• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مهران جان پست را دیدم و ...
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28390%29.gif

بازم میگم از معتبرترین عمو های پی تی هستی و همه استارنداردهای جهانی این ماده رو هم کسب کردی

مهران عموم :happy: عموم مهران
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود مهران عزیز ...

از لطفی که داری سپاسگزارم... پستهای تو بعد از هر شماره مجله، بی کم و کاست در حکم دوپینگ روحیه... البته از نوع مجازش ... ;)

سپاس دوباره و پاینده باشی ...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

مهران جان خجالت زدمون کردی داداش , ممنون خیلی لطف داری.
happysmiley.gif

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
منم خسته نباشید میگم به تمام بچه ها ، واقعا بهترین شماره مجله بود به نظرم
تا یادم نرفته دم حاج مهدی هم گرم واسه طراحی جلد
icon12.gif
کارش حرف نداره ...
m141.gif
مرسی مهران جان
rose.gif

اساسی نظر دادی ها :دی

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خب تقریبا بیش از نصف مجله رو خوندم. به نظرم واقعا شماره جالب و پر محتوایی بود. دست همه دوستان درد نکنه.:)

مهران جان یک سپاس مخصوص هم بابت وقتی که گذاشتی باید به شما بگم. واقعا موشکافانه تمام مطالب رو خوندی و با نظراتت به هممون نیرو دادی. واقعا ازت متشکرم.

شاد و پیروز باشید

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دوستان کسی دیگه درباره شماره نوروزی نظری نداشت ؟!

خیلی مشتاق بودیم نظر اکثر دوستان رو بدونیم !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دوستان کسی دیگه درباره شماره نوروزی نظری نداشت ؟!

خیلی مشتاق بودیم نظر اکثر دوستان رو بدونیم !

933.gif

منم با حسام موافقم و البته بقیه بچه ها هم حتما همینطور هستند
جدا فکر کنم نظر دادن خیلی سخت نیست. حداقل ایراد گرفتن که خیلی راحته ، اونو انجام بدین!!!:blink:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اقا شرمنده من هم روز اول خوندم ولی نظر یادم رفت

واقعا دستتون درد نکنه قسمت کلاسیکش باحال بود.خسته نباشی به کل گروه
rose.gif

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام .
والا با این وضعیت خیلی مَردین بازم مجله رو تهیه کردید . من اصلآ و ابدآ همچین انتظاری رو نداشتم از بچه ها که نیان یه پست بدن در مورد شماره نوروزی ! حداقل 15 نفری که باهاشون مصاحبه شده بود باید میومدن یه چیزی می گفتن . که صد البته منظورم از چیزی گفتن این نیست که صرفآ بگن خوندیم .... ایول ... مرسی و ... ! به نظرم وقتی مجله رو میخونید باید بیاید در موردش به صورت دقیق نظر بدید چون که تهیه کننده های مجله باید ببینن با کدوم قسمت بیشتر حال کردید و کدوم قسمت بد بوده و ...
به هر حال مجله رو بچه های پی تی زحمتش رو میکشن و خوانندش هم بچه های پی تی هستن و قرار نیست کسی از فروم های دیگه نظر بده در موردش و شما هستید که باید در موردش نظر بدید !

قسمت لیگی برای 2 تیم که علی آقای ARMF عزیز زحمتش رو کشیده بود فوق العاده بود انصافآ. بنده همیشه اسم ایشون رو یادم میره و فکر می کنم عارف هست :دی . واقعآ لیگ اسپانیا با این که فقط 2 تیم بزرگ داره جذابیت های بسیار خاص خودش رو داره . گردش قدرت بین بارسلونا و رئال بسیار جذابه . مخصوصآ این فصل که مورینیو که از بهترین مربی های جهان هست بهشون اضافه شده بود و صد البته با اون همه ستاره ای که داشتن باز هم قدرت بارسلونا ثابت شد :دی . قسمت خروج ستاره ها از بارسلونا رو واقعا موافقم .خود من بعد از رفتن اتوئو و نا امید بودن نسبت به زلاتان گفتم فاتحه تیم خوندست که انیجوری نشد . تیم هایی مثل سویا هم در مقاطعی عالی بودن اما خوب باز هم در حد و اندازه های رقابت با بارسلونا و رئال نبودن و از همه مهم تر 3 خط آخر بود که تایید میشه کامیون کامیون ....

میلان , فاتح بزرگان که آقا جواد گل زحمتش رو کشیده بود رو هم خوندم - این لیگ ایتالیا هم بسیار عجیب و غریب هست . یادش بخیر روزهایی که دیوانه وار طرفدار یوونتوس و میلان بودیم :دی . قسمتی متاثر کننده ای که در مورد یوونتوس نوشته شده بود خیلی خوب بود . ضعف مدیریتی بسیار وحشتناک . جذب نشدن هیچ ستاره ای که واقعآ ضد حال بود . زمانی این یووه اسمش که میومد کلکسیونی از ستاره ها و فوتبال ناب به ذهن آدم خطور می کرد . اینقدر این خبر های امیدوار کننده مثل اول فصل خالی بندی بود که واقعآ امیدم رو نسبت به تیم از دست دادم .
قسمت اینتر هم جالب بود . واقعآ این موراتی یه چیز تو مایه های مدیر عامل های داخلی خودمون هست . بسیار نتیجه گرا . که البته توی غرور بعد از قهرمانی لیگ قهرمانان بود و خوب بسیار جوگیرانه با بینتز بر خورد شد

قسمت لیگ قهرمانان مربوط به بارسلونا و منچستر که آقا ساسان زحمتش رو کشیدن عالی بود - فلسفه جالبی دارن این 2 تیم . توی نتایج که مساوی هستن از نظر برد و باخت و هر 2شون هم با قهرمانی لیگ کشورشون به فینال میان . در مورد خط دفاعی هم که نوشته شده بود قبول دارم اما اگه پویول و ابیدال که این اواخر فوق العاده بودن به بازی برسند که البته پویول هست و ابیدال هم میتونه بازی کنه که بستگی به شرایط خودش و تصمیم پپ داره مطمئنآ دفاع منچستر بالاتر نخواهد بود . در آخر هم بنده چیزی واسه گفتن ندارم فقط شما ترکیب احتمالی رو ببینید و خودتون پی ببرید به قدرت بارسا :دی شاعر میفرماید : شکر مازندران و شکر هندوستان، هردو شیرینند اما این کجا و آن کجا :دی . خلاصه که بله ... :دی

قسمت اسطوره های ناصر حجازی که واقعآ به جا بود که در مرود تنها پهلوان و بزرگمرد حال حاضر ورزش نوشتید . مرسی جواد جان .
زمان هایی که شرایط (!) بهتر بود من خودم بی نهایت طرفدار علی پروین بودم و از بچگی تو استادیوم ها با اون لیدر معروف به "گودزیلا" داد میزدیم سلطان علی پروین و ... ! اصلآ وقتی اسم بهترین دروازه بان میومد میگفتم فقط عابدزاده زمانی که تو پرسپولیس بود . اما همونطور که میگم شرایط جوری شد که چهره واقعی هنرمندان و پهلوانان شناخته شد . پاک بودن و به فکر مردم بودن ناصر خان رو در هیچ یک از ورزشکاران حال حاضر نمیشه گیر آورد . در فرهنگ خارجی ها اسطوره ها و legend هاشون به قول معروف کسانی هستند که فقط تو زمین خارق العاده بودن . اما در فرهنگ ایرانی درست یا غلط پهلوان ها و اسطوره ها بر اساس پاک بودن و دلسوز بودنشون در خارج از زمین سنجیده میشن . شجاعت و مردونگی ای که ناصر خان نشون داد از خودش بی نهایت واسه هر ایرانی ای ارزشمند بود . اتفاقات سی آ سی و مباحثی که آقای پروین مطرح کردن باعث شد به عنوان یک طرفدار و عاشق چندین ساله ی ایشون دیگه از آوردن اسمشون هم خجالت بکشم . دلایل بسیار واضحی هم دارم که به دلیل اقتضای قوانین فروم و ... نمی تونم بیان کنم که اگه کسی خواست از طریق پیام خصوصی بهش میگم . در کل همون چند خط آخر نشان از پاک بودن و شجاع بودن این یگانه اسطوره داره

دنیای فوتبال سیراب از ال کلاسیکو که میلاد عزیز زحمتش رو کشیدن رو هم دقیق خوندم و با تک تک کلماتش موافقم . دیگه چی بگیم آقا :دی همه چیز واضح و مشخص هست و بدون هیچگونه طرفداری ای نوشته شده . دیگه حرفی نمی مونه . قدرت مطلق رو همه دیدید :دی . ولی خارج از شوخی مطلب کامل گویای این بازی ها از تمام زوایا هست . از جنگ های روانی اون آقاهه (به سبک صمد مرفاوی :دی) تا قسمت های تاکتیکی و رویارویی ستاره های خفن هر 2 تیم .

دیگه حرفی واسه گفتن ندارم :دی
با توجه به وضعیت موجود نمره 18 رو میدم .
مرسی از همه ی دوستان

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مهران چطوری؟ خوبی پسرم؟ :دی
قضیه علی پروین چیه پی ام کن روشن شیم!
/
در مورد مجله هم دم بچه ها گرم!
نظرمو فردا میدم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

یه خسته نباشی به جمع و خصوصا حسام جان میگم که زحمت کشیدید. دیگه واضحه که بدبختانه فقط خودمون باید به خودمون بازخورد بدیم :دی
برای شروع مجدد و نخوابیدن مجله خوب بود و از همه دوستان خیلی ممنونم که کار رو ادامه دادیم.
قبول دارم که شماره خیلی جذابی نشد و عجله ای شد ولی خودم برای همون دلیلی که دوست خوب و خواننده همیشگی بیان کرده بهش نمره خوبی میدم.

در مورد حرفهای مهران که به نظرم کامل بود و در اوایلش حرفهای دل ما هم بود فقط میگم : خیلی خیلی ممنون و سپاس.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
و تشکر از همه دوستانی که همیشه نظراتشون رو برای بهتر شدن مجله اعلام می کنن خصوصا عمو مهران گل.
به هر حال با زحمات بچه ها و کار تیمی تونستیم به عدد 30 برسیم که با فاکنور گرفتن از ایرادات مجله بهترین دستاورد همه بچه های بخش فوتبال در یک کار مستمر تیمی هست.
امیدوارم این انتشار مداوم باشه و از همه بچه های مجله تشکر بسیار زیاد دارم که با این همه مشغولیاتی که داند همواره برای انتشار مجله وقت میزارن.

ضمنا باید بگم که برای شماره نوروزی (29) 16 نفر از دوستان در نظرسنجی شرکت داشتند که حاصلش 6 نمره 20، 6 نمره 19 ، 2 نمره 18 ، یک نمره بین 10-14 و یک نمره پایین تر از 10 برای مجله بود.

نظرسنجی شماره 30 هم فعال شد . لطفا امتیاز بدید.

شاد و پیروز باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود ...

اول از همه با سپاس ویژه از مهران گل، هوادار وفادار مجله فوتبال پی تی ... بعد سپاس از همه رفقا که چرخ این مجموعه رو دوباره به گردش انداختن.
ولی من جسارتا برخلاف نظر بعضی از دوستان، اصلا معتقد نیستم که این شماره، شماره خوبی نشده. با توجه به وقفه زمانی طولانی و راکد شدن کارها و انگیزه ها، اتفاقا در سطح مجله پی تی، این شماره یکی از تحلیلی ترین اونهاست، مطالبی که من خوندم از دوستان، هم جذاب بود و هم نکته دار و نکته سنج...
من به این شماره ، نمره 19 میدم و دلیلش هم اینه که، همه اعضاء تحریریه، موفق به حضور نشدن. در چنین وضعیتی، نمره مجله (با توجه به بضاعتش)، قطعا 20 خواهد بود ...

پاینده باشید :happy:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

یه تشکر و خسته نباشید میگم به رفقا و جاداره پوزش بخوام از حسام و بقیه دوستان که این شماره رو من تو پیچ بودم :)دی) و بدقولی کردم :blush:

یک تشکر خیلی مخصوص هم دارم از مهران عزیز بخاطر نظرات و کلا انرژی مثبتی که به بروبچ میده

کاش بقیه دوستان هم بیشتر همرامی کنن ..

پاینده باشید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوستان و خوانندگان عزیز برای تبلیغ مجله می توانید از بنر زیر در امضاتون استفاده کنید:
ohoal69e8ypy774jkrul.jpg

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
شماره 31 مجله در تاپیک مجله اینترنتی فوتبال پرشین تولز قرار داده شد. لطفا دوستان برای دانلود این شماره به اون تاپیک مراجعه کنند.

با تشکر از امیر عزیز که در نبود حسام زحمت رسوندن مجله رو به عهده داشتند.

اما در نظر سنجی شماره 30 ، یک نمره 19، یک نمره 18 ، یک نمره 15 و یک نمره پایین تر از 10 کسب کردیم.
نظرسنجی شماره 31 هم فعال شد ، دوستان حتما در نظرسنجی شرکت کنید.

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
چند روزی گذشته ولی خب بابت زحمات رفقا ممنون. ایشا... از این به بعد با یه تحول اساسی و خوب در خدمت دوستان باشیم.
جالبه تو نظر سنجی دو تا تجدید اوردیم :دی ولی خب خودش خیلی موثر خواهد بود. ایشا... از شماره بعد رضایتمندی بیشتری رو فراهم کنیم و معدل بالای نوزده رقم بزنیم و دوستان هم ما رو از نظرات سازنده خودشون محروم نکنند.
ممنون

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خب ...

یه دونه مهران بزرگوار رو داشتیم که نظرش رو میگفت، اونهم ظاهرا نیست هنوز. امیدوارم شماره های بعد دوباره رو فرم برگردیم ...

پاینده باشید ...

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
آقا دستتون درد نکنه و خسته نباشید و بنده به عنوان یک هوادار مجله عذر خواهی می کنم که این مدت نبودم و نظرم رو نگفتم . الان هم باور کنید هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم . سرعت دایال آپ 230 بیت هست !! به یه کیلوبیت هم نمی رسه . سعی می کنم هر جور شده دانلود کنم و نظرم رو بگم .
خیلی هم ضایه هست که بچه ها یه نظر کوچیک هم ندادن . خواهشا بیان یه چیزی بگن . حداقل ِ حداقل دیگه 20 نفری تو پی تی هستن یه نگاهی به مجله انداخته باشن

بالا