ali_oop
Registered User
- نوشتهها
- 731
- لایکها
- 41
ali_oop
شما احتمالا با Outdoor CPE سرویس خواهید گرفت در غیر اینصورت باید منتظر سایتی باشید که در منطقه شما در حال راه اندازی است
از کجا میشه فهمید که میشه یا نه؟
ali_oop
شما احتمالا با Outdoor CPE سرویس خواهید گرفت در غیر اینصورت باید منتظر سایتی باشید که در منطقه شما در حال راه اندازی است
نکته جالب اینجاست که حجم های پیشرفته قیمتش عین اونایی که چند ماه پیش یه کاربر اینجا اعلام کرد!
ali_oop
این تعرفهها رو از کجا پیدا کردند ؟ احیانا کسی خودش تصمیم نگرفته که تعرفه ها اینطور باشه، بهتره ؟
چون این صفحه تعرفههای وایمکس در سایت خودش هست :
http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=199
هیچ فرقی از دو ماه پیش تاحالا نکرده ...
با تشکر از تمام دوستان
میخواستم بدونم به نظر دوستانی که از وایمکس ایرانسل استفاده میکنند طرح اعتباری درمقایسه با طرح ثابت ارزش استفاده رو داره یا نه
چون تا اینجا معلوم شده طرح ثابت به درد نمیخوره میخوام بدونم مزایای طرح اعتباری به معایبش می ارزه یا کلا باید بیخیال وایمکس ایرانسل بشم
توضیح اینکه جائی که زندگی میکنم باید خط بخرم ومخابرات میگه ممکنه فیبر نوری باشه(به احتمال 50درصد)ونتونم از adsl استفاده کنم
درضمن میخواستم بدونم مشکل قطعی واختلال وتلاقی حساب کاربران ومحاسبه اشتباه ترافیک بهتر شده یا نه
ممنون
خب تعرفه اعتباری خوبه به شرطی که نیاز به دانلود زیاد نداشته باشی وگرنه کم میاد باید بسته افزایشی بگیری . اگر فقط برای وبگردی میخوای و چت و . . . خوبه همون 3 گیگ . ولی برا تورنت و دانلود و ... خب معلومه که 3 گیگ کافی نیست . معایب اونقدری نیست که بشه گفت بیخیالش شو . خب خیلی از مشکلات مثل خود به خود LOG OUT شدن و ورود اشتباه به حساب دیگران حل شده تا حد خوبی . مشکل شارژ هم که خب حل شده خود کاربر میتونه شارژ کنه از توی پنل . از نظر آنتن دهی هم خیلی کم ممکنه که خیلی کم یه وقت سیگنالش بپره . ولی در کل کیفیت سیگنال حتی خارج از محدوده با مودم داخلی خوبه . و در همه شرایط حتی وضعیت آب و هوایی داغونی که تهران دیشب داشت هم بخوبی کار میکنه
من پیشنهاد میکنم وایمکس ایرانسل رو بگیری به جای اینکه بری دست به دامن اون مخابرات بشی که مطمئن باش کسی جوابتو نمیده و به جایی نمیرسی . با dial up هم که نمیشه زندگی کرد .
تعرفه ها هم که مثل اینکه!! فرق کرده و بهتر شده البته هنوز خود سایت ایرانسل چیزی نزده
ممنونم دوست عزیز ازبابت جواب جامع وکاملتون
سه تا سوال دیگه هم داشتم
1-امکان افزایش یا کاهش سرعت وجودداره یا نه
2-امکان مرجوع کردن مودم وبازپس گیری وجه وجودداره یا نه؟
3-نحوه محاسبه ترافیک درسته یا خیر؟(دوستی گفته بودن ظرف 4 روز تموم شده حالا یا ایشون دانلود زیادداشتن یا محاسبه ترافیک از طرف ایرانسل سوتی داره)
پیشاپیش ممنون
با تشکر از تمام دوستان
میخواستم بدونم به نظر دوستانی که از وایمکس ایرانسل استفاده میکنند طرح اعتباری درمقایسه با طرح ثابت ارزش استفاده رو داره یا نه
چون تا اینجا معلوم شده طرح ثابت به درد نمیخوره میخوام بدونم مزایای طرح اعتباری به معایبش می ارزه یا کلا باید بیخیال وایمکس ایرانسل بشم
توضیح اینکه جائی که زندگی میکنم باید خط بخرم ومخابرات میگه ممکنه فیبر نوری باشه(به احتمال 50درصد)ونتونم از adsl استفاده کنم
درضمن میخواستم بدونم مشکل قطعی واختلال وتلاقی حساب کاربران ومحاسبه اشتباه ترافیک بهتر شده یا نه
ممنون
قبلاً تو یکی از پست ها من گفته بودم کلاً دور سیستم دائمی رو باید خط کشید
ضمناً تا جایی که من میدونم موقع درخواست خط تلفن میتونی درخواست بدی که خط واسه دیتا باشه یعنی قابل استفاده برای ای دی اس ال باشه و اونها هم مجبورن یا خط معمولی بدن و یا اصلاً ندن خط بهتون.شما تا جایی که میتونی دنبال خط ثابت باش تا گرفتار وایمکس نشی
یه موضوع که جدیداً واسه من پیش اومده و واقعاً اعصاب خورد کنه اینه که وسط دانلود یهو قطع میشه و باید دوباره او کد امنیتی رو تو پرتال وارد کنم.من اصلاً نمیدونم جریال این کد مسخره چیه بعضی موقع ها هر 2-3 ساعت این کد رو میخواد بعضی موقع ها یه روز هم که میگذره این کد رو نمیخواد .واقعاً سیستم احمقانه ایه.این ایرانسل کی میخواد ادم بشه معلوم نیست.
دمت گرم دادا
منم همینا میگم، قیمت هاش به صرفه نیست، ولی مجبورم چون ADSL تو منطقه ما نیست!
ولی خوب امیدوارم ایرانسل ساپورت کنه
تو این نقشه آیا ما ساپورت میشیم؟
![]()
بالا سمت راست، مجتمع مسکونی سرو 1؟؟؟
مرسی
شما دو کار می تونی بکنیکسی میتونه قطعا بگه من میتونم وایمکس بگیرم یا نه؟
![]()