• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

iman7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طرح تعرفه های جدید وایمکس به علاوه یک امکان جدید

ph_or_14969_00d3e79.png

ph_or_14970_e918a07.jpg

Last edited:

yaser

Registered User
لایک‌ها
0
نکته جالب اینجاست که حجم های پیشرفته قیمتش عین اونایی که چند ماه پیش یه کاربر اینجا اعلام کرد!

پس به احتمال خیلی زیاد قیمت بسته های افزایشی هم باید تغییر کنه چون اگه 12 گیگ 128 30 تومن باشه اونوقت بسته 10 گیگ 128 41 تومن اصلا منطقی نیست

DLC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ali_oop
شما احتمالا با Outdoor CPE سرویس خواهید گرفت در غیر اینصورت باید منتظر سایتی باشید که در منطقه شما در حال راه اندازی است

دوست عزيز من هم تو منطقه اي هستم كه اي دي اس ال موجود نيست.

ميشه بگين كه راه حلي براي وايمكس واسه من هست؟چون ما هنوز توي منطقه ي تحت پوشش وايمكس نيستيم.
من كوي وليعصر ميشينم.و مركز مخابرات استقلال مركز ماست كه احتمالا از نوع خدمت رسانيشون مطلعين:D

اون پايين تصوير گوشه ي شمت راست
esfahan3.jpg

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
این تعرفه‌ها رو از کجا پیدا کردند ؟ احیانا کسی خودش تصمیم نگرفته که تعرفه ها اینطور باشه، بهتره ؟ :D

چون این صفحه تعرفه‌های وایمکس در سایت خودش هست :

http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=199

هیچ فرقی از دو ماه پیش تاحالا نکرده ...

yaser

Registered User
لایک‌ها
0
این تعرفه ها اولین بار تو سایت طرقداران ایرانسل اومد . خبرش احتمالا 99 درصد درست است فایل پی دی اف تعرفه ها هم تو همون سایت هست که fake بودنش رو کمتر می کنه

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
این تعرفه‌ها رو از کجا پیدا کردند ؟ احیانا کسی خودش تصمیم نگرفته که تعرفه ها اینطور باشه، بهتره ؟ :D

چون این صفحه تعرفه‌های وایمکس در سایت خودش هست :

http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=199

هیچ فرقی از دو ماه پیش تاحالا نکرده ...

برا من که نشون نمیده این تعرفه ها رو که این دوستمون گذاشته ولی فکر کنم جشنواره بهار رو اشتباه گرفته . این چیز تازه ای نیست که الان 3 ماه ایرانسل داره به هر بهونه ای به کاربر هایی که تازه ثبت نام میکنن 10درصد تو هزینه اشتراک فقط ماه اول تخفیف میده .

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97

ghadir_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از تمام دوستان
میخواستم بدونم به نظر دوستانی که از وایمکس ایرانسل استفاده میکنند طرح اعتباری درمقایسه با طرح ثابت ارزش استفاده رو داره یا نه
چون تا اینجا معلوم شده طرح ثابت به درد نمیخوره میخوام بدونم مزایای طرح اعتباری به معایبش می ارزه یا کلا باید بیخیال وایمکس ایرانسل بشم
توضیح اینکه جائی که زندگی میکنم باید خط بخرم ومخابرات میگه ممکنه فیبر نوری باشه(به احتمال 50درصد)ونتونم از adsl استفاده کنم
درضمن میخواستم بدونم مشکل قطعی واختلال وتلاقی حساب کاربران ومحاسبه اشتباه ترافیک بهتر شده یا نه
ممنون

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
با تشکر از تمام دوستان
میخواستم بدونم به نظر دوستانی که از وایمکس ایرانسل استفاده میکنند طرح اعتباری درمقایسه با طرح ثابت ارزش استفاده رو داره یا نه
چون تا اینجا معلوم شده طرح ثابت به درد نمیخوره میخوام بدونم مزایای طرح اعتباری به معایبش می ارزه یا کلا باید بیخیال وایمکس ایرانسل بشم
توضیح اینکه جائی که زندگی میکنم باید خط بخرم ومخابرات میگه ممکنه فیبر نوری باشه(به احتمال 50درصد)ونتونم از adsl استفاده کنم
درضمن میخواستم بدونم مشکل قطعی واختلال وتلاقی حساب کاربران ومحاسبه اشتباه ترافیک بهتر شده یا نه
ممنون

خب تعرفه اعتباری خوبه به شرطی که نیاز به دانلود زیاد نداشته باشی وگرنه کم میاد باید بسته افزایشی بگیری . اگر فقط برای وبگردی میخوای و چت و . . . خوبه همون 3 گیگ . ولی برا تورنت و دانلود و ... خب معلومه که 3 گیگ کافی نیست . معایب اونقدری نیست که بشه گفت بیخیالش شو . خب خیلی از مشکلات مثل خود به خود LOG OUT شدن و ورود اشتباه به حساب دیگران حل شده تا حد خوبی . مشکل شارژ هم که خب حل شده خود کاربر میتونه شارژ کنه از توی پنل . از نظر آنتن دهی هم خیلی کم ممکنه که خیلی کم یه وقت سیگنالش بپره . ولی در کل کیفیت سیگنال حتی خارج از محدوده با مودم داخلی خوبه . و در همه شرایط حتی وضعیت آب و هوایی داغونی که تهران دیشب داشت هم بخوبی کار میکنه
من پیشنهاد میکنم وایمکس ایرانسل رو بگیری به جای اینکه بری دست به دامن اون مخابرات بشی که مطمئن باش کسی جوابتو نمیده و به جایی نمیرسی . با dial up هم که نمیشه زندگی کرد .
تعرفه ها هم که مثل اینکه!! فرق کرده و بهتر شده البته هنوز خود سایت ایرانسل چیزی نزده

Last edited:

ghadir_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب تعرفه اعتباری خوبه به شرطی که نیاز به دانلود زیاد نداشته باشی وگرنه کم میاد باید بسته افزایشی بگیری . اگر فقط برای وبگردی میخوای و چت و . . . خوبه همون 3 گیگ . ولی برا تورنت و دانلود و ... خب معلومه که 3 گیگ کافی نیست . معایب اونقدری نیست که بشه گفت بیخیالش شو . خب خیلی از مشکلات مثل خود به خود LOG OUT شدن و ورود اشتباه به حساب دیگران حل شده تا حد خوبی . مشکل شارژ هم که خب حل شده خود کاربر میتونه شارژ کنه از توی پنل . از نظر آنتن دهی هم خیلی کم ممکنه که خیلی کم یه وقت سیگنالش بپره . ولی در کل کیفیت سیگنال حتی خارج از محدوده با مودم داخلی خوبه . و در همه شرایط حتی وضعیت آب و هوایی داغونی که تهران دیشب داشت هم بخوبی کار میکنه
من پیشنهاد میکنم وایمکس ایرانسل رو بگیری به جای اینکه بری دست به دامن اون مخابرات بشی که مطمئن باش کسی جوابتو نمیده و به جایی نمیرسی . با dial up هم که نمیشه زندگی کرد .
تعرفه ها هم که مثل اینکه!! فرق کرده و بهتر شده البته هنوز خود سایت ایرانسل چیزی نزده

ممنونم دوست عزیز ازبابت جواب جامع وکاملتون
سه تا سوال دیگه هم داشتم
1-امکان افزایش یا کاهش سرعت وجودداره یا نه
2-امکان مرجوع کردن مودم وبازپس گیری وجه وجودداره یا نه؟
3-نحوه محاسبه ترافیک درسته یا خیر؟(دوستی گفته بودن ظرف 4 روز تموم شده حالا یا ایشون دانلود زیادداشتن یا محاسبه ترافیک از طرف ایرانسل سوتی داره)
پیشاپیش ممنون

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
ممنونم دوست عزیز ازبابت جواب جامع وکاملتون
سه تا سوال دیگه هم داشتم
1-امکان افزایش یا کاهش سرعت وجودداره یا نه
2-امکان مرجوع کردن مودم وبازپس گیری وجه وجودداره یا نه؟
3-نحوه محاسبه ترافیک درسته یا خیر؟(دوستی گفته بودن ظرف 4 روز تموم شده حالا یا ایشون دانلود زیادداشتن یا محاسبه ترافیک از طرف ایرانسل سوتی داره)
پیشاپیش ممنون

1-بله داره توی پنل میشه این کار رو کرد
2- امکان داره ولی یه سری شرایط داره که توی خود سایت Wimax.irancell.ir هست . بگردی پیدا میکنی
3- به نظر من که درسته مشکلی نداره .

مشکلی که هست اینه که وقتی 3 گیگ تموم میشه تجدید دوره نمیتونی بکنی و باید تا آخر ماه اگه نیاز داشتی بسته افزایشی بگیری .

@yang

Registered User
لایک‌ها
1
با تشکر از تمام دوستان
ممنون

قبلاً تو یکی از پست ها من گفته بودم کلاً دور سیستم دائمی رو باید خط کشید
ضمناً تا جایی که من میدونم موقع درخواست خط تلفن میتونی درخواست بدی که خط واسه دیتا باشه یعنی قابل استفاده برای ای دی اس ال باشه و اونها هم مجبورن یا خط معمولی بدن و یا اصلاً ندن خط بهتون.شما تا جایی که میتونی دنبال خط ثابت باش تا گرفتار وایمکس نشی

یه موضوع که جدیداً واسه من پیش اومده و واقعاً اعصاب خورد کنه اینه که وسط دانلود یهو قطع میشه و باید دوباره او کد امنیتی رو تو پرتال وارد کنم.من اصلاً نمیدونم جریال این کد مسخره چیه بعضی موقع ها هر 2-3 ساعت این کد رو میخواد بعضی موقع ها یه روز هم که میگذره این کد رو نمیخواد .واقعاً سیستم احمقانه ایه.این ایرانسل کی میخواد ادم بشه معلوم نیست.

ghadir_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبلاً تو یکی از پست ها من گفته بودم کلاً دور سیستم دائمی رو باید خط کشید
ضمناً تا جایی که من میدونم موقع درخواست خط تلفن میتونی درخواست بدی که خط واسه دیتا باشه یعنی قابل استفاده برای ای دی اس ال باشه و اونها هم مجبورن یا خط معمولی بدن و یا اصلاً ندن خط بهتون.شما تا جایی که میتونی دنبال خط ثابت باش تا گرفتار وایمکس نشی

یه موضوع که جدیداً واسه من پیش اومده و واقعاً اعصاب خورد کنه اینه که وسط دانلود یهو قطع میشه و باید دوباره او کد امنیتی رو تو پرتال وارد کنم.من اصلاً نمیدونم جریال این کد مسخره چیه بعضی موقع ها هر 2-3 ساعت این کد رو میخواد بعضی موقع ها یه روز هم که میگذره این کد رو نمیخواد .واقعاً سیستم احمقانه ایه.این ایرانسل کی میخواد ادم بشه معلوم نیست.

والا من فرمشون رو ندیدم ولی حتی پیش معاون مرکز هم رفتم ومشکلم رو مطرح کردم ایشون هم بعد از یه کم ور رفتن با کامپیوترش گفت اصلا بهت قول نمیدم احتمالش همون 50 به 50 است
حالا اگه کسی از دوستان تجربه مشابهی داره ممنون میشم با من درمیون بذاره
برای اینکه این پست اسپم نشه هم یه سوال (چو دانی وپرسی سوالت خطاست)
وایمکس ایرانسل چیزی به اسم ساعات ترافیک رایگان براش معنی نداره درسته؟

@yang

Registered User
لایک‌ها
1
ترافیک رایگان نداره شاید وقت گل نی بزارن

yaser

Registered User
لایک‌ها
0
درخواست اشتراک وایمکس برای مجتمع های مسکونی

شرکت ایرانسل در نظر دارد بدون دریافت هیچ گونه هزینه‌ای(بجز هزینه نصب )، یک دستگاه مودم فضای باز وایمکس و تجهیزات مربوطه را به صورت امانیبر روی تعداد محدودی از ساختمان‌ها و برج‌های مسکونی (به انتخاب خود) که حائز شرایط ذیل باشند، نصب نماید:

1. ساختمان می‌بایست حداقل دارای 10 واحد باشد.
2. دست کم 3 واحد در ساختمان مذکور باید متقاضی دریافت سرویس وایمکس بوده و متعهد شوند، تا شش ماه به استفاده از این سرویس ادامه خواهند داد (در غیر این صورت، ایرانسل میتواند نسبت به جمع آوری مودم و تجهیزات خود اقدام نماید).
3.ضروری است که متقاضیان، حداقل طرح 128 کیلوبیت بر ثانیه را انتخاب کنند.
4. در صورتی که اعضای ساختمان شما قبلا تقاضای شرکت در این پروژه را نموده اند و شما می خواهید به جمع سایر کاربران وایمکس ایرانسل در ساختمانتان بپیوندید، دیگر لازم نیست اقدام به پر کردن فرم زیرنمایید و کافیست تا مشخصات کامل خود را شامل نام و نام خانوادگی متقاضی، کد ملی، کد رهگیری(که قبلا برای مدیر ساختمان شما ایمیل شده)، کد پستی 10 رقمی، آدرس دقیق، تلفن ثابت و تلفن همراه را به آدرس [email protected] ایمیل نمایید. کارشناسان ایرانسل برای انجام هماهنگی های لازم در اسرع وقت با شما تماس می گیرند.

لازم به ذکر است که هزینه سوئیچ و کابل‌ نیز بر عهده ایرانسل خواهد بود. لطفا توجه داشته باشید که با نصب این مودم، کلیه ساکنین ساختمان می‌توانند بدون کاهش پهنای باند، از این سرویس استفاده کنند؛ همچنین، قطع سرویس یکی از کاربران، تاثیری بر کاربران دیگر نخواهد داشت.

نکته:
• مبلغ 80000 ریال بعنوان هزینه نصب به صورتحساب هر کاربر اضافه می گردد.

شما می‌توانید با ارائه اطلاعات لازم و تکمیل فرم زیر برای استفاده از این پیشنهاد ایرانسل تقاضا دهید. پس از تکمیل اطلاعات و ارسال آن برای ایرانسل، یک کد رهگیری (Reference Number) به نشانی پست الکترونیکی که در فرم زیر وارد می‌کنید، ارسال می‌گردد.

سپس لازم است تعهدنامه‌ای که نمونه آن در ذیل آورده شده را به امضای مدیر ساختمان رسانده، شماره مرجع مذکور را در قست بالای آن درج کرده و به نشانی تهران، بلوار آفریقا، کوچه آناهیتا، برج امین، طبقه 8، شرکت ایرانسل، واحد فروش پست نمایید (حتما روی پاکت ذکر کنید: مربوط به سرویس وایمکس مجتمع‌های مسکونی). همچنین می‌توانید تعهدنامه مذکور را اسکن کرده و به نشانی پست الکترونیکی [email protected] ارسال نمایید. بدیهی است، تنها به تقاضانامه‌هایی ترتیب اثر داده می‌شود که تعهدنامه مذکور را ارسال کرده باشند.
----------------
http://www.mtnclub.ir/65420-post9.html

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
دمت گرم دادا
منم همینا میگم، قیمت هاش به صرفه نیست، ولی مجبورم چون ADSL تو منطقه ما نیست!
ولی خوب امیدوارم ایرانسل ساپورت کنه

تو این نقشه آیا ما ساپورت میشیم؟

esfahan2.jpg

بالا سمت راست، مجتمع مسکونی سرو 1؟؟؟
مرسی

کسی میتونه قطعا بگه من میتونم وایمکس بگیرم یا نه؟
:(:(:(:(:(:(:(

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
کسی میتونه قطعا بگه من میتونم وایمکس بگیرم یا نه؟
:(:(:(:(:(:(:(
شما دو کار می تونی بکنی

1) یه مودم از بچه ها جور کنی اونجا روشن کنی ببینی چند تا آنتن میده
2) بری بخری، اگه سیگنال نده طبق گفته ایرانسل پس می گیرین

بالا