سلام به همه
دو دقیقه وقت میخوام از برو بچی که این پست رو میبینند.حالا دو دقیقه شد سه دقیقه دبه نکنید. یه کم طولانیه ولی خب شاید یه مقداری از مهم بودن هم گذشته و داره تاریخ شنیدنش رد میشه. شاید بعدا بدرد نخوره. لطف کنید بخوانید. سخت نگیرید که طولانیه. خواهشا.
روی صحبتم با همه هست . هم اعضا و هم خوانندگان.
روراست بگم: ببینید رفقا، چند تا از بین شما دارند یه کار خوب انجام میدن. خداییش تو این زمونه بی هیچ دستاورد قابل لمسی دارند یه کاری رو ارائه میدهند که این تاپیک به قولی تاپیک روابط عمومیش هست.یه کار دلیه و دنبال دلدار. همه مثل هم هستیم. یه کم ، کم تر یا بیشتر گرفتاری های درسی و کاری و زندگی خودمون رو داریم. اوقات فراغتمون کم و بیش شبیه هم هست. و ... اما اون چیزی که بین ما مشترک هست همین پی تی هست به نوعی. اینکه به واسطه این فروم و البته بخش فوتبال با هم رفیق شدیم و برای هم احترام قائلیم. با هم حرف و بحث داریم /گاهی شیرین و گاهی تلخ و اول و آخر هر بحثمون هم شاید بشه یه موفقیت و خیر خواهی فوتبالی دید. یه نفع فوتبالی که میشه موفقیت تیم محبوبمون که مثل همیشه برای این عشق یعنی فوتبال فقط خرج میکنیم. شاید لبخندش اونقدر بهمون حال نده و مهم نباشه که از موفق نشدنش حرص میخوریم. حالا تو همین پی تی که اصل جنس بین بچه های این بخش فوتبال هست داره یه کار فوتبالی انجام میشه. از جنس خود فوتبال . از جنس حاشیه اش و یا هر چیز دیگه تو این مایه ها.
این حرفهایی که میزنم اصلا بین بچه های مجله هماهنگ نشده و فقط امیدوارم حرفهای من حرفهای اونها هم باشه و بعد از من دلخور نشوند بخاطر اینکه اینها رو میگم. بارها خواستم بگم و نگفتم ولی ایندفعه دارم میگم.
اصل قضیه اینه که ما دلمون میخواهد اینجا باشیم. مجله رو عرض میکنم. دوست داریم مجله شما باشیم. یعنی دوست داریم که شما ما رو بخواهید. نه این بگم تهدیده و اگر نخواهید میریم یه جای دیگه. نه! شاید بگید جایی ندارید که برید. درست ولی من منظورم اینه که دوست داریم کاری که انجام میشه برای شما و این بخش باشه. چون ما هم مال همین جاییم. مال همین تاپیکهای هواداری و مال همین دوستی های پی تی ای. خیلی کارا میشه. واقعا میشینیم فکر میکنیم که چیکار کنیم که بچه ها بیشتر به ما بها بدن. راحت بگم خب ما دوست داریم حاصل کارمون دیده بشه و بهش توجه بشه. نه صرفا نگاه مثبت. نگاه واقعی اگر مسخره هست خب بگید. اگر باحاله بگید. اگر مبتدیه بگید . اصل بگید برید کشکتون بسابید. هر چی. بگید جمش کنید برید پی کارتون. بگید حالاحالا ها کار دارید. بگید فقط بگید که چی؟ یا تو سرمون بزنید یا نازمون کنید خب.
سر همین کم توجهی ها و شاید توجهی هست ( که خب طبق آثار و شواهد هست) ولی بازخورد ندادن ها دلسردی میاد تو کار. خب چند تا از دوستان کم کم کشش و جاذبه کار براشون از بین میره بعد باز ما میریم و افرادی رو جذب میکنیم که بیان کار کنند. باز اونها میان و هر روز ممکنه چرخه دوباره تکرار بشه و یه ترس یا حس بدی هست که نکنه تعطیل بشه. تعطیل بشه؟ خب مگه چی میشه؟ ولی نه حیفه. زحمتش شیرین میشه. شاید رو غلطک افتاد. هی دلگرمی و دلسردی. ...
خیلی حرفها هست ولی بازم تا همین جا سانسور میکنم/ فقط اینو بگم که بزرگتر ها و قدیمی تر های بخش باید (خداییش باید دیگه) بیشتر مجله بخش رو حمایت کنند و انرژی بدهند. نمیدونم اسم بیارم یا نه ولی فکر کنم بگم بهتره. مهرداد/ علی ها/ رضا/ مجید/ امیر منچستری/امید رئالی/نوید ها/ حامد/آرین/فرامرز/ آقا مهدی ها/ اقا رضا ها و سایر دوستان،عشق فوتبالی های پی تی. اقا این کار گل روی شما و دوستی ها و بخش فوتبال پی تی داره میاد جلو. چرا کمکش نمیکنید ؟ خودتون یه گشتی بزنید دهها نمونه گیر میارید که بخاطر کم لطفی و عدم عنایت لازم تعطیل شده. با همت بچه های مجله که همشون هم از کسانی هستند که بخش روشون حساب مثبت داره ( ساسان/ فرزاد / حسام / علی / امیر و ...) هر بار که این کشتی یه جورایی به گل میشینه باز ترمیم میشه و راه میافته. شما چرا یه دستی نمیگیرید و یه هل کوچیک نمیدید؟ این که دیگه به فدراسیون و دولت و ... ربطی نداره. شما بیایید بشید یه الگو بین خودمون که بگیم ما مثل همچی فوتبالمون نیستیم. بگیم ما قدر داشته هامون رو میدونیم. که بگیم حق و نا حق نمیکنیم. چه میدونم بگیم مرده پرست نیستیم و .. . حیفه که کار تا این شماره جلو اومده بی مهری ببینه.
فکر کنم اصل مطلب رو یه جورایی رسوندم و الان احساس بهتری دارم. ببخشید اگه جمله ها بی سر و ته موند. هر چی تو فکرم بود رو فقط نوشتم. بقول شاپور واژه ها از قفس ذهن فرار میکنند و از دهان که بیرون میرند انگار ماهی از تنگ افتاد بیرون ولی شاید با مردنش اثری داشته باشه. امیدوارم که هوای همدیگه رو داشته باشیم.
یا حق.
و اما بعد :دی
این شماره آخر که دیشب زحمت انلاین کردنش رو حسام جان کشیدن کار خوبیه که به نظرم خوندنش خالی از لطف نیست. دو تا نویسنده جدید هم داریم که تو استارت کار به نظرم خوب ظاهر شدند.
کار خوبی شده. منتظر نظراتتون هستیم.
@ مهران.
بقران ما باید یه پولی بذاریم یه تندیس برای شما تهیه کنیم به عنوان بهترین خواننده و حامی درجه یک از شما قدردانی کنیم. کوچیکتم عمو مهران.
به نظر من مجله داره به بلوغ میرسه.. یک نوع بلوغ فکری و حالتی شبیه مراجع ارسال اندیشه در جوامع و سپهر نوع آوری در ذات جامعه که جولان گاه اندیشه هاست ...
امید است ره نورد خوبی برای اندیشه های تکمیلی و عدم افول در بطن نوع و فصل اندیشه هامون شیم...
با تشکر از دوستان نویسنده و خوانندگان عزیز....
...................
جواد جان لذت بردم...
امیر جان مرسی از تایید و حمایت از اندیشه هام...))
کم کم داره ازت خوشم میادخیلی خوب بود مخصوصا مصاحبه با امیر داشتم میخوندم یک صحنه فکر کردم خوده ونگره
سلام به همه
دو دقیقه وقت میخوام از برو بچی که این پست رو میبینند.حالا دو دقیقه شد سه دقیقه دبه نکنید. یه کم طولانیه ولی خب شاید یه مقداری از مهم بودن هم گذشته و داره تاریخ شنیدنش رد میشه. شاید بعدا بدرد نخوره. لطف کنید بخوانید. سخت نگیرید که طولانیه. خواهشا.
روی صحبتم با همه هست . هم اعضا و هم خوانندگان.
........
@ مهران.
بقران ما باید یه پولی بذاریم یه تندیس برای شما تهیه کنیم به عنوان بهترین خواننده و حامی درجه یک از شما قدردانی کنیم. کوچیکتم عمو مهران.
باقی مقالات هم زیبا بودند علی الخصوص " این عشق گریز ناپذیر" که خیلی حرفه ای کار شده بود. مرسی علی آقا
دست همگی درد نکنه
کوچیکتم جواد جانسلام
نمیدونم علتش چی میتونه باشه و شاید هم میدونم و نمیگم ولی دوست دارم یه بار دیگه از آرین و نوید و مهران تشکر کنم.
آقا ساسان من مخلصم فقط خواسته نکته بینی کرده باشم :دیسلام خدمت دوستان
پیش از هر چیز معذرت می خوام بابت اینکه نتونستم در این شماره مطلبی آماده کنم ( قابل توجه مهران گل :blush![]()