• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من قصد خرید یه مدیا اچ دی پلیر رو دارم ساکن کرجم اینجا فقط چند مورد ال جی گیر اوردم با سیگیت خاستم ببینم تهران از کجا میتونم تهیه کنم مثلا پاساژ رضا ولیعصر داره یا اگر جای دیگه داره که مدلای متنوع و قیمت مناسب داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید و ضمنا دوستان شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید یه مدل میخام که هارد داخلی داشته باشه تمام خروجی ها رو داشته باشه یعنی با تی وی معمولی و ال ای دی که دارم با هر دوش بتونم کار کنم و ضمنا همه فرمت ها رو سا پورت کنه و مورد مهم با زیر نویس فارسی سازگاری کامل داشته باشه راستی نظرتون در مورد آی مگا چیه : Iomega, World's Leader in Multimedia Players, Announces New Expanded ScreenPlay HD Media Player Product Line
هم هارد داخلی داره هم خروجیش کامله در مورد قیمتش قیمت دقیق بازارو ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید این جا یا در پی ام یه سوال دیگه تو هارد داخلی این پلیرا میشه با فلش یا هارد اکسترنال فیلم کپی کرد و بلعکس

Last edited:

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
کسی نیست من رو راهنمایی کنه ؟

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان من قصد خرید یه مدیا اچ دی پلیر رو دارم ساکن کرجم اینجا فقط چند مورد ال جی گیر اوردم با سیگیت خاستم ببینم تهران از کجا میتونم تهیه کنم مثلا پاساژ رضا ولیعصر داره یا اگر جای دیگه داره که مدلای متنوع و قیمت مناسب داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید و ضمنا دوستان شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید یه مدل میخام که هارد داخلی داشته باشه تمام خروجی ها رو داشته باشه یعنی با تی وی معمولی و ال ای دی که دارم با هر دوش بتونم کار کنم و ضمنا همه فرمت ها رو سا پورت کنه و مورد مهم با زیر نویس فارسی سازگاری کامل داشته باشه راستی نظرتون در مورد آی مگا چیه : Iomega, World's Leader in Multimedia Players, Announces New Expanded ScreenPlay HD Media Player Product Line
هم هارد داخلی داره هم خروجیش کامله در مورد قیمتش قیمت دقیق بازارو ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید این جا یا در پی ام یه سوال دیگه تو هارد داخلی این پلیرا میشه با فلش یا هارد اکسترنال فیلم کپی کرد و بلعکس

ضاهرا کسی اینجا نیست :))
از من میشنوی اگه میخوای تا اون حد هزینه کنی یه pc ببند که مادربردش خروجی hdmi داشته باشه یا گرافیکش که به صد تا اچ دی پلیر میرزه !
ولی اگه میخوای کمتر هزینه کنی کارت راه بیفته یکی از همین مدلای پاتریوت یا وسترن رو بگیر دسته دو چه بهتر . من وسترن از سری قدیم گرفتم که مشکل زیرنویس داشت ولی الان حل شد . مشکلش فقط این بود از نظر کیفیتی مشکلی نداره و فیلم های پرحجم رو اچرا میکنه (بالای 4 گیگ هم داشتم ولی رو فلش نشد بریزم)

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
الان مدل جدید اش هارد 1 ترا داره و قیمت اش حدود 300 بود که خیلی مناسبه ( با این وضعیت قیمت هارد و .. ) .. برای Subtitle فارسی هم از قسمت Encoding باید Arabic رو انتخاب کنید ..

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143
الان مدل جدید اش هارد 1 ترا داره و قیمت اش حدود 300 بود که خیلی مناسبه ( با این وضعیت قیمت هارد و .. ) .. برای Subtitle فارسی هم از قسمت Encoding باید Arabic رو انتخاب کنید ..

سلام
ممنون از راهنماییت
تو کاتالوگش نوشته که فایل های ایزو رو اجرا میکنه ولی من ایزو بلوری رو ریختم و اجرا نکرد!دلیلش چیه؟!

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
سلام
ممنون از راهنماییت
تو کاتالوگش نوشته که فایل های ایزو رو اجرا میکنه ولی من ایزو بلوری رو ریختم و اجرا نکرد!دلیلش چیه؟!

اجرا میکنه حتما Firmware قدیمی بوده یا اون فایل ISO هنوز قفل Bluray داشته ..

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
سلام عزیز من یه hd پلیر دارم با هارد1 ترا فایلای ایزو رو هم میخونه خاستم ببینم فایل ایزوش اگه برای بلوری باشه هم میخونه مدلش هم آیمگاست ممنون راستی من چند تا ایمیج فیلم دی وی دی کیفیت اچ دی باهاش تست کردم زیرنویس هاشو درست نشون میداد ولی خودم وقتی زیرنویس تبدیل میکنم برای فیلما همش در هم برهم انگلیسی و عدد ومینویسه مشکل چیه ضمنا تو زبوناش عربی هم داره

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
سلام بر دوستان . کسی هست راهنمایی کنه که دستگاهی هست که دی وی رایتر خارجی(اکسترنال) بخوره که مثلا فیلما رو نخوای بریزی رو هارد یا فلش . منظورم دی وی دی های اورجینال با منوی اصلی

ag_oo7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اشتباه بزرگی همه دارن میکنن دنبال iso میرن. mkv خیلی بهتره. هم 5/1 جا فقط میگیره و هم کیفیت یکی. راحت هم پخش میشه
من هزچی فیلم سه بعدی باشه و mkv باشه میخام. اگه کسی سراغ داره بگه

Last edited:

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
سلام
فايلهاي توليدي توسط دوربنهاي فيلم برداري سوني با پسوند mts تهيه مي شوند حال اگر 10 فايل 5 دقيقه اي داشته باشيم اگر توسط خود دوربين از اولي پخش كنيم بطور اتوماتيك دنبال هم پخش مي شوند ولي در وسترن چگونه است آيا فايلها دنبال هم پخش مي شوند و آيا بين آنها وقفه ما افتد
2- آيا ميشود مثل كامپيوتر يك play list تهيه كرد كه دنبال هم چند فايل تصويري را نشان دهد؟
ممنون

این سوال منم هست ولی ظاهرا کسی جوابی نداده بهش

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
این سوال منم هست ولی ظاهرا کسی جوابی نداده بهش

بعد از پخش هر فایل قطع میشه و خودتون باید فایل بعدی رو انتخاب کنید .. ولی روی مدل جدیدها Continuous Play داره ..

• Like
Reactions: hsn

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
مرسی از جوابت
من امروز یه WD گرفتم از چاره و فعلا وقت نشده برم تو بحرش ولی محض تست یه هارد500 با کابل کامپوننت وصل کردم از فیلمهایی که خودم با کیفیت فول اچ دی با هندی کم گرفته بودم ولی نمیدونم چرا صدا هر فایل بعد 30 ثانیه قظع میشه ...!!!!! جریان چیه؟؟؟
از تو ستینگ نگاه کردم رو استریو بود تغییرش دادک صدا کمپلت قطع شد برگردوندم رو استریو دوباره دبدم بازم همون 30-40 ثانیه هر فایلو پخش میکنه .ظاهرا پخش صوت و تصویر سینک نیست و باعث میشه فایل صوتی زودتر از فایل صوتی پخش بشه......
دوستان راه حلشو میدونن.....کابلو HDMI کنم درست میشه؟
بازم مرسی

Last edited:
بالا