• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام من جديدا از فروشگاه چاره 123000 تومان خريدم و چند سووال دارم:
1- وقتي دستگاه را روشن مي كنم آرم وسترن مي آيد و چند لحظه مي ماند بعد مثل اينكه دستگاه خاموش شود چند ثانيه تلويزيون آبي مي شود و بعد دوباره منوي اصلي مي آيد آيا اين طبيعي است؟(ضمنا آخرن آپديت را هم نصب كرده ام)
2-اكثر فايلهاي divx را خودش فول اسكرين نشان مي دهد ولي برخي از آنها كه داراي طول و عرض 624*448 هستند را فول اسكرين نشان نمي دهد كه بايد زوم كنم تا فول شود كه جالب نيست آيا راه حل ديگري ندارد؟ مثلا دست بردن در خود فايل در كامپيوتر؟ و روش آن؟
3- قبل از آپديت يك گزينه اي داشت كه رزولوشن را منوال ميشد تنظيم كرد ولي بعد از آپديت حذف شدن؟آيا درست است؟
4-وقتي دستگاه را خاموش ميكنم بهد از چند دقيقه هارد اكسترنال (مدل آداپتور دار) نيز خاموش ميشود آيا به نظر شما كاملا هارد خاموش شده يا بايد آداپتورش را از برق بيرون بياورم؟آداپتور خود دستگاه چي از برق بيرون بياورم يا نياز نيست؟

ضمنا اگر بتوانم سووالي جواب بدهم در خدمتم ممنون

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
wd HD player رو شما مطمئن هستید با سامسونگ سری 5 مشکل داره؟ یعنی نخرم? اگر شما از این تلویزیون دارید چه مشکلی با این دستگاه داره؟

ال سی دی من A550 هستش که فول اچ هم هست..1080p

نمیدونم والا ! من هم از دیگران شنیدم که مشکل داره . با این حال امروز سفارش دادم که برام بیارن ( سایت چاره ) تست میکنم خبرش رو میدم . امیدوارم مشکلی نباشه :eek:

hesamsh

Registered User
لایک‌ها
0
نمیدونم والا ! من هم از دیگران شنیدم که مشکل داره . با این حال امروز سفارش دادم که برام بیارن ( سایت چاره ) تست میکنم خبرش رو میدم . امیدوارم مشکلی نباشه :eek:

اميدوارم مشکلي نداشته باشه. ممنون مي شم اينجا بگيد مشکل داره يا نه. مدل ال سي دي من هم A550 است، موندم بگيرم يا نه! :p

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
اميدوارم مشکلي نداشته باشه. ممنون مي شم اينجا بگيد مشکل داره يا نه. مدل ال سي دي من هم A550 است، موندم بگيرم يا نه! :p

امروز آوردنش و خوشبختانه تا اینجا که مشکلی نیست :) . هم با کابلهای خودش تست کردم هم با کابلهای اپتیکال و hdmi . تلویزیون هم 46 اینچ A550 ( سری 5 ) .

mahbod_j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من c550 دارم هیچ مشکلی با هم ندارن، ولی مدل های B یا A رو نمی دونم. میشه بگید دقیقا چه مشکلی باهم دارن؟

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
سلام من جديدا از فروشگاه چاره 123000 تومان خريدم و چند سووال دارم:
1- وقتي دستگاه را روشن مي كنم آرم وسترن مي آيد و چند لحظه مي ماند بعد مثل اينكه دستگاه خاموش شود چند ثانيه تلويزيون آبي مي شود و بعد دوباره منوي اصلي مي آيد آيا اين طبيعي است؟(ضمنا آخرن آپديت را هم نصب كرده ام)
سلام . مال من هم به همین صورت هست . فکر کنم طبیعی باشه چون آپدیتش هم نکردم .

ahvazcity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک مشکل توی شبکه دارم باهاش wdtvlive

1 وقتی که دستگاه رو خاموش روشن میکنم دوباره باید تنظیمات شبکه رو توش

حالا 1 مورد دیگه هم هست که از وقتی شبکه اش کردم 1 سوال ازم میپرسه که من 1 firmware جدید پیدا کردم. میخوای نصبش کنی؟ ورژن مال خودت 1.02.21 هست ولی این 1.04.21 !! نصب کنم یا نه؟ یعنی میخواد آپگرید کنه! و اینم بگم که من اینترنتم ADSL رو با کارت شبکه ای که WD روش نصبه bridge کردم. آیا این آپگرید رو از اینترنت دانلود کرده؟ نصبش کنم نمیزنه بترکونه دستگاه رو بگه توی ایرانی IP ات اینه و حق ندارید استفاده کنید و تحریم هستید و از این چرندیات؟؟؟

Last edited:

ahvazcity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حل شد! کابلم کراس نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فق تی ثانیه بعداز رفع مشکل کابل وصل شد

ممنون از انجمن

bahmanak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز آوردنش و خوشبختانه تا اینجا که مشکلی نیست :) . هم با کابلهای خودش تست کردم هم با کابلهای اپتیکال و hdmi . تلویزیون هم 46 اینچ A550 ( سری 5 ) .

سلام من میخوام بگیرمش از سایت چاره.زیرنویس فارسی رو بالاخره ساپورت میکنه یانه.srt همراه یه فایل mkv راستی کدوم مدلشه برای شما.

Last edited:

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
مدل HUB
وسترن وارد ایران نشده هنوز؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
سلام من میخوام بگیرمش از سایت چاره.زیرنویس فارسی رو بالاخره ساپورت میکنه یانه.srt همراه یه فایل mkv راستی کدوم مدلشه برای شما.

زیرنویس فارسی srt رو به صورت حروف جدا نشون میده البته دوستان میگن که با آپدیت درست میشه ولی من هنوز آپدیت نکردم . فایلهای mkv هم به راحتی پخش میشن . مدل live .

bahmanak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زیرنویس فارسی srt رو به صورت حروف جدا نشون میده البته دوستان میگن که با آپدیت درست میشه ولی من هنوز آپدیت نکردم . فایلهای mkv هم به راحتی پخش میشن . مدل live .

مییشه لطفایه جمله فارسی رو به صورت درستش وبه صورتی که دستگاه پخش میکنه بزاری تا متوجه بشیم.البته بی زحمت

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
مییشه لطفایه جمله فارسی رو به صورت درستش وبه صورتی که دستگاه پخش میکنه بزاری تا متوجه بشیم.البته بی زحمت

ب ه ص و رت ی ک ه دس ت گ اه پ خ ش م ی ک ن ه

البته نه با این شدت :p بعضی از کلمات به این صورت هست . اگه نمیخواید آپدیت کنید میتونید به راحتی زیرنویس رو تبدیل کنید که مشکلی نداشته باشید چون این مشکل فقط مربوط به srt هست .

bahmanak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما آپدیت کردی یا زیر نویسارو تبدیل میکنی.چون من بین بلوری پلیر و این دستگاه موندم اگه مشکل زیرنویس نداشته باشه اولویتمنم wdهست.:( تبادلم سرجاش.میبوسمت اگه بگی مشکلی با زیرنویس یا صداش نداری.

Last edited:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
شما آپدیت کردی یا زیر نویسارو تبدیل میکنی.چون من بین بلوری پلیر و این دستگاه موندم اگه مشکل زیرنویس نداشته باشه اولویتمنم wdهست.:( تبادلم سرجاش.میبوسمت اگه بگی مشکلی با زیرنویس یا صداش نداری.

من تبدیل میکنم و فعلا که مشکلی نداشتم .

amirreza1362

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من همچین ستی دارم با سینمای خانگی سونی هیچ مشکلی نداره خیلی راحت میتونی ازش استفاده کنی با کیفیت خیلی عالی موفق باشی

Uzgorlug

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عنی با زیر نویس فارس مشکل داره.پس ارزش خرید نداره:(

bahmanak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:Dسلام بچز.آخرین اخبار مدیا پلیراتون چیه؟رضایت یا شکایت؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
دوستان، آیا اطلاع دارید که در ایران HDMI switcher گیر میاد یا نه ؟ یک دستگاه ساده و کوچیک که همانند هاب عمل میکنه و میشه دو تا کابل HDMI بهش وصل کرد و بعد به تلویزیون وصل کرد که از یک پورت HDMI تلویزیون بشه برای دو دستگاه که HDMI دارند استفاده کرد.
اینجا رفتم چندجا سوال کردم، طرف برگشته میخنده میگه همچین چیزی وجود نداره و امکان نداره و ... کلی مزخرفات جاهلانه گفت که بحث هم نکردم گذاشتم در عالم جاهلیت خودش بمونه ....
لینک نمونه:
Ultra-High Performance 2- Port 2-in-1 HDMI V1.3b Auto Selector M

بالا