• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام دوستان
به همه ی کسانی که توی ساخت این مجله سهمی داشتند خسته نباشید عرض میکنم و یه تبریک جانانه نیز یهشون میگم واقعا مجله ی خوبی بود.
flowerysmile.gif

من شماره های دیگه هم دانلود میکردم و میخوندم ولی هیچ وقت نظر نمیدادم..واقعا شرمنده ام...
shy.gif

حالا در مورد این شماره:
همون طور که گفتم شماره ی خوبی بود. به خاطر اینکه هیچ گونه صحبت یک طرفه ای توی اون ذکر نشده بود و دوستان همه ی جوانب رو در نظر گرفته بودند.
مطلب اول که در مورد بازیکنان خارجی بود به نظرم کامل بود و هیچ گونه انتقاد و اعتراضی بهش وارد نبود.
از مطلب دوم خیلی خوشم اومد...شاید به خاطر این باشه که من خودم عاشق ایتالیا هستم..ویه دلیل دیگه هم داشت که من اصلا در باره ی این جام جهانی هیچ چیزی نمی دونستم و برام خیلی جالب بود... ممنون کهنه کار ایتالیایی
مطلب دیگه که در مورد دوپینگ و مصرف مواد نیرو زا بود بد نبود و معلوم بود که خیلی زحمت در موردش کشیده شده بود.
درباره ی گزارشگرها هم که عالی بود واقعا باید ایشون رو برای نکته بینی تحسین کرد.
و مطلب آخر هم خوب بود ولی من که رئالی نیستم.... :دی
کاریکاتور ها هم محشر بود واقعا هنرمندانه بود.
ok.gif

در کل از همه ی شما ممنونم

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
و کاریکاتور های اقا مرتضی هم که جدا حرف نداره. این شماره هم برامون چندتا هنرمنمایی داشتند که شخصا واقعا با کارهاشون حال میکنم!

... کاریکاتورها هم که جدیدا آقا مرتضی زحمت کشیده واقعا رونق و رنگ و آب جدید داده به مجله .

پ.ن: آقا مرتضی هم واقعا کارش درست و من افسوس میخورم که همچین هنرمندی رو مدتها از وجودش بی خبر بودیم .

سلام بر دوستان گل خودم در تالار بسیار خوب فوتبال.

اولا: از اظهار لطف و محبت تون نسبت به کاریکاتورها و خودم ممنونم. شرمنده می کنید!

حقیقتش اینه که من ممکنه که در دنیای حرفه ای اگر می خواستم همین کاریکاتورها را برای نشریات ورزشی کار کنم باید پول خوبی می گرفتم و 100 البته سایر دوستانی که کار تالیف ترجمه ویرایش صفحه آرایی و کل کار گرافیکی مجله رو انجام می دهند ولی می خواهم این را عرض کنم که بیش از هر چیز خیلی خوشحالم از این که توانسته ام سهم مختصری در کار ارزشمند تیمی ای که در حال انجام است داشته باشم و بدون تردید چیزی که برای همه ما باقی خواهد ماند، همین جو صمیمی و رفاقتی است که بین اعضای گروه در درجه اول و در درجه دوم بین مخاطبان خودمون که همه کاربرهای این فورم باشند، ایجاد شده و تجربه ای جالب از یک کار با دوستان مجازی که حالا دور نیست که به دوستان غیر مجازی و رئال! (خارج از محیط فورم) هم بدل شوند! همیشه به این معتقد بوده ام که هزار دوست کم و یک دشمن زیاد است! این حرف هایی که می گویم ابدا شعار نبوده و نیست ولی باز هم می گویم که برای من با این دوستان بودن و فعالیت کردن افتخار است.

در نهایت: خیلی خرسند تر خواهیم شد که همه دوستانی که اینجا هستند با نظرات فنی و دید انتقادی اتفاقا سفت و سخت کار ما را ببینند تا با هم بحث کنیم و بالاخره از دل همین بحث ها و شوخی ها و متلک ها و غیره و ذلک! و همینطور از قِبَل لذت در کنار هم بودن بین جمع دوستان بیشتر یاد گرفتن را به ارمغان ببریم.

یا حق

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام دوستان
به همه ی کسانی که توی ساخت این مجله سهمی داشتند خسته نباشید عرض میکنم و یه تبریک جانانه نیز یهشون میگم واقعا مجله ی خوبی بود.
flowerysmile.gif

من شماره های دیگه هم دانلود میکردم و میخوندم ولی هیچ وقت نظر نمیدادم..واقعا شرمنده ام...
shy.gif

حالا در مورد این شماره:
همون طور که گفتم شماره ی خوبی بود. به خاطر اینکه هیچ گونه صحبت یک طرفه ای توی اون ذکر نشده بود و دوستان همه ی جوانب رو در نظر گرفته بودند.
مطلب اول که در مورد بازیکنان خارجی بود به نظرم کامل بود و هیچ گونه انتقاد و اعتراضی بهش وارد نبود.
از مطلب دوم خیلی خوشم اومد...شاید به خاطر این باشه که من خودم عاشق ایتالیا هستم..ویه دلیل دیگه هم داشت که من اصلا در باره ی این جام جهانی هیچ چیزی نمی دونستم و برام خیلی جالب بود... ممنون کهنه کار ایتالیایی
مطلب دیگه که در مورد دوپینگ و مصرف مواد نیرو زا بود بد نبود و معلوم بود که خیلی زحمت در موردش کشیده شده بود.
درباره ی گزارشگرها هم که عالی بود واقعا باید ایشون رو برای نکته بینی تحسین کرد.
و مطلب آخر هم خوب بود ولی من که رئالی نیستم.... :دی
کاریکاتور ها هم محشر بود واقعا هنرمندانه بود.
ok.gif

در کل از همه ی شما ممنونم

درود بر شما!

ممنون که تشریف آورده و در مورد مجله خودتون اظهار نظر می کنید.

از جانب دوستان گروه مجله عرض می کنم که اینکه دوستانی مانند شما بیایند و حتی اگر در یک سطر از ما انتقاد کنند و حتی به ما نمره زیر 10 هم بدهند، برای ما بازخورد خوبی است و یقینا دلگرم مان می کند. (ببنیند چقدر اینجا سوت و کور بوده که می گوییم جون مادرتون بیایید به ما نمره زیر 10 بدهید!!! :D این رو البته فقط به قصد مزاح گفتم...)

اما اگر این زیر ذره ببین بردن ها و نگاه ها موشکافانه تر هم بشود دیگر نور علی نور خواهد بود. شاید بهتر باشه دوستان یک فکری برای منتقد برتر مجله هم بکنند تا به نوعی بشه ازشون تقدیر بکنیم!

این را نباید دست کم گرفت که ما قرار است بهتر شویم و با هم باشیم تا دست آخر چیزی هم کاسب شویم! (کاسبی از نوع غیر مادی اش البته!)

باز هم ممنون از بذل توجه تون به نشریه عالی ای که دوستان بزرگوارم دارند در اون زحت می کشند و من هم در کنارشان دارم لذت این کار گروهی را تجربه می کنم.

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
با سلام مجدد
من یه سوالی داشتم که توپست قبلی یادم رفت بنویسم.اونم اینه که منم میتونم مطلب جمع کنم و بدم یا نه؟فقط برای چندتا شماره نه برای همیشه؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
با سلام مجدد
من یه سوالی داشتم که توپست قبلی یادم رفت بنویسم.اونم اینه که منم میتونم مطلب جمع کنم و بدم یا نه؟فقط برای چندتا شماره نه برای همیشه؟

فرزاد جان چرا که نه عزیز.

زمینه های مورد نظر برای همکاری رو با خود بنده در پی ام میتونید مطرح کنید. با هم در موردش صحبت میکنیم و خوشحال هم میشیم.

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
فرزاد جان چرا که نه عزیز.

زمینه های مورد نظر برای همکاری رو با خود بنده در پی ام میتونید مطرح کنید. با هم در موردش صحبت میکنیم و خوشحال هم میشیم.

خیلی ممنون .سعی میکنم که موضوعات و مطالب خوبی جمع آوری کنم.

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
جالبه تا به امروز 204 بار دانلود داشتیم و فقط 5 نظر که یکیش عضو ثابت هست و حتی اگه شماره ای هم بیرون ندیم اون یک نظر رو داریم و از 4 تای باقیمونده هم حداقل نیمیش احتمالا داخلی هست

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
جالبه تا به امروز 204 بار دانلود داشتیم و فقط 5 نظر که یکیش عضو ثابت هست و حتی اگه شماره ای هم بیرون ندیم اون یک نظر رو داریم و از 4 تای باقیمونده هم حداقل نیمیش احتمالا داخلی هست

تعداد دانلودها دلگرم كننده است ولي وضعيت نظر سنجي و ميزان مشاركت اعضا در آن، متاسفانه خير!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
07771140268198585525.jpg

به زودی ... !

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
چه جالب !
این تریلرشه :D

شماره 43 هم که مال بهمن ماه بود ، من فکر میکردم یه جایی خوندم که مجله قراره 15 روز یکبار بیاد ، مثل اینکه درست خوندم ....

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بله محسن جان
اینم از اقدامات جدید هست :blush:

مجله رو هم اگر مشکی پیش نیاد هر ماه یکم و پانزدهم ارائه میدیم ولی تو بنر تاریخ نزدیم که اگر مشکلی پیش اومد، بدقولی نشه.

@ روبی جان و آقا مرتضی
اینم ایشا.. درست میشه دوستان. :rolleyes:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

خب اینم شماره 44 مجله فوتبال پرشین تولز.

خوشحالم هم برای اینکه شماره خوبی شده و هم برای اینکه مجله داره هر روز نفس های تازه رو میبره به عمق وجودش.

یه توضیح ویژه بدم همین اول کاری خدمت شما که مجله کم کم داره پاشو فراتر میزاره و تو این بهبود تلاش دوستان قابل تقدیر بوده و ضمنا بهروز جان هم توی زمینه معرفی هر چه بیشتر مجله قدمهای بزرگی برداشتند که لازمه اینجا ازشون تشکر کنیم.
خلاصه حمایت کنید آقا حمایت کنید.

درباره این شماره توضیح زیاده واقعیتش ولی خلاصه کنم
بخاطر شرایطی که بخش برای رسیدگی نیاز داشت (البته متاسفانه!) خیلی تقسیم کار رو ریز کردیم ولی نهایتش فرصت نشد که همه نوشته ها رو آماده کنیم.

مصاحبه داریم با سرکار خانم لیلی رز که معرف حضور همه هستند. جالب هست و خواندنی و اونچیزی که ما برآیند داریم اینه که مصاحبه ها طرفدار خاصی داره.
تیم اروپایی این شماره رم هست و البته کاپتانش رکورد جدید گلزنی تثبیت کرده
کاریکاتور داریم از گلزن دربی ( نه از این کاریکاتور های کم کیفیت که سایتها زدند. کار ما حرفه ایه!) فقط اگه خیلی خوشتون اومد حق رایتش رو از آقا مرتضی بگیرید انصافا با رضایت باشه :دی
نوشته از دربی هم داریم که با توجه به فشردگی کار یه مقداری خلاصه هست. ایشا.. یه مطلب دیگه بعدا که آبها از آسیاب افتاد کار میکنیم که کاملتر باشه.جا داره اینجا هم از جانب تحریریه این پیروزی رو به خوانندگان قرمز دوست تبریک بگم.
مطلب داریم از گلرهای خوب که تو یه تیم رقیب بودند
از مصدومیت رباط صلیبی
از مربیان روی نیمکتهای لیگ ایران از قدیم تا امروز
و یه فتو گالری گویا هم داریم این شماره که آمار پاسور های اروپاست.

آقایان ساسان - علی - حسام - امیر - مرتضی و لیلی خانم زحمت کشیدند. ممنون.
آقا فرزاد هم یه جورایی دیگه بنده رو ساپورت کردند که بتونم مجله رو تقدیمتون کنم. باز ممنون.

خلاصه که خوب کار شده. از دوستان همکار تشکر میکنم که صمیمانه و رفاقتی کار میکنند.

منتظر نظراتتون هستیم.

وعده بعدی ایشا... باشه اول اسفند!

برای دانلود مجله لطفا به تاپیک اصلی مراجعه کنید .

دوستانی که تمایل به حمایت از مجله دارند میتونند از این بنر استفاده کنند:
88767192114429755790.jpg
ممنون

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
معلومه که خیلی برای مجله زحمت کشیده میشه ... خسته نباشید جمیعا .

آقا چه خبره ، شماره قبلیو ما نخوندیم :D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
با تشکر از همه دوستان که در خصوص شماره های مجله نظر میدن برای شماره 43 یک نمره 20 ، 6 نمره 19 و یک نمره پایین تر از 10 داشتیم.
نظرسنجی برای شماره 44 ایجاد شد. لطفا در نظرسنجی شرکت کنید. :)

شاد و پیروز باشید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام :

تشکر از همه دوستان بابت زحمتی که برای مجله میکشن

اما انتقادای زیادی ازشون دارم ( یعنی پیشنهاد - انتقاد )

ببینید شما باید در نظر بگیرید این مجله فیزیکی نیست و تو کامپیوتر میشه دید

از دید من باید حد اقللللللللللللللللللل 60 % از مطالب رو کمتر کنید و به عکس هاش اضافه کنید

دلیلشم واضحه ... کسی حوصله خوندن این همهه مطلبت رو پای کامپیوتر نداره و فکر میکنم وقتتون الکی هدر میره

حالا اگه بیاید عکسهارو بیشتر کنید و مطالب رو کمتر کنید هم طرفدارش بیشتر میشه هم مطلب در دراز مدت بیشتر میتونید بزارید هم اینکه خوندنش حوصله آدمو سر نمیبره

الگو برداری ( نه اینکه کپی کردن ) از مجلات معتبر ایران میتونه خیلی کمک کنه ... مثل زندگی ایده آل و امثال اون که مطالبش رو محدود تر و مفید تر و عکساش رو بیشتر کرده

برای همینه که خیلی طرفدار داره چون گلچین مطالب مفید و جذابو میزاره ... رنگ و لاعاب قشنگی به صفحاتش میده و مشتری و خوانندرو میکشونه طرف خودش

بازم میگم با این کار هم سختیش کمتر میشه هم مطالب گلچین میشه هم طرفدار بیشتر میشه

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
سلام :

تشکر از همه دوستان بابت زحمتی که برای مجله میکشن

اما انتقادای زیادی ازشون دارم ( یعنی پیشنهاد - انتقاد )

ببینید شما باید در نظر بگیرید این مجله فیزیکی نیست و تو کامپیوتر میشه دید

از دید من باید حد اقللللللللللللللللللل 60 % از مطالب رو کمتر کنید و به عکس هاش اضافه کنید

دلیلشم واضحه ... کسی حوصله خوندن این همهه مطلبت رو پای کامپیوتر نداره و فکر میکنم وقتتون الکی هدر میره

حالا اگه بیاید عکسهارو بیشتر کنید و مطالب رو کمتر کنید هم طرفدارش بیشتر میشه هم مطلب در دراز مدت بیشتر میتونید بزارید هم اینکه خوندنش حوصله آدمو سر نمیبره

الگو برداری ( نه اینکه کپی کردن ) از مجلات معتبر ایران میتونه خیلی کمک کنه ... مثل زندگی ایده آل و امثال اون که مطالبش رو محدود تر و مفید تر و عکساش رو بیشتر کرده

برای همینه که خیلی طرفدار داره چون گلچین مطالب مفید و جذابو میزاره ... رنگ و لاعاب قشنگی به صفحاتش میده و مشتری و خوانندرو میکشونه طرف خودش

بازم میگم با این کار هم سختیش کمتر میشه هم مطالب گلچین میشه هم طرفدار بیشتر میشه

Facebook-Like.jpg

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خب با عرض سلام و خسته نباشی به تمام دوستانی که واسه این مجله زحمت میکشن
به نظر من این شماره جزو ضعیف ترین شمارهاتونه البته شرمنده انقدر صریح حرف میزنم
به نظر من موضوعاتو بیشتر کنین مطالب رو کمتر مصاحبه خیلی طولانی بود
تنها بخشی که میشه گفت نمره قابل قبولی گرفت گرگ های بیمار بود
بازم دستتون درد نکنه
این امیر از مجلتون بره مجله فوق العاده میشه:دی
شوخی کردم امیر جون:دی

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام دوستان
خسته نباشید...:)
این شماره ی مجلتون خیلی خوب نبود(ببخشید اینقدر صریح گفتم).فقط چند قسمت از اون خوب و جالب توجه بود مثل قسمتی که در مورد کاپیتان رمی ها نوشته شده بود یا مصاحبه که از خوب های این دوره بودند.
کاریکاتور ها هم که مثل همیشه قشنگ بودند.

منتظر شماره های جدید هستیم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

تشکر از دوستانی که نظراتشون رو ارائه کردند.
ایشا.. بتونیم بکار ببندیم و مجله ای مرود توجه تر برای شما داشته باشیم.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب
بنده هم نظراتم رو اعمال کنم
اول از همه بگم از خوندن مصاحبه با مژگان عزیز واقعا لذت بردم و بسیار مصاحبه خوبی بود
مطلب درباره توتی هم به شدت دوست داشتم حس خوب میداد
من اینکه به فوتبال از دید احساس نگاه کنیم و بنویسیم برام جذابیت داره(البته نه احساسی که کری خونی توش داشته باشه)

مطلب در مورد دروازه بان ها خوب بود اما به نظرم میشد قوی تر و بهتر کار کرد در مورد این موضوع حساس
در مورد مطلب دربی
زیاد خوشم نیومد ولی خوب مشخص بود تلاش شده بود متعادل نوشته بشه!

اما ایرادی که من می خوام بگیر در مقابل اساتید شاید کار درستی نباشه
اما فکر نمی کنید فونت نوشتار مجله زیاد جالب نیست؟

بالا