مادر بورد پیشنهادی شما منو کشته!!!!:D
حالا شما بگید ازراک عالی هست! بی نظیر هست! ....
عجب طراحی خوشگلی!:rolleyes:
نمی تونم تصور کنم که کامپیوتری که با این مادر بورد مونتاژ بشه توی کیسش چه شیر تو شیری میشه!!!:blink:
احتمالا فکر میکنید زده به سرم!:) ولی نه، کاملا سالم هستم و دلیل این نظر رو میگم!
شما یه نگاه به طراحی و معماری این مادربورد بکنید!.... نگاه کردید!؟ چی می بینید؟!
چند مورد رو اشاره میکنم که باید توجه کنید:
1:سوکت پاور مادربورد و سی پی یو!
2:درگاه PCIe 16x!
3:رابط eSATA!
4:درگاه PCI مابین PCIe 16x و سوکت پاور!
5:محل CPU!

هنوز ربط اینها رو نفهمیدین؟
خوب شاید کمی توضیح بدم متوجه بشید! پس با دقت چیزهایی که میگم رو تصور کنید:
1:سوکت پاور مادربورد و سی پی یو رو نصب کنید!
2:یک گرافیک بزارید روی سیستم!
3:رابط eSATA رو هم وصل کنید!
4: یک کارت PCI هم مابین گرافیک و پاور مادربورد هم نصب کنید!
5: CPU هم نصب کنید، این CPU فن هم داره دیگه، پس فن هم نصب کنید!

حالا به تصویری که درست شد نگاه کنید! متوجه شدید!؟ نه؟ پس من میگم!
بنظر شما کمی شلوغ نیست داخل کیس!
کابل پاور وسط مادربورد هست چون ازراک نتونسته در طراحی بورد سوکت پاور رو به کنار بورد بکشه و در وسط قرار داده!
باز به دلیل ضعیف بودن طراحی نتوانسته eSATA رو با چیپ ICH ارتباط بده و شما مجبورید خودتون کابل کشی کنید!
و باز به دلیل ضعف در طراحی مکان سوکت پاور CPU هم زیادی از کناره بورد فاصله داره و در پشت فن سی پی یو قرار میگیره و احتمال برخورد اون با فن رو بشدت زیاد میکنه!
وقتی فن سی پی یو نصب بشه متوجه میشید که بیش از اندازه به سوکت پاور مادربورد نزدیک هست!
و به دلیل جای قرار گرفتن سوکتهای پاور مادربورد و CPU احتمال برخورد کابل ها با فن خیلی زیاد هست!
علاوه بر اون بدلیل عبور کابل های زیادی که از روی فن سی پی سو عبور میکنند قدرت خنک کننده گی فن سی پی یو فوقولاده کاهش پیدا میکنه!
و اینکه چطور قراره از اون PCI که زیر سوکت پاور هست استفاده بشه ، برای من یک سوال هست! چرا که سوکت پاور،PCI و PCIe 16x خیلی نردیک هم هستند!

درضمن بهتره به خازن های رو مادربورد نگاه کنید و تفاوت اون با مدلی که من گفتم رو برسی کنید! یکی از دلایل اختلاف قیمت هم همینه! یعنی استفاده از خازن های رده پایین!(البته در این یک مورد زیاد اطلاعات ندارم)

درکل بنظر من این مادربورد تاییدی بر بی تجربه بودن و ضعف در طراحی کمپانی ازراک هست!

ورود یک نسل تکنولوژی جدید به بازار به معنی پایان عمر نسل قبلی نیست! شما که نمیخواهید ادعا کنید پردازنده هایی مثل Q9650 یا QX9770 ضعیف هستند!؟ همین Q9650 تا چند سال آینده هم به عنوان یه پردازنده رده بالا و قدرتمند محصوب خواهد شد!

تا حالا 17 تا مادر بورد ایسوس در 6 مدل مختلف استفاده کردم!و تا حالا هیچ مورد خرابی نداشتم!
1 مدل گیگا استفاده کردم!
2 مدل ازراک استفاده کردم(البته از اونایی که ایسوس براش ساخته بود)
1 مدل هم الیت گروپ استفاده کردم!
4 تا MSI از یک مدل مشابه!

و تا زمانی که کسایی هستند که هیچ چیز بلد نیستند، و فقط بلد هستند از روی نوشته های روی جعبه مادربورد اونها رو مقایسه کنند، این حرفها خریدار داره! !!!!!!!!!!!!!!!
شما فکر می کنید کمپانی ازراک و شرکت واردکننده این برند موسسه خیریه هستند که با سود کم این محصولات رو برای شما تامین میکنند؟

این تیکه رو خوب اومدی!
حالا جددی گفتی، یا شوخی بود!؟

اگه اعصاب شما با شنیدن واقعیت ها و به این زودی خورد میشه، صمیمانه توصیه میکنم یه مشاوره بگیرید!
در مورد Award ها هم باید بدونی که 99% اینا جنبه تبلیغاتی دارند! مثلا همین گرین خودمون از نصف موسسه ها Award گرفته!:blink:
درضمن قبول میکنم که باید تحقیق کنم و بی اساس حرف نزنم! به همین دلیل ارسال یه پست گاها بیشتر از 1 ساعت طول طول میکشه و در این یک ساعت سعی میکنم بهترین اطلاعات رو بدست بیارم تا در پست قرار بدم!
ولی بهتره خودتون هم به این مورد توجه کنید و کور کورانه از یک برند طرفداری نکنید، فقط به این دلیل که خودتون از اون برند استفاده میکنید! باید قبول کنید که ازراک تازه کار هست! ممکنه بین محصولاتش موارد خوبی هم باشه ولی در کل و به صورت میانگین چندان با کیفیت نیستند!​
نمیدونم شما چه مشکلی با مینبوردای ازراک دارین!ولی مشخصه تا به حال ازشون استفاده نکردین.
همین مادربوردی که اینقدر ازش دارین بد میگین الان چند ماهه زیر دست منه! هیچ مشکلی باهاش نداشتم!هم رم ddr3 روش دارم و هم ddr2 داشتم.هر سه تا اسلات pci رو هم پر کردم+ یه کارت گرافیک با فن بزرگ، مشکل گرمایی هم به هیچ وجه نداره!
بهتره اول برید و تجربه تون رو بیشتر کنین و بعد بیاین اینجا و به مردم پیشنهاد سیستم بدین!

پ ن:بخش سخت افزار پی تی عجب شیر تو شیری شده!چرا کسی اینجارو جمع و جور نمیکنه!؟

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
نمیدونم شما چه مشکلی با مینبوردای ازراک دارین!ولی مشخصه تا به حال ازشون استفاده نکردین.
همین مادربوردی که اینقدر ازش دارین بد میگین الان چند ماهه زیر دست منه! هیچ مشکلی باهاش نداشتم!هم رم ddr3 روش دارم و هم ddr2 داشتم.هر سه تا اسلات pci رو هم پر کردم+ یه کارت گرافیک با فن بزرگ، مشکل گرمایی هم به هیچ وجه نداره!
بهتره اول برید و تجربه تون رو بیشتر کنین و بعد بیاین اینجا و به مردم پیشنهاد سیستم بدین!

پ ن:بخش سخت افزار پی تی عجب شیر تو شیری شده!چرا کسی اینجارو جمع و جور نمیکنه!؟

من گفتم که در این مورد نظر نمیدم! چون افرادی که اطلاع کافی ندارن فکر میکنن همه چی فقط چیپ های بورد هست! و چون قیمت کمتر هست میرن از اینا میخرن! میان غیرتی میشن!
هر جور راحت هستید...

هر کس خواست از مارک ازراک بخره! بعد 1 2 سال افسوس میخورید که چرا رفتم از محصولات یه تازه کار که 3 4 سال بیشتر تجربه نداره خرید کردم! اینا محصوص ما و جهان سومی هستند!

البته چند مدل خوب هم داره! من به صورت عمومی گفتم!

من ساکن آذربایجان هستم، اینجا یه ضرب المثلی هست که معنیش تقریبا این میشه:
ماشین 2 راننده 2 جور مختلف خراب میشه:
اولی وقتی یک صدای کوچیک از چرغ بیاد میگه ماشین خرابه میبره برای تعمیر!
دومی تا ماشین راه میره میگه مثل ساعت کار میکنه و زمانی که دیگه داغون شده که راه هم نمیتونه بره میگه خراب شده!(99% کاربران ایرانی از این دسته هستند)

mmasoudd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من گفتم که در این مورد نظر نمیدم! چون افرادی که اطلاع کافی ندارن فکر میکنن همه چی فقط چیپ های بورد هست! و چون قیمت کمتر هست میرن از اینا میخرن! میان غیرتی میشن!
هر جور راحت هستید...

هر کس خواست از مارک ازراک بخره! بعد 1 2 سال افسوس میخورید که چرا رفتم از محصولات یه تازه کار که 3 4 سال بیشتر تجربه نداره خرید کردم! اینا محصوص ما و جهان سومی هستند!

البته چند مدل خوب هم داره! من به صورت عمومی گفتم!

سلام
بابک جان من تا حالا کلی از پستهای شما و بقیه دوستان رو خوندم و واقعاً استفاده کردم.
اول از پستهای ارزشمندتون تشکر می کنم
ولی در مورد مین بردهای ازراک شما همیشه گفتین که این مین ها به درد نمی خورن و بعد از یکی دو سال این ضعفشون رو می شه و ...!!!!!
و هر موقع هم که دوستان دلیل این مطلب رو خواستن شما گفتین که " در این مورد نظر نمی دین. یا اینکه عده ای نسبت به ازراک تعصب دارن و غیرتی می شن و ..." ولی هیچ موقع دلیل محکمی برای اثبات ضعف این مین ها نیاوردین.
به نظر من اینکه شما می گین ازراک فقط 3 . 4 ساله که مین می سازه نمی تونه دلیلی بر بی کیفیت بودن این برند باشه. البته شکی نیست که برندهای ایسوس و گیگا، خیلی قوی هستن ولی خوب زیادی گرونند.
البته اینم اضافه کنم که من خودم خیلی تو این موارد وارد نیستم و سررشته ندارم اما با توجه به پستهای شما و دوستان این مطالب رو گفتم.
واقعیت اینه که برند ازراک با توجه به قیمت فوق العاده مناسبش واقعاً می تونه انتخاب خوبی باشه به شرطی که کارایی قابل قبولی داشته باشه. و دلیل ایجاد چنین مبحثی هم به این خاطره که دوستان تجربیات و مشاهدات خودشون رو صادقانه بیان کنند تا بهترین انتخاب صورت بگیره.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام
بابک جان من تا حالا کلی از پستهای شما و بقیه دوستان رو خوندم و واقعاً استفاده کردم.
اول از پستهای ارزشمندتون تشکر می کنم
ولی در مورد مین بردهای ازراک شما همیشه گفتین که این مین ها به درد نمی خورن و بعد از یکی دو سال این ضعفشون رو می شه و ...!!!!!
و هر موقع هم که دوستان دلیل این مطلب رو خواستن شما گفتین که " در این مورد نظر نمی دین. یا اینکه عده ای نسبت به ازراک تعصب دارن و غیرتی می شن و ..." ولی هیچ موقع دلیل محکمی برای اثبات ضعف این مین ها نیاوردین.
به نظر من اینکه شما می گین ازراک فقط 3 . 4 ساله که مین می سازه نمی تونه دلیلی بر بی کیفیت بودن این برند باشه. البته شکی نیست که برندهای ایسوس و گیگا، خیلی قوی هستن ولی خوب زیادی گرونند.
البته اینم اضافه کنم که من خودم خیلی تو این موارد وارد نیستم و سررشته ندارم اما با توجه به پستهای شما و دوستان این مطالب رو گفتم.
واقعیت اینه که برند ازراک با توجه به قیمت فوق العاده مناسبش واقعاً می تونه انتخاب خوبی باشه به شرطی که کارایی قابل قبولی داشته باشه. و دلیل ایجاد چنین مبحثی هم به این خاطره که دوستان تجربیات و مشاهدات خودشون رو صادقانه بیان کنند تا بهترین انتخاب صورت بگیره.

این بحث از زمانی شروع شد که کاربری با عنوان "کاربر فعال سخت افزار" به همه مادربورد ازراک رو پیشنهاد میداد!
ولی وقتی پیشنهاد میداد شعار هایی میداد که اگه کسی از سخت افزار اطلاعی نداشته باشه فکر میکنه ازراک **** صنعت سخت افزار جهان هست!
ادعا داشتند ایسوس و گیگابایت کلاه بردار هستند!
ازراک مادربورد های برتر و بهتری نسبت به رهبران صنعت سخت افزار کامپیوتری یعنی ایسوس و گیگا میسازه!
وقتی میگفتم فلان بورد از خازن خشک استفاده کرده و کیفیت و دوام بالاتری داره میگفتن "اینا همش کشکه"،"همش تبلیغات هست"!
بوردی از ازراک را که چیپ هاش تقریبا بدون heatsink هست رو ادعا میکردند که در اور کلاک بهترین هست!
مادربوردی از محصولات ازراک با گرافیک انبورد HD4200 با رم 128 رو ادعا میکردند Call of Duty: Modern Warfare 2 رو با بهترین تنظیمات اجرا میکنه!
وقتی ایراد میگرفتم که این بورد از ازراک که معرفی کردید طراحی بدی داره و استفاده ازش مشکل هست و سیم پاور CPU به فن گیر میکنه / سوکت پاور جاش خیلی تنگه و جای بدی قرار گرفته/ کابل های پاور مادربورد باعث کاهش بازدهی فن سی پی یو میشه / عملا نمیشه از یکی از ورودی های روی برود استفاده کرد چون جا نیست و ... شاکی میشدن! شما بگید ،اینا ایراد نیست؟
وقتی میگم در طراحی بورد ضعف داره و نتوانسته eSATA رو به I/O Controller Hub متصل کنه، میگن شما هم دارید ایرادات بنی اسرائیلی میگیرید!

ببینید من با شرکت و کمپانی ازراک پدر کشتگی که ندارم بخوام برای محصولاتش ایراد بتراشم و بدنامش کنم!
حتی همین حالا روی یکی از سیستم های توی خونه من مادربورد
asrock M266A
M266A%20R3.0(Enlarge).jpg

داره کار میکنه، از ماه دسامر سال 2003! یعنی حدود 6 7 ساله داره کار میکنه! ولی اخه این که ساخت ازراک نیست، ساخت ایسوس هست! تا سال 2006(فکر کنم 2006 شاید هم 2007) ازراک محصولات ایسوس رو با نام خودش میفروخت! و بعد از اون شروع کرد به تولید مادربورد!

ختم کلام اینکه من میگم اگه به کسی مادربورد ازراک توصیه می کنید بهش بگید که این بورد یک بورد درجه یک نیست!
نکه برای سیستمی با گرافیک GTX280 یا HD5870 یک مادر بورد 70 80 تومنی از ازراک پیشنهاد بدید، بعد بگید بهترین بورد روی زمین همینه برو خوش باش!!!؟
یا کاربری میاد میگه مادربوردی میخوام که 3 تا گرافیک بخوره و در جواب بهش یک مدل از ازراک معرفی کنید که قیمت کمی هم داره ولی نگیم هرکدوم روی 4X فعال هستند یا مثلا یکی 8x و 2 تا 4x هست به جاب 16x که باید باشه!
خوب این خودش کلاه برداری هست دیگه! نیست؟

بورد ازراک زمانی مناسب هست که به خریدار و سوال کننده بگید که ازراک کم تجربه هست، دلیل کاهش قیمت تا حدودی از استفاده قطعات رده پایین هست و...
نکه بگیم:
خازن خشک؟ کشکه بابا! یه دونیا خودشونو مسخره کردن با این خازن ها تا سر مارو کلاه بزارن!
ایسوس؟ ناکس خودش پدر کلاه بردار ها هست!
گیگا؟ گیگا کیلو چند؟ بده یه خروس قندی جاش بگیر!
ازراک!!!؟؟ محصولاتش حالا حرف اول رو میزنه! از گیگا و ایسوس بهتره!:blink:

حالا باز هرکس میخواد بره بخره اما در نظر بگیره که یک محصول درجه یک نیست و به حرف فروشنده ها گوش ندن که میگن بهترینه!

moviesdr2

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
دوستان اگر میتونند راجع به سیستم زیر نظر بدن

GIGABYTE - EP45T-UD3LR
Quad Q8300 - 2.5GHz
CLUB 4670 - 1GB
رم و پاور هم معرفی کنید
Green magnum

کلا بودجه واسه خرید بدون هارد و dvd رام ها 550 تومن
اینم بگم سیستم اصلا واسه بازی نمیخوام

Last edited:

pinata_game

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
من یه سوال دارم
الان بهترین چیپستی که بشه برای سوکت 775 پیدا کرد چیه؟
x48 که میکن دیگه تولید نمیشه!
میگن p45 بالا ترینه؟!
درسته؟:wacko:

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام
من یه سوال دارم
میگن p45 بالا ترینه؟!

خوب تولید نمیشه به معنی اینکه نمیشه خرید نیست! توی بازار میتونید پیدا کنید! همین حالا 3 تا مدل با چیپ X48 در سایت رایان صبا هست که از 140 ت 330 تومن قیمت دارن!
که گرون ترینش اینه:
dx48bt2.jpg

که اصلا نمیتونم درک کنم اینتل اینو چرا ساخته؟ خازن های روی بورد رو نگاه کنید! انگار مال یه بورد 10 سال پیش هست!:blink:

البته من خودم اینو ترجیح میدم:
msi_x48c_platinum_1.jpg

قیمتش هم حدود 140 هست!

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام
من یه سوال دارم
میگن p45 بالا ترینه؟!

درضمن اینم در نظر بگیرید که سیاست ساخت سری های Mainstream desktop chipsets و Performance desktop chipsets با هم متفاوت هست!

وقتی یک چیپ از سری Mainstream desktop chipsets ساخته میشه یه مدت طولانی از اون چیپ تولید میشه چون هدف این چیپ ها کاربران فوق حرفه ایی نیست! پس فرقی هم نداره براشون چیپ مادربوردشون چی باشه!

ولی وقتی چیپی از سری Performance desktop chipsets مثل X38,X48,X58 ساخته میشه چون هدف کاربران حرفه ایی هستند ، پس وقتی یک سری جدید و قویتر تولید میشه دیگه تولید سری قبل بی معنی هست چون کاربران حرفهای میرن سوراغ سری جدید!

مثلا لپتاپ من چیپش از سری پرفورمانس هست ، 5 ماه نشده که خریدم! SONY FW4xx! بعد این سری FW5xx اومد! و بعد اون هم سری FW کلا از رده خارج شد و سری جدید F جایگزن شد با طراحی جدید! فقط در 4 5 ماه این اتفاق ها افتاد!:wacko:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان یه مادربورد با یه سی پی یو نسبتا خوب هر 2 با هم حد اکثر تا 300 تومن میشه معرفی کنین

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
دوستان یه مادربورد با یه سی پی یو نسبتا خوب هر 2 با هم حد اکثر تا 300 تومن میشه معرفی کنین

اگه میتونید بودجه رو تا 350 بالا ببرید و رم DDR3 دارید، اینارو بخرید:
ASUS - P7P55-M
Intel Core i5 - 2.66GHz - 750

حدود 160 مادربورد!
حدود 210 215 پردازنده هست!
اینا چون از سری جدید هستند فوقولاده پرقدرت هستند!

ولی اگه بودجه محدود هست:
پردازنده:
Intel Core 2 Quad Q8300 - 2.5GHz
حدود 150 تومن!

مادربورد:
اگه رم DDR3 بخواهید:
GIGABYTE - EP45T-UD3LR حدود 145!
اگه رم DDR2 بخواهید:
ASUS - P5Q SE حدود 115!
ASUS - P5QL SE حدود 95!
GIGABYTE - EP45-UD3R حدود 135 !
ASUS - P5Q SE PLUS حدود 130!

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هر کی میتونه یه 4 قطعه درست حسابی به ما معرفی کنه

rahmannet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یه سیستم توپ واسه بازی
فقط کیس
بودجه 850
با سپاس

rahmannet

Registered User
لایک‌ها
0
نظرتون راجع به این سیستم چیه؟میشه یه مادر بورد ارزونتر جایگزین پیشنهاد بدین؟
CPU : AMD Phenom™ II 965 X4 = 200
M.B : Gigabyte GA-790FXTA-UD5 = 250
VGA : SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 = 200 or Zotak gtx 260 ddr 3 = 190
RAM : TeamGroup Xtreem 2GB*2 1866MHz =190
Power : Green GP580A = 80

بالا