• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Impassivex

Registered User
لایک‌ها
76
بله امشب کلا برای من هم همین سرعت هست و بالاتر نمیره ، 6 مگ که دانلود میشه یک دفعه افت میکنه

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
این طور که من خوندم چند سرویس دهنده دیگر هم سرعت شبانه را به سرعت اسمی کاهش دادن.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
تنها دلیل من در استفاده از سرویسای صبانت در 5 سال گذشته، شبانه رایگان پرسرعتش هست و اگه قرار باشه چیزی که دیشب دیدیم، دائمی بشه، پس دیگه اتلاف وقته...

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
یک چیزی میگم که خیالتون رو راحت کنم .

یکی از کارکنان پشتیبانی صبا که با من یه خورده رفیقه و به خانه ما هم میاد به من گفت که مخابرات مجبورشون کرده که بیشتر خرجشون رو خودشون در بیارن .

یعنی پولی که شما مثلا برای سرویس نامحدود پرداخت میکنین فقط برای اینترنت شما نیست و هزینه حقوق کارکنان و اجاره محل و .... هم از این پول پرداخت میشود .

به من گفت که اگر سرعت درست یعنی مطابق با سرویسی که داری میخوای فقط حجمی باید بخری .

این دقیقا چیزی بود که ایشون به من گفت .

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
صبانت سرویس حجمیش خوبه .

اگر سرویس نامحدود برای دانلود شبانه میخواین اصلا طرفش نیاین .

من سرویس 1 مگ حجمی دارم . سرعت دانلود مستقیم ( یعنی بدون استفاده از IDM ) همیشه حدود 105 کیلوبایت در ثانیه است .

ممنون دوست عزیز که پاسخ دادین.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
زرشک...

امشبم همونطوره... جداً اگه این قرار باشه دائمی بشه من بعد از 5 سال یوزر صبانت بودن فسخ میکنم...

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
تنها دلیل من در استفاده از سرویسای صبانت در 5 سال گذشته، شبانه رایگان پرسرعتش هست و اگه قرار باشه چیزی که دیشب دیدیم، دائمی بشه، پس دیگه اتلاف وقته...

دوست عزیز شبانه رایگانش که از ساعت 3 هستش اونم باید یوزر عوض کنی. یعنی شما هر شب ساعت 3 بلند میشدی یوزر عوض میکردی؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
یک چیزی میگم که خیالتون رو راحت کنم .

یکی از کارکنان پشتیبانی صبا که با من یه خورده رفیقه و به خانه ما هم میاد به من گفت که مخابرات مجبورشون کرده که بیشتر خرجشون رو خودشون در بیارن .

یعنی پولی که شما مثلا برای سرویس نامحدود پرداخت میکنین فقط برای اینترنت شما نیست و هزینه حقوق کارکنان و اجاره محل و .... هم از این پول پرداخت میشود .

به من گفت که اگر سرعت درست یعنی مطابق با سرویسی که داری میخوای فقط حجمی باید بخری .

این دقیقا چیزی بود که ایشون به من گفت .

دوست عزیز مگه قبلا چطوری بوده؟؟؟
همه شرکت های سرویس دهنده از پولی که بابت سرویس از شما میگیرن هزینه هاشونو میدن. مخابرات که به کارمنداشون حقوق نمیده.

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
من با پشتیبانی صبا نت تماس گرفتم گفتند سرعت شبانه از این به بعد حداکثر رو 30 خواهدبود. خب اگه قراره 4 ساعت دانلود آزاد با سرعت 30 داشته باشیم همه بریم از شرکتهای دیگه که دانلود نامحدود دارند بگیریم .مثلا شما از مخابرات می تونین با همین قیمت یا کمتر به جای 4 ساعت در شبانه روز 24 ساعته با سرعت 30 دانلود آزاد داشته باشین.تازه خودشون میگین 30 مال من به 20 هم نمی رسه .
همه زنگ بزنن به پشتیبانی صبانت : 83852 و داخلی یک یا سه رو بگیرن و اعتراض کنن . من که دیگه تمدید نمی کنم اینجوری باشه میرم از یه جایه دیگه می گیرم.

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
من با پشتیبانی صبا نت تماس گرفتم گفتند سرعت شبانه از این به بعد حداکثر رو 30 خواهدبود. خب اگه قراره 4 ساعت دانلود آزاد با سرعت 30 داشته باشیم همه بریم از شرکتهای دیگه که دانلود نامحدود دارند بگیریم .مثلا شما از مخابرات می تونین با همین قیمت یا کمتر به جای 4 ساعت در شبانه روز 24 ساعته با سرعت 30 دانلود آزاد داشته باشین.تازه خودشون میگین 30 مال من به 20 هم نمی رسه .
همه زنگ بزنن به پشتیبانی صبانت : 83852 و داخلی یک یا سه رو بگیرن و اعتراض کنن . من که دیگه تمدید نمی کنم اینجوری باشه میرم از یه جایه دیگه می گیرم.

دوست عزیز جایی برای اعتراض وجود نداره. اسمش شبانه رایگان. رایگان داره میده و سرعتش رو هر چقدر دوست داره میذاره
خیلی راحت در جوابت میگن ناراحتی از اکانت اصلیت استفاده کن
حرفشون هم منطقی. چون هیچ تعهدی و قردادی برای سرعت شبانه رایگان نداده.

مخابرات 256 بگیر حالش ببر 24 ساعته دانلود کن

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز جایی برای اعتراض وجود نداره. اسمش شبانه رایگان. رایگان داره میده و سرعتش رو هر چقدر دوست داره میذاره
خیلی راحت در جوابت میگن ناراحتی از اکانت اصلیت استفاده کن
حرفشون هم منطقی. چون هیچ تعهدی و قردادی برای سرعت شبانه رایگان نداده.

مخابرات 256 بگیر حالش ببر 24 ساعته دانلود کن

خب مسئله اینجاست اینا با قیمتی که میدن به جای سه ماهه میشه یک ساله اینترنت گرفت من نمی دونم خود شما از کجا اینترنت داری ولی مگه مردم دیوانه ان خب یک چهارم این پولو میدن میرن از یک شرکت دیگه می گیرن .تازه اون شرکته هم شبانه رایگانش نزدیک 50 تا 60 کیلو سرعتشه و از ساعت 2 تا 8 صبح هم هست .

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
عوضی ها سرعت شبانه رو هم لیمیت کردن 200 مگ در 4 ساعت بیشتر نمیشه دانلود کرد .. عجب خرهایی هستند

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
خب مسئله اینجاست اینا با قیمتی که میدن به جای سه ماهه میشه یک ساله اینترنت گرفت من نمی دونم خود شما از کجا اینترنت داری ولی مگه مردم دیوانه ان خب یک چهارم این پولو میدن میرن از یک شرکت دیگه می گیرن .تازه اون شرکته هم شبانه رایگانش نزدیک 50 تا 60 کیلو سرعتشه و از ساعت 2 تا 8 صبح هم هست .

دوست عزیز میشه این شرکت را معرفی کنی که 2 تا 8 با 50 -60 میشه دانلود کرد؟
من صبا ندارم ولی قیمت هاش با شرکت های دیگه تقریبا برابر هست انقدر که میگین اختلاف نداره.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802

kinglover

Registered User
لایک‌ها
21
افتضاح شده .
از کجا بگیریم که شبانه اش خوب باشه و قیمتش هم مناسب باشه ؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
به هر کی یه چی میگن...

به من گفت کمبود پهنای باند داریم و مث دفعه های قبله و به زودی و احتمالاً امشب حل میشه... :eek:

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز میشه این شرکت را معرفی کنی که 2 تا 8 با 50 -60 میشه دانلود کرد؟
من صبا ندارم ولی قیمت هاش با شرکت های دیگه تقریبا برابر هست انقدر که میگین اختلاف نداره.

یک شرکت نیست که من معرفی کنم و بگن نماینده این شرکته و داره تبلیغ اونو می کنه یک روز کافیه شما روزنامه همشهری رو بگیرید توش حداقل 5-6 تا شرکت باشرایطی که گفتم هست وبعضا حتی بهتر و ارزونتر

exlord

Registered User
لایک‌ها
24
احتمالا تو منطقه شما کاربر رفته بالا من که مشکلی نداشتم به جز شنبه بقیه خوب بوده سرعتش ...
البته من هم از تورنت دانلود میکنم هم با IDM سرعت یکی بره پایین اونیکی میاد بالا :lol:
Untitle1d.png

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
احتمالا تو منطقه شما کاربر رفته بالا من که مشکلی نداشتم به جز شنبه بقیه خوب بوده سرعتش ...
البته من هم از تورنت دانلود میکنم هم با IDM سرعت یکی بره پایین اونیکی میاد بالا :lol:
مشاهده پیوست 118518

نمی دونم منظورت از این پست چیه چون من تو همه مناطق تهران دوستام هستن تقریبا 7-8 تاشون از صبانت دارن .جنوب شهر شمال شرق غرب مرکز همه جا سرعت شبانه پایین اومده .پس از یک دقیقه سرعت میاد پایین حداکثر سرعت 30 کیلو هست و تو بعضی مناطق تا 10 کیلو پایین میاد.

بالا