• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابهاي خوبي را كه خوانده ايد معرفي نماييد ( بحث و بررسی )

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
229
لایک‌ها
71
محل سکونت
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ๑ ๑Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ๑
از موضوعش خوشم اومد...تو کتابفروشی ها هست؟
از این جهت می پرسم که یه سری کتابا رو باید از محل های خاص خرید..همه جا ندارن

پ.ن:کتابه سکوت در انتظار برای رمان خونای ایرانی باید جالب باشه..نوشته ی مهناز صیدی...انتشاراته شادان..
مطمئن نيستم م ن چاپ قبل از انقلابشو خوندم .ولي لينك دانلودش تو اينترنت هست
بخش اولhttp://ketabnak.com/comment.php?dlid=14710
بخش دومhttp://ketabnak.com/comment.php?dlid=14709
بخش سومhttp://ketabnak.com/comment.php?dlid=14711
 

hossein137

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
10 جولای 2009
نوشته‌ها
9,400
لایک‌ها
10,757
سن
35
محل سکونت
Isfahan
در ولایت هوا: هوشنگ گلشیری
با این که اکثر داستان های این نویسنده سبک ساده و روانی داره ولی این یکی با بقیه فرق داشت
حداقل برای من که چند تا داستان کوتاه از آقای گلشیری خونده بودم.
مثل بقیه ی همون داستانهای کوتاهش این یکی هم تخیل زیادی داشت.
مربوط به یه میرزای عتیقه فروش بود که جن احضار کرده بود و ماجراهای این میرزا با این جن و در آخر خانواده اش جالب بود.
 

hossein137

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
10 جولای 2009
نوشته‌ها
9,400
لایک‌ها
10,757
سن
35
محل سکونت
Isfahan
خاطرات آدم و حوا
نویسنده: مارک تواین
---------------------
چون شبا بی خوابی زیاد دارم مجبورم کتابها رو رو گوشی بریزم و بخونم:(
و به همین دلیل نام مترجمش رو نمیدونم
----------------------
داستان آدم و حوا از روزی که تو بهشت بودند و بعد به زمین منتقل شدند. یه تیکه ازش رو تو تایپیک بهترین قسمت کتابها گذاشتم
 

my7xN

Registered User
تاریخ عضویت
24 می 2009
نوشته‌ها
3,354
لایک‌ها
1,343
کافکا و عروسک مسافر
جوردی سیئررا ای فابرا
رامین مولایی

از پشت کتاب و متن کتاب:

یک سال پیش از مرگ، فرانتس کافکا رابطه‌ی عاطفی شگرف و متفاوتی را تجربه کرد. یک صبح هنگام قدم زدن در پارک اشتلیتس برلین با دخترکی پریشان روبه‌رو شد که سوزناک می‌گریست: او عروسکش را گم کرده بود. نویسنده‌ی مسخ برای آرام کردن دخترک داستانی می‌سازد: عروسک گم نشده بود، به مسافرت رفته بود، و او هم نامه رسانی بود که فردا اولین نامه‌ی عروسک مسافر را برای دخترک به پارک می‌آورد.
آن شب فرانتس اولین نامه از نامه‌هایی را که سه هفته هر روز در پارک به دست دخترک می‌رساند، نوشت؛ نامه‌هایی که در آنها عروسک خیالی از سفرها و ماجرهایش برای صاحب دوست داشتنی‌اش روایت می‌کرد...
به این ترتیب جادوی کلمات فرانتش کافکا، روح آزرده و پریشان دخترکی ناشناخته تا امروز را در نامه‌هایی که هرگز یافت نشدند و یکی از زیباترین و رازآمیزترین داستان‌های قرن بیستم را رقم زدند، به آرامش رساند. بدون آن نامه، السی با جراحتی بدخیم و دردناک، بزرگ می‌شد: عروسکش او را ترک کرده بود. اگر اشتباهی از او سر می‌زد، چه بسا السی دچار سرخوردگی روحی شدیدتری می‌شد. اگر سر حرفش نمی‌ماند و بدون نامه‌ای که قولش را داده بود سرِ قرار روز بعدشان حاضر می‌شد، السی دیگر هرگز به سرشت انسانی باور نمی‌داشت. موضوع بر سر امید بود. چیزی بسا مقدس‌تر از زندگی. آیا نجات یک دختربچه دستِ کمی از نجات مردم دنیا داشت؟ اولین درد همیشه سخت و تلخ است. اولین رو در رویی با واقعیت، بیداری. السی هرگز گم شدن عروسکش را از یاد نمی‌برد.
جوردی سیئررا ای فابرا (بارسلونا، 1947) در اثر به یاد ماندنی خود کافکا و عروسک مسافر با چیره دستی تمام به شرح این ماجرا و بازنویسی خیالی نامه‌های کافکا به دخترک می‌پردازد.
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
درود

یه جورایی تصادفی متنی رو که در ادامه ی این پست می گذارم رو دیدم و خیلی به دلم نشست . گفتم به واسطه ی همین متن ، اتوبوس پیر اثر ریچارد براتیگان رو معرفی کنم :

اتوبوس پیر

این نابغه‌ی بازی‌گوش؛ مروری بر کتاب «اتوبوس پیر و داستان‌های دیگر» نوشته‌ی ریچارد براتیگان


اتوبوس پیر و داستان‌های دیگر، ریچارد براتیگان، علی‌رضا طاهری عراقی


احتمالاً جذاب‌ترین جنبش ادبی تاریخ ادبیات، جنبش «بیت» است که با حضور چندین نابغه در دل خود، تا ابد دوست‌داشتنی و تاثیرگذار باقی می‌ماند. جک کراوک، آلن کینزبرگ و سرانجام ریچارد براتیگان. کسی که همه‌ی خصوصیات یک نابغه را دارد: دیر کشف می‌شود، تا قبل از چاپ «صید قزل‌آلا در آمریکا» کسی او را نمی‌شناسد، کتاب‌هایش را چاپ نمی‌کنند، برای تامین مخارج زندگی‌اش، با فقر شدید مواجه است، حتا شاید غذایی برای خوردن نداشته باشد، کتاب‌هایش را رایگان بین مردم توزیع می‌کند، دست به دست می‌فروشد، شعر می‌نویسد، تا جمله را کشف کند، و سرانجام، اوج کارش: صید قزل‌آلا، و او مشهور می‌شود، مشکلات مالی‌اش از بین می‌روند، و آخرش، مثل همه‌ی نابغه‌های دیگر، یک گلوله توی سر خودش خالی می‌کند.

براتیگان می‌خنداند، اما نه مثل بقیه. طنز دارد، اما طنزش فرق می‌کند با هر طنز دیگری. داستان می‌نویسد، اما داستان‌اش فرق می‌کند با همه‌ی داستان‌های دیگر ادبیات آمریکا. او همین‌قدر هم متفاوت زندگی می‌کرد. اما در نهایت، یک هنرمند بزرگ بود. نوشته‌هایش شخصیت واقعی او و جریان سیال زندگی‌اش بودند. بسیار هم شخصی‌نویس بود. گرچه با طنز و شوخی‌های پیاپی‌اش، به واقعیت رنگ دیگری می‌دهد، اما سرچشمه‌ی بسیاری از نوشته‌هایش را می‌توان اتفاقات واقعی و تجربه‌های شخصی‌اش دانست.

«اتوبوس پیر...» مجموعه‌ای‌ست از شصت و دو داستان کوتاه، که اولین‌بار در سال 1971 با نام «انتقام چمن» منتشر می‌شود و ترجمه‌ی علی‌رضا طاهری عراقی توسط نشر «مرکز» اولین‌بار در سال 1384 به‌دست خواننده‌ی فارسی‌زبان می‌رسد و مورد استقبال قرار می‌گیرد. این‌که چرا نام یک کتاب در ترجمه باید تغییر کند، سوالی‌ست که همیشه خواسته‌ام از مترجمان – اغلب- گرامی بپرسم. به‌هر حال، تغییر نام اصلی یک کتاب، نه‌چندان توجیه‌پذیر و اساساً خارج از مسئولیت مترجم است. (غیر از این‌که نام اصلی، مشکلات ویژه‌ای داشته باشد.) اما ترجمه‌ی طاهری عراقی در کل، روان و شیواست.

کتاب تشکیل شده از شصت و دو داستان، که معلوم نیست بتوان آن‌ها را «داستان کوتاه» صدا زد، و شاید نام «چَپتر‌های داستانی» یا «شصت و دو روایت براتیگانی» برای آن‌ها مناسب‌تر باشد. (و این نه ضعف کتاب، که یک خصیصه‌ی منحصر به فردِ براتیگانی‌ست!) لحن و کلام براتیگان، چیزی بین قصه‌گویی جدی و خاطره‌گویی تفننی‌ست. چیزی که نثر براتیگان را از بقیه تمیز می‌دهد، همین لحنِ منحصر است. او دارد داستان می‌نویسد، اما هیچ تلاشی برای نوشتن داستان از او سر نمی‌زند. چیزی که به آن علاقه‌مند است را به شیوه‌ی خودش روایت می‌کند، و در نهایت با متنی متفاوت و لذت‌بخش روبه‌رو هستیم.

روایت او آغشته به لحنی متفاوت است، در همه‌ی داستان‌های کتاب عیان است. «شرق اوریگون می‌راندیم، پاییز بود و تفنگ‌ها روی صندلی عقب، فشنگ‌ها توی جعبه‌ی شوفر یا داشبورد یا هر چه می‌خواهید اسمش را بگذارید.» (شروع داستان «پست‌خانه‌های شرق اوریگون»، ص 101) «تا دلتان بخواهد داستان هست که شروع‌اش مبتکرانه و نو است. اما این یکی از آن‌ها نیست. فکر کنم تنها راهی که می‌شود داستانی درباره‌ی زندگی معاصر در کالیفرنیا را شروع کرد، همان کاری است که جَک لندن در شروع «گرگ دریا» کرده است.» (شروع «داستان کوتاهی درباره‌ی زندگی معاصر در کالفرنیا»، ص 31) می‌توان تا ابد از کتاب تکه‌هایی را نقل کرد، که شاهدی‌ست برای به‌کارگیریِ روایت‌های براتیگانی!

با این همه، براتیگان همیشه یک‌جور نیست. گاهی تلخ است، پُر از افسوس است و از رنج – باز هم البته به شیوه‌ی خودش– دادِ سخن می‌دهد. نمونه‌های خوبی از «طنز تلخ» را می‌شود در «اتوبوس پیر...» پیدا کرد. کتاب حاضر، هشت سال پس از «صید قزل‌آلا...» نوشته شده است، که در آن هم‌چنان می‌توان یک براتیگانِ در اوج و قدرت‌مند را دید و شناخت. کتاب پُر از موقعیت‌های معمولی‌ست، که با چاشنی‌های نویسنده به روایت‌هایی ماندگار و ملموس تبدیل شده‌اند. چنین موقعیت‌های که با مجموعه‌ای از شوخی‌های منحصر به‌فرد، کمیک و در عین حال، جدی به‌نظر می‌رسند، خاص براتیگان است و امضای پُر رنگ او را پای خودشان دارند.

ریچارد براتیگان در طول حیات هنری‌اش، کلی خلاقیت به ادبیات اضافه کرد. خلق کردن فرم تازه‌ای برای رمان، با نگارش «صید قزل‌آلا...» شاید بزرگ‌ترین خلاقیت‌اش بود. ردپای چنین ابتکاراتی را در «اتوبوس پیر...» هم می‌توان دید. از جمله در صفحه‌ی 44 کتاب، با داستانی روبه‌رو می‌شویم، به‌نام «فصل‌های گمشده‌ی صید قزل‌آلا در آمریکا» (!) که به‌طور واقعی دو فصل از آن کتاب را در بر می‌گیرند! عملی کردن چنین بازی‌گوشی‌هایی شاید فقط از دست براتیگان بر می‌آمد، تا این نابغه‌ی بازی‌گوش، تا ابد خواندنی باقی بماند.


منبع: مرور :: اتوبوس پیر

______________________

جمله ای هم از متن پشت جلد کتاب:

هیچ سبک و مکتب ادبی و سنت تاریخی را نمی توان زادگاه یامبنای شیوه ی خاص نویسندگی و شاعری او دانست.
 
Last edited:

bobby1988

Registered User
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2010
نوشته‌ها
569
لایک‌ها
28
محل سکونت
Tehran
در باب حكمت زندگي​
آرتور شوپنهاور​
محمد مبشري​

پشت كتاب:

لئو تولستوي در سال 1869 در نامه اي به آفاناسي فل مي نويسد: آيا مي دانيد كه تابستان امسال تا چه اندازه برايم پر ارزش بود؟‌ اين ايام را با شيفتگي به شوپنهاور و لذت هاي روحي فراواني گذراندم، كه پيش از آن هرگز نمي شناختم... ممكن است روزي نظرم در اين باره تغيير كند، اما به هر حال اكنون يقين دارم كه شوپنهاور نابغه ترين انسانهاست. وقتي آثارش را مي خوانم نمي فهمم كه چرا تا به حال ناشناس مانده است. شايد توضيح اين امر همان باشد كه او خود بارها تكرار كرده است، به اين معنا كه اكثريت آدميزادگان را ابلهان تشكيل مي دهند.​
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
«تقسیم»

نوشته ی «پیرو کیارا»

برگردان: زنده یاد مهدی سحابی

la-spartizione-1.jpg


______________________

کتاب، داستان تقسیم مردی‌ست بین سه خواهر ثروتمند خانواده‌ی «تتامانتزی» که همچنان پس از مرگ پدرشان عزب مانده‌اند و آن چنان بهره‌ای هم از زیبایی نبرده‌اند.این سه پیر دختر مومن کاتولیک که به زندگی مسالمت آمیزی با هم عادت کرده‌اند و یکشنبه‌ها به کلیسا می‌روند و زندگی معمولی و بی‌هیجانی دارند، ناگهان محتاطانه با ورود مردی به حریم خانوادگی‌اشان موافقت می‌کنند و تحولات زیادی در جمع گرم خانوادگی‌اشان رخ می‌دهد.این مرد که «امرنتزیانو پارونتزینی» نام دارد، از چهره‌های مرموز شهر است که همه به نحوی مشتاقند از چگونگی زندگی‌اش سر در بیاورند.«امرنتزیانو» روزی سه خواهر را در کلیسا می‌بیند و به یکی‌اشان علاقمند می شود، کم کم با آن‌ها مراوده پیدا می‌کند و با خواهر بزرگتر ازدواج می‌کند اما دو خواهر دیگر هم بی‌نصیب نمی‌مانند و زناشویی خواهر بزرگتر بین دو خواهر دیگر تقسیم می‌شود.مرد با انتخاب سه بخش سالم از سه سیب پلاسیده‌ی مختلف، میوه‌ی کاملی را تشکیل می‌دهد، هر یک از سه خواهر برخلاف ظاهر زشتشان یک خصیصه خوب دارند، یکی دستان ظریف، دیگری ران‌های زیبا و آخری هم موهای دلربا.«امرتزیانو» با ازدواج با خواهر بزرگتر گویی با هر سه ازدواج می‌کند و هر سه را با خود دارد.با هر سه هر شب به پیاده روی می‌رود، با هر سه شام می‌خورد و ...

__________________

معرفی از : مهدی سحابی - یک کتاب

قسمتی از داستان در پست شماره 74 تاپیک http://forum.persiantools.com/t128287-page8.html
 

علی داستان

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
1
سلام من کتاب آتش بدون دود از نادر ابراهیمی رو به بچه های عزیز معرفی می کنم این کتاب در مورد قوم ترکمن که در شمال کشور زندگی می کنندهست این کتاب در هفت جلد نوشته شده و مطمعا هستم که خیلی از بچه ها ا ین کتاب رو خوندن
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,302
لایک‌ها
20,178
محل سکونت
اوهایو - دیتون
لانس آرمسترانگ در سال 1996 به سرطان مبتلا گردید،اما تسلیم نشد و بیماری اش را به مبارزه طلبید،پس از یک سال نبرد مداوم،سرانجام پیروز شد و در سال 97 به تیم دوچرخه سواری آمریکا پیوست.

او از سال 1999 تا 2005،برای هفت دوره ی متوالی،قهرمان مسابقات توردوفرانس شد...


Lance_armstrong.jpg

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ


و اینک بخش هایی از کتاب:


مادرم یک منشی در شهر پلانو تگزاس بود و زندگی ساده ای داشتیم.از همان روز اول همه می گفتند ما به هیچ جایی نمی رسیم،اما مادرم اعتقاد دیگری داشت و مرا با قوانین نابی تربیت کرد"هر مانع را به یک فرصت تبدیل کن."


ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ


در دوچرخه سواری در اولین مسابقه حرفه ای ام دربین 110 دوچرخه سوار،نفر آخر شدم.هنگامیکه از آخرین سر بالایی صعود می کردم،تماشاچیان اسپانیایی به من می خندیدند و مرا هو می کردند.یکی از آنها به تمسخر گفت:"اون بیچاره را تماشا کنید،نفر آخره."


ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ


یک روز یک نامه از طرف یک ارتشی دریافت کرده بودم.او اهل آسیا و مثل من به سرطان مبتلا بود.در نامه برایم نوشته بود :"این حرف من را حالا نمی فهمی،اما ما افراد خوش شانسی هستیم."نامه را که خواندم با صدای بلند گفتم:"عجب آدم احمقیه!"منظورش از این حرف چیه؟


ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ


حقیقت این است که بدون ابتلا به سرطان،هرگز قادر به قهرمانی در یک دوره مسابقات توردوفرانس هم نمی شدم،این بیماری به من آموخت که اثر درد و رنج گذراست،اما تسلیم شدن همیشگی!


ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ


حقیقت این است که اگر از من بپرسند بین قهرمانی در توردوفرانس و غلبه بر سرطان کدام را ترجیح میدهم،میگویم که غلبه بر سرطان را ترجیح می دهم...عجیب به نظر میرسد،اما من عنوان"نجات یافته"از سرطان را به عنوان "فاتح توردوفرانس"ترجیح میدهم،زیرا بیش از آنکه یک ورزشکار باشم،یک انسان،یک مرد،یک همسر،یک فرزند و یک پدر هستم!


ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ


نام کتاب:سرطان بهترین رویداد زندگی من


نویسندگان:سالی جنکینز/لانس آرمسترانگ


مترجم:حمید رضا بوالحسنی


انتشارات:جیحون


---
دوستان اگه عکس روی جلد را کسی داشت لطفا در قرار بده اینجا
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
لانس آرمسترانگ در سال 1996 به سرطان مبتلا گردید،اما تسلیم نشد و بیماری اش را به مبارزه طلبید،پس از یک سال نبرد مداوم،سرانجام پیروز شد و در سال 97 به تیم دوچرخه سواری آمریکا پیوست.


دوستان اگه عکس روی جلد را کسی داشت لطفا در قرار بده اینجا

9155f5bfaad29c379c2f4465785d4a24.jpg

e7b94dd319203d2ad4d03a521ac6b5e5.jpg
 

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,144
لایک‌ها
13,444
محل سکونت
سرزمین دروغگو ها
بهای انسان بودن ...... اعظم حاج حیدری

خاطرات یک زن زندانی هست که ظاهرا بعدا آزاد میشه. متن کاملا روان و جذابی داره که با یه فضای داستانی نمیگذاره کتاب رو تموم نکنید !
با خوندن بعضی قسمتها مو به تن آدم سیخ میشه...
5 فصله ، فصل اولش رو میذارم دوست داشتید بقیشو بخونید.

1.pdf - Speedy Share - upload your files here


هنوز فکر میکنم کتاب خوندنی ای هست ، البته اگه تحمل خوندنشو داشته باشید ...
لینکهای اصلاح شده :

مقدمه و فصل اول ... 75 کیلو بایت

کل کتاب ... 6 مگ

.
 

Damn

Registered User
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
3,428
لایک‌ها
630
محل سکونت
In Lousy time
بچه ها PDF چطوری میخونید
من فقط وقتی میخونم که مجبور باشم
خیلی سحته پشت پیسی
گردن و اینا خسته میشه
حال هم نمیده اما خوب بصرفه تر و دسترس تر هست
 

hamidk

Registered User
تاریخ عضویت
12 فوریه 2004
نوشته‌ها
1,100
لایک‌ها
144
سن
44
محل سکونت
تهران
بچه ها PDF چطوری میخونید
من فقط وقتی میخونم که مجبور باشم
خیلی سحته پشت پیسی
گردن و اینا خسته میشه
حال هم نمیده اما خوب بصرفه تر و دسترس تر هست

با تبلت یا ایبوک ریدر
ولی هیچی کتاب کاغذی نمیشه ...
 

Damn

Registered User
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
3,428
لایک‌ها
630
محل سکونت
In Lousy time
با تبلت یا ایبوک ریدر
ولی هیچی کتاب کاغذی نمیشه ...
حالا من اونقدری ندارک ه برای ایبوک ریدر هزینه کنم
بنظرم هزینه الکی هست
اما تبلت شاید بشه یه کارایی کرد
با اونا چی چشم خسته نمیشه ؟
در اون موردهم شک نکن که خود کتاب چیز دیگه ای هست
 

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,144
لایک‌ها
13,444
محل سکونت
سرزمین دروغگو ها
با تبلت یا ایبوک ریدر
ولی هیچی کتاب کاغذی نمیشه ...

منم با گوشی میخونم ، 3.7 سایزش بیشتر نیست ولی خب میشه یه کارایی کرد .
الان میشه بین 400 تا 500 یه گوشی 4 اینچ خرید که تقریبا یه سری کارای تبلت یا ایبوک ریدر هم انجام میده .
من همیشه تو وقتهای مرده میرم سراغ PDF هام ...
.
 

isteve_nima

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 فوریه 2012
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0

[FONT=&amp]استيو جابز را همه مي شناسند. او که شرکت کامپيوتري اپل را بنيان گذاشت، خيلي زود در مجامع بين المللي شناخته شد و بواسطه هوش و ذکاوتش در امر مديريت، شرکتي که خود بنيان گذار آن بود را بارها از بحران نجات داد. جابز در سال 2011 ميلادي درگذشت و پس از بازتاب گسترده اين خبر در سطح رسانه هاي دنيا، ناشران را به آن واداشت تا پيرامون زندگي، کار و شخصيت وي آثاري متعددي را منتشر کنند. [/FONT]
[FONT=&amp]کتاب "[FONT=&amp]I,Steve: Steve Jobs in His Own Words[/FONT][FONT=&amp]" نيز در همين راستا و پيش از زندگي نامه جابز به چاپ رسيد و با استقبال خوبي رو به رو شد. از اين رو بر آن شديم تا برگردان اين کتاب را به زبان فارسي منتشر کنيم. اين کتاب که با نام "اسرار نوآوري معمار اپل:استيو جابز" توسط انتشارات گپ در دست انتشار است، مجموعه اي از گفتار ها و عبارات الهام بخشي است که استيو جابز در طول ساليان طولاني حضور خود در صنعت کامپيوتر به زبان آورده است و بدين ترتيب گنجينه اي ارزشمند از نکات مديريتي و راهساز را در اختيار خوانندگان قرار داده است. [/FONT][/FONT]
[FONT=&amp]در حال حاضر اين کتاب در دست انتشار است و انتظار مي رود تا نيمه اسفند ماه به بازار بيايد.[/FONT]
[FONT=&amp]اطلاعات کتاب:[/FONT]
[FONT=&amp]گردآورنده: جورج بيم[/FONT]
[FONT=&amp]مترجمين: سيما کلامي، نيما راسخي[/FONT]
[FONT=&amp]تعداد صفحات: 144[/FONT]
[FONT=&amp]قطع: جيبي[/FONT]
[FONT=&amp]قيمت: 2200تومان[/FONT]

[FONT=&amp]براي اطلاعات بيشتر مي توانيد با ايميل زير مکاتبه نما[FONT=&amp]ييد:
[/FONT]
[/FONT][FONT=&amp][email protected]
[/FONT]geld2.jpg
 

جی5 لاین

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 مارس 2012
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
19
جی۵ لاین: من به نظافت و ترتیب خانه بسیار اهمیت می دهم. در آن حد که وقتی دو پسرم شروع به دویدن و بازی در خانه می کنند استرس عجیبی مرا فرا می گیرد و از این می ترسم که نکند پای آن ها به وسیله ای بخورد و دکراسیون خانه را به هم بزنند. حساسیت من در حدی شده بود که زمانی که پسر ها چراغ خواب مرا به زمین انداختند با آن ها اتمام حجت کردم که دیگر حق ندارند در خانه بازی کنند. اما هر بار که به دو پسرم تذکر می دهم و یا ازشان عصبانی می شوم یاد خاطره ای از مادر شوهرم می افتم. می توانم بگویم او اسطوره صبر و استقامت و زنی بسیار مهربان و ملایم است.
اول عید پارسال طبق معمول همه نوه ها و فرزندان در خانه او دور هم جمع شده بودند. مادرشوهرم صاحب ۸ نوه است و دور هم جمع شدن این همه بچه ی پر جنب و جوش و شیطان از نظر من می تواند یک فاجعه باشد. درست یک ماه از عوض کردن فرش های خانه مادر می گذشت. او بعد از ۲۵ سال سر کردن با فرش های قدیمی، فرش های نو و زیبایی خریده بود.
مادر به همه ما یک لیوان شربت آلبالوی خنک که خودش درست کرده بود داد. هم گرم صحبت و تبریک عید بودیم که ناگهان لیوان از دست سارا دختر برادر شوهرم افتاد و تمام محتوای آن روی فرش های جدید خانه ریخت. سارا به شدت ترسیده بود و در حالی که گریه می کرد به آشپزخانه به سوی مادر رفت و در آغوشش قرار گرفت و با بغض گفت: مادربزرگ من لیوان شربتم را روی فرش های تازه ات ریختم.
پاسخ مادر تلنگری به همه ما بود. او به سارا گفت: اشکالی نداره عزیزم، الان بهت یک لیوان شربت دیگر می دهم.
جی۵ لاین . کام
منبع اصلی: سوپ جوجه برای تقویت روح زنان/ جک کنفیلد-مارک ویکتور هنسن- جنیفر رید-مارسی شیموف/ اکرم علیزاده/ موسسه انتشارات یاران
 

Vahid_Sh2447

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 آپریل 2007
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
asiab-younani.jpg

رمان‌آسیاب یونانی سرگذشت و خاطرات مردی است که در زندان‌های یونان سال‌های درازی از عمرش را گذرانده است.
به گزارش همشهری ‌آنلاین کتاب آسیاب یونانی را بهمن فرزین نوشته و با ویراستاری اکرم سلطانی از سوی انتشارات روزنه به بازار کتاب عرضه شده است.

ویراستار کتاب درباره این اثر نوشته است:
«این کتاب داستان یک تحول و تغییر اساسی در افکار و عقاید و‌ ایمان، داستان یک اسارت است که به آزادی واقعی انجامیده است.
او در طول این مسیر زندانیان بسیاری را دیده است که هر کدام دارای شخصیت و رفتار و کردارهای خاصی بوده‌اند و مرتکب جرم‌های مختلفی شده‌اند، به آنها نزدیک شده و با نگاهی عمیق به زندگی آنها نگریسته است. ساعت‌ها به آنها و زندگیشان فکر کرده و آموزه‌های تربیتی و اخلاقی فراوانی به دست آورده است.

ویراستار کتاب در بخشی دیگر از این رمان-خاطره آورده است: این داستان در عین حال پرده از چهره به ظاهر بشردوستانه و دموکرات‌منشانه پاره‌ای از یونانی‌ها که خود را صاحب تمدنی عظیم می‌دانند ، می گشاید و دغل‌کاری، تبعیض نژادی، فرصت‌طلبی و دزدی‌های‌آنان را برملا می‌سازد و نشان می‌دهد ملتی که از آن سقراط و ارسطو و افلاطون برخاسته‌اند، امروز از نظر اخلاقی به چه روزی افتاده‌اند.

به گفته ویراستار هدف نویسنده از نقل داستان و ماجراها صرفا شرح خاطرات و یا زندگی‌نامه‌ نیست، بلکه می‌خواهد به مخاطب بگوید که چگونه می‌شود در شرایط سخت و طاقت‌فرسا انسان ماند، به خدا عشق ورزید و بر سختی‌ها فایق‌آمد. نویسنده ایمانش را از لابلای کتاب‌‌‌های عریض و طویل مذهبی به دست نیاورده است، بلکه خدا را با تمامی وجودش درک کرده و شناخته است و به همین خاطر است که به خدا عشق می‌ورزد و امید دارد که نقل سرنوشتش جوانان را برای شناخت خداوند و عشق به او برانگیزاند.
رمان‌-خاطره «آسیاب یونانی» در 11 فصل تدوین شده است. عنوان فصل‌ها عبارتند از: در آرزوی هنرپیشه ‌‌شدن، سرزمین یونان، زندان کموتینی، دادگاه، زندان یده‌قولو یا هفت برج، زندان آلیکارناسوس، زندان پاترا، زندان مجرد، زندان کرکرا، آزادی و فصل آخر که عنوان اینجا ایران است را بر خود دارد.

منبع:
همشهری آنلاین
 

Vahid_Sh2447

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 آپریل 2007
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
من این کتاب رو یک ماه پیش خوندم به قدری سرگذشت نویسنده این کتاب برای من تاثیر گذار بود که باعث شد این تاپیک رو بزنم و از دوستانی که این کتاب رو مطالعه کردن بخوام در موردش بحث کنیم...
امیدوارم این کتاب رو کسی خونده باشه
 
بالا