Cleeev
Registered User
- نوشتهها
- 1,271
- لایکها
- 802
شبانه امشب روی 256Kbps یعنی 30KBps قفل شده و بالاتر نمیره...
واسه شمائم همینطوره؟
واسه شمائم همینطوره؟
صبانت سرویس حجمیش خوبه .
اگر سرویس نامحدود برای دانلود شبانه میخواین اصلا طرفش نیاین .
من سرویس 1 مگ حجمی دارم . سرعت دانلود مستقیم ( یعنی بدون استفاده از IDM ) همیشه حدود 105 کیلوبایت در ثانیه است .
تنها دلیل من در استفاده از سرویسای صبانت در 5 سال گذشته، شبانه رایگان پرسرعتش هست و اگه قرار باشه چیزی که دیشب دیدیم، دائمی بشه، پس دیگه اتلاف وقته...
یک چیزی میگم که خیالتون رو راحت کنم .
یکی از کارکنان پشتیبانی صبا که با من یه خورده رفیقه و به خانه ما هم میاد به من گفت که مخابرات مجبورشون کرده که بیشتر خرجشون رو خودشون در بیارن .
یعنی پولی که شما مثلا برای سرویس نامحدود پرداخت میکنین فقط برای اینترنت شما نیست و هزینه حقوق کارکنان و اجاره محل و .... هم از این پول پرداخت میشود .
به من گفت که اگر سرعت درست یعنی مطابق با سرویسی که داری میخوای فقط حجمی باید بخری .
این دقیقا چیزی بود که ایشون به من گفت .
من با پشتیبانی صبا نت تماس گرفتم گفتند سرعت شبانه از این به بعد حداکثر رو 30 خواهدبود. خب اگه قراره 4 ساعت دانلود آزاد با سرعت 30 داشته باشیم همه بریم از شرکتهای دیگه که دانلود نامحدود دارند بگیریم .مثلا شما از مخابرات می تونین با همین قیمت یا کمتر به جای 4 ساعت در شبانه روز 24 ساعته با سرعت 30 دانلود آزاد داشته باشین.تازه خودشون میگین 30 مال من به 20 هم نمی رسه .
همه زنگ بزنن به پشتیبانی صبانت : 83852 و داخلی یک یا سه رو بگیرن و اعتراض کنن . من که دیگه تمدید نمی کنم اینجوری باشه میرم از یه جایه دیگه می گیرم.
دوست عزیز جایی برای اعتراض وجود نداره. اسمش شبانه رایگان. رایگان داره میده و سرعتش رو هر چقدر دوست داره میذاره
خیلی راحت در جوابت میگن ناراحتی از اکانت اصلیت استفاده کن
حرفشون هم منطقی. چون هیچ تعهدی و قردادی برای سرعت شبانه رایگان نداده.
مخابرات 256 بگیر حالش ببر 24 ساعته دانلود کن
خب مسئله اینجاست اینا با قیمتی که میدن به جای سه ماهه میشه یک ساله اینترنت گرفت من نمی دونم خود شما از کجا اینترنت داری ولی مگه مردم دیوانه ان خب یک چهارم این پولو میدن میرن از یک شرکت دیگه می گیرن .تازه اون شرکته هم شبانه رایگانش نزدیک 50 تا 60 کیلو سرعتشه و از ساعت 2 تا 8 صبح هم هست .
دوست عزیز شبانه رایگانش که از ساعت 3 هستش اونم باید یوزر عوض کنی. یعنی شما هر شب ساعت 3 بلند میشدی یوزر عوض میکردی؟
دوست عزیز میشه این شرکت را معرفی کنی که 2 تا 8 با 50 -60 میشه دانلود کرد؟
من صبا ندارم ولی قیمت هاش با شرکت های دیگه تقریبا برابر هست انقدر که میگین اختلاف نداره.
احتمالا تو منطقه شما کاربر رفته بالا من که مشکلی نداشتم به جز شنبه بقیه خوب بوده سرعتش ...
البته من هم از تورنت دانلود میکنم هم با IDM سرعت یکی بره پایین اونیکی میاد بالا :lol:
مشاهده پیوست 118518