لانس آرمسترانگ در سال 1996 به سرطان مبتلا گردید،اما تسلیم نشد و بیماری اش را به مبارزه طلبید،پس از یک سال نبرد مداوم،سرانجام پیروز شد و در سال 97 به تیم دوچرخه سواری آمریکا پیوست.
او از سال 1999 تا 2005،برای هفت دوره ی متوالی،قهرمان مسابقات توردوفرانس شد...
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
و اینک بخش هایی از کتاب:
مادرم یک منشی در شهر پلانو تگزاس بود و زندگی ساده ای داشتیم.از همان روز اول همه می گفتند ما به هیچ جایی نمی رسیم،اما مادرم اعتقاد دیگری داشت و مرا با قوانین نابی تربیت کرد"هر مانع را به یک فرصت تبدیل کن."
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ
در دوچرخه سواری در اولین مسابقه حرفه ای ام دربین 110 دوچرخه سوار،نفر آخر شدم.هنگامیکه از آخرین سر بالایی صعود می کردم،تماشاچیان اسپانیایی به من می خندیدند و مرا هو می کردند.یکی از آنها به تمسخر گفت:"اون بیچاره را تماشا کنید،نفر آخره."
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ
یک روز یک نامه از طرف یک ارتشی دریافت کرده بودم.او اهل آسیا و مثل من به سرطان مبتلا بود.در نامه برایم نوشته بود :"این حرف من را حالا نمی فهمی،اما ما افراد خوش شانسی هستیم."نامه را که خواندم با صدای بلند گفتم:"عجب آدم احمقیه!"منظورش از این حرف چیه؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ
حقیقت این است که بدون ابتلا به سرطان،هرگز قادر به قهرمانی در یک دوره مسابقات توردوفرانس هم نمی شدم،این بیماری به من آموخت که اثر درد و رنج گذراست،اما تسلیم شدن همیشگی!
حقیقت این است که اگر از من بپرسند بین قهرمانی در توردوفرانس و غلبه بر سرطان کدام را ترجیح میدهم،میگویم که غلبه بر سرطان را ترجیح می دهم...عجیب به نظر میرسد،اما من عنوان"نجات یافته"از سرطان را به عنوان "فاتح توردوفرانس"ترجیح میدهم،زیرا بیش از آنکه یک ورزشکار باشم،یک انسان،یک مرد،یک همسر،یک فرزند و یک پدر هستم!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
نام کتاب:سرطان بهترین رویداد زندگی من
نویسندگان:سالی جنکینز/لانس آرمسترانگ
مترجم:حمید رضا بوالحسنی
انتشارات:جیحون
---
دوستان اگه عکس روی جلد را کسی داشت لطفا در قرار بده اینجا