webnama
Registered User
ليست اساتيد گرو ها ي آموزشي مختلف
http://fe.azad.ac.ir/index.aspx?siteid=20&pageid=997
http://fe.azad.ac.ir/index.aspx?siteid=20&pageid=997
وای ی ی ی ی ی!ممنون
لکچر دیگه چیه؟ خوردنیه؟
میگم من این ترم باهاش ساختمان داده دارم، یعنی این انقد بده؟ با عزت دوست بردارم بهتره؟ کدوم بهتر نمره میدن؟
چرا هیچ کی جواب من نمیده؟؟؟؟![]()
یچه هایی این که این چند روز انتخاب واحد کردن ، هنوز انتخاب واحدشون اکتیوه ؟ میتونن تغییر کد بده یا بسته شده ؟
سلام دوستان
کسی می دونه فرقه مدرک مصوب و مرسوم چیه؟
من شنیدم که مرسوم همون مدرک موقته و مصوب مدرک اصلیه که 6 ماه بداز موقت صادر میشه، درسته؟
می شه لطفا راهنماییم کنیم؟ یه کم عجله دارم :blush:
ممنون
لکچر دیگه چیه؟ خوردنیه؟
دلم شکست امروز تو این پرشین تولز از دست هم دانشگاهیام. از کسایی که کنار خودمن اما 1بار نفهمیدن من تو زندگیم چی میکشم و چه بدبختایی ندارم و چه مشکلاتی که ماها نداریم و هیچکدوم هیچوقت نفهمیدن. نفهمیدن جرا یه روز مثل مرده میام دانشگاه یه روز دیوونه.چجوری حرفای خود من نقل میشه اینجا و به همش کلی شاخ و برگ دروغ دیگه ام اضافه میشه.بعد کلی جنگ و دعوا بین شما.کله 200 صفحه قبل رو خوندم.همشو مثل همیشه اما ایندفعه کمتر خوندم چون دلم شکست.تقریبا میدونم کی به کیه و کی به چیه.من از قدیم به اینجا سر میزدم و یه عضو مخفی بودم اما الان با یه آیدی دیگه میام و چون اینجا رو دوس دارم یه پست میزارم و برای همیشه میرم.
آقا رامتین میدونی کسی که شرایط ماها رو تجربه نکرده براش فرقی نداره و اصلا نمیفهمه چی میگی نمیفهمه شب امتحانت حال پدرت بد میشه و تا 8صبح میشینی پشت در اتاق عمل و اورژانس تا پر پر شدن پدرت رو ببینی.کدومتون میرید سر امتحان؟ اما من برای بار پنجم تو زندگیم موقع امتحانا افتاد و بازم رفتم سر امتحان.کسی که اینا رو ندیده چه میفمن؟ چه میفهمن وقتی بچه بودی پدرت میرفت تو حال و هوای جنگ و موجی میشد چی میشد؟ وقتی مجبور باشی خرج کل خانواده رو تو بدی و فردا صبحش بیای سر امتحان؟کی مشکلات کوچیک و بزرگ که از همون نوزادی ماها داشتیم هیچکدومتون نداشتین. کدومشون اینجوریند آقا رامتین؟ برات فرقی نداره اما میتونی نری سر جلسه حذفش کنی اما حذف میشه اما تعداد این افراد تو کل دانشگاه 5نفرم نیستن که تعمیم میدین چون فقط برای جانبازای بالای 70 درصد اینجوریه.ستاد شاهد هست همتون میتونید برید بپرسید.برید بپرسید نه که حرف بقیه رو بهش شاخ و برگ بدید.اگر این نبود نمیرفتیم سر جلسه فرقی میکرد؟ مثل بقیه و تو شرایط صد برابر بدتر درش میخونیم که خیلی هاتون نمی تونید درک کنید که تو شرایطی که ما درس میخونیم شما بتونید نفس بکشید.نمیتونید حسش کنید چی میگه این طرف اما ما هم میخونیم.من با سهمیه نیومدم دانشگاه آزاد خودم اومدم کارنامم موجود با تراز 7000 هزار اومدم اینجا ولی گفتید حقتونو میخورن اما خیلی ها مثل من استفاده نمیکنن از این قانونا.5درصد سراسری مال شاهد اما 0.02 ام پر نمیشه جون باید 80 درصد نفر آخر بزنن آره شما اینا رو نمیدونید فقط میگید حقتون خرده شد.حق اون سرلشکر و دم کلفتی میخوره که این بقیه بهش اختصاص پیدا میکنه و هاپولیش میکنن.حقو اونایی میخورن که با پول رکوردشون زودتر باز میشه.حقو اونایی میخورن که با پول میان این دانشگاه.حقو اونایی میخورن که با پول واحد پاس میکنن.اونایی که با نامه از دفتر جاسبی از آزاد .. آباد اینجان. نه اینایی که گفتید.نیومدم هوار بزانم پداران من و بقیه از این خاک و بوم دفاع کردن حقشون اینه نه اینا رو نگفتم فقط گفتم دل خیلی ها رو شکوندید با حرفای دروغ و افزایش این دروغ ها و تهمت به کسایی مثل من.خدا همیشه هست قضاوت با اون اگر اعتقاد دارید بهش
اینجا رو دوس داشتم سر میزدم و همیشه 300-400 صفحه رو میخوندم اما تو این 2سال اولین باری بود قلبمو اینجا شکوند.منم نیومدم جو دوس داشتینه اینجا رو خراب کنم بعد اینهمه سکوت و میخوام آقا رامتین و ...بحثی نکنید و نقلم نکنید و دعوا راه بیفته و منم نیستم که بخونم که چه دروغ ها و تهمت های دیگه ای تو صفحه988 رفیق خودم میزنه و 991 که dma میگه.حرف شما درسته ولی فقط خواستم بدونن من میتونستم یک کتاب بنویسم در مورد مشکلاتی که فکرشم نمیتونن کنن و 1صدم دردای زندگی ما رو نکشیدن و نخواهند کشید.آرزوی موفقیت میکنم برای همتون و امیدوارم به حرفایی که زدید همیشه پایمند بمونید و روزی پشیمون نشید و فکر کنید ببینید شما واقعیت رو دیدید یا چیزایی که گفتنو و حقیقتشو ندیدید باور کردید.
گر چه شايد بهتر باشه شكل امتيازات فعلي اصلاح بشه
تمام حرفات درست کسی با دادن این نوع امکانات مخالف نیست ولی به این سبک و سیاق من اصلا قبول ندارمش...من اصلا قبول ندارم حق یکی رو بگیری و بدی به کسی دیگه...اگه قراره به این عزیزان (من براشون خیلی احترام قائلم) کمکی بشه بیاد چمیدونم تو تامین نیازهای درمانی،مسکن،...کمک بشه که یکی که این مشکلاتو داره فقط درد مریضیش رو داشته باشه نه اینکه تازه در صورت تامین اعتبار!دوره بیفته تو ناصر خسرو دنباله داروهاش....این فقط یه بخشش بود تو هزار تا مورد دیگه میشه براش مثال آورد...من به این جور کمکا خیلی ببخشید میگم بچه خر کنی!
دوبرابر این چیزی که این بالا نوشتم نوشته بودم ولی پاکش کردم چون بنظرم همین قدر اگه قرار باشه منظورو برسونه ،میرسونه....
دوستان کسی میدونه این خانوم قلعه باغی برای تنظیم میذاره یه کد دیگه بریم سرکلاسش یا نه؟
باهاش داشتی؟بعله،ایشون یکی از ماه ترین اساتیدن![]()
باهاش داشتی؟
راستی تو ورودی چندی؟
محض فوضولی!:happy:آره،امتحانش تستیه :happy:
87 البته مرخصی هم گرفتم،چطور مگه؟
نه بابا![]()
چطور؟:lol:سلام من خیلی وقت نیست عضو persiantools هستم، اما همیشه میینم این تاپیک UP هستش:blink:، حالا سوالی واسم پیش اومده: شما چند نفر هستید که خیلی پست میزنید؟؟ persiantoolsی ها اکثرشون از تهران هستن؟اکثرشون توی واحد تهران جنوب آزاد درس میخونن؟ یا ... لطفاً توضیح دهید