سلام .
والا با این وضعیت خیلی مَردین بازم مجله رو تهیه کردید . من اصلآ و ابدآ همچین انتظاری رو نداشتم از بچه ها که نیان یه پست بدن در مورد شماره نوروزی ! حداقل 15 نفری که باهاشون مصاحبه شده بود باید میومدن یه چیزی می گفتن . که صد البته منظورم از چیزی گفتن این نیست که صرفآ بگن خوندیم .... ایول ... مرسی و ... ! به نظرم وقتی مجله رو میخونید باید بیاید در موردش به صورت دقیق نظر بدید چون که تهیه کننده های مجله باید ببینن با کدوم قسمت بیشتر حال کردید و کدوم قسمت بد بوده و ...
به هر حال مجله رو بچه های پی تی زحمتش رو میکشن و خوانندش هم بچه های پی تی هستن و قرار نیست کسی از فروم های دیگه نظر بده در موردش و شما هستید که باید در موردش نظر بدید !
قسمت لیگی برای 2 تیم که علی آقای ARMF عزیز زحمتش رو کشیده بود فوق العاده بود انصافآ. بنده همیشه اسم ایشون رو یادم میره و فکر می کنم عارف هست :دی . واقعآ لیگ اسپانیا با این که فقط 2 تیم بزرگ داره جذابیت های بسیار خاص خودش رو داره . گردش قدرت بین بارسلونا و رئال بسیار جذابه . مخصوصآ این فصل که مورینیو که از بهترین مربی های جهان هست بهشون اضافه شده بود و صد البته با اون همه ستاره ای که داشتن باز هم قدرت بارسلونا ثابت شد :دی . قسمت خروج ستاره ها از بارسلونا رو واقعا موافقم .خود من بعد از رفتن اتوئو و نا امید بودن نسبت به زلاتان گفتم فاتحه تیم خوندست که انیجوری نشد . تیم هایی مثل سویا هم در مقاطعی عالی بودن اما خوب باز هم در حد و اندازه های رقابت با بارسلونا و رئال نبودن و از همه مهم تر 3 خط آخر بود که تایید میشه کامیون کامیون ....
میلان , فاتح بزرگان که آقا جواد گل زحمتش رو کشیده بود رو هم خوندم - این لیگ ایتالیا هم بسیار عجیب و غریب هست . یادش بخیر روزهایی که دیوانه وار طرفدار یوونتوس و میلان بودیم :دی . قسمتی متاثر کننده ای که در مورد یوونتوس نوشته شده بود خیلی خوب بود . ضعف مدیریتی بسیار وحشتناک . جذب نشدن هیچ ستاره ای که واقعآ ضد حال بود . زمانی این یووه اسمش که میومد کلکسیونی از ستاره ها و فوتبال ناب به ذهن آدم خطور می کرد . اینقدر این خبر های امیدوار کننده مثل اول فصل خالی بندی بود که واقعآ امیدم رو نسبت به تیم از دست دادم .
قسمت اینتر هم جالب بود . واقعآ این موراتی یه چیز تو مایه های مدیر عامل های داخلی خودمون هست . بسیار نتیجه گرا . که البته توی غرور بعد از قهرمانی لیگ قهرمانان بود و خوب بسیار جوگیرانه با بینتز بر خورد شد
قسمت لیگ قهرمانان مربوط به بارسلونا و منچستر که آقا ساسان زحمتش رو کشیدن عالی بود - فلسفه جالبی دارن این 2 تیم . توی نتایج که مساوی هستن از نظر برد و باخت و هر 2شون هم با قهرمانی لیگ کشورشون به فینال میان . در مورد خط دفاعی هم که نوشته شده بود قبول دارم اما اگه پویول و ابیدال که این اواخر فوق العاده بودن به بازی برسند که البته پویول هست و ابیدال هم میتونه بازی کنه که بستگی به شرایط خودش و تصمیم پپ داره مطمئنآ دفاع منچستر بالاتر نخواهد بود . در آخر هم بنده چیزی واسه گفتن ندارم فقط شما ترکیب احتمالی رو ببینید و خودتون پی ببرید به قدرت بارسا :دی شاعر میفرماید : شکر مازندران و شکر هندوستان، هردو شیرینند اما این کجا و آن کجا :دی . خلاصه که بله ... :دی
قسمت اسطوره های ناصر حجازی که واقعآ به جا بود که در مرود تنها پهلوان و بزرگمرد حال حاضر ورزش نوشتید . مرسی جواد جان .
زمان هایی که شرایط (!) بهتر بود من خودم بی نهایت طرفدار علی پروین بودم و از بچگی تو استادیوم ها با اون لیدر معروف به "گودزیلا" داد میزدیم سلطان علی پروین و ... ! اصلآ وقتی اسم بهترین دروازه بان میومد میگفتم فقط عابدزاده زمانی که تو پرسپولیس بود . اما همونطور که میگم شرایط جوری شد که چهره واقعی هنرمندان و پهلوانان شناخته شد . پاک بودن و به فکر مردم بودن ناصر خان رو در هیچ یک از ورزشکاران حال حاضر نمیشه گیر آورد . در فرهنگ خارجی ها اسطوره ها و legend هاشون به قول معروف کسانی هستند که فقط تو زمین خارق العاده بودن . اما در فرهنگ ایرانی درست یا غلط پهلوان ها و اسطوره ها بر اساس پاک بودن و دلسوز بودنشون در خارج از زمین سنجیده میشن . شجاعت و مردونگی ای که ناصر خان نشون داد از خودش بی نهایت واسه هر ایرانی ای ارزشمند بود . اتفاقات سی آ سی و مباحثی که آقای پروین مطرح کردن باعث شد به عنوان یک طرفدار و عاشق چندین ساله ی ایشون دیگه از آوردن اسمشون هم خجالت بکشم . دلایل بسیار واضحی هم دارم که به دلیل اقتضای قوانین فروم و ... نمی تونم بیان کنم که اگه کسی خواست از طریق پیام خصوصی بهش میگم . در کل همون چند خط آخر نشان از پاک بودن و شجاع بودن این یگانه اسطوره داره
دنیای فوتبال سیراب از ال کلاسیکو که میلاد عزیز زحمتش رو کشیدن رو هم دقیق خوندم و با تک تک کلماتش موافقم . دیگه چی بگیم آقا :دی همه چیز واضح و مشخص هست و بدون هیچگونه طرفداری ای نوشته شده . دیگه حرفی نمی مونه . قدرت مطلق رو همه دیدید :دی . ولی خارج از شوخی مطلب کامل گویای این بازی ها از تمام زوایا هست . از جنگ های روانی اون آقاهه (به سبک صمد مرفاوی :دی) تا قسمت های تاکتیکی و رویارویی ستاره های خفن هر 2 تیم .
دیگه حرفی واسه گفتن ندارم :دی
با توجه به وضعیت موجود نمره 18 رو میدم .
مرسی از همه ی دوستان