• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
شماره جدید مجله فردا آنلاین میشه. مصاحبه با امیر احمدی و مقالاتی در خصوص فصل نقل و انتقالات جزو مباحث اصلی این شماره هست.

فردا شب آنلاینش میکنیم.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
این یکی رو رفتیم تو کار دانلودش امیدوارم زود تموم بشه سریع نظرمو در مورد این و قبلیه بگم (قبلیه رو 90% هست :lol:)
بقیه بچه ها هم که زبونمون مو در آورد ! بیان یه نظر کوچیکی بدن در حد 2-3 خط

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همه
دو دقیقه وقت میخوام از برو بچی که این پست رو میبینند.حالا دو دقیقه شد سه دقیقه دبه نکنید. یه کم طولانیه ولی خب شاید یه مقداری از مهم بودن هم گذشته و داره تاریخ شنیدنش رد میشه. شاید بعدا بدرد نخوره. لطف کنید بخوانید. سخت نگیرید که طولانیه. خواهشا.

روی صحبتم با همه هست . هم اعضا و هم خوانندگان.

روراست بگم: ببینید رفقا، چند تا از بین شما دارند یه کار خوب انجام میدن. خداییش تو این زمونه بی هیچ دستاورد قابل لمسی دارند یه کاری رو ارائه میدهند که این تاپیک به قولی تاپیک روابط عمومیش هست.یه کار دلیه و دنبال دلدار. همه مثل هم هستیم. یه کم ، کم تر یا بیشتر گرفتاری های درسی و کاری و زندگی خودمون رو داریم. اوقات فراغتمون کم و بیش شبیه هم هست. و ... اما اون چیزی که بین ما مشترک هست همین پی تی هست به نوعی. اینکه به واسطه این فروم و البته بخش فوتبال با هم رفیق شدیم و برای هم احترام قائلیم. با هم حرف و بحث داریم /گاهی شیرین و گاهی تلخ و اول و آخر هر بحثمون هم شاید بشه یه موفقیت و خیر خواهی فوتبالی دید. یه نفع فوتبالی که میشه موفقیت تیم محبوبمون که مثل همیشه برای این عشق یعنی فوتبال فقط خرج میکنیم. شاید لبخندش اونقدر بهمون حال نده و مهم نباشه که از موفق نشدنش حرص میخوریم. حالا تو همین پی تی که اصل جنس بین بچه های این بخش فوتبال هست داره یه کار فوتبالی انجام میشه. از جنس خود فوتبال . از جنس حاشیه اش و یا هر چیز دیگه تو این مایه ها.

این حرفهایی که میزنم اصلا بین بچه های مجله هماهنگ نشده و فقط امیدوارم حرفهای من حرفهای اونها هم باشه و بعد از من دلخور نشوند بخاطر اینکه اینها رو میگم. بارها خواستم بگم و نگفتم ولی ایندفعه دارم میگم.

اصل قضیه اینه که ما دلمون میخواهد اینجا باشیم. مجله رو عرض میکنم. دوست داریم مجله شما باشیم. یعنی دوست داریم که شما ما رو بخواهید. نه این بگم تهدیده و اگر نخواهید میریم یه جای دیگه. نه! شاید بگید جایی ندارید که برید. درست ولی من منظورم اینه که دوست داریم کاری که انجام میشه برای شما و این بخش باشه. چون ما هم مال همین جاییم. مال همین تاپیکهای هواداری و مال همین دوستی های پی تی ای. خیلی کارا میشه. واقعا میشینیم فکر میکنیم که چیکار کنیم که بچه ها بیشتر به ما بها بدن. راحت بگم خب ما دوست داریم حاصل کارمون دیده بشه و بهش توجه بشه. نه صرفا نگاه مثبت. نگاه واقعی اگر مسخره هست خب بگید. اگر باحاله بگید. اگر مبتدیه بگید . اصل بگید برید کشکتون بسابید. هر چی. بگید جمش کنید برید پی کارتون. بگید حالاحالا ها کار دارید. بگید فقط بگید که چی؟ یا تو سرمون بزنید یا نازمون کنید خب.
سر همین کم توجهی ها و شاید توجهی هست ( که خب طبق آثار و شواهد هست) ولی بازخورد ندادن ها دلسردی میاد تو کار. خب چند تا از دوستان کم کم کشش و جاذبه کار براشون از بین میره بعد باز ما میریم و افرادی رو جذب میکنیم که بیان کار کنند. باز اونها میان و هر روز ممکنه چرخه دوباره تکرار بشه و یه ترس یا حس بدی هست که نکنه تعطیل بشه. تعطیل بشه؟ خب مگه چی میشه؟ ولی نه حیفه. زحمتش شیرین میشه. شاید رو غلطک افتاد. هی دلگرمی و دلسردی. ...

خیلی حرفها هست ولی بازم تا همین جا سانسور میکنم/ فقط اینو بگم که بزرگتر ها و قدیمی تر های بخش باید (خداییش باید دیگه) بیشتر مجله بخش رو حمایت کنند و انرژی بدهند. نمیدونم اسم بیارم یا نه ولی فکر کنم بگم بهتره. مهرداد/ علی ها/ رضا/ مجید/ امیر منچستری/امید رئالی/نوید ها/ حامد/آرین/فرامرز/ آقا مهدی ها/ اقا رضا ها و سایر دوستان،عشق فوتبالی های پی تی. اقا این کار گل روی شما و دوستی ها و بخش فوتبال پی تی داره میاد جلو. چرا کمکش نمیکنید ؟ خودتون یه گشتی بزنید دهها نمونه گیر میارید که بخاطر کم لطفی و عدم عنایت لازم تعطیل شده. با همت بچه های مجله که همشون هم از کسانی هستند که بخش روشون حساب مثبت داره ( ساسان/ فرزاد / حسام / علی / امیر و ...) هر بار که این کشتی یه جورایی به گل میشینه باز ترمیم میشه و راه میافته. شما چرا یه دستی نمیگیرید و یه هل کوچیک نمیدید؟ این که دیگه به فدراسیون و دولت و ... ربطی نداره. شما بیایید بشید یه الگو بین خودمون که بگیم ما مثل همچی فوتبالمون نیستیم. بگیم ما قدر داشته هامون رو میدونیم. که بگیم حق و نا حق نمیکنیم. چه میدونم بگیم مرده پرست نیستیم و .. . حیفه که کار تا این شماره جلو اومده بی مهری ببینه.

فکر کنم اصل مطلب رو یه جورایی رسوندم و الان احساس بهتری دارم. ببخشید اگه جمله ها بی سر و ته موند. هر چی تو فکرم بود رو فقط نوشتم. بقول شاپور واژه ها از قفس ذهن فرار میکنند و از دهان که بیرون میرند انگار ماهی از تنگ افتاد بیرون ولی شاید با مردنش اثری داشته باشه. امیدوارم که هوای همدیگه رو داشته باشیم.

یا حق.

و اما بعد :دی
این شماره آخر که دیشب زحمت انلاین کردنش رو حسام جان کشیدن کار خوبیه که به نظرم خوندنش خالی از لطف نیست. دو تا نویسنده جدید هم داریم که تو استارت کار به نظرم خوب ظاهر شدند.
کار خوبی شده. منتظر نظراتتون هستیم.

@ مهران.
بقران ما باید یه پولی بذاریم یه تندیس برای شما تهیه کنیم به عنوان بهترین خواننده و حامی درجه یک از شما قدردانی کنیم. کوچیکتم عمو مهران.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نوشیدن آب پرتقال با گرگ های کثیف در همین نزدیکی ها:
چیزی خیلی نزدیک به شاهکار بود!!! یه سبک جدید نوشتاری رو دیدم در مجله و از خوندنش به عنوان یک آرسنالی فوق العاده لذت برم. امیدوارم باز هم شاهد این قبیل شاهکارها از کاربر "هری" عزیز باشیم :)

از پشت لنز:
افتضاح...!!! یه ایده خوب که به گند کشیده شد! ببخشید خیلی رک حرفمو زدم اما باید انتقاد پذیر باشی جواد جان :دی
/
باقی مقالات هم زیبا بودند علی الخصوص " این عشق گریز ناپذیر" که خیلی حرفه ای کار شده بود. مرسی علی آقا

JVD:
الحق که مرده پرستیم!
//////
دست همگی درد نکنه

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام به همه
دو دقیقه وقت میخوام از برو بچی که این پست رو میبینند.حالا دو دقیقه شد سه دقیقه دبه نکنید. یه کم طولانیه ولی خب شاید یه مقداری از مهم بودن هم گذشته و داره تاریخ شنیدنش رد میشه. شاید بعدا بدرد نخوره. لطف کنید بخوانید. سخت نگیرید که طولانیه. خواهشا.

روراست بگم: ببینید رفقا، چند تا از بین شما دارند یه کار خوب انجام میدن. خداییش تو این زمونه بی هیچ دستاورد قابل لمسی دارند یه کاری رو ارائه میدهند که این تاپیک به قولی تاپیک روابط عمومیش هست.یه کار دلیه و دنبال دلدار. همه مثل هم هستیم. یه کم ، کم تر یا بیشتر گرفتاری های درسی و کاری و زندگی خودمون رو داریم. اوقات فراغتمون کم و بیش شبیه هم هست. و ... اما اون چیزی که بین ما مشترک هست همین پی تی هست به نوعی. اینکه به واسطه این فروم و البته بخش فوتبال با هم رفیق شدیم و برای هم احترام قائلیم. با هم حرف و بحث داریم /گاهی شیرین و گاهی تلخ و اول و آخر هر بحثمون هم شاید بشه یه موفقیت و خیر خواهی فوتبالی دید. یه نفع فوتبالی که میشه موفقیت تیم محبوبمون که مثل همیشه برای این عشق یعنی فوتبال فقط خرج میکنیم. شاید لبخندش اونقدر بهمون حال نده و مهم نباشه که از موفق نشدنش حرص میخوریم. حالا تو همین پی تی که اصل جنس بین بچه های این بخش فوتبال هست داره یه کار فوتبالی انجام میشه. از جنس خود فوتبال . از جنس حاشیه اش و یا هر چیز دیگه تو این مایه ها.

این حرفهایی که میزنم اصلا بین بچه های مجله هماهنگ نشده و فقط امیدوارم حرفهای من حرفهای اونها هم باشه و بعد از من دلخور نشوند بخاطر اینکه اینها رو میگم. بارها خواستم بگم و نگفتم ولی ایندفعه دارم میگم.

اصل قضیه اینه که ما دلمون میخواهد اینجا باشیم. مجله رو عرض میکنم. دوست داریم مجله شما باشیم. یعنی دوست داریم که شما ما رو بخواهید. نه این بگم تهدیده و اگر نخواهید میریم یه جای دیگه. نه! شاید بگید جایی ندارید که برید. درست ولی من منظورم اینه که دوست داریم کاری که انجام میشه برای شما و این بخش باشه. چون ما هم مال همین جاییم. مال همین تاپیکهای هواداری و مال همین دوستی های پی تی ای. خیلی کارا میشه. واقعا میشینیم فکر میکنیم که چیکار کنیم که بچه ها بیشتر به ما بها بدن. راحت بگم خب ما دوست داریم حاصل کارمون دیده بشه و بهش توجه بشه. نه صرفا نگاه مثبت. نگاه واقعی اگر مسخره هست خب بگید. اگر باحاله بگید. اگر مبتدیه بگید . اصل بگید برید کشکتون بسابید. هر چی. بگید جمش کنید برید پی کارتون. بگید حالاحالا ها کار دارید. بگید فقط بگید که چی؟ یا تو سرمون بزنید یا نازمون کنید خب.
سر همین کم توجهی ها و شاید توجهی هست ( که خب طبق آثار و شواهد هست) ولی بازخورد ندادن ها دلسردی میاد تو کار. خب چند تا از دوستان کم کم کشش و جاذبه کار براشون از بین میره بعد باز ما میریم و افرادی رو جذب میکنیم که بیان کار کنند. باز اونها میان و هر روز ممکنه چرخه دوباره تکرار بشه و یه ترس یا حس بدی هست که نکنه تعطیل بشه. تعطیل بشه؟ خب مگه چی میشه؟ ولی نه حیفه. زحمتش شیرین میشه. شاید رو غلطک افتاد. هی دلگرمی و دلسردی. ...

خیلی حرفها هست ولی بازم تا همین جا سانسور میکنم/ فقط اینو بگم که بزرگتر ها و قدیمی تر های بخش باید (خداییش باید دیگه) بیشتر مجله بخش رو حمایت کنند و انرژی بدهند. نمیدونم اسم بیارم یا نه ولی فکر کنم بگم بهتره. مهرداد/ علی ها/ رضا/ مجید/ امیر منچستری/امید رئالی/نوید ها/ حامد/آرین/فرامرز/ آقا مهدی ها/ اقا رضا ها و سایر دوستان،عشق فوتبالی های پی تی. اقا این کار گل روی شما و دوستی ها و بخش فوتبال پی تی داره میاد جلو. چرا کمکش نمیکنید ؟ خودتون یه گشتی بزنید دهها نمونه گیر میارید که بخاطر کم لطفی و عدم عنایت لازم تعطیل شده. با همت بچه های مجله که همشون هم از کسانی هستند که بخش روشون حساب مثبت داره ( ساسان/ فرزاد / حسام / علی / امیر و ...) هر بار که این کشتی یه جورایی به گل میشینه باز ترمیم میشه و راه میافته. شما چرا یه دستی نمیگیرید و یه هل کوچیک نمیدید؟ این که دیگه به فدراسیون و دولت و ... ربطی نداره. شما بیایید بشید یه الگو بین خودمون که بگیم ما مثل همچی فوتبالمون نیستیم. بگیم ما قدر داشته هامون رو میدونیم. که بگیم حق و نا حق نمیکنیم. چه میدونم بگیم مرده پرست نیستیم و .. . حیفه که کار تا این شماره جلو اومده بی مهری ببینه.

فکر کنم اصل مطلب رو یه جورایی رسوندم و الان احساس بهتری دارم. ببخشید اگه جمله ها بی سر و ته موند. هر چی تو فکرم بود رو فقط نوشتم. بقول شاپور واژه ها از قفس ذهن فرار میکنند و از دهان که بیرون میرند انگار ماهی از تنگ افتاد بیرون ولی شاید با مردنش اثری داشته باشه. امیدوارم که هوای همدیگه رو داشته باشیم.

یا حق.

و اما بعد :دی
این شماره آخر که دیشب زحمت انلاین کردنش رو حسام جان کشیدن کار خوبیه که به نظرم خوندنش خالی از لطف نیست. دو تا نویسنده جدید هم داریم که تو استارت کار به نظرم خوب ظاهر شدند.
کار خوبی شده. منتظر نظراتتون هستیم.

@ مهران.
بقران ما باید یه پولی بذاریم یه تندیس برای شما تهیه کنیم به عنوان بهترین خواننده و حامی درجه یک از شما قدردانی کنیم. کوچیکتم عمو مهران.

:cigar:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خیلی خوب بود مخصوصا مصاحبه با امیر داشتم میخوندم یک صحنه فکر کردم خوده ونگره:D
نقل انتقالات سری آ هم کامل و خوب بود:)
عضو جدیدتونم سبک خوبی رو انتخاب کرده ولی به نظر من توهین به یک تیم کار جالبی نباشه:rolleyes:
از پشت لنز جالب نبود
درکل خیلی خوب بود دست همگی تون درد نکنه خسته نباشین
فقط نظرسنجی هم یادتون نره(درستش کنین)

Last edited:

هری

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من مجله داره به بلوغ میرسه.. یک نوع بلوغ فکری و حالتی شبیه مراجع ارسال اندیشه در جوامع و سپهر نوع آوری در ذات جامعه که جولان گاه اندیشه هاست ...
امید است ره نورد خوبی برای اندیشه های تکمیلی و عدم افول در بطن نوع و فصل اندیشه هامون شیم...
با تشکر از دوستان نویسنده و خوانندگان عزیز....
...................
جواد جان لذت بردم...
امیر جان مرسی از تایید و حمایت از اندیشه هام... :)))

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به نظر من مجله داره به بلوغ میرسه.. یک نوع بلوغ فکری و حالتی شبیه مراجع ارسال اندیشه در جوامع و سپهر نوع آوری در ذات جامعه که جولان گاه اندیشه هاست ...
امید است ره نورد خوبی برای اندیشه های تکمیلی و عدم افول در بطن نوع و فصل اندیشه هامون شیم...
با تشکر از دوستان نویسنده و خوانندگان عزیز....
...................
جواد جان لذت بردم...
امیر جان مرسی از تایید و حمایت از اندیشه هام... :)))
:eek::eek::eek::blink::blink::blink::wacko::wacko::wacko:
خیلی خوب بود مخصوصا مصاحبه با امیر داشتم میخوندم یک صحنه فکر کردم خوده ونگره
کم کم داره ازت خوشم میاد:D

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام به همه

........

@ مهران.

درود بر تو ... تایید میشود ...

باقی مقالات هم زیبا بودند علی الخصوص " این عشق گریز ناپذیر" که خیلی حرفه ای کار شده بود. مرسی علی آقا

دست همگی درد نکنه

سپاس از لطفت ...

اما بعد...

رفقا کم و کاستی ها رو برما ببخشید... برگ سبزی بود تحفه درویش... دم همه بچه های تحریریه هم گرم و قلمشون پر قوت ...

پاینده باشید...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام . یه خسته نباشید به همه بچه های گل مجله که واقعا بدون هیچ گونه چشمداشتی زحمت میکشن که این جای تقدیر داره بدون شک. دست همتون درد نکنه و مطمئن باشید اکثر بچه های فعال اینجا با اینکه نمیان نظرشون رو بگن مطمئنا قدر این زحمتتون رو میدونن . (متاسفانه این مورد که میایم و مجله رو دانلود میکنیم و یه نگاه بهش میندازیم اما نظرمون رو نمیگیم من فکر کنم یجورایی عادتمون شده ! نه اینکه فقط برای این تاپیک و این مجله , این مورد رو من به صورت مثال و کلی گفتم که فکر کنم منظور من رو فهمیدید)

اما در مورد خودم باید بگم که راستیتش من هر وقت که خواستم بیام و مجله رو بخونم و بیام نظرم رو بگم یا یادم میرفت یا وقتش نمیشد .. اتفقا چند شماره مجله رو هم دنبال میکردم اما نه دو,سه شماره اخیر رو فکر کنم شماره های مربوط پارسال بود. و همونطور که گفتم منم از اون دسته بودم که نظر ندادم که خب کم لطفی از بنده بوده که امیدوارم بتونم حداقل طی این شماره و شماره های آینده جبران کنم .
البته قصدم درد اوردن سرتون با این نوشته طولانی نبود و شاید بگم اتفاقی بعد مدتها این تاپیک رو باز کردم و چشمم به پست جواد عزیز افتاد که جدا حرف حق رو زده قدیمی ها و فعالای این بخش میتونن با دادن چند کلمه نظر دادن یه تشکری از زحمتتون کرده باشن.
خواستم بگم من به نوبه خودم از این به بعد خواننده مجله خوبتون هستم و خوشحال میشم اگه کمی هم بود بتونم کمی کنم.

- مجله جدید رو زدم دانلود بخونمش حتما میام و نظرم رو میگم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب من خودم از این شماره تا حدود زیادی راضی هستم.
از نوید و آرین (هر دو عزیز) ممنونم . امیدوارم که با حمایت شما و دیگر دوستان بتونیم روند خوبی داشته باشیم.

در مورد نوشته علی اقا و روبی عزیز باید نمره بالایی رو بگیریم. هر دو تا به نظرم بار فوتبالی خوبی داشت. بخصوص روبی عزیز به عنوان اولین حضور نشون داده بودند که برای این نوشته وقتی رو برای تحقیق اختصاص دادند.
نوشته آقا فرزاد دید جالبی از قضیه بود که واقعا تو این فضای بدی که علیه استقلال هست به نکات خوبی اشاره کرده بود که نشون میده منطقی هست.
در مورد دوست جدیدمون هری میخواستم حرفهایی بزنم که شاید چون تعریف میشد بهتر دیدم خلاصه کنم تو یه جمله که هری میتونه موفقت خوبی تو این مجله بدست بیاره. کارت برای شروع بالاتر از انتظار اولیه بود رفیق.

در مورد قسمت از پشت لنز یه توضیح بدم.
ایده کار و انجامش با خودم بوده. ضعفش هم متقابلا به خودم برمیگرده و نه گروه. من قبول دارم. ببینید ایده به نظرم خیلی خوب هست و یه جور پوشش تصویری خبرهایی هست که به دلایلی شاید نتونیم در غالب نوشته بهش بپردازیم. اما اجراش خب نیاز به کار بیشتر داره. قبول دارم که کار گرافیکی تقریبا ساده ای روش شده و خب شاید دلیلش یه کم عجله ای شدنش باشه و خب خودم ماه قبل خیلی فرصت نداشتم. اینو قبول دارم ولی نه در حد ادبیاتی که امیر داشت.به قول نوید جان جالب نبود. صفحه دومش هم هر شماره اختصاص پیدا میکنه به یه رویداد خاص. خب برای این شماره چون ایویچ فوت کرده بود و البته به فوتبال ما خدمت بزرگی کرده بود تصویر ایشون انتخاب شد. ربطی هم به مرده پرستی نداره. بهرحال این بار با ایشون شروع شده. خب ما یه لشگر مربی با شعور و با دانش داریم که زنده هستند. نمیشه برای اینکه بگیم مرده پرستی نباشه عکس اونها رو جا بدیدم. بهر حال یه حرکت قدردانی بود همین.
ایشا.. با کمک دوستان ضعفهای این بخش رو برطرف کنیم و یه قسمت جالب ازش دربیاریم. ممنون.
/////////////////
نمیدونم علتش چی میتونه باشه و شاید هم میدونم و نمیگم ولی دوست دارم یه بار دیگه از آرین و نوید و مهران تشکر کنم.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
جواد جان من تا حالا تقریبا 95% تمام مجلات رو دانلود و پیگیری کردم ... درسته حق با توه ، کم لطفی میکنیم و نمیایم :blush:نظرمون رو بگیم

شماره 32 رو هم امروز دانلود کردم :)
یکی از شماره های خوبی بود که تا حالا خونده بودم
بخش از پشت لنز هم خیلی ایده جالبیه ... مطمئنم که شماره به شماره بهتر هم میشه ;)
از همین جا به همتون خسته نباشید میگم :heart:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من هم مجله رو دانلود کردم و خواندم بسیار خوب و زیبا بود به همه دوستان خسته نباشید می گم :happy:
درمورد بخش از پشت لنز هم با حامد جان موافقم ایده خیلی خوبی هست و به نظر من هم توی شماره های بعدی بهتر می شه ( البته این شماره هم انقدر بد نبود ) :cool:

Last edited:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان . شرمنده همونطور که توضیح دادم وضعیت اینترنت بسیار خراب بود آخرش مجبور شدم شماره جدید رو برم از کافی نت دانلود کنم .

خوب اول نظرم رو در مورد شماره 31 بدم

قسمت بدرود که برای ناصر خان توسط علی عزیز نوشته شده بود خیلی زیبا بود . دقیقآ همون چیزی بود که ناصر خان رو در عیار فوتبالیست بودن و مربی بودن و یک اسطوره خارج از زمین فوتبال نشون میداد . خیلی خوب نوشته شده بود که این ناصر خان عزیز که میلیون ها نفر تو ایران دوستش دارند به چه دلیل و صفاتی اینقدر بزرگ بود و بزرگ تر از همیشه از بینمون رفت . روحش شاد .

قسمت ایستگاه آخر به سبک ما هم بسیار جالب بود . مخصوصآ یک جمله ای بنده خوندم که چکیده ای بود به قول معروف . " چون فوتبال ما به شدت سیاسی است گاها حتی بیان واقعیت ها هم عواقب دارد و خب بالطبع ما نیز از بسیاری حقایق بی اطلاع می مانیم " واقعآ همینطوره
قسمت دیگری هم بود که خیلی جالب و متاثر کننده بود البته . " پاس تهران که روزگاری برای هواداران سرخابی تهران و همه فوتبالی های ایران تیمی بود که حداقل رویارویی با آن سخت بود و رقیبان از
دستش در عذاب بودند، حالا جایگاهی یافته که رقیبان برایش دلسوزی کنند و ترحم دیگران را ببیند. " واقعآ هم پاس یک زمانی هیولایی بود واسه خودش . بازیهاش با تیم های سرخابی چیزی از دربی کم نداشت . من البته زمان های قدیم رو یادم نمیاد ولی خوب تا جایی که یادمه همون موقع هایی که **** و ... تیم رو صاحب شدن باز هم پاس طرفداران قلیل خودش رو داشت . پدر من اون زمونا با کلی پا درد و کهولت سن تمام بازی های پاس داخل شهر رو میرفت . خیلی عجیب و کلاسیک بود که اینگونه طرفدارا واسش باقی مونده بودن که فکر کنم الان دیگه اونا هم باقی نموندن . با تشکر از جواد عزیز که عالی بررسی کرده بود . it was amazing

قسمت فینال لیگ قهرمانان هم که نیازی به تعریف نداره . عالی بررسی شده بود و در مورد خود مطلب هم باید عرض کنم چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ( یا یه همچین چیزی :دی ) . با اینکه بدون اغراق نوشته شده بود باز هم میشد به قدرت بارسای کبیر پی بُرد :دی چه تیمی ! به به :دی با تشکر از میلاد علی عزیز که زحمت این قسمت رو کشیده بودن .

قسمت بگو مگو برای چه هم که واقعآ عالی بود و حرف دل همه هوادارا . انصافآ با همه قسمت هاش حال کردم و یه عکسی هم اونجا بود که دیدم حالم بد شد :دی اما خوشبختانه ماه پشت ابر نموند و اونایی رو که دوستشون داشتیم از تو عکس دیگه با اون یکیای تو عکس نیستن به حمد الله ! باز هم ممنونم از جواد عزیز واسه این قسمت

مورد عجیب لیگ انگلستان هم خیلی عالی بود . تیتر رو که خوندم یاد مورد عجیب بنجامین باتن افتادم :دی و اینکه این هری عزیز هم شناگر ماهری هست و خیلی هم خوب بود این قسمتی که ایشون زحمتش رو کشیده بودن . فقط به دلیل علاقه قلیل بنده نسبت به لیگ کنونی انگلستان و ایتالیا و خبر نداشتن از شرایط نمی تونم در بُعد فنی نظر بدم :دی

قسمت آخر هم که مثل همیشه جواد عزیز در مورد یک اسطوره نوشته بودن عالی بود . رایان گیگز بازیکن بزرگی هست و شخصآ خیلی دلم براش سوخت سر همون جنجال های مسخره که واسش درست شد و تو زندگی خصوصیش دخالت کردن . که البته رسم بر این هست و نمیشه گله ای داشت . کلآ ما قشر بچه معروفا این دردسر ها رو داریم و اجتناب ناپذیر هست .
اون عکس آخر هم خیلی خدا بود. پل اسکولز رو که دیدم یه ربع داشتم میخندیدم عالی بود

در آخر هم باز ممنونم و یک سوال فنی دیگه اینکه آقا ساسان تو لیست نویسندگان بود اما مطلبی از ایشون وجود نداشت تو مجله :دی داستان چی میتونه باشه :دی ؟
نمره بنده هم نسبت به شرایطی که داشتید و سختیا و ... 18.5 هست

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
سلام منم ميخواستم بگم شماره ٣٢ خيلي عالي بود ،دم همگي گرم!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

پیش از هر چیز معذرت می خوام بابت اینکه نتونستم در این شماره مطلبی آماده کنم ( قابل توجه مهران گل :blush:) و پوزش بعدی بابت اینکه تا الان نظر سنجی جدید رو آپدیت نکردم ( قابل توجه نوید عزیز :blush:)

به هر حال شماره 32 مجله در تاپیک مجله اینترنتی فوتبال پرشین تولز قرار داده شد. لطفا دوستانی که تا الان مجله رو دانلود نکردند برای دانلود به اون تاپیک مراجعه کنند. ( قابل ذکره هر کاری کردم نتونستم مجله رو اتچ کنم :wacko:)

اما در نظر سنجی شماره 31 ، یک نمره 20، 2 نمره 17 ، یک نمره بین 10-14 و 3 نمره پایین تر از 10 کسب کردیم.
نظرسنجی شماره 32 هم فعال شد ، دوستان حتما در نظرسنجی شرکت کنید.

انشاا... من هم بعد از مطالعه مجله نظرم رو درباره این شماره میگم خدمتتون. ضمنا حضور رابی و هری عزیز رو هم خیر مقدم میگم و از دو دوست خوبم متشکرم.

شاد و پیروز باشید

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
نمیدونم علتش چی میتونه باشه و شاید هم میدونم و نمیگم ولی دوست دارم یه بار دیگه از آرین و نوید و مهران تشکر کنم.
کوچیکتم جواد جان
worship.gif

سلام خدمت دوستان

پیش از هر چیز معذرت می خوام بابت اینکه نتونستم در این شماره مطلبی آماده کنم ( قابل توجه مهران گل :blush:)
آقا ساسان من مخلصم فقط خواسته نکته بینی کرده باشم :دی
worship.gif

///
خوب میرسیم به نظر بنده در مورد شماره 32 . باز هم تشکر می کنم از همه دست اندرکاران مجله بابت زحمت بدون چشم داشتی که میکشن .
شماره 32 خیلی عالی بود . قسمت اول که مصاحبه حسام با امیر بود خیلی خوب بود . چه حال و حوصله ای دارید این همه سر یه موضوع با هم دیگه حرف میزنید :دی خیلی موشکافانه و دقیق حرف زدید و بنده تازه پی بردم یه چیزایی از فوتبال میدونید :دی just kiddin ! :دی or am I ? :دی ولی جدآ خیلی خوب بود .

قسمت عشق گذیر ناپذیر علی عزیز بسیار عالی بود . یک یادآوری کلی و خوبی بود و خط آخر هم که بی نظیر بود
" پرسپولیس محکوم است به زنده ماندن و در اوج ماندن " که البته چشمم آب نمی خوره با این وضع جاری (!) چیزی بشه و فکر کنم به همون زنده ماندن باید قانع باشیم

قسمت سری آ که روبی عزیز زحمتش رو کشیده بود هم عالی بود ولی خوب من زیاد تو فاز این لیگ ها نیستم و نمی تونم نظر فنی بدم :دی ولی خوب اومدن پیرلو به یووه جالب بود . خیلی وقته اخبارش رو دنبال نکردم . جل الخالق !

قسمت آن مرد رفت که جواد جان زحمت کشیده بودن عالی بود و خیلی لذت بردم. هم از نوع موضوع هم از شخصیت موضوع هم از نوشتار فوق العاده زیبا و احساسی . چه فایده که باز هم یاد ناصر خان آزردمون ....

قسمتی که در مورد استقلال بود رو هم خوندم . من فکر می کردم وضع استقلال تو نقل و انتقالات خیلی بهتر از اینا باشه اما ظاهر حاجی اون ها هم بمباش در حد ترقه بوده . اما بازم وضعشون از پرسپولیس تو نقل و انتقالات بهتره قطعآ !! با تشکر از فرزاد خان گرامی

قسمت نوشیدن آب پرتغال با گرگ های کثیف در همین نزدیکی عالی بود . محشر بود . خیلی نوشتار جالب و سبک باهالی داشت . یک حال اساسی کردیم در کنار اینکه از اتفاقات هم با خبر شدیم . با تشکر از هری عزیز . باز هم این مقالات بنویس. خیلی جالب بود

قسمت پشت لنز رو هم تازه دیدم . خیلی خوب بود . کوتاه و خواندنی بود . خیلی هم متاسف شدیم از مرگ ایویچ . با تشکر از جواد عزیز. قطعآ این قسمت بهتر میشه و به یکی از قسمت های عالی تبدیل میشه

جای قسمت اسطوره های اون یکی جواد عزیز هم خالی بود . ایشالا هر چند شماره بتونه یکی آماده کنه

باز هم ممنونم از همتون
نمره بنده 19
icon12.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
مجله را خواندم :D
خب به نظر من از شماره های خوب بود. کلا مهران جان توضیحات مبسوط دادند ولی من از سه نوشته رابی ، علی و جواد عزیز لذت بردم. در نهایت از همه دوستان متشکرم که وقت گذاشتن و مجله رو آماده کردن و از سایر دوستان که مجله رو خوندن و نظر دادن و اونهایی که خوندن و نظر ندادن :wacko:
حضور هری عزیز و نوع نوشتارشون هم از نقاط قوت این شماره بود به نظر من

فکر می کنم مجله میتونه شکوفا بشه با روندی که در پیش گرفته .

شاد و پیروز باشید

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خسته نباشید
قسمت وندرسا عالی بود
اشک در دیدگانم دیده شد:blush:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دوستان لینک دانلود مستقیم اضافه شد. میتونید بدون دردسر دانلود کنید حالا !

- با تشکر از میلاد !

بالا